Και γω κάπως έτσι την είχα δει μέχρι που έφαγα την κεραμίδα στο κεφάλι.the comet the course the tail έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:45και να με απασχολούσε το θέμα, πλέον δεν με απασχολεί.Zarkadaki έγραψε: 14 Δεκ 2020, 21:02 Μερικές απλές ερωτήσεις.
Ποια η άποψη σας για την χρήση social media του συντρόφου σας;
Σας ενοχλεί κάτι η απλά αδιαφορείτε;
Σας ενοχλεί ο/η σύντροφος σας να έχουν "friend" στο facebook/instagram κλπ τους/τις πρώην τους;
Να έχουν τυπικές επαφές;
έχω αποφασίσει να πεθάνω μόνος. αυτή τη φορά, θα πεθάνω μόνος....![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Social Media και ο σύντροφός μας.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Social Media και ο σύντροφός μας.
Ερωτεύτηκες;Zarkadaki έγραψε: 18 Δεκ 2020, 12:55
Και γω κάπως έτσι την είχα δει μέχρι που έφαγα την κεραμίδα στο κεφάλι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βασικά είναι μια παλιά ιστορία που δεν είχε προχωρήσει και επανήλθε μετά από κάποια χρόνια. Την κεραμίδα την είχα φάει από τότε αλλά οι καταστάσεις δεν το επέτρεψαν. Το καρούμπαλο ακόμα υπάρχει.
Ωωω μάλιστα. Πάγο για το καρούμπαλοZarkadaki έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:15Βασικά είναι μια παλιά ιστορία που δεν είχε προχωρήσει και επανήλθε μετά από κάποια χρόνια. Την κεραμίδα την είχα φάει από τότε αλλά οι καταστάσεις δεν το επέτρεψαν. Το καρούμπαλο ακόμα υπάρχει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχω μάθει να ζω μαζί του, είπαμε δεν είναι πρόσφατο.
''Από τις εμπειρίες με γνωστές μου ,ισχύει πως ό,τι θυμούνται χαίρονται και όταν συμβει ξεκινούν αναζήτηση στα σόσιαλ παλιών γκόμενων να σπασει η ρουτίνα .Zarkadaki έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:15Βασικά είναι μια παλιά ιστορία που δεν είχε προχωρήσει και επανήλθε μετά από κάποια χρόνια. Την κεραμίδα την είχα φάει από τότε αλλά οι καταστάσεις δεν το επέτρεψαν. Το καρούμπαλο ακόμα υπάρχει.
Μόνο πότε θα πεθάνετε δεν γνωρίζω ( γιατί δεν με ενδιαφέρει )
Ναι, εσείς δεν το κάνετε... όχιιιι.Paris έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:21''Από τις εμπειρίες με γνωστές μου ,ισχύει πως ό,τι θυμούνται χαίρονται και όταν συμβει ξεκινούν αναζήτηση στα σόσιαλ παλιών γκόμενων να σπασει η ρουτίνα .''
Ανοιξε νήμα να το συζητήσουμε τι κάνουμε .Zarkadaki έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:23Ναι, εσείς δεν το κάνετε... όχιιιι.Paris έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:21''Από τις εμπειρίες με γνωστές μου ,ισχύει πως ό,τι θυμούνται χαίρονται και όταν συμβει ξεκινούν αναζήτηση στα σόσιαλ παλιών γκόμενων να σπασει η ρουτίνα .Zarkadaki έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:15
Βασικά είναι μια παλιά ιστορία που δεν είχε προχωρήσει και επανήλθε μετά από κάποια χρόνια. Την κεραμίδα την είχα φάει από τότε αλλά οι καταστάσεις δεν το επέτρεψαν. Το καρούμπαλο ακόμα υπάρχει.''
Ευχάριστο που το παραδέχεσαι όμως . είναι μία καλή αρχή.
Να ζεις για χρόνια με ένα "σημάδι" από ιστορία που δεν προσχώρησε ποτέ; αν δεν σε επηρεάζει στις υπόλοιπες σχέσεις σου οκ. Αλλά αν σε επηρεάζει αντί για πάγο βάλε υγρό άζωτοZarkadaki έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:21Έχω μάθει να ζω μαζί του, είπαμε δεν είναι πρόσφατο.Naida έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:18Ωωω μάλιστα. Πάγο για το καρούμπαλοZarkadaki έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:15
Βασικά είναι μια παλιά ιστορία που δεν είχε προχωρήσει και επανήλθε μετά από κάποια χρόνια. Την κεραμίδα την είχα φάει από τότε αλλά οι καταστάσεις δεν το επέτρεψαν. Το καρούμπαλο ακόμα υπάρχει.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ξέρω τι θα μου πεις, αυτά τα κάνουν οι μουνόδουλοι, οι Α male δεν θα το έκαναν ποτέ αυτό κλπ... γιατί να μπούμε στην διαδικασία;Paris έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:25Ανοιξε νήμα να το συζητήσουμε τι κάνουμε .Zarkadaki έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:23Ναι, εσείς δεν το κάνετε... όχιιιι.Paris έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:21
''Από τις εμπειρίες με γνωστές μου ,ισχύει πως ό,τι θυμούνται χαίρονται και όταν συμβει ξεκινούν αναζήτηση στα σόσιαλ παλιών γκόμενων να σπασει η ρουτίνα .''
Ευχάριστο που το παραδέχεσαι όμως . είναι μία καλή αρχή.
Μπήκες ήδη αν δε το κατάλαβες.Zarkadaki έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:30Ξέρω τι θα μου πεις, αυτά τα κάνουν οι μουνόδουλοι, οι Α male δεν θα το έκαναν ποτέ αυτό κλπ... γιατί να μπούμε στην διαδικασία;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πως δηλαδή να με επηρεάζει στις υπόλοιπες σχέσεις μου; ποιες σχέσεις μου;Naida έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:27 Να ζεις για χρόνια με ένα "σημάδι" από ιστορία που δεν προσχώρησε ποτέ; αν δεν σε επηρεάζει στις υπόλοιπες σχέσεις σου οκ. Αλλά αν σε επηρεάζει αντί για πάγο βάλε υγρό άζωτο![]()
Είναι στην φύση σας καποιος (ένας τουλάχιστον ) να σας στγματίζει , δεν μπορείτε να κάνετε τιποτα.Naida έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:27Να ζεις για χρόνια με ένα "σημάδι" από ιστορία που δεν προσχώρησε ποτέ; αν δεν σε επηρεάζει στις υπόλοιπες σχέσεις σου οκ. Αλλά αν σε επηρεάζει αντί για πάγο βάλε υγρό άζωτο![]()
Μπα... δεν έχω όρεξη να το συζητήσω.
Τις ερωτικές.Zarkadaki έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:32Πως δηλαδή να με επηρεάζει στις υπόλοιπες σχέσεις μου; ποιες σχέσεις μου;Naida έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:27 Να ζεις για χρόνια με ένα "σημάδι" από ιστορία που δεν προσχώρησε ποτέ; αν δεν σε επηρεάζει στις υπόλοιπες σχέσεις σου οκ. Αλλά αν σε επηρεάζει αντί για πάγο βάλε υγρό άζωτο![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 733 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
-