Μισό, τι εννοείς εδώ;
Α. Απευθείας πάνω στη τσουτσού
Β. Πάνω από την καπότα
Γ. Και στη τσουτσού και στη καπότα
Και γιατί, ποια είναι η διαφορά δηλαδή άμα δεν βάλεις;
Ναι, είναι ερώτηση παγίδα αλλά απάντησε μου σε παρακαλώ αν θέλεις.
Μισό, τι εννοείς εδώ;
Όχι, δεν μετράμε αυτούς που βάζουν αλλά όχι πάντα. Μετράμε αποκλειστικά και μόνο όσους το βάζουν. Για περισσότερη λεπτομέρεια, αυτό που συμβαίνει και αυξάνεται τόσο το ποσοστό αποτυχίας είναι τι συμβαίνει μετά την εκσπερμάτιση. Η μεγαλύτερη πιθανότητα αποτυχίας είναι κατά την έξοδο.Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:25 ε, τοτε μιλαμε για ακομη μια στατιστικη κοροιδια. μετραμε σαν χρηστες προφυλακτικου και αυτους που δεν το βαζουν σωστα, η τα ζευγαρια που βαζουν μεν, αλλα οχι παντα, κλπ.
το 98% ειναι το πραγματικο νουμερο. αυτων που το χρησιμοποιουν σωστα. αλλιως να μετραμε και στα ατυχηματα αυτους που φορανε κρανος στον αγκωνα ως νεκρους που φορουσαν κρανος.
Σαφώς όχι. Απλά δεν μ' αρέσει να επαναλαμβάνω ανούσια πράγματα και αυτό το απάντησα ήδη μερικά ποστ πιο πάνω από το δικό σου, αλλά για να μην λες ότι το αγνοώ και δεν σε σέβομαι ως συνομιλητή, ας το επαναλάβω: είναι καθαρά πολιτική απόφαση.Stalker έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:16 Νομίζω το ότι αποκρύπτεις το size=200 κομμάτι του ποστ μου που δείχνει ότι για σένα μια πηγή είναι αξιόπιστη μόνο στο βαθμό που σου αρέσουν αυτα που λέει, κάτι μας δείχνει για την αξιοπιστία σου σαν συνομιλητή.
Σωστή παρατήρηση, αν ειναι να βαλεις αυτο γιατί να μη βαλεις απλα μασκα και προσωπιδα απο πανω;ST48410 έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:28
Δεν είναι άσχημη αλλά νομίζω ότι θα θαμπώνει πάρα πολύ εύκολα. Πρακτικά θα είναι άχρηστη μετά από 5 λεπτά.
έχετε παρασυρθεί σε μια ηλίθια συζήτηση που επιτρέπει στον αποκρουστικό Χελληγενή να ισχυρίζεται ότι έχει δίκιο (πράγματι έχει στην άσχετη υποσυζήτηση που έχετε παρασυρθεί) ενώ δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ αυτή η ουσία ή έστω η επιφάνεια του επιχειρήματος με το οποίο κατέρριψα τις βλακείες του ενάντια στη μάσκα. Δεν αναφέρθηκα καν στη χρήση του προφυλακτικού σαν μέσο αντισύλληψης αλλά αποκλειστικά σαν πρόληψη ΣΜΝ.Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:25ε, τοτε μιλαμε για ακομη μια στατιστικη κοροιδια. μετραμε σαν χρηστες προφυλακτικου και αυτους που δεν το βαζουν σωστα, η τα ζευγαρια που βαζουν μεν, αλλα οχι παντα, κλπ.hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:20
Το έχω εξηγήσει ξανά και θα το εξηγήσω πάλι. Οι εγκυμοσύνες που προκύπτουν από χρήστες προφυλακτικών είναι περίπου 15% κατά έτος. Αυτό σημαίνει μέση αποτελεσματικότητα 85% και συμβαίνει γιατί σε πραγματικές συνθήκες δεν είναι τέλεια η χρήση του προφυλακτικού. Σε τέλεια χρήση η αποτελεσματικότητα είναι 98%.
15% αποτυχία δεν σημαίνει ότι η πιθανότητα να μείνει έγκυος η δική σου γυναίκα είναι 15% σε κάθε πήδημα. Η πιθανότητα να μείνει έγκυος μία συγκεκριμένη γυναίκα είναι περίπου 30% υπό φυσιολογικές συνθήκες. Το οποίο σημαίνει σε κατάλληλη ηλικία, με νορμάλ κινητικότητα σπέρματος, νορμάλ πλήθος σπερματοζωαρίων, χωρίς γενετικά προβλήματα και στους δυο, σε κάθε γόνιμη περίοδο της γυναίκας. Δηλαδή 30% πιθανότητα να μείνει έγκυος σε κάθε κύκλο αν κάνεις σεξ όσο συχνά μπορείς. Η συνολική ετήσια πιθανότητα είναι περίπου 98%, γι' αυτό και αν δεν πιάσεις παιδί σε έναν χρόνο σού λένε να πας για εξετάσεις μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Με λίγα λόγια, η πιθανότητα να κάνεις ένα παιδί (με μια γυναίκα) τον χρόνο, είναι 98% υπό σχεδόν ιδανικές συνθήκες για την σημερινή κοινωνία.
Το 15% με χρήση προφυλακτικού είναι συγκεντρωτική ετήσια πιθανότητα σε στατιστικά σημαντικό πλήθος. Σημαίνει ότι το 15% όσων ζευγαριών κάνουν σεξ με προφυλακτικό, θα έχουν μία εγκυμοσύνη το έτος.
το 98% ειναι το πραγματικο νουμερο. αυτων που το χρησιμοποιουν σωστα. αλλιως να μετραμε και στα ατυχηματα αυτους που φορανε κρανος στον αγκωνα ως νεκρους που φορουσαν κρανος.
το κοκκινο παλι, δε βγαινει για σωστη χρηση. κανω καποτοσεξ 40 χρονια τωρα, θαπρεπε να εχω 6 παιδια, + ενα που πραγματι εχω, με 2 μηνες απροφυλακτο σεξ.
Δεν θα επεκταθώ στην αντισύλληψη, το έχουμε ξανασυζητήσει. Θα επεκταθώ όμως στο σημείο που έχεις κατηγορήσει «μανούλες του FB» ότι διαδίδουν ψέματα πως η μάσκα μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία ενός παιδιού. Συγκεκριμένα, θα παραθέσω τι έλεγε μέχρι πρότινος ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, διά στόματος Αναστάσιου Χατζή, του οποίου τα διαπιστευτήρια είναι «MD, PHd, Παιδίατρος - Εντατικολόγος, Διευθυντής Παιδιατρικής Μονάδας Εντατικής θεραπείας, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών»:foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2020, 15:37 έχετε παρασυρθεί σε μια ηλίθια συζήτηση που επιτρέπει στον αποκρουστικό Χελληγενή να ισχυρίζεται ότι έχει δίκιο (πράγματι έχει στην άσχετη υποσυζήτηση που έχετε παρασυρθεί) ενώ δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ αυτή η ουσία ή έστω η επιφάνεια του επιχειρήματος με το οποίο κατέρριψα τις βλακείες του ενάντια στη μάσκα. Δεν αναφέρθηκα καν στη χρήση του προφυλακτικού σαν μέσο αντισύλληψης αλλά αποκλειστικά σαν πρόληψη ΣΜΝ.
Αν θέλετε ανοίξτε ξεχωριστό νήμα για τις μεθόδους αντισύλληψης.
Λέω ότι αυτό έγραφαν μέχρι πρότινος, γιατί έκτοτε έχουν σβήσει το κείμενο ή μάλλον οδηγεί σε σελίδα που λέει πως δεν επιτρέπεται η πρόσβαση:Πάνω απ’ όλα όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε ένα σοβαρό κίνδυνο που έχουν τα παιδιά όταν φορούν τη μάσκα.
Όλοι συμφωνούν ότι για να προστατεύει η μάσκα θα πρέπει να εφαρμόζει καλά γύρω από το στόμα και τη μύτη καλύπτοντας και το πηγούνι.
Όμως, μια τέτοια εφαρμογή αναπόφευκτα δυσκολεύει την αναπνοή.
Ένας ενήλικας, αν δεν έχει χρόνιο αναπνευστικό ή καρδιακό πρόβλημα, μπορεί να προσαρμοστεί και να ρυθμίσει ανάλογα την αναπνοή του. Ένα μικρό παιδί αυτό δε μπορεί να το κάνει. Πολύ περισσότερο αν τρέξει, παίξει, γελάσει ή φωνάξει!
Σ’ αυτήν την περίπτωση η αναπνοή του γίνεται πιο γρήγορη, πιο απότομη και πιο βαθιά. Αν λοιπόν το παιδί προσπαθήσει να πάρει μια απότομη και βαθιά αναπνοή μέσα από τη μάσκα, είναι σαν κάποιος να του έχει κλείσει το στόμα και τη μύτη με την παλάμη του.
Η προσπάθεια αναπνοής με φραγμένο το στόμα και τη μύτη δεν προκαλεί είσοδο του αέρα, όπως γίνεται στην κανονική αναπνοή.
Αυτό έχει δύο συνέπειες:
1. απότομη πτώση του οξυγόνου στο αίμα του παιδιού.
2. μεγάλη αύξηση της (αρνητικής) ενδοθωρακικής πίεσης.
Και τα δύο μαζί δυσκολεύουν την καρδιακή λειτουργία με κίνδυνο ή την καρδιακή ανακοπή ή την εμφάνιση οξέος πνευμονικού οιδήματος.
Και τα δυο μπορούν αν οδηγήσουν σε αιφνίδιο θάνατο.
Ψεκασμένο κείμενο του Διευθυντή της Παιδιατρικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Παιδατρικού Κέντρου Αθηνών.foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:10 Επειδή είναι διευθυντής παιδιατρικής ΜΕΘ έχει authority στο πώς συμπεριφέρεται ο οργανισμός του υγιούς παιδιού όταν παίζει και αθλείται; Δε νομίζω Τάκη. Είναι ένα πάρα πολύ ψεκασμένο κείμενο και ορθότατα ο τύπος έφαγε κωλόχερο.
Γιατί τα λυπάσαι; Θα πεθάνουν από κοροναϊό;Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 08:34απο τη μια λυπαμαι για τα παιδια σου, αλλα απο την αλλη λιγοτερος εργασιακος ανταγωνισμος στο μελλον για τα υπολοιπα παιδια, που θα μορφωθουν.ksmyrn έγραψε: 27 Αύγ 2020, 03:41 Εγω παντως θα δηλωσω στα παιδιά μου μασκα να μην βαλουν. Δεν θα χαλασω την αναπτυξη των παιδιων μου για ψεματα φασιστων.
Της έβαζε το κασκόλ στην μύτη και στο στόμα;foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:10 Επειδή είναι διευθυντής παιδιατρικής ΜΕΘ έχει authority στο πώς συμπεριφέρεται ο οργανισμός του υγιούς παιδιού όταν παίζει και αθλείται; Δε νομίζω Τάκη. Είναι ένα πάρα πολύ ψεκασμένο κείμενο, ορθότατα ο τύπος έφαγε κωλόχερο και εξακολουθούν να είναι ηλίθιες όσες το πήραν στα σοβαρά.
Όπως είπε και μια παιδίατρος στην ψεκασμένη μανούλα που το ανέβασε (λίγο πριν το φάει ο αυτόματος κόφτης fake news του Facebook) "δηλαδή το Γενάρη που σας είχαμε δει με την κόρη σου στην παιδική χαρά και κάθε πέντε λεπτά της ξανασήκωνες το κασκόλ ήθελες να τη σκοτώσεις;"