νταξει και συ το γαμησες, 600?
κοτζαμ μποτακι που ξεφτιλιζται καθημερινα?
δε νομιζω, ειδες στην ειπε ηδη, παιρνει πιο πολλα.
νταξει και συ το γαμησες, 600?
το δικο μου σεναριο: 3 χρονια σιτυ, 2 πρωταθληματα 1 τσ.λRocco Siffredi έγραψε: 05 Σεπ 2020, 00:56Νιουελς ολντ μπους να παρει Λιμπερταδορες;πήζον bot έγραψε: 05 Σεπ 2020, 00:46 ως οπαδος της μπατσελονα αλλα και ως φιλαθλος πιστευω οτι ο μεσι αξιζει καλυτερης τυχης.
πρεπει να φυγει. μακαρι να φυγει να τον απολαυσουμε σε δυναμικη ομαδα.
1 χρονο υπομονη και ανπήζον bot έγραψε: 05 Σεπ 2020, 01:01το δικο μου σεναριο: 3 χρονια σιτυ, 2 πρωταθληματα 1 τσ.λRocco Siffredi έγραψε: 05 Σεπ 2020, 00:56Νιουελς ολντ μπους να παρει Λιμπερταδορες;πήζον bot έγραψε: 05 Σεπ 2020, 00:46 ως οπαδος της μπατσελονα αλλα και ως φιλαθλος πιστευω οτι ο μεσι αξιζει καλυτερης τυχης.
πρεπει να φυγει. μακαρι να φυγει να τον απολαυσουμε σε δυναμικη ομαδα.
Μετα μπαρτσελονα ολα τα σκαλοπατια μεχρι προεδρος.
φτιαξε με πες μου κι αλλαRocco Siffredi έγραψε: 05 Σεπ 2020, 01:101 χρονο υπομονη και ανπήζον bot έγραψε: 05 Σεπ 2020, 01:01το δικο μου σεναριο: 3 χρονια σιτυ, 2 πρωταθληματα 1 τσ.λ
Μετα μπαρτσελονα ολα τα σκαλοπατια μεχρι προεδρος.
ουσιαστικα την τελειωσε και τυπικα την διοικηση σημερα
απο του χρονου παιχτης-προεδρος
γιατι λιγος ρε?LETO έγραψε: 05 Σεπ 2020, 01:15 ο καλυτερος παικτης στην ιστορια, πολυ λιγος ως προσωπικοτητα ο φοροφυγας.
Δεν γινεται να σηκωνεσαι να φευγεις στα ασχημα στα 32 απο το κλαμπ που σε εκανε θεο (αμοιβαιο βεβαια αυτο) και να κανεις και τετοιες δηλωσεις
δεν μπορεις να ξερεις τι εχει γινει. μπορει να συζητανε 2-3 χρονια δεν το ξερεις αυτο.LETO έγραψε: 05 Σεπ 2020, 01:44Δεν γινεται να σηκωνεσαι να φευγεις στα ασχημα στα 32 απο το κλαμπ που σε εκανε θεο (αμοιβαιο βεβαια αυτο) και να κανεις και τετοιες δηλωσεις
Ο Πολακης τι παίζει; Κλαρίνο;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
σουφριδόφωνο. βιρτουοζος. τον διδαξε ο μουντακης