!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 01:43

Ολη αυτη η φαση με τους θρησκευτικους εξτρεμισμους περισσοτερο εχει να κανει με πολιτικη, παρα με θρησκεια. Τα τζιχαντια πχ, τη βρωμοδουλεια των μυστικων υπηρεσιων κανουν. Οι κυβερνησεις εκει χρησιμοποιουν την θρησκεια για να εδραιωθουν στην εξουσια. Η Σ. Αραβια ας πουμε, ειναι το ειδος του κρατους που οραματιζεται το ΙΣΙΣ, αλλα εμεις πανηγυριζουμε που γιναμε συμμαχοι. Η Σ Αραβια ειναι μια κολαση, κι αυτο μου το λενε οι φιλοι μου οι Ιορδανοι. Μια φαρα γιδοβοσκων που τα βρηκε με τους αγγλους πριν 100 χρονια, εχουν κατσικωθει στην εξουσια με το στανιο, και για να νομιμοποιησουν την εξουσια τους, πηραν την ευλογια των πιο ακραια συντηρητικων φονταμενταλιστων.

Καλά όλα αυτά, εγώ απλά δίνω περισσότερο βάση στον εκμοντερνισμό του Πακιστάν πχ. παρά στην αποδοχή του μη εκμοντερνισμένου Πακιστάν από τον Χελώνο, διότι είναι δεν είναι ρατσιστής ο Χελώνος ή εγώ για εσάς το Πακιστάν παραμένει τίγκα στους φονταμενταλιστές. Και όπως είπα και πριν υπάρχουν διαβαθμίσεις, παράδειγμα οι Ιρανοί θεωρούν τους Πακιστανούς ακραίους και όχι μόνο δεν τους αφήνουν να περνάνε από τα σύνορα τους, πρώτα πυροβολάνε και μετά ρωτάνε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 19 Αύγ 2020, 01:50
sys3x έγραψε: 19 Αύγ 2020, 01:16
Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 19 Αύγ 2020, 01:07
Γράφει γυναίκα σε νήμα για το μισογυνισμό:
Να μΑς εΥχαΡισΤεις μΩρΗ νιΤσαΜοΥ ποΥ δΕ σΕ δΕρνοΥμε κιΟλας αΝ καΙ οΛο μΑλακΙεΣ λεΣ.

Νταξ, ανέκδοτο.
Οκ, διάβασε προσεχτικά.
Δεν της είπε κανείς αυτόν τον αχυράνθρωπο που έστησες.
Πενηνταράκια, σε άλλες πολύ πιο σκληρές για την γυναίκα (κι αυτό αν θεωρήσουμε ότι οι δυτικές κοινωνίες είναι σκληρές απέναντι ειδικά στις γυναίκες και όχι στους άντρες) κοινωνίες παίζει σοβαρά ο μισός και λιγότερο τρόπος ζωής να της είχε στερήσει μέχρι και την ίδια της την ζωή σε πιο ακραίες περιπτώσεις.
Στον πούτσο μου τι γίνεται σε "άλλες πολύ πιο σκληρές για τη γυναίκα κοινωνίες". Με απασχολεί το τι γίνεται στο δυτικό κόσμο όπου ανήκω. Το βρίσκω εξαιρετικά ειρωνικό σε νήμα για το μισογυνισμό η μία γυναίκα που μπαίνει ν' ακούει ότι πρέπει να είναι και ευγνώμων που της επιτρέπεται να έχει και άποψη.
Αυτοί δεν θα το βρίσκανε :102:

.
Yannis
Phorum.gr user: Yannis87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yannis »

περαστικος έγραψε: 18 Αύγ 2020, 22:43
Ρατσιστες, κοριτσι μου! Δεν κατανοουν τον υπεροχο κοσμο του ισλαμ.

Εικόνα
Εικόνα

Απαντηση στον υπεροχο κοσμο του Χριστιανισμου
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Και ξαναλέμε ότι έχουμε γραμμένο το ισλάμ με την ιστορία του προφήτη του και τις απάνθρωπες μαλακίες του. Όμως αυτές οι μαλακίες πηγάζουν από παλιότερες και δεν είναι λιγότερο βλαπτικές επειδή στις δυτικές δημοκρατίες ήρθε πιο γρήγορα μια κοινωνική εξέλιξη (Τιμή στα κινήματα και τους εξεγερμένους ανά τους αιώνες :blm: )
Δεν είναι ο χρισταινισμός που μας πήγε πιο μπροστά. Ήταν ο Νταβίτσης, Ο Νεύτωνας, Οι ζωγράφοι, οι μουσικοί, οι επιστήμονες (συμπληρωματικά με τα κινήματα).
Κι εκεί στην πέρα Τουρκιά δεν είναι ο ισλαμισμός που τους κάνει μαλάκες από μόνος του. Δεν είναι καθόλου αθώος αλλά δεν είναι ο μοναδικός ένοχος.
Πριν πολλά χρόνια οι Αφγανές κυκλοφορούσαν με το μπουτάκι έξω και φυσικά ήταν καύλα. Κι όπου έχει ευρυθμία ή ελευθερία ηκαύλα η κοινωνία είναιο πιο μπροστά. καλά λέει ο Μπλάκης ότι η πολιτική κατάσταση είναι που κάνει ό,τι κάνει.
Κανείς αριστερός δεν είναι ισλαμολάγνος γιατί για τον αριστερό ο ισλαμισμός είναι φασισμός. Κάτι φλώρικα ή καλύτερα φλωρόμορφα που βλέπετε να γράφονται, περί θρησκευτικού συναισθήματος και δικαιωμάτων είναι κόντρα σε κάποιον ρατσισμό που παίζει εν όψει. Στην τελική κάτι διεθνής αμνηστείες και αριστεροί φορείς είναι που καταγγέλουν την πραγματική καταπίεση αυτών των λαών.
Υπόψιν ότι αυτοί οι λαοί, ως λαοί κι όχι αλαχμπαράκια δώσανε στην άλγεβρα το όνομά της, δώσανε σπόρο για αστρονομία και πολλά άλλα.

Η όποια αντίδραση στην κριτική κατά του μισογυνισμού, αμφισβητείται αν προσανατολίζεται στην πολεμική κατά του ισλάμ, που είναι εύλογο και επιθυμητό, παρά στην πολεμική κατά των αντιδράσεων στο μισογυνισμό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

sys3x έγραψε: 19 Αύγ 2020, 01:33
Μπίστης έγραψε: 19 Αύγ 2020, 01:30
sys3x έγραψε: 19 Αύγ 2020, 01:24 ... να πείσουμε τον Kauldron να πάει ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, ή να πιει ένα καφέ με έναν μετανάστη.
:a040:
Γιατί να θέλουμε τόσο κακά πράματα γιά τον Χελώνο ;
Γιατί, δε θες να πας ένα ταξίδι στην Πόλη, όχι τώρα βέβαια, γενικά.
Μην το πεις πουθενά. Στο παιχνίδι που παίζω κάνω ντου γαμάω Τούρκους και παίρνω όλην την Τουρκία :-?

Όταν φύγουν οι Τούρκοι θα πάμε λοιπόν
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Yannis έγραψε: 19 Αύγ 2020, 02:05

υάννις τι κάψα είχες να κάνεις εγγραφή στο φόρουμ 7 το πρωί :102:

:102:
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

sys3x έγραψε: 19 Αύγ 2020, 02:01
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 01:43

Ολη αυτη η φαση με τους θρησκευτικους εξτρεμισμους περισσοτερο εχει να κανει με πολιτικη, παρα με θρησκεια. Τα τζιχαντια πχ, τη βρωμοδουλεια των μυστικων υπηρεσιων κανουν. Οι κυβερνησεις εκει χρησιμοποιουν την θρησκεια για να εδραιωθουν στην εξουσια. Η Σ. Αραβια ας πουμε, ειναι το ειδος του κρατους που οραματιζεται το ΙΣΙΣ, αλλα εμεις πανηγυριζουμε που γιναμε συμμαχοι. Η Σ Αραβια ειναι μια κολαση, κι αυτο μου το λενε οι φιλοι μου οι Ιορδανοι. Μια φαρα γιδοβοσκων που τα βρηκε με τους αγγλους πριν 100 χρονια, εχουν κατσικωθει στην εξουσια με το στανιο, και για να νομιμοποιησουν την εξουσια τους, πηραν την ευλογια των πιο ακραια συντηρητικων φονταμενταλιστων.

Καλά όλα αυτά, εγώ απλά δίνω περισσότερο βάση στον εκμοντερνισμό του Πακιστάν πχ. παρά στην αποδοχή του μη εκμοντερνισμένου Πακιστάν από τον Χελώνο, διότι είναι δεν είναι ρατσιστής ο Χελώνος ή εγώ για εσάς το Πακιστάν παραμένει τίγκα στους φονταμενταλιστές. Και όπως είπα και πριν υπάρχουν διαβαθμίσεις, παράδειγμα οι Ιρανοί θεωρούν τους Πακιστανούς ακραίους και όχι μόνο δεν τους αφήνουν να περνάνε από τα σύνορα τους, πρώτα πυροβολάνε και μετά ρωτάνε.
Απο την αλλη το Ιραν εχει απο τα χειροτερα ιστορικα καταπατησης δικαιωματων, και οι Αγιατολαχ ακομα παραμενουν στην εξουσια. Το Πακισταν ειναι μεν εκκοσμικευμενο, αλλα ειναι γεματο σχολεια φανατισμου, και το Ιραν ειναι μια θεοκρατικη δικτατορια.
Οσο για τα συνορα, αυτα ειναι θεμα γεωπολιτικης, οπως και για οτι γινεται στο Αφγανισταν απο το 79 μεχρι σημερα. Το πακισταν χρειαζεται ενα εχθρικο προς την Ινδια Αφγανισταν στα συνορα του.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 01:43
sys3x έγραψε: 19 Αύγ 2020, 01:16
Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 01:15

:smt005:
Είμαι λίγο ρομαντικός, οκ, οκ, ελάχιστοι και πάλι αν.
Μερικές φορές σε πιάνει μεγάλη μαλακία και δεν λογάς να καταλάβεις. Λες και δεν έχω εμπειρία και δεν ξέρω ποιον πρέπει να κράξω. Σε εισαγωγικά βέβαια το πρέπει. όλο ψάχνεις να βρεις επιλεκτικά ποιος αριστερός θα πει μαλακία και δεν λες να τον ξεκολλήσεις. Το αφήνεις σαν ψυχοτρόπο να δρα μέσα σου. και ενισχύεις την αντίθεσή σου. Λες και αυτό οφείλεις να κάνεις στον εαυτό σου και όχι να πεις τη γνώμη σου και να συμπληρώσεις τη γνώμη του άλλου ή τη δική σου. Όταν βλέπω αντίδραση σε κάτι, από τον τρόπο αυτόν της αντίδρασης μπορώ να καταλάβω πράγματα. Οπότε δεν βοηθάς με το να λες ότι σέβεσαι και συμπονάς ανθρώπους. Με δεν καλεί κανείς σε συμπόνοια ούτε παρακινεί. Κοντράρεται με παράλογες φωνές μεσαιωνισμού. Έχεις δει να κράζω ανθέλληνες, ευρωαριστερούς, μικροαστοαριστερούς. Είτε για μικροαστικά καταναλωτικά τους που τα θεωρούν απολιτίκ κι οτι δεν χωρούν πολιτικές και ιδεολογικές ιέσεις σε αυτά (Βαντόνος πχ και κάνα δυο άλλοι), είτε για τα δεξιά τους που εν τη σκοτία τους τα νομίζουν για αριστερά 9ποινικοιποιήσεις, νταβατζιλίδικες ισότητες, νταβατζιλίδικος σεβασμός σε δικαιώματα και ευαίσθητα δεδομένα και καταστάσεις γενικά). Έχεις δει την κόντρα μου και όπως βλέπεις κι εδώ δεν έχω πάρει θέση για την ποινικοποίηση που αναφέρεται. Το έχω αποφύγει σκόπιμα γιατί εύλογο είναι ότι κάνω ιδεολογικές συμμαχίες και δεν θέλω να κοντραριστώ για δευτερευούσης σημασίας πράγματα. Δευτερευούσης για τη χρονική στιγμή και κατά τη γνώμη μου πάντα.

Και έρχεσαι μωρέ μαλάκα και σκας τα μπαλόνια όπως κάνανε οι ντανταϊστές οι μαλάκες στα παιδάκια που παίζανε στις πλατείες.

Σε ενοχλούν οι ταμπέλες γιατί την είδες να υπηρετήσεις ένα δόγμα όπου η λογική και το ανοιχτό μυαλό έχουν σημασία ας πούμε, μα δεν βλέπεις ότι παρόλο που είναι καλό αυτό δεν γίνεται και δεν ισχύει. κάνουμε κόντρα εδώ. και στην κόντρα ενοποιείται η καοήθεια η σκατιά η πουστιά η κομπλεξιά με το φασισμό και τον πετάς ως τέτοιον στα μούτρα του άλλου. Τι πιο απλό;
έχεις αναρωτηθεί τι βραχυκύκλωμα τρώμε εμείς με τις καθυστεριές των απίθανων εδώ μέσα που δεν τους βρίσκεις μαλάκες και κάνεις και γελάκια;
Οτι ο Σύριζα είναι κομμουνιστές; ότι οι αναρχικοί είναι μαλάκες γιατί ο αρχηγός τους ο Τσίπρας αλλά και Ο Κουτσούμπας καμιά φορά είναι αυτός που είναι; Εδώ μαζί τα διαβάζουμε. Τι δεν βλέπεις; ότι λες του μαλάκα ότι ο μπάτσος σκότωσε τη γυναίκα του και η θέσγ του στην κουβέντα είναι ότι ο Κιμ δολοφονεί; Βλέπεις μόνο τη μεριά που θα πει στον Ρουμελιώτη ότι κι οι Έλληνες είναι δολοφόνοι για να του απαντήσει σε κάποιο παπαρονήμα για τους εγκληματίες Αλγερινούς;
Διαύγεια ρε.
Μας γάμησες, δεν πρόκειται καν να σε απαντήσω με κατεβατό από το κινητό.
Το παίρνω αμμώθεν, δεν με ενοχλούν τα ταμπελάκια, γενικά δεν έχω πρόβλημα ούτε με αυτές τις ίδιες ιδεολογίες, με τον τρόπο που υλοποιούνται και πραγματώνονται όταν μου δημιουργούν απτό πρόβλημα έχω πρόβλημα, κι αυτό γιατί συνήθως δεν δημιουργούν μόνο σε εμένα γιατί και πρακτικά να το δεις, να πάω να γαμηθώ και εγώ, που λέει ο λόγος, ξες.

.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:58
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:49 Ο νομος διωκει πραξεις, οχι πεποιθησεις. Οποιος διακινει λογο μισους θα διωκεται, ανεξαρτητως θρησκευτικων πεποιθησεων και καταγωγης.
η ρητορική μίσους ήδη διώκεται
δεν καταλαβαίνω το νόημα του αιτήματος
αν είναι να θεσπιστούν νόμοι για συγκεκριμένες ομάδες θυμάτων, αλλά για τις ίδιες πράξεις τη φορά θα πρέπει να θεσπιστούν νόμοι για κάθε κοινωνική ομάδα που υφίσταται επιθέσεις
όταν πχ παρακινήσει σε βια εναντίον των μεταναστών και κάποιος άλλος παρακινήσει σε βια κατά των γυναικών, το ίδιο έγκλημα δεν διαπράττουν; παίζει ρόλο ενάντια σε ποιον παρακινούν βια; δε νομίζω
μπλακυ δεν απάντησες εδώ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
sys3x

Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 02:10
sys3x έγραψε: 19 Αύγ 2020, 01:33
Μπίστης έγραψε: 19 Αύγ 2020, 01:30
Γιατί να θέλουμε τόσο κακά πράματα γιά τον Χελώνο ;
Γιατί, δε θες να πας ένα ταξίδι στην Πόλη, όχι τώρα βέβαια, γενικά.
Μην το πεις πουθενά. Στο παιχνίδι που παίζω κάνω ντου γαμάω Τούρκους και παίρνω όλην την Τουρκία :-?

Όταν φύγουν οι Τούρκοι θα πάμε λοιπόν
Από πέρσι είχα έντονη επιθυμία να επισκεφθώ την Πόλη και την υπόλοιπη Ιωνία.
Έχει τόσα πολλά πράγματα να δεις, να ακούσεις, να φας.

.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 02:06 Και ξαναλέμε ότι έχουμε γραμμένο το ισλάμ με την ιστορία του προφήτη του και τις απάνθρωπες μαλακίες του.
Ας ειμαστε δικαιοι: σε μια εποχη που πολεμος σημαινε μαζικη σφαγη αμαχων, ο Προφητης εδωσε αυτο το ρουλ οφ ενγκειτζμεντ στα στρατα του.
Εικόνα
Ακομα και οι αιχμαλωτοι Σταυροφοροι ειχαν να λενε ποσο καλα τους μεταχειριστηκαν οι Αραβες, στο βαθμο που το Σταυροφορικο στρατευμα αντιμετωπισε προβλημα λιποταξιων
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Yannis
Phorum.gr user: Yannis87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yannis »

Χουργιατς έγραψε: 19 Αύγ 2020, 02:10
Yannis έγραψε: 19 Αύγ 2020, 02:05

υάννις τι κάψα είχες να κάνεις εγγραφή στο φόρουμ 7 το πρωί :102:

:102:
Καψα ανεργιας λογω κορονοιου....
Γαμησε τα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 02:06 Και ξαναλέμε ότι έχουμε γραμμένο το ισλάμ με την ιστορία του προφήτη του και τις απάνθρωπες μαλακίες του. Όμως αυτές οι μαλακίες πηγάζουν από παλιότερες και δεν είναι λιγότερο βλαπτικές επειδή στις δυτικές δημοκρατίες ήρθε πιο γρήγορα μια κοινωνική εξέλιξη (Τιμή στα κινήματα και τους εξεγερμένους ανά τους αιώνες :blm: )
Δεν είναι ο χρισταινισμός που μας πήγε πιο μπροστά. Ήταν ο Νταβίτσης, :g094: :romance-hearteyes: Ο Νεύτωνας :g094: :g094: :romance-hearteyes: , Οι ζωγράφοι, οι μουσικοί 👽❤, οι επιστήμονες (συμπληρωματικά με τα κινήματα).
Κι εκεί στην πέρα Τουρκιά δεν είναι ο ισλαμισμός που τους κάνει μαλάκες από μόνος του. Δεν είναι καθόλου αθώος αλλά δεν είναι ο μοναδικός ένοχος.
Πριν πολλά χρόνια οι Αφγανές κυκλοφορούσαν με το μπουτάκι έξω και φυσικά ήταν καύλα. Κι όπου έχει ευρυθμία ή ελευθερία ηκαύλα η κοινωνία είναιο πιο μπροστά. καλά λέει ο Μπλάκης ότι η πολιτική κατάσταση είναι που κάνει ό,τι κάνει.
Κανείς αριστερός δεν είναι ισλαμολάγνος γιατί για τον αριστερό ο ισλαμισμός είναι φασισμός. Κάτι φλώρικα ή καλύτερα φλωρόμορφα που βλέπετε να γράφονται, περί θρησκευτικού συναισθήματος και δικαιωμάτων είναι κόντρα σε κάποιον ρατσισμό που παίζει εν όψει. Στην τελική κάτι διεθνής αμνηστείες και αριστεροί φορείς είναι που καταγγέλουν την πραγματική καταπίεση αυτών των λαών.
Υπόψιν ότι αυτοί οι λαοί, ως λαοί κι όχι αλαχμπαράκια δώσανε στην άλγεβρα το όνομά της, δώσανε σπόρο για αστρονομία και πολλά άλλα.

Η όποια αντίδραση στην κριτική κατά του μισογυνισμού, αμφισβητείται αν προσανατολίζεται στην πολεμική κατά του ισλάμ, που είναι εύλογο και επιθυμητό, παρά στην πολεμική κατά των αντιδράσεων στο μισογυνισμό.

.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 02:18
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:58
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:49 Ο νομος διωκει πραξεις, οχι πεποιθησεις. Οποιος διακινει λογο μισους θα διωκεται, ανεξαρτητως θρησκευτικων πεποιθησεων και καταγωγης.
η ρητορική μίσους ήδη διώκεται
δεν καταλαβαίνω το νόημα του αιτήματος
αν είναι να θεσπιστούν νόμοι για συγκεκριμένες ομάδες θυμάτων, αλλά για τις ίδιες πράξεις τη φορά θα πρέπει να θεσπιστούν νόμοι για κάθε κοινωνική ομάδα που υφίσταται επιθέσεις
όταν πχ παρακινήσει σε βια εναντίον των μεταναστών και κάποιος άλλος παρακινήσει σε βια κατά των γυναικών, το ίδιο έγκλημα δεν διαπράττουν; παίζει ρόλο ενάντια σε ποιον παρακινούν βια; δε νομίζω
μπλακυ δεν απάντησες εδώ
σορρυ, δεν σε προλαβα. Απο την αναγνωση των ειδησεων, συμπεραινω πως ο νομος χρειαζεται να ειναι σαφης ως προς το περιεχομενο που διωκεται, ως προς τι ακριβως και ποιες μορφες ειναι αυτες που διωκονται.

Πως κι εμεινες εντος θεματος εσυ; :lol:
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

sys3x εισαι μαζοχα

για το κινητο το λεω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”