!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γιάννης

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Maejima έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:20
Γιάννης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:37 :+1: :goodpost: :bravo:
Θίχτηκες, και εσύ, έ;
Καθόλου. Ηρέμησε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Coral έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:19
Coral έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:33

Τι ως πρόβλημα ρε μπουρδολόγοι; Κότες που φοβάστε να παραδεχτείτε ότι μισείτε τους αράπηδες και στρουθοκαμηλίζετε φτιάχνοντας καταστάσεις που δεν υπάρχουν.
Ακόμα ένα μπουλουμουτζίδικο δήγμα. :)
Ακόμα ένα δίγαμα :003:
Ε, όταν λέω "δήγμα" κάτι ξέρω. :)

Μας προέκυψε ΚΑΙ ανορθόγραφος ο ανωφελής κώνωψ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

mao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:16
mao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:06

ας κάνουμε ένα τεστ iq σε έναν antifa και σε έναν νεοδημοκράτη, να δούμε τα αποτελέσματα.
Δηλώνω εθελόντρια. :)

Αλλά θα τα πούμε αύριο, με όποιον αντιφά επιλέξεις γιατί ήδη πήρα αρκετή δόση.
έλα πάμε κόντρα οι δυο μας. σε οτι τέστ επιλέξεις.
Εικόνα

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:30 δεν καταλαβαίνω την επίθεση στον Αντετοκούμπο
δεν είπε κάποιο ψέμα αλλά ούτε και δυσφήμισε τη χώρα
όντως πέρασε δύσκολα και όντως όσο πιο πίσω στο χρόνο πηγαίνεις τόσο πιο δύσκολα ήταν τα πράγματα για τους μετανάστες
αμφιβάλλει κανείς ότι αντιμετώπισε ρατσισμό;
μίλησε όμως και θετικά, όπως για την αντίληψη του πατέρα του για την Ελλάδα και την ελληνική κουλτούρα
ας αντιμετωπίσουμε τις αλήθειες με θάρρος και όχι με φόβο και στρουθοκαμηλισμό
το παιδί αυτό εργάστηκε σκληρά και πέτυχε σε παγκόσμιο επίπεδο
βγαίνει στα μεγαλύτερα γήπεδα του ΝΒΑ και κρατάει την ελληνική σημαία
δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω
ο Αντετοκούμπο αγαπάει την Ελλάδα, αλλά προφανώς θα εκφράσει και κάποια παράπονα
και όχι αδίκως
:+1:

Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι φοβόταν πως θα απελαθούν οι γονείς του. Εδώ αμάν κάνουμε να απελάσουν εγκληματίες και δε το κάνουν, τους γονείς του θα απέλαυναν;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Otto Weininger έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:02 Εικόνα
Αυτό που επαναλαμβάνει και στην πιο προσφατη συνέντευξη;
Εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα, δεν έχω πάει ποτέ στη Νιγηρία, πήγα σε ελληνικό σχολείο με τους φίλους μου, η Ελλάδα είναι όσα γνωρίζω. Δεν βγήκα ποτέ από εκείνη μέχρι τα 18 μου".
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:09
Εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα, δεν έχω πάει ποτέ στη Νιγηρία, πήγα σε ελληνικό σχολείο με τους φίλους μου, η Ελλάδα είναι όσα γνωρίζω. Δεν βγήκα ποτέ από εκείνη μέχρι τα 18 μου".

Ναι ξέρω. Δεν γνώρισε ρατσισμό. Γνώρισε ρατσισμό. Είναι Έλληνας και δεν έχει γνωρίσει κάτι άλλο. Στο τέλος της ημέρας μεγάλωσε με νιγηριανή κουλτούρα.
Και σαμπουάν και μαλακτικό.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Otto Weininger έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:16
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:09

Ναι ξέρω. Δεν γνώρισε ρατσισμό. Γνώρισε ρατσισμό. Είναι Έλληνας και δεν έχει γνωρίσει κάτι άλλο. Στο τέλος της ημέρας μεγάλωσε με νιγηριανή κουλτούρα.
Και σαμπουάν και μαλακτικό.
Απλά φάνηκε να το ποστάρεις αυτό σα να φέρνεις νέα δεδομένα στη συζήτηση. Αν απλά τόνιζες ότι η συγκεκριμένη του θέση είναι σταθερή (λογικό γιατί δεν είναι άποψη ότι μεγάλωσε στην Ελλάδα, γεγονός είναι), ΟΚ.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:24
Απλά φάνηκε να το ποστάρεις αυτό σα να φέρνεις νέα δεδομένα στη συζήτηση. Αν απλά τόνιζες ότι η συγκεκριμένη του θέση είναι σταθερή (λογικό γιατί δεν είναι άποψη ότι μεγάλωσε στην Ελλάδα, γεγονός είναι), ΟΚ.
Είπαμε, μια έτσι μια γιουβέτσι.

Γενικά αυτό που βλέπω είναι ότι πλέον άρχισε να παίζει το χαρτί του μαύρου κατατρεγμένου. Συγκεκριμένα του μαύρου, όχι του κατατρεγμένου απλά.

Εξού και τα άνευ ουσίας, "Ελλάδα χώρα λευκών, μαύρο να οδηγάει καλό αμαξι δεν είδα".

Και για μένα, αυτό έχει να κάνει με την μόδα BLM και τους διάφορους χορηγούς που υπάρχουν [*]

Άλλωστε σημασία έχεις τελικά ποιος λέει τι και όχι τι λέει. Αν ένας Έλληνας, πολιτικός, παράγοντας ομάδας κλπ πάρει το μικρόφωνο και πει στους δημοσιογράφους ότι ο Αντετοκουμπο είναι Νιγηριανός και όχι Έλληνας θα λέτε ότι είναι ρατσιστής.

Όταν το λέει ο μαύρος πρόεδρος των Bucks είναι Τρίτη.

[*]εκτός και αν πιστεύεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία ηθοποιών, τραγουδιστών κλπ που βγαίνουν και υποστηρίζουν όποια μαλακια πουν και κάνουν οι blm και οι SJW γενικα, το κάνουν γιατί το πιστεύουν και όχι για να μην τους ξεράσει το σύστημα και τους κόψει την καριέρα.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

nick έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:47 Εχει καποιο δικιο ο Adeto.
Δεν υπαρχει νομιμος τροπος να ερθει και να μεινει καποιος οικονομικος μεταναστης στην Ελλάδα.
Συνήθως οταν συναντιούνται οι μεταναστες η πρωτη ερώτηση ειναι "απο χαρτια πως πας" αντι "απο υγεια πως πας".
Τι αρχιδιες ειναι αυτες ; Φυσικα και υπαρχει νομιμος τροπος.Να εχει βρει δουλεια πριν ερθει.
Αν ο αλλος ειναι γιδοβοσκος απο το Πακισταν και δεν εχει τροπο να βρει δουλεια σε καποιο μαντρι της Αττικης,δεν ειναι δικο μας προβλημα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

προγανώς οι μανατζαραίοι της ομάδας του, του είπαν ότι πουλάει περισσότερο το να είναι μαύρος από το να είναι έλληνας. Οπότε ο γιαννάκης πλέον ξέχασε ότι αν ο Σαμαράς δεν του έδινε ιθαγένεια δεν θα έπαιζε ούτε σε τοπικό και ακολουθεί το νέο του μάρκετινγκ.
Οπότε επανερχόμαστε στο πόσο κακή ιδέα είναι το να μοιράζει το ελληνικό κράτος ιθαγένειες στον πάσα ένα
BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:45 Οπότε ο γιαννάκης πλέον ξέχασε ότι αν ο Σαμαράς δεν του έδινε ιθαγένεια δεν θα έπαιζε ούτε σε τοπικό
Και ρατσιστές και αμπαλότραγοι.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:45 προγανώς οι μανατζαραίοι της ομάδας του, του είπαν ότι πουλάει περισσότερο το να είναι μαύρος από το να είναι έλληνας. Οπότε ο γιαννάκης πλέον ξέχασε ότι αν ο Σαμαράς δεν του έδινε ιθαγένεια δεν θα έπαιζε ούτε σε τοπικό και ακολουθεί το νέο του μάρκετινγκ.
Οπότε επανερχόμαστε στο πόσο κακή ιδέα είναι το να μοιράζει το ελληνικό κράτος ιθαγένειες στον πάσα ένα

Για άλλη μια φορα, μαλακίες.Στο nba επιλέχθηκε τον Απρίλιο και ιθαγένεια πήρε τον Μάιο γιατί ο Σαμαράς έτρεξε σαν καλό δουλικό να πάρει λίγη από την δοξα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Otto Weininger έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:36 Άλλωστε σημασία έχεις τελικά ποιος λέει τι και όχι τι λέει. Αν ένας Έλληνας, πολιτικός, παράγοντας ομάδας κλπ πάρει το μικρόφωνο και πει στους δημοσιογράφους ότι ο Αντετοκουμπο είναι Νιγηριανός και όχι Έλληνας θα λέτε ότι είναι ρατσιστής.

Όταν το λέει ο μαύρος πρόεδρος των Bucks είναι Τρίτη.
Αυτό είναι θεμελιώδες χαρακτηριστικό της πολιτικής ορθότητος που την διαφοροποιεί από την παράδοση του δυτικού πολιτισμού που ας μη ξεχνάμε είναι ρατσιστική. :D
Η παράδοση αυτή πάνω στην οποία βασίσθηκε όλος ο σημερινός τεχνολογικός και όχι μόνο πολιτισμός είναι ότι ένα γεγονός είναι είτε αληθές ή ψευδές και η αλήθεια του προκύπτει ή όχι αντικειμενικά ανεξάρτητα από το ποιός το λέει.Αυτό βεβαίως ότι υπάρχει αντικειμενική αλήθεια θεωρείται ένδειξη white supremacy.Παλιότερα το έλεγαν και "αστική ιδεολογία".Αλλοι ακόμη πιο παλιότερα - πραγματικοί ρατσιστές αυτοί - το είχαν πει "εβραική επιστήμη". :lol:
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

alekhine έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 12:15
Prepon έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:58 Ο Γιάννης , ούτε φαντάρος δεν πήγε.
Θεωρήθηκε δλδ από την πολιτεία ανώτερος από εσένα και από εμένα που υπηρετήσαμε.
:smt018 :smt018 φυσικα και πηγε φανταρος

Εικόνα
Prepon έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:58 Τον καφετζή, που γύρω του στηρίχθηκαν ως οικογένεια κατά δηλωση τους, δεν θα μπορούσε να τον έχει λίγο βοηθήσει;
καλα μπορει να τον εχει βοηθησει και να μην το εχουμε μαθει ποτε δεν το ξερεις αυτο
1. Πόσους μήνες;
2. Από τη φρασεολογία , αποκλείεται.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

under έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:44
nick έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:47 Εχει καποιο δικιο ο Adeto.
Δεν υπαρχει νομιμος τροπος να ερθει και να μεινει καποιος οικονομικος μεταναστης στην Ελλάδα.
Συνήθως οταν συναντιούνται οι μεταναστες η πρωτη ερώτηση ειναι "απο χαρτια πως πας" αντι "απο υγεια πως πας".
Τι αρχιδιες ειναι αυτες ; Φυσικα και υπαρχει νομιμος τροπος.Να εχει βρει δουλεια πριν ερθει.
Αν ο αλλος ειναι γιδοβοσκος απο το Πακισταν και δεν εχει τροπο να βρει δουλεια σε καποιο μαντρι της Αττικης,δεν ειναι δικο μας προβλημα.
Δεν υπαρχει αυτο. Μονο τουριστικη, σπουδαστική η χρυση βιζα. Δεν μπορει με νομιμο τροπο π.χ. μια ιδιοφυία ινδος προγραμματιστής να κανει interview σε ελληνικη εταιρια και να ερθει για δουλεια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”