!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ένας 11χρονος drag ακτιβιστής γιατι το drag είναι και για παιδιά... ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΣΩΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΘΕΜΑ !!!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Re: Ένας 11χρονος drag ακτιβιστής γιατι το drag είναι και για παιδιά... ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΣΩΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΘΕΜΑ !!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Juno έγραψε: 28 Ιαν 2021, 15:11
Δεν είμαστε καμία υπανάπτυκτη κοινωνία όπως αυτές των τζιχαντιστών, ξέρουμε που οδηγεί όλο αυτό.
Φυσικά και είμαστε υπανάπτυκτη.
Αμφιβάλω αν οι τζιχαντιστές κάνουν στα παιδιά τους , αυτά που που βλέπουμε στο ποστ.

Η μόνη διαφορά μας είναι πως αυτοί φέρονται σαν ζώα από άγνοια, ενώ εμείς με πρόθεση, επειδή κυριάρχησαν ιδεολογικά οι φιλελε
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Ένας 11χρονος drag ακτιβιστής γιατι το drag είναι και για παιδιά... ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΣΩΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΘΕΜΑ !!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Prepon έγραψε: 26 Ιαν 2021, 13:39
Μια κοινωνία με πουστηδες ως κάτι φυσιολογικο , εμένα με ενοχλει ούτως ή άλλως. Και θεωρώ υπευθυνους για αυτό τις Ναιδες του κόσμου.
Χώσον !

:102: Μου φάνηκε παράξενο που ενοχλήθηκε πάντως.
Όταν είσαι σταθερά υπερ του να πέφτουν οχυρά ηθικής κάποτε θα φτάσεις και στα παιζάκια
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Juno έγραψε: 26 Ιαν 2021, 07:02 Εικόνα
:smt005:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

το drag είναι και για παιδιά, ας πήξουν τα βλαχαντερά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Η λύση που προκρίνεται είναι να της την βγούμε από τα αριστερά, μιας και η δεξιά ποινικοποιείται πλεον παγκοσμίως.

Θέλω να γεμίσει η κοινωνία τέτοια παιδάκια ώστε να ενοχλείται πλέον και αυτός που με ενόχλησε και εμένα εξαρχής.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο εφικτό.

Ίσως ταρακουνήσει και μερικούς χαβαλετζήδες, αμπλαούμπλες κλπ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Το ερωτημα μου ειναι το εξης:

Τα παιδια αυτα το κανουν γιατι γουσταρουν ή τους εχει επιβληθει απο καποιους αλλους;

αμα το κανουν επειδη γουσταρουν, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Ετσι και αλλιως το gender τους δεν ειναι male.

Και να τους το απαγορευαν δλδ, στο τελος εκει θα κατεληγαν, με επιπλεον σωρο ψυχικων προβληματων λογω καταπιεσης.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Ιαν 2021, 16:43

:102:
Μανιφεστο του Μπογδανισμου.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μπίστης έγραψε: 28 Ιαν 2021, 16:41
Μια κοινωνία με πουστηδες ως κάτι φυσιολογικο , εμένα με ενοχλει ούτως ή άλλως. Και θεωρώ υπευθυνους για αυτό τις Ναιδες του κόσμου.
Χώσον !

:102: Μου φάνηκε παράξενο που ενοχλήθηκε πάντως.
Όταν είσαι σταθερά υπερ του να πέφτουν οχυρά ηθικής κάποτε θα φτάσεις και στα παιζάκια
Καθόλου περίεργο.
Για αυτούς δεν υπαρχει ιδεατό.
Σωστό είναι ότι συμπίπτει με τα θέλω τους.
Μόνο.
Μετρο όλων ο εαυτουλης τους
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Prepon

axilmar έγραψε: 28 Ιαν 2021, 16:55 Το ερωτημα μου ειναι το εξης:

Τα παιδια αυτα το κανουν γιατι γουσταρουν ή τους εχει επιβληθει απο καποιους αλλους;

αμα το κανουν επειδη γουσταρουν, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Ετσι και αλλιως το gender τους δεν ειναι male.

Και να τους το απαγορευαν δλδ, στο τελος εκει θα κατεληγαν, με επιπλεον σωρο ψυχικων προβληματων λογω καταπιεσης.
1. Και τα δύο ισχύουν . Και τα παιδιά από τη φύση τους είναι λίγο τζαζ και οι γονείς τους ακομη περισσότερο.

2. Τι θα πει αμα το κάνουν επειδή γουστάρουν τα παιδιά; Και το δικό μου το παιδί γουστάρει να σταματήσει το σχολειο και τα αγγλικά και να κάνει όλη μέρα φουσκάλες με τη μυξα του. Αν είναι δυνατόν......
axilmar

Prepon έγραψε: 28 Ιαν 2021, 18:49 2. Τι θα πει αμα το κάνουν επειδή γουστάρουν τα παιδιά; Και το δικό μου το παιδί γουστάρει να σταματήσει το σχολειο και τα αγγλικά και να κάνει όλη μέρα φουσκάλες με τη μυξα του. Αν είναι δυνατόν......
Δεν εχουν ολες οι επιθυμιες τις ιδιες συνεπειες.

Το να αλλαξει φυλο, σε αυτο που τον/την εκφραζει, δεν εχει το ιδιο ευρος συνεπειων με το να μην παει σχολειο.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

axilmar έγραψε: 02 Φεβ 2021, 10:49
Prepon έγραψε: 28 Ιαν 2021, 18:49 2. Τι θα πει αμα το κάνουν επειδή γουστάρουν τα παιδιά; Και το δικό μου το παιδί γουστάρει να σταματήσει το σχολειο και τα αγγλικά και να κάνει όλη μέρα φουσκάλες με τη μυξα του. Αν είναι δυνατόν......

Το να αλλαξει φυλο, σε αυτο που τον/την εκφραζει, δεν εχει το ιδιο ευρος συνεπειων με το να μην παει σχολειο.
Υπάρχουν άνθρωποι που είχαν ομοφυλοφιλικές εμπειρίες στην εφηβεία ή στην πρώιμη νιότη και έπειτα μέσα στην ενήλικη ζωή τους υπερίσχυσε το ετεροφυλοφιλικό στοιχείο και παντρεύτηκαν έκαναν οικογένεια και δεν πήγαν ποτέ με άνδρα .
Πώς θα γινόταν αν είχαν κόψει τα εργαλεία τους ; Η αλλαγή φύλου είναι μία πολύ μεγάλη απόφαση και θεωρώ ότι η μικρότερη επιτρεπτή ηλικία θα έπρεπε να είναι τα τριάντα .
axilmar

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 16 Μαρ 2021, 13:56
axilmar έγραψε: 02 Φεβ 2021, 10:49

Υπάρχουν άνθρωποι που είχαν ομοφυλοφιλικές εμπειρίες στην εφηβεία ή στην πρώιμη νιότη και έπειτα μέσα στην ενήλικη ζωή τους υπερίσχυσε το ετεροφυλοφιλικό στοιχείο και παντρεύτηκαν έκαναν οικογένεια και δεν πήγαν ποτέ με άνδρα .
Πώς θα γινόταν αν είχαν κόψει τα εργαλεία τους ; Η αλλαγή φύλου είναι μία πολύ μεγάλη απόφαση και θεωρώ ότι η μικρότερη επιτρεπτή ηλικία θα έπρεπε να είναι τα τριάντα .
Οι αλλαγες φυλου γινονται μετα απο ιατρικη παρακολουθηση και γνωματευση, δεν ξυπναει ενα πρωι ενας τυπος και λεει 'σημερα θα αλλαξω φυλο'.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”