!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτακη
Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα
Χελι εχεις μερικα παραδειγματα γιατι ειναι κωλοπαιδαρας?
Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα
Μάλλον για την αρχιδίσια ερημιά έχει χαλαστεί κόσμος με τον Δεληβοριά;;;
https://www.iefimerida.gr/zoi/adonis-ap ... s-diloseis
Μπουχαχα
https://www.iefimerida.gr/zoi/adonis-ap ... s-diloseis
Μπουχαχα
- hellegennes
Όχι, αλλά οι περισσότεροι είναι κοινωνικά άτομα με πολλές γνωριμίες. Και επαναλαμβάνω ότι αν βγάζουν έναν μισθό της πλάκας απ' αυτήν την δουλειά, τότε είναι χόμπι, όχι δουλειά, ή δεν είναι η κύρια απασχόλησή τους (αν έχουν).ST48410 έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:26 Πόσες φορές έχεις πάει σε μαγαζί που τραγουδάει γνωστός τραγουδιστής; Πάντα ξέρεις όλους τους μουσικούς της ορχήστρας; Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει ελάχιστους. Αυτοί θα υποφέρουν και για αυτούς γίνεται η συζήτηση, όχι για τον Ρέμος και τον Αργυρό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Φυσικά, γιατί δεν του αρκούν τα χρήματα από CD και συναυλίες, θέλει να βγάζει και χρήματα κάθε φορά που αγοράζεις εσύ νέο υπολογιστή ή πας να πιεις τον καφέ σου σε ένα συνοικιακό μαγαζί, άσχετα αν δεν ακούς την ηχογραφημένη φωνούλα του καθόλου.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:30 Δε ξέρω αν έχει άφθονο χρήμα ο Δεληβοριάς και αν το μοιράζεται με τους συναδέλφους του ούτε αν είναι κωλοπαιδαράς,
πάντως ασχολείται εδω και πάρα πολύ καιρό με το θέμα των οργανισμών διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων και την απόδοση
χρημάτων εκ μέρους αυτών στους μουσικούς, αναπτύσσοντας συνδικαλιστική δράση η οποία είναι αποδεκτή από το πρωθυπουργό
Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν το κάνει για τους άσημους συναδέλφους του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ρε μπας κι έχεις μπερδέψει τον Καλλιθιώτη τον Φοίβο με τον Φοίβο-μηχανή σουξε-κοπυ πάστα;hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:57Φυσικά, γιατί δεν του αρκούν τα χρήματα από CD και συναυλίες, θέλει να βγάζει και χρήματα κάθε φορά που αγοράζεις εσύ νέο υπολογιστή ή πας να πιεις τον καφέ σου σε ένα συνοικιακό μαγαζί, άσχετα αν δεν ακούς την ηχογραφημένη φωνούλα του καθόλου.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:30 Δε ξέρω αν έχει άφθονο χρήμα ο Δεληβοριάς και αν το μοιράζεται με τους συναδέλφους του ούτε αν είναι κωλοπαιδαράς,
πάντως ασχολείται εδω και πάρα πολύ καιρό με το θέμα των οργανισμών διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων και την απόδοση
χρημάτων εκ μέρους αυτών στους μουσικούς, αναπτύσσοντας συνδικαλιστική δράση η οποία είναι αποδεκτή από το πρωθυπουργό
Μπέσα τώρα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
mpiftekopoiimeno burger
σωστή η παρατήρηση του πρώιμουBeria έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:00Ρε μπας κι έχεις μπερδέψει τον Καλλιθιώτη τον Φοίβο με τον Φοίβο-μηχανή σουξε-κοπυ πάστα;hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:57Φυσικά, γιατί δεν του αρκούν τα χρήματα από CD και συναυλίες, θέλει να βγάζει και χρήματα κάθε φορά που αγοράζεις εσύ νέο υπολογιστή ή πας να πιεις τον καφέ σου σε ένα συνοικιακό μαγαζί, άσχετα αν δεν ακούς την ηχογραφημένη φωνούλα του καθόλου.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:30 Δε ξέρω αν έχει άφθονο χρήμα ο Δεληβοριάς και αν το μοιράζεται με τους συναδέλφους του ούτε αν είναι κωλοπαιδαράς,
Μπέσα τώρα
ο φοιβος-μηχανη σουξε δεν ήταν τόσο πέφτουλας, να τα λέμε όλα
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Σώπα ρε μπούργκερmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:02σωστή η παρατήρηση του πρώιμουBeria έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:00Ρε μπας κι έχεις μπερδέψει τον Καλλιθιώτη τον Φοίβο με τον Φοίβο-μηχανή σουξε-κοπυ πάστα;hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:57
Φυσικά, γιατί δεν του αρκούν τα χρήματα από CD και συναυλίες, θέλει να βγάζει και χρήματα κάθε φορά που αγοράζεις εσύ νέο υπολογιστή ή πας να πιεις τον καφέ σου σε ένα συνοικιακό μαγαζί, άσχετα αν δεν ακούς την ηχογραφημένη φωνούλα του καθόλου.
Μπέσα τώρα
πόσα ξέρεις; λέγε
είσαι πολύ χωμένος στην τέχνη;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
mpiftekopoiimeno burger
Beria έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:03Σώπα ρε μπούργκερmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:02σωστή η παρατήρηση του πρώιμουBeria έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:00
Ρε μπας κι έχεις μπερδέψει τον Καλλιθιώτη τον Φοίβο με τον Φοίβο-μηχανή σουξε-κοπυ πάστα;
Μπέσα τώρα
πόσα ξέρεις; λέγε
πλάκα κάνω ρε μπούμερ, λατρεύουμε πέφτουλα
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Μαυρα μεσανυχτα...hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:57Φυσικά, γιατί δεν του αρκούν τα χρήματα από CD και συναυλίες, θέλει να βγάζει και χρήματα κάθε φορά που αγοράζεις εσύ νέο υπολογιστή ή πας να πιεις τον καφέ σου σε ένα συνοικιακό μαγαζί, άσχετα αν δεν ακούς την ηχογραφημένη φωνούλα του καθόλου.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:30 Δε ξέρω αν έχει άφθονο χρήμα ο Δεληβοριάς και αν το μοιράζεται με τους συναδέλφους του ούτε αν είναι κωλοπαιδαράς,
- hellegennes
Διάβασες το νήμα και κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα;Beria έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:00Ρε μπας κι έχεις μπερδέψει τον Καλλιθιώτη τον Φοίβο με τον Φοίβο-μηχανή σουξε-κοπυ πάστα;hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:57Φυσικά, γιατί δεν του αρκούν τα χρήματα από CD και συναυλίες, θέλει να βγάζει και χρήματα κάθε φορά που αγοράζεις εσύ νέο υπολογιστή ή πας να πιεις τον καφέ σου σε ένα συνοικιακό μαγαζί, άσχετα αν δεν ακούς την ηχογραφημένη φωνούλα του καθόλου.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:30 Δε ξέρω αν έχει άφθονο χρήμα ο Δεληβοριάς και αν το μοιράζεται με τους συναδέλφους του ούτε αν είναι κωλοπαιδαράς,
Μπέσα τώρα
Μισό:
hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:56 Πόσα χρόνια ανέρχεται ο Φοίβος; Η Μπόσα Νόβα του Ησαΐα, ίσως το πιο γνωστό του κομμάτι, βγήκε όταν πήγαινα δημοτικό. Ή αλλιώς, πριν 25 χρόνια.
Επίσης, δεν ξέρω ο άλλος ο Φοίβος να τραγουδάει. Μόνο σαν συνθέτη τον ξέρω.hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:03Εμμ... άλλος Φοίβος είναι αυτός. Ο Φοίβος Τασόπουλος.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 02 Μάιος 2020, 19:14 Αυτός και ο μέγας Χατζηγιάννης, ο οποίος του τρώει οριακά την πρωτιά στον παρακάτω διαγωνισμό κόπυ-πάστε (μην ακούσω από κανέναν μπηχτές για το άβατάρ μου, έχει τραγουδήσει πολλά πράγματα πέρα από Φοίβο, και κυρίως ξένα):
Πέρα δηλαδή από το ότι το βίντεο έχει μερικά τραβηγμένα που μόνο επιδερμικά μοιάζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 03 Μάιος 2020, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γω είμαι επιτομικός Χ ρε. Μη ξηγιέσαιmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:06Beria έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:03Σώπα ρε μπούργκερmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:02
σωστή η παρατήρηση του πρώιμου
πόσα ξέρεις; λέγε
πλάκα κάνω ρε μπούμερ, λατρεύουμε πέφτουλα![]()
πανκ εντ ντιζόρντερλι κι έτσι
-
mpiftekopoiimeno burger
Beria έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:12Γω είμαι επιτομικός Χ ρε. Μη ξηγιέσαιmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:06Beria έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:03
Σώπα ρε μπούργκερ
πόσα ξέρεις; λέγε
πλάκα κάνω ρε μπούμερ, λατρεύουμε πέφτουλα![]()
πανκ εντ ντιζόρντερλι κι έτσι
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δε νομίζω ότι ο Δεληβοριάς έκρυψε πως έχει ατομικό συμφέρον από την εφαρμογή των προτάσεων του και δε καταλαβαίνω γιατί πρέπειhellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:57Φυσικά, γιατί δεν του αρκούν τα χρήματα από CD και συναυλίες, θέλει να βγάζει και χρήματα κάθε φορά που αγοράζεις εσύ νέο υπολογιστή ή πας να πιεις τον καφέ σου σε ένα συνοικιακό μαγαζί, άσχετα αν δεν ακούς την ηχογραφημένη φωνούλα του καθόλου.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:30 Δε ξέρω αν έχει άφθονο χρήμα ο Δεληβοριάς και αν το μοιράζεται με τους συναδέλφους του ούτε αν είναι κωλοπαιδαράς,
να τον εγκαλούμε, ειδικά από τη στιγμή που οι δημιουργοί διαφόρων πολιτικών τοποθετήσεων και καλλιτεχνικών προτιμήσεων αποδέχονται
πως πρέπει να τους εκπροσωπεί.
Από εκεί και πέρα, τα πνευματικά δικαιώματα αποσκοπούν στη κατοχύρωση των εισοδημάτων που έχει ένα δημιουργός από το έργο. Μέτριο
έργο αν θες, αλλά είναι καρπός της προσπάθειας κάποιων ανθρώπων και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που
διαλέγει το μαγαζί όπου διασκεδάζει με κριτήριο τη μουσική του, άλλος μερακλώνει με το έντεχνο και άλλος με το σκυλάδικο, αυτό είναι το
επιχείρημα πίσω από τις άδειες εκτέλεσης προστατευόμενων ρεπερτορίων που κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου παράλογες.
- hellegennes
Είναι 100% παράλογες. Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει πουθενά απολύτως δημοσιευμένη λίστα με κομμάτια που προστατεύονται από την πρώην ΑΕΠΙ.
Δεύτερον, είναι τριγελοίο να βγάζει λεφτά ο Φοίβος ή η Κοκκίνου ή ο Μάλαμας επειδή το μπουγατσατζίδικο παίζει «χαλί» μπλούγκρας.
Βασικά είναι σαν να πρέπει να με πληρώνεις εσύ που έφαγες σήμερα μακαρόνια, επειδή πουλάω κι εγώ μακαρόνια στο μαγαζί μου.
Δεύτερον, είναι τριγελοίο να βγάζει λεφτά ο Φοίβος ή η Κοκκίνου ή ο Μάλαμας επειδή το μπουγατσατζίδικο παίζει «χαλί» μπλούγκρας.
Βασικά είναι σαν να πρέπει να με πληρώνεις εσύ που έφαγες σήμερα μακαρόνια, επειδή πουλάω κι εγώ μακαρόνια στο μαγαζί μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 03 Μάιος 2020, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι λίγοι που γνωρίζω προσωπικά βγάζουν λεφτά που είναι καλύτερα από υπάλληλο καταστήματος ή γραφείου αλλά με μεγάλη ανασφάλεια. Υπάρχουν μαγαζιά που ξεκινάνε και κλείνουν μετά από κάποιο διάστημα. Και φτου και από την αρχή. Και είναι τόσο άγνωστοι (στο ευρύ κοινό) που σίγουρα δεν θα έμπαινε κανείς στον κόπο (πέρα από φίλους) να τους παρακολουθήσει στα social για να βγει κάποιο χρήμα. Σου μιλάω όμως για άτομα με εμπειρία, σπουδές, συμμετοχή σε δίσκους, παραστάσεις με τα πρώτα ονόματα κλπ. Όχι κάποιον που γρατζουνάει. Οι περισσότεροι έμειναν στο χώρο με την ελπίδα ότι θα αλλάξουν τα πράγματα. Δεν περίμεναν 10 χρόνια κρίσης. Και είναι δελεαστικό όταν με 5-6 αρπαχτές το καλοκαίρι μαζέψεις μερικά χιλιάρικα. Αλλά τα τρως εύκολα αν μείνεις εκτός σχήματος κάποιους μήνες το χειμώνα.hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:54Όχι, αλλά οι περισσότεροι είναι κοινωνικά άτομα με πολλές γνωριμίες. Και επαναλαμβάνω ότι αν βγάζουν έναν μισθό της πλάκας απ' αυτήν την δουλειά, τότε είναι χόμπι, όχι δουλειά, ή δεν είναι η κύρια απασχόλησή τους (αν έχουν).ST48410 έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:26 Πόσες φορές έχεις πάει σε μαγαζί που τραγουδάει γνωστός τραγουδιστής; Πάντα ξέρεις όλους τους μουσικούς της ορχήστρας; Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει ελάχιστους. Αυτοί θα υποφέρουν και για αυτούς γίνεται η συζήτηση, όχι για τον Ρέμος και τον Αργυρό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 796 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 3 Απαντήσεις