!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
Πάλι αρχίσατε τα ίδια στα σόσιαλ μύδια;
Καραντίνα...Και δώστου ταινιουλα και κοκούνινγκ και μιμ πόσα κιλά θα βάλουμε ....
Βρε ασταδιάλα!
Καραντίνα...Και δώστου ταινιουλα και κοκούνινγκ και μιμ πόσα κιλά θα βάλουμε ....
Βρε ασταδιάλα!
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ευκαιρία για ξεκούραση .
Ναυτεργάτης σε αναστολή.
Ναυτεργάτης σε αναστολή.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είναι μαλάκες οι άνθρωποιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 07:55 Πάλι αρχίσατε τα ίδια στα σόσιαλ μύδια;
Βρε ασταδιάλα!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μαλάκες με το κάπα κεφαλαίο αγαπητέ!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 09:03Είναι μαλάκες οι άνθρωποιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 07:55 Πάλι αρχίσατε τα ίδια στα σόσιαλ μύδια;
Βρε ασταδιάλα!
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Γάμησέ τα ρε τύπε. Αηδία...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 09:28Μαλάκες με το κάπα κεφαλαίο αγαπητέ!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 09:03Είναι μαλάκες οι άνθρωποιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 07:55 Πάλι αρχίσατε τα ίδια στα σόσιαλ μύδια;
Βρε ασταδιάλα!
Η χαρά του τεμπελχανά είναι η φάση. Λες και πριν την καραντίνα, δεν έβλεπαν νετφλιξ, δεν σαβούριαζαν μαλακίες αλλά συζητούσαν για τον Κομφούκιο ενώ κάνανε ραπέλ οι φαλακροαξυριστόπατσοκοιλιάδες και οι κώλος-τεπόζιτοαλλάμαλλί+νύχι-στηντριχα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Σε καραντίνα μια ζωή είμαι. Μια ζωή περίμενα να βγω, είχα την ελπίδα, αλλά με βρήκε ασθένεια. Αλλά και έτσι είδα σε τι σπήλαιο του Πλάτωνα ζούμε και έχω ξανά ελπίδα.
Feindflug έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 09:40Γάμησέ τα ρε τύπε. Αηδία...
Η χαρά του τεμπελχανά είναι η φάση. Λες και πριν την καραντίνα, δεν έβλεπαν νετφλιξ, δεν σαβούριαζαν μαλακίες αλλά συζητούσαν για τον Κομφούκιο ενώ κάνανε ραπέλ οι φαλακροαξυριστόπατσοκοιλιάδες και οι κώλος-τεπόζιτοαλλάμαλλί+νύχι-στηντριχα.
Φυλακισμένους περιγράφεις, δεν περιγράφεις τεμπέληδες. Γι΄αυτό έχουμε όλοι τις υποψίες μας, αν και διαβάζουμε για ανάλογες περιπτώσεις πανδημιών στο παρελθόν.
Θέλω να έχω τουαλέτα και μπάνιο μέσα στο σπίτι μου (είχαν το 1950 π.χ.) αλλά για να το έχω αυτό πρέπει να βάλω το σκατό σε περίοπτη θέση στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο (τηλεόραση, υπολογιστής), ενώ δεν θα έπρεπε να είναι αυτό σε περίοπτη θέση, θα έπρεπε να είναι εργαλείο και να μας αφήνει χρόνο για το έξω που είναι δικό μας.
Α ναι ξέχασα. Μετά πρέπει να βάλουμε το σκατό στην παλάμη μας ή και στο εγκέφαλό μας (γιατί όχι), με την θέλησή μας. Και σκατό δεν είναι βέβαια το ίδιο το εργαλείο, αλλά τα ακατά στην άλλη άκρη της γραμμής, τα ζωντανά.
Θέλω να έχω τουαλέτα και μπάνιο μέσα στο σπίτι μου (είχαν το 1950 π.χ.) αλλά για να το έχω αυτό πρέπει να βάλω το σκατό σε περίοπτη θέση στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο (τηλεόραση, υπολογιστής), ενώ δεν θα έπρεπε να είναι αυτό σε περίοπτη θέση, θα έπρεπε να είναι εργαλείο και να μας αφήνει χρόνο για το έξω που είναι δικό μας.
Α ναι ξέχασα. Μετά πρέπει να βάλουμε το σκατό στην παλάμη μας ή και στο εγκέφαλό μας (γιατί όχι), με την θέλησή μας. Και σκατό δεν είναι βέβαια το ίδιο το εργαλείο, αλλά τα ακατά στην άλλη άκρη της γραμμής, τα ζωντανά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 08 Νοέμ 2020, 11:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στην πρώτη καραντίνα τα έπαιξα. Πήρα 3 αντιβιόσεις μέσα σε 3 μήνες για να στρώσω. Τελικά συνήλθα γύρω στα τέλη Μαίου. Σ' αυτή την καραντίνα λέω πως είμαι πιο προετοιμασμένη αλλά το πιθανότερο είναι πως σε περίπου 4 εβδομάδες από τώρα θα αρχίσω να εκνευρίζομαι με τα πάντα.
Δεν την παλεύω καθόλου.
Δεν την παλεύω καθόλου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Sid Vicious
Πολύ κακη περίοδος για καραντίνα, επάνω που ήρθε η καινούργια φουρνιά φοιτητριων, μας κατέστρεψαν 
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Δημοκρατικός
Δεν θα το περάσεις μόνη. Θα έχεις τον Χουργιάτ να σου γεμίζει αισιοδοξία τις μέρες.Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 10:34 Στην πρώτη καραντίνα τα έπαιξα. Πήρα 3 αντιβιόσεις μέσα σε 3 μήνες για να στρώσω. Τελικά συνήλθα γύρω στα τέλη Μαίου. Σ' αυτή την καραντίνα λέω πως είμαι πιο προετοιμασμένη αλλά το πιθανότερο είναι πως σε περίπου 4 εβδομάδες από τώρα θα αρχίσω να εκνευρίζομαι με τα πάντα.
Δεν την παλεύω καθόλου.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ποιος είναι αυτός; Δεν τον ξέρω.Δημοκρατικός έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 12:31Δεν θα το περάσεις μόνη. Θα έχεις τον Χουργιάτ να σου γεμίζει αισιοδοξία τις μέρες.Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 10:34 Στην πρώτη καραντίνα τα έπαιξα. Πήρα 3 αντιβιόσεις μέσα σε 3 μήνες για να στρώσω. Τελικά συνήλθα γύρω στα τέλη Μαίου. Σ' αυτή την καραντίνα λέω πως είμαι πιο προετοιμασμένη αλλά το πιθανότερο είναι πως σε περίπου 4 εβδομάδες από τώρα θα αρχίσω να εκνευρίζομαι με τα πάντα.
Δεν την παλεύω καθόλου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Όπως και στην πρώτη, δουλεύω. Κατά τ' άλλα δεν έχω κανένα θέμα με την καραντίνα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Δημοκρατικός
Κοινωνικά υπεύθυνη. Μπράβο σου.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 12:40 Όπως και στην πρώτη, δουλεύω. Κατά τ' άλλα δεν έχω κανένα θέμα με την καραντίνα.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Πάντα. Από μικρή κρατούσα την τσίχλα στο χέρι μέχρι να βρω κάδο να την πετάξω.Δημοκρατικός έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 12:46Κοινωνικά υπεύθυνη. Μπράβο σου.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 12:40 Όπως και στην πρώτη, δουλεύω. Κατά τ' άλλα δεν έχω κανένα θέμα με την καραντίνα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση