!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MEGA Aντικοινωνικη συμπεριφορα Παπαδημούλη ,γεμισε 3 καροτσια...
- hellegennes
Re: MEGA Aντικοινωνικη συμπεριφορα Παπαδημούλη ,γεμισε 3 καροτσια...
Καλέ μου, εγώ σού δίνω τα στοιχεία της μόνης αρμόδιας υπηρεσίας που καταγράφει αυτοκτονίες: της ΕΛΑΣ. Η ΕΛΣΤΑΤ δημιουργεί την δική της λίστα δευτερογενώς, με βάση τα στοιχεία της ΕΛΑΣ αλλά μαγειρεύοντας τους αριθμούς με μοντέλα και πίπες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Highlander
H ΕΛΣΤΑΤ λέει πίπες και ψέματα;hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2020, 03:24 Καλέ μου, εγώ σού δίνω τα στοιχεία της μόνης αρμόδιας υπηρεσίας που καταγράφει αυτοκτονίες: της ΕΛΑΣ. Η ΕΛΣΤΑΤ δημιουργεί την δική της λίστα δευτερογενώς, με βάση τα στοιχεία της ΕΛΑΣ αλλά μαγειρεύοντας τους αριθμούς με μοντέλα και πίπες.
- hellegennes
Προφανώς όταν έχεις να διαλέξεις μεταξύ μιας πρωτογενούς και μιας δευτερογενούς πηγής, θα διαλέξεις την πρωτογενή. Το αν η δευτερογενής έχει διαφορετικά στοιχεία γιατί λέει πίπες και ψέματα, γιατί είναι ανίκανη ή γιατί υπάρχει σκοπιμότητα, έχει κάποια σημασία;
Η υπηρεσία που καταγράφει αυτοκτονίες στην Ελλάδα είναι η ΕΛΑΣ. Αυτή είναι η μόνη αξιόπιστη πηγή πραγματικών στοιχείων.
Η υπηρεσία που καταγράφει αυτοκτονίες στην Ελλάδα είναι η ΕΛΑΣ. Αυτή είναι η μόνη αξιόπιστη πηγή πραγματικών στοιχείων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το θέμα με τον αριστερό Παπαδημούλη δεν είναι τα τρία καρότσια.
Τίποτα μεμπτό, μάλιστα πήγε και ο ίδιος.
Το ζήτημα είναι ότι έχει καταθέσεις 1+ εκατομμύρια ευρώ, θα όφειλε ως αριστερός πολιτικός να κάνει μία δωρεά λίγων χιλιάδων ευρώ και για την τρέχουσα κατάσταση.
Στη ζωή είναι εύκολο να μιλάει κάποιος με το στόμα. Όταν έρχεται όμως η ώρα να μιλήσει η τσέπη το πράγμα δυσκολεύει.
Τίποτα μεμπτό, μάλιστα πήγε και ο ίδιος.
Το ζήτημα είναι ότι έχει καταθέσεις 1+ εκατομμύρια ευρώ, θα όφειλε ως αριστερός πολιτικός να κάνει μία δωρεά λίγων χιλιάδων ευρώ και για την τρέχουσα κατάσταση.
Στη ζωή είναι εύκολο να μιλάει κάποιος με το στόμα. Όταν έρχεται όμως η ώρα να μιλήσει η τσέπη το πράγμα δυσκολεύει.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Σε ποιο σμ προτείνεις να πεταχτούμε;Custom_F έγραψε: 19 Μαρ 2020, 00:26 Αντί να ασχολείστε ακόμη με τα ψώνια του ανθρώπου, δεν κοιτάτε μη σας λείπει τίποτα να πεταχτείτε αύριο μια γρήγορη στο σμ;
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Νομίζω οτι ο Highlander ΕΙΝΑΙ ο Παπαδημουλης
Ο εγκλεισμός φταίει.
Αλυσίδες δε βλέπω.Otto Weininger έγραψε: 19 Μαρ 2020, 10:28 [img]https://i.postimg.cc/50Z74m4C/FB-I ... .jpg[/img]
Ωραίο στοκ.
Gherschaagk έγραψε: 19 Μαρ 2020, 02:01Θες το 3 να γίνει 2. Ναι, νοου προμπ.Highlander έγραψε: 19 Μαρ 2020, 00:36 ΟΥΤΙΣ Gherschaagk παρακαλώ να αλλαχτεί ο τίτλος γιατί είναι ψευδής (προηγουμένως δε ήταν διπλά ψευδής γιατί ο op ισχυριζόταν ότι ο παπαδημούλης υποχρεούνταν να βρίσκεται σε καραντίνα), τα καρότσια ήταν 2 και όχι 3.
georgebi κάνε τα 3, 2 σε παρακαλώ!
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Γιαννης Λοβερδος @YiannisLoverdos
Μα γιατί τα βάζετε με τον Παπαδημούλη; Μέσα στα τρία καρότσια του Σκλαβενίτη, που ξεχειλίζουν από προϊόντα και τα κουβαλά ο αστυνομικός του, έχει κρύψει το «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς...
Μα γιατί τα βάζετε με τον Παπαδημούλη; Μέσα στα τρία καρότσια του Σκλαβενίτη, που ξεχειλίζουν από προϊόντα και τα κουβαλά ο αστυνομικός του, έχει κρύψει το «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς...
Ευτυχώς που ο κόσμος δεν πάει καλά. Θα ήταν ανυπόφορο να τα πήγαινα άσχημα σ’ έναν κόσμο που θα τα πήγαινε καλά!
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ο αριστερός όταν μιλάει τον ξεχωρίζεις αμέσως:
ΚΩΣΤΑΣ @KwstasMAIDEN
Τα πουτανάκια της ενημέρωσης εκεί στον ΑΝΤ1 ενώ είχαν κανονίσει συνέντευξη με τον Πολάκη στις δέκα το πρωί ξαφνικά την έκοψαν όπως αναφέρει στο fb ο Πολάκης.
Γαμιόλια όταν περάσει με το καλό θα σας γαμήσουμε το μουνί που σας πέταγε το λέω πολύ γλυκά.
ΚΩΣΤΑΣ @KwstasMAIDEN
Τα πουτανάκια της ενημέρωσης εκεί στον ΑΝΤ1 ενώ είχαν κανονίσει συνέντευξη με τον Πολάκη στις δέκα το πρωί ξαφνικά την έκοψαν όπως αναφέρει στο fb ο Πολάκης.
Γαμιόλια όταν περάσει με το καλό θα σας γαμήσουμε το μουνί που σας πέταγε το λέω πολύ γλυκά.
Ευτυχώς που ο κόσμος δεν πάει καλά. Θα ήταν ανυπόφορο να τα πήγαινα άσχημα σ’ έναν κόσμο που θα τα πήγαινε καλά!
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Αλ Δουμάς
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Αλ Δουμάς
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο μηχανικός είναι;Otto Weininger έγραψε: 19 Μαρ 2020, 10:28 [img]https://i.postimg.cc/50Z74m4C/FB-I ... .jpg[/img]
Ωραίο στοκ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιώργη σε παρακαλώ. Να τελειώνουμε και μ' αυτό και να πάμε παρακάτω.georgebi έγραψε: 19 Μαρ 2020, 10:41Gherschaagk έγραψε: 19 Μαρ 2020, 02:01Θες το 3 να γίνει 2. Ναι, νοου προμπ.Highlander έγραψε: 19 Μαρ 2020, 00:36 ΟΥΤΙΣ Gherschaagk παρακαλώ να αλλαχτεί ο τίτλος γιατί είναι ψευδής (προηγουμένως δε ήταν διπλά ψευδής γιατί ο op ισχυριζόταν ότι ο παπαδημούλης υποχρεούνταν να βρίσκεται σε καραντίνα), τα καρότσια ήταν 2 και όχι 3.
georgebi κάνε τα 3, 2 σε παρακαλώ!![]()
![]()
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 173 Απαντήσεις