Τι εννοείς πολύ μεγάλο, αν δεν χωράει 2 atx μητρικές , δεν κάνουμε δουλειά
Εγώ ψάχνω το αντίστροφο, να χωράει οριακά μία ατξ, μέχρι στιγμής βρήκα το κορ τζι 3, το σέβερους Χ, και ένα άλλο πολύ όμορφο ράιλιτζενκκάτι θέτις. Βοηθάτε ρε μλκς λίγο, τι στο διάλο, όλοι από 3γιούνιτς και πάνω σερβερόκουτα θέλετε;
Οπότε βλέπω να περιμένω μέχρι παράδοσης πνεύματος από το υπάρχον** ή μέχρι συμπλήρωσης 10ετίας (σε 3-4 μήνες - όποιο έρθει πρώτο )
**Asus C4F / Phenom2 1090T / 12G ram
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Οπότε βλέπω να περιμένω μέχρι παράδοσης πνεύματος από το υπάρχον** ή μέχρι συμπλήρωσης 10ετίας (σε 3-4 μήνες - όποιο έρθει πρώτο )
**Asus C4F / Phenom2 1090T / 12G ram
Οι φόρμουλα είναι πεταμένα φταλέ, εννοείται καλύτερα χίρο. Στην κατηγορία 300-400 μετά από αρκετό ψάξιμο έχω καταλάβει ότι οι μητρικές είναι πάνω κάτω το ίδιο οπότε δεν κοιτάω καν μάρκα πλέον αλλά τα φήτσουρς που θέλω. *
Έχω πάρει 2 κιτ ήδη με μνήμες, ένα πάτριοτ 2χ16 (180€) και ένα τζίσκιλλ 2χ8 (85€) για το άλλο πισί στα 3200μχζ και τα δύο, οι τιμές που βάζεις για 3600μχζ είναι εντελώς ασύμφορες και πρακτικά δεν ξέρω, αμφιβάλλω αν θα δεις πλεονεκτήματα, εξάλλου από τα 3200 πας σχετικά εύκολα στα 3600 (με λίγο ξέσφιγμα στα τάημινγκς ίσως οκ) στο χ570 και το όριο άσχετα πόσο ψηλά μπορείς να φτάσεις τις μνήμες σου είναι στα 3700 κάτι μχζ, μετά σπάει το 1:1 του ινφίνιτυ φάμπρικ και χάνεις το πλεονέκτημα.
* τελικά μάλλον κατέληξα στην τάϊτσι, τίμια τιμή, 3 νβμε υποδοχές, καλά βρμ, όλα τα καλούδια και έχει και χέντερ για θμ3!
Και η γκίγκαμπάητ η μάστερ με άρεσε και η προ ψς η άσους αλλά η τάϊτσι με φαίνεται πιο πλούσια.
Για τροφοδοτικό ψήνομαι για κάνα κορσαίρ ρμ750χ γιατί σταματάει το φουρφούρι όταν δεν είναι ζεστό (τα κορσαίρ αυτά ουσιαστικά είναι σήσόνικ μδγ), ύστερα αυτό το κάνει και το αντίστοιχο 750άρι της φράκταλ ντηζάην και τα μπη κουάηετ είναι παρόμοια, μάλλον θα πάρω απλά αυτό που με φαίνεται (το) πιο όμορφο (80 πλάτινουμ).
@sys3x
φουντ φορ θοτ
κυρίως για το μέγεθος (32), βλεποντας δε οτι στα ίδια λεφτα με τις επιλογές μου περίπου βγαίνουν τα 32 3200c16,
τα υπόλοιπα για το 1:1 cap τα είχα δει*
θενκς
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»