!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
Re: My style !
shrike αρκετά κιλα της λείπουν αλλά δεν ηταν αυτο το θεμα ρε ψυχή. Εντωμεταξύ στην άλλη που ανεβασε ο Άγις κι ειναι τσιτα βρηκες πατσάδες! Μα δεν είστε ευχαριστημένοι με τιποτα πχιά;
Ε όχι και 10χρονο ρε enaon. Η καλτσα που παραπέμπει σε 10χρονο ειναι κατω απ το γονατο , η καλτσα στο μπούτι πάλι....
Αγις εκεινο με το μαυρο ξωπλατο ξώμπουτο καλό, οχι το κολλητό, το πρωτο στη διπλη φωτο. Η άλλη με το λευκο και το τζιν μου θυμίζει αμερικάνα που πλένει το αμάξι και φόντο το άχυρο που το παιρνει ο αέρας αλα φαρ ουεστ και σταματάει πανω στον μουσάτο κοιλαρα που χαλβαδιάζει το ουετ τισερτ κοντεστ κορτσουδι πινοντας μπυρα. Σ αρέσουν τα πρόστυχα τελικά πορνηρούλη
Το αντρικό ντυσιμο για μπιτσόμπαρο 65/100, καλο δηλαδή
Ε όχι και 10χρονο ρε enaon. Η καλτσα που παραπέμπει σε 10χρονο ειναι κατω απ το γονατο , η καλτσα στο μπούτι πάλι....
Αγις εκεινο με το μαυρο ξωπλατο ξώμπουτο καλό, οχι το κολλητό, το πρωτο στη διπλη φωτο. Η άλλη με το λευκο και το τζιν μου θυμίζει αμερικάνα που πλένει το αμάξι και φόντο το άχυρο που το παιρνει ο αέρας αλα φαρ ουεστ και σταματάει πανω στον μουσάτο κοιλαρα που χαλβαδιάζει το ουετ τισερτ κοντεστ κορτσουδι πινοντας μπυρα. Σ αρέσουν τα πρόστυχα τελικά πορνηρούλη
Το αντρικό ντυσιμο για μπιτσόμπαρο 65/100, καλο δηλαδή
Δεν ειναι ασχημο αυτο που εδειξες, μια χαρα ειναι, το κορτσουδι με το ουετ τισερτ κοντεστ μπορει να εβαζε 100.Ο λόγος που εβαλα εγω 65 ειναι επειδη το βρισκω υπερβολικά καλυμμένο για παραλία. Για βολτα στο νησι π.χ. ανεβαινει στο 80
Tέλεια.Ίφιδα έγραψε: 31 Μάιος 2018, 16:40 Δεν ειναι ασχημο αυτο που εδειξες, μια χαρα ειναι, το κορτσουδι με το ουετ τισερτ κοντεστ μπορει να εβαζε 100.Ο λόγος που εβαλα εγω 65 ειναι επειδη το βρισκω υπερβολικά καλυμμένο για παραλία. Για βολτα στο νησι π.χ. ανεβαινει στο 80
Σημειώνω να ντύνομαι ΜΟΝΟ ετσι και να προμηθευθώ και άλλα ιδιου τύπου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ψέμματα σου λέει άγη, έτσι αν θές το κορτσούδι.Αγις έγραψε: 31 Μάιος 2018, 17:21Tέλεια.Ίφιδα έγραψε: 31 Μάιος 2018, 16:40 Δεν ειναι ασχημο αυτο που εδειξες, μια χαρα ειναι, το κορτσουδι με το ουετ τισερτ κοντεστ μπορει να εβαζε 100.Ο λόγος που εβαλα εγω 65 ειναι επειδη το βρισκω υπερβολικά καλυμμένο για παραλία. Για βολτα στο νησι π.χ. ανεβαινει στο 80
Σημειώνω να ντύνομαι ΜΟΝΟ ετσι και να προμηθευθώ και άλλα ιδιου τύπου.![]()

ναι καλά, το έσωσες.Ίφιδα έγραψε: 31 Μάιος 2018, 16:06 shrike αρκετά κιλα της λείπουν αλλά δεν ηταν αυτο το θεμα ρε ψυχή.
έχει και το ριγέ να παραπέμπει σε εγκλεισμό, ένα γλειφιτζούρι της λείπει, να τονίζει την θηλυκή της πλευρά.
Τεσπα
Δυστυχώς δεν διαθέτω το ανάλογο κορμίenaon έγραψε: 31 Μάιος 2018, 17:31ψέμματα σου λέει άγη, έτσι αν θές το κορτσούδι.Αγις έγραψε: 31 Μάιος 2018, 17:21Tέλεια.Ίφιδα έγραψε: 31 Μάιος 2018, 16:40 Δεν ειναι ασχημο αυτο που εδειξες, μια χαρα ειναι, το κορτσουδι με το ουετ τισερτ κοντεστ μπορει να εβαζε 100.Ο λόγος που εβαλα εγω 65 ειναι επειδη το βρισκω υπερβολικά καλυμμένο για παραλία. Για βολτα στο νησι π.χ. ανεβαινει στο 80
Σημειώνω να ντύνομαι ΜΟΝΟ ετσι και να προμηθευθώ και άλλα ιδιου τύπου.![]()
![]()
Για κάτι τέτοιο είμαι - σε λινο πάντα.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
αυτό ναι, το άλλο είναι και του '95, αλλάζει η μόδα στους κοιλιακούςΑγις έγραψε: 31 Μάιος 2018, 17:41 Δυστυχώς δεν διαθέτω το ανάλογο κορμί
Για κάτι τέτοιο είμαι - σε λινο πάντα.Spoiler
θέλει και λευκή παντοφλίτσα κροκς πάντως
Βάλτε τα γαμπριάτικα κουστούμια σας.
Τα έχετε στην ντουλάπα.
Τα έχετε στην ντουλάπα.
δεν μας αφήνουν ρε, φωνάζουν οτι θα τα λερώσουμε. Άσε, θα καταλάβεις.
και να είχες, θα ήταν σαν να μην έχεις, δεν έχει διαφορά, κανείς δεν έχει, δικό τους είναι και αυτό.
εκεί άρχισα εγώ την επανάστασή μου.
Πήρα επιπλέον πλυντήριο, και είπα η ντουλάπα μου είναι δική μου, τέλος. Μάχη μιλάμε, μήνες, νίκησα όμως στο τέλος
Τελικά το μόνο που μας επιτρέπουν να έχουμε είναι η αμετακίνητη θέληση να τις λατρεύουμε και να τους κάνουμε οοολααα τα χατίρια.enaon έγραψε: 31 Μάιος 2018, 17:52και να είχες, θα ήταν σαν να μην έχεις, δεν έχει διαφορά, κανείς δεν έχει, δικό τους είναι και αυτό.
εκεί άρχισα εγώ την επανάστασή μου.
Πήρα επιπλέον πλυντήριο, και είπα η ντουλάπα μου είναι δική μου, τέλος. Μάχη μιλάμε, μήνες, νίκησα όμως στο τέλος![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
όχι πάντα, μπορεί να γίνουμε ενοχλητικοί έτσι. Επιτρέπουν τα πάντα που δεν είμαστε ενοχλητικοί, είναι λίγο πιο σύνθετο και ας μοιάζει απλό.Αγις έγραψε: 31 Μάιος 2018, 17:56 Τελικά το μόνο που μας επιτρέπουν να έχουμε είναι η αμετακίνητη θέληση να τις λατρεύουμε και να τους κάνουμε οοολααα τα χατίρια.
αλλά θα μας βαρέσει η ίφιδα και θα έχει δίκιο. Για το στυλ μας μιλάμε, που το έχουν βάλει στην τσέπη, αλλά εδώ νομίζω θέλει ωραίες εικόνες να δείχνουμε, ενοχλούμε τώρα μάλλον
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση