Να μειώσουμε το γυναικείο φύλο, να προμοταρουμε την Πατριαρχία, να πούμε όχι στην παράνομη μετανάστευση και ταυτόχρονα να μαζέψουμε μετρητά για χορηγία στην καμπανια του Τραμπ.
Τράβα παραπερα τώρα.
Να μειώσουμε το γυναικείο φύλο, να προμοταρουμε την Πατριαρχία, να πούμε όχι στην παράνομη μετανάστευση και ταυτόχρονα να μαζέψουμε μετρητά για χορηγία στην καμπανια του Τραμπ.
Μια χαρα ειμαι εδω..Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 21:35Να μειώσουμε το γυναικείο φύλο, να προμοταρουμε την Πατριαρχία, να πούμε όχι στην παράνομη μετανάστευση και ταυτόχρονα να μαζέψουμε μετρητά για χορηγία στην καμπανια του Τραμπ.
Τράβα παραπερα τώρα.
Δεν τα πήγες και άσχημα για πρώτη συμμετοχή σε ψηφοφορία. Γιατί το παίρνεις κατάκαρδα;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 21:19 Αγαπητοί...πλησιάζουμε στη λήξη.
Εντός 24ωρου θα αναληφθω και πάλι εις τους ουρανούς και θα λάβει τέλος η Δευτέρα Παρουσία μου εν τω πχορουμ*
(*για τον φιλο χρηστη γκραμαρ νάτσι , Δεν ξέρω αν έχει δοτική )
Δεν έκανε γυναικα το νήμα, δεν έχουμε άβαταρ τους εαυτούς μας, δεν έχουμε ονοματεπώνυμο εδώ, ποια γυναικεία ματαιοδοξία;
Δεν ξέρω. Όμως ακόμα και χωρίς στοιχεία δεν παύει να υφέρπει η έμφυλη ταυτότητα από μέρους μου τουλάχιστον.Ίφιδα έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 22:47Δεν έκανε γυναικα το νήμα, δεν έχουμε άβαταρ τους εαυτούς μας, δεν έχουμε ονοματεπώνυμο εδώ, ποια γυναικεία ματαιοδοξία;![]()
Μην αυταπατάσαι. Η υφέρπουσα ταυτότητα είναι έκφυλη.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 22:49Δεν ξέρω. Όμως ακόμα και χωρίς στοιχεία δεν παύει να υφέρπει η έμφυλη ταυτότητα από μέρους μου τουλάχιστον.Ίφιδα έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 22:47Δεν έκανε γυναικα το νήμα, δεν έχουμε άβαταρ τους εαυτούς μας, δεν έχουμε ονοματεπώνυμο εδώ, ποια γυναικεία ματαιοδοξία;![]()
πιο τέλος, τουλάχιστον από την γιουροβίζιον του 08 κάνει βόλτες το μαλλί σου στο φόρουμ.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Δεκ 2019, 00:28 Ε αφού το τραβήξαμε από τα μαλλιά στο τέλος βγήκα .. :-)
Κουλούρι γιατί σε αγαπάνε όλοι;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Δεκ 2019, 00:28 Ε αφού το τραβήξαμε από τα μαλλιά στο τέλος βγήκα .. :-)
Τουλάχιστον το μαλλιοτράβηγμα ήταν από την δική μας πλευρά, όχι από την δική σας.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Δεκ 2019, 00:28 Ε αφού το τραβήξαμε από τα μαλλιά στο τέλος βγήκα .. :-)
Από το 08 ;enaon έγραψε: 01 Δεκ 2019, 00:49πιο τέλος, τουλάχιστον από την γιουροβίζιον του 08 κάνει βόλτες το μαλλί σου στο φόρουμ.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Δεκ 2019, 00:28 Ε αφού το τραβήξαμε από τα μαλλιά στο τέλος βγήκα .. :-)![]()
https://www.youtube.com/watch?v=kUzBeEHlRB0
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που λες .Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Δεκ 2019, 00:50Κουλούρι γιατί σε αγαπάνε όλοι;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Δεκ 2019, 00:28 Ε αφού το τραβήξαμε από τα μαλλιά στο τέλος βγήκα .. :-)
hellegennes έγραψε: 01 Δεκ 2019, 00:54Τουλάχιστον το μαλλιοτράβηγμα ήταν από την δική μας πλευρά, όχι από την δική σας.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Δεκ 2019, 00:28 Ε αφού το τραβήξαμε από τα μαλλιά στο τέλος βγήκα .. :-)![]()
Spiros252 έγραψε: 01 Δεκ 2019, 00:56 Συγχαρητήρια [user]κουλούρι Θεσσαλονίκης[/user] !!![]()
Συγχαρητήρια και στην [user]don't speak[/user] για την 2η θέση.