Στην περίπτωση που την θίγει ή την προσβάλει ή την μειώνει πραγματικά θα είμαι η πρώτη που θα προστρέξω. Εδώ τι ακριβώς θα κάνω;; Θα τραβήξω στον άλλο το αυτί που τόλμησε να την βάλει στο πολλ και να την αναφέρει σε ένα ποστ;; Σοβαρευτείτε λίγο.Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:26Δεν είναι σωστό αυτό που λες. Τι πάει να πει σιγά τα ωά. Δεν γουστάρει να είναι μέσα. Το σέβεστε.Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:23Δεν έγινε δεκτό γιατί δεν έγινε και κάτι που την έβαλε ο νηματοθέτης στο πολλ.
Σιγά τα ωα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PNTM (Phorum's Next Top Model)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
User_601
Τοτε γιατι μου εστειλε πμ ο χρηστης γιατι ζητησα να μην συμμετεχω ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΛ;Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:23Δεν έγινε δεκτό γιατί δεν έγινε και κάτι που την έβαλε ο νηματοθέτης στο πολλ.
Σιγά τα ωα.
Κάτι τέτοιο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρώτα τον.
Σε ποστ; Στο πολ την είχε. Και δεν θα κρίνεις εσύ τι την προσβάλει ή την μειώνει. Εφόσον νιώθει έτσι και σου απευθύνεται για να κάνεις κάτι , το κάνεις εφόσον είσαι ο συντονισμός. Οπότε το σοβαρευτείτε στο επιστρέφω.Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:32Στην περίπτωση που την θίγει ή την προσβάλει ή την μειώνει πραγματικά θα είμαι η πρώτη που θα προστρέξω. Εδώ τι ακριβώς θα κάνω;; Θα τραβήξω στον άλλο το αυτί που τόλμησε να την βάλει στο πολλ και να την αναφέρει σε ένα ποστ;; Σοβαρευτείτε λίγο.Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:26Δεν είναι σωστό αυτό που λες. Τι πάει να πει σιγά τα ωά. Δεν γουστάρει να είναι μέσα. Το σέβεστε.Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:23
Δεν έγινε δεκτό γιατί δεν έγινε και κάτι που την έβαλε ο νηματοθέτης στο πολλ.
Σιγά τα ωα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
δεν την αδικώ. Δεν ξέρεις τι ειναι να σου γραφει ο άλλος ότι τρώει αγκινάρες με κουκιά. Πάει αυτόματα το χέρι.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:29 και με αναφορές ακόμη και στο νήμα "τι μαγειρέψατε σήμερα;".
Πάντως αν θέλεις τη γνώμη μου δεν είναι και τόσο προσβλητικό το κόνσεπτ.Εσθήρ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:32
Τοτε γιατι μου εστειλε πμ ο χρηστης γιατι ζητησα να μην συμμετεχω ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΛ;
Ούτε και είδα κανέναν να πειράζει κάποια πχωρουμίτισσα για τα αποτελέσματα.
Και στην τελική, με τέτοιες ανατροπές που παίζουν εδώ, μπορεί και να έβγαινες στην πρώτη τριάδα.
Όσο και να μην σε αντιπροσωπεύει/αρέσει κάτι τέτοιο, δεν θα έσκαγες ένα χαμόγελο από μέσα σου;
Yippie Kay Yay
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Mου ζήτησε συντονιστής να την βγάλω. Αν το έκανα έπρεπε να τροποποιήσω το αρχικό ποστ και σβήνονταν όλες οι ψήφοι. καθώς δεν είχε καμία και δεν είχε αναφερθεί πουθενά η συγκεκριμένη...δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να πηδήξουμε το -χαβαλεδιάρικο- νήμα για όλους τους υπόλοιπους.Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:37Σε ποστ; Στο πολ την είχε. Και δεν θα κρίνεις εσύ τι την προσβάλει ή την μειώνει. Εφόσον νιώθει έτσι και σου απευθύνεται για να κάνεις κάτι , το κάνεις εφόσον είσαι ο συντονισμός. Οπότε το σοβαρευτείτε στο επιστρέφω.Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:32Στην περίπτωση που την θίγει ή την προσβάλει ή την μειώνει πραγματικά θα είμαι η πρώτη που θα προστρέξω. Εδώ τι ακριβώς θα κάνω;; Θα τραβήξω στον άλλο το αυτί που τόλμησε να την βάλει στο πολλ και να την αναφέρει σε ένα ποστ;; Σοβαρευτείτε λίγο.Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:26
Δεν είναι σωστό αυτό που λες. Τι πάει να πει σιγά τα ωά. Δεν γουστάρει να είναι μέσα. Το σέβεστε.
καθώς δεν έθιξα προσωπικά κανέναν και δεν παραβίασα κάποιον κανόνα, αρνήθηκα ευγενικά να το αλλάξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χόρχε ντελ Σάλτο την 20 Νοέμ 2019, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
User_601
Σε αυτον το εγραψα,δεν μου απαντησε.
Εφοσον εγραψες στο νημα επανω σε σχετικα με εεμνα ζητουμενο,εισαι υποχρεωμενη να απαντησεις.
Πως γινερα να μου εστειλε πμ ο θεματοθετης και να μου λεει ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ αναφορα και γιατι προσβαλλομαι,αν δεν του ειπατε εσεις οτι εκανα αναφορα,οπτε και να με βγαει απο το πολλ;κΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ;Μυρισε τα νυχια του τι δνε θελω;
Εκανα αναφορα σε εσας,μετα μου εστειλε πμ ο χρηστης γαιτι εκανα αναφορα και μετα δεν υπηρχα στο πολλ.
Εσυ τι συμπερασμα θα εβγαζες;
Επισης δεν χρειαζεται να προσβαλλεται ο αλλος,οταν δεν θελει να γινεταια ντιλειμενο ενος θεματος.Το να σε βαζουν χωρις να σε ρωτησουν σαν θεμα ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙΣ ΑΝ ΠΕΡΣΟΝΑ ΕΝΟς ΦΟΡΟΥΜ ,ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΝΠΜΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΥΠΑΡΚΤΟ,και κανεις ενσταση και λες δεν θελω,ΕΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΣ
Δεν χρειαζετε ΕΣΥ να το θεωρησεις προσβολη,ουτε καν ΕΓΩ.Νήμα που αφορά ονομαστικά ή φωτογραφικά σε μέλος του φόρουμ, αν θεωρεί ότι το προσβάλλει ή δεν είναι επιθυμητό για οποιονδήποτε λόγο, θα διαγράφεται κατόπιν σχετικής αναφοράς του θιγόμενου μέλους. #
Υπηρχα σε ενα πολλ,το θεμα ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΙΟΛΛΑΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΧΩΡΙς ΤΗ ΘΕΛΗΣΗΜΟΥ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ,οπως οι οροι χρησης μου δινουν το δικαιωμα ,εκανα αναφορα,ο χρηστης μου εστειλε κα πμ διαμαρτυριας,μετα δεν υπηρχε ουτε τωρα υπαρχει το ονομα μου στο πολλ...ξαφνικα με πεταει στα αποτεελσματα και μου λες εσυ τωρα τι ακριβως;
Οριστε,Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.
Ποιος δεν κανει σωστα τη δουλεια του;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 20 Νοέμ 2019, 14:43, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
User_601
Παραβιαζεις κανονα.δες το ποστ μου παπαρανωΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:41Mου ζήτησε συντονιστής να την βγάλω. Αν το έκανα άλλαζε το ποστ και σβήνονταν όλες οι ψήφοι. καθώς δεν είχε καμία και δεν είχε αναφερθεί πουθενά η συγκεκριμένη...δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να πηδήξουμε το -χαβαλεδιάρικο- νήμα για όλους τους υπόλοιπους.Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:37Σε ποστ; Στο πολ την είχε. Και δεν θα κρίνεις εσύ τι την προσβάλει ή την μειώνει. Εφόσον νιώθει έτσι και σου απευθύνεται για να κάνεις κάτι , το κάνεις εφόσον είσαι ο συντονισμός. Οπότε το σοβαρευτείτε στο επιστρέφω.Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:32
Στην περίπτωση που την θίγει ή την προσβάλει ή την μειώνει πραγματικά θα είμαι η πρώτη που θα προστρέξω. Εδώ τι ακριβώς θα κάνω;; Θα τραβήξω στον άλλο το αυτί που τόλμησε να την βάλει στο πολλ και να την αναφέρει σε ένα ποστ;; Σοβαρευτείτε λίγο.
καθώς δεν έθιξα προσωπικά κανέναν και δεν παραβίασα κάποιον κανόνα, αρνήθηκα ευγενικά να το αλλάξω.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Εσθήρ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:41Σε αυτον το εγραψα,δεν μου απαντησε.
Εφοσον εγραψες στο νημα επανω σε σχετικα με εεμνα ζητουμενο,εισαι υποχρεωμενη να απαντησεις.
Πως γινερα να μου εστειλε πμ ο θεματοθετης και να μου λεει ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ αναφορα και γιατι προσβαλλομαι,αν δεν του ειπατε εσεις οτι εκανα αναφορα,οπτε και να με βγαει απο το πολλ;κΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ;Μυρισε τα νυχια του τι δνε θελω;
Εκανα αναφορα σε εσας,μετα μου εστειλε πμ ο χρηστης γαιτι εκανα αναφορα και μετα δεν υπηρχα στο πολλ.
Εσυ τι συμπερασμα θα εβγαζες;
Επισης δεν χρειαζεται να προσβαλλεται ο αλλος,οταν δεν θελει να γινεταια ντιλειμενο ενος θεματος.Το να σε βαζουν χωρις να σε ρωτησουν σαν θεμα ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙΣ ΑΝ ΠΕΡΣΟΝΑ ΕΝΟς ΦΟΡΟΥΜ ,ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΝΠΜΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΥΠΑΡΚΤΟ,και κανεις ενσταση και λες δεν θελω,ΕΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΣΔεν χρειαζετε ΕΣΥ να το θεωρησεις προσβολη,ουτε καν ΕΓΩ.Νήμα που αφορά ονομαστικά ή φωτογραφικά σε μέλος του φόρουμ, αν θεωρεί ότι το προσβάλλει ή δεν είναι επιθυμητό για οποιονδήποτε λόγο, θα διαγράφεται κατόπιν σχετικής αναφοράς του θιγόμενου μέλους. #
Υπηρχα σε ενα πολλ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΩ,οπως οι οροι χρησης μου δινουν το δικαιωμα ,εκανα αναφορα,ο χρηστης μου εστειλε κα πμ διαμαρτυριας,μετα δεν υπηρχε ουτε τωρα υπαρχει το ονομα μου στο πολλ...ξαφνικα με πεταει στα αποτεελσματα και μου λες εσυ τωρα τι ακριβως;
Οριστε,Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.
Ποιος δεν ακνεισ ωστα τη δουλεια του;
τώρα σοβαρά, γιατί μας ζαλίζεις;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξεχάστηκα κι εγώ, έπρεπε να είναι και μπολντ και κεφαλαία τα γράμματα στην απάντηση.
Άρα θα μείνει ως έχει.
Εδώ μέσα είναι βήμα διαλόγου. Κάνω λάθος;; Σοβαρευτείτε λοιπόν.
Ναι κι εμένα με έχει στο πολλ. Ολόκληρη συντονίστρια. Κι είχε κι άλλες στο πολλ που έχουν πάνω από χρόνο να γράψουν αλλά δεν τις υπερασπίστηκε κάνεις. Και το νήμα το ξεσκόνισα γιατί το διάβασα εξαιτίας της αναφοράς δύο φορές αλλά δεν βρήκα κάτι το μεμπτό.Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:37 Σε ποστ; Στο πολ την είχε. Και δεν θα κρίνεις εσύ τι την προσβάλει ή την μειώνει. Εφόσον νιώθει έτσι και σου απευθύνεται για να κάνεις κάτι , το κάνεις εφόσον είσαι ο συντονισμός. Οπότε το σοβαρευτείτε στο επιστρέφω.
Άρα θα μείνει ως έχει.
μηπως εισαι σε ενδιαφερουσα;Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:25
Όχι να τα βλέπει ο χέλλης αυτά.
Αν και δεν με έπιασαν μάλλον ακόμα καλά καλά τα προερτια . Ελπίζω να έχει λήξει το πολ ως τότε![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Το καταλαβαίνω αλλά προέχει να σεβόμαστε την επιθυμία κάποιου που δεν ρωτήθηκε εξαρχής.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:41Mου ζήτησε συντονιστής να την βγάλω. Αν το έκανα έπρεπε να τροποποιήσω το αρχικό ποστ και σβήνονταν όλες οι ψήφοι. καθώς δεν είχε καμία και δεν είχε αναφερθεί πουθενά η συγκεκριμένη...δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να πηδήξουμε το -χαβαλεδιάρικο- νήμα για όλους τους υπόλοιπους.Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:37Σε ποστ; Στο πολ την είχε. Και δεν θα κρίνεις εσύ τι την προσβάλει ή την μειώνει. Εφόσον νιώθει έτσι και σου απευθύνεται για να κάνεις κάτι , το κάνεις εφόσον είσαι ο συντονισμός. Οπότε το σοβαρευτείτε στο επιστρέφω.Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:32
Στην περίπτωση που την θίγει ή την προσβάλει ή την μειώνει πραγματικά θα είμαι η πρώτη που θα προστρέξω. Εδώ τι ακριβώς θα κάνω;; Θα τραβήξω στον άλλο το αυτί που τόλμησε να την βάλει στο πολλ και να την αναφέρει σε ένα ποστ;; Σοβαρευτείτε λίγο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
User_601
Δεν με αφορα αν εισαι μεσα στο πολλ η οχι.Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:43 Ξεχάστηκα κι εγώ, έπρεπε να είναι και μπολντ και κεφαλαία τα γράμματα στην απάντηση.
Ναι κι εμένα με έχει στο πολλ. Ολόκληρη συντονίστρια. Κι είχε κι άλλες στο πολλ που έχουν πάνω από χρόνο να γράψουν αλλά δεν τις υπερασπίστηκε κάνεις. Και το νήμα το ξεσκόνισα γιατί το διάβασα εξαιτίας της αναφοράς δύο φορές αλλά δεν βρήκα κάτι το μεμπτό.Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:37 Σε ποστ; Στο πολ την είχε. Και δεν θα κρίνεις εσύ τι την προσβάλει ή την μειώνει. Εφόσον νιώθει έτσι και σου απευθύνεται για να κάνεις κάτι , το κάνεις εφόσον είσαι ο συντονισμός. Οπότε το σοβαρευτείτε στο επιστρέφω.
Άρα θα μείνει ως έχει.
Με αφορα οτι μου δινουν οι οροι χρησης το δικαιωμα να μην συμμετεχω σε νημα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.Δεν ζητησα διαγραφη του νηματος.Ζητησα απλα να αφαιρεθω απο το πολλ....ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑ ΑΦΟΥ ΔΝΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΛ και ξαφνικα ο κυριος με βαζει στα αποτελεσματα,με ξαναθετει δηλαδη υπουλα μεσα στο θεμα.
Διαβασε τους ορους χρησης και διεγραψε σε παρακαλω πολυ το ποστ που εχω κανει αναφορα,διοτι δεν τηρεις τους ορους χρησης και εισαι υποχρεωμενη να το κανεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 20 Νοέμ 2019, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κανένας δεν ρωτήθηκε. Να αρχίσουμε ομαδικώς το σκούξιμο;;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 122 Απαντήσεις