Ευτυχώς που έχουμε και τους κλουζώ ινσπέκτορες να μας διαφωτίζουν γενικώς και ειδικώς.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:11 https://www.tovima.gr/2019/10/27/societ ... -aselgeia/ (δυστυχώς το κείμενο είναι ασυνάρτητο, αλλά έχει πολλές πλεροφορίες)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μάνη: Ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη για τρία χρόνια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μάνη: Ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη για τρία χρόνια
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συνάδελφος μαθηματικός πριν χρόνια κατηγορήθηκε από τη μάνα για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας ,επειδή πήγε να της κατασχέσει το κινητό που είχε κρύψει επιμελώς εν ώρα μαθήματος! - απαγορεύεται- ανάμεσα στο πόδι και την καρέκλα! Είδε κι έπαθε να ξεμπλέξει από ΕΔΕ ο άνθρωπος...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δεν το είδα, συγνώμη, απάντησα στου χαοτικού που του φάνηκε περίεργο κάτι.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:14Αυτό είναι σίγουρο. Και το έχω ήδη αναφέρει, σε προηγούμενο μήνυμα.don't speak έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:07 Δεν είπα ότι όλες οι μάνες δεν τα πιστεύουν, αλίμονο.
Αλλά σε αρκετές, ίσως και στις περισσότερες περιπτώσεις οι παιδεραστές είναι εντός του άμεσου ή έμμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος, αφού το μικρό παιδί σπανίως θα βρεθεί με έναν άγνωστο μόνο οι δυό τους.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το συντριπτικό ποσοστό των παιδικών κακοποιήσεων, συμβαίνει από ανθρώπους με τους οποίους το παιδί έχει οικειότητα και συχνή επικοινωνία. Και οι παιδόφιλοι κινούνται σε αυτούς τους χώρους, δεν γίνονται φαροφύλακες.
Ακριβώς έτσι είναι.
Στην Καθολική εκκλησία έχουν υπάρξει κρούσματα παιδοφιλίας αρκετά. Στην Ορθόδοξη εκκλησία τέτοιο κρούσματα είναι εξαιρετικά σπάνια. Ο κλήρος ο σημερινός είναι αλήθεια ότι δεν έχει το πνευματικο επίπεδο που είχε προ 50 ετών (όπως δεν το έχει και γενικά η κοινωνία της Ελλάδας όπως είχε πριν 50 ετών) αλλά και πάλι έχει εξαιρετικες προσωπικότητες του πνεύματος (Αναστάσιος Αλβανίας, Αγιο Ορος κτλ) και σε γενικές γραμμές έχει ένα επίπεδο καλύτερο από την γενικότερη κοινωνία της Ελλάδας.Εξαιρέσεις υπάρχουν σαφώς. Ασφαλώς παλιότερα ο κλήρος έβγαζε αγωνιστές, εθνομάρτυρες και ήρωες του έθνους (Παπαφλέσσας, Χρυσόστομος Σμύρνης, Αθανάσιος Διάκος, Παλαιών Πατρών Γερμανός, Σαλώνων Ησαΐας, Τραπεζούντας Χρύσανθος και πολλοί άλλοι).Fluffy έγραψε: 27 Οκτ 2019, 09:10Εδω όμως έχουμε να κάνουμε με μοτίβο, η ιεροσύνη τραβάει τους άρρωστους όπως το αίμα τον καρχαρία. Εϊναι πολλά τα παραδείγματα που δεν έχει νόημα να τα αραδιάζω εδώ. Το ζήτημα είναι πως το βλέπετε στην εκκλησία σας ως περιπτώσεις που όταν διώκονται ποινικά και αφου καταδικαστούν θα τους αποπέμπετε από το σώμα ή θα επιδιώξετε μια εσωτερική "κάθαρση"; Καλά για να ζητήσετε να επέμβει ένα κράτος που ο αρχιεπίσκοπος εκβιάζει υπουργούς, βουλευές και πρωθυπουργούς και υπαγορεύει τα σχολικά εγχειρίδια δεν παίζει.O I έγραψε: 26 Οκτ 2019, 22:46Ότι ποιότητας ζυμάρι έχει η σκάφη που λέγεται κοινωνία, από κει θα πάρεις ζυμάρι για προζύμι. Η ποιότητα έχει πάντα, σε όλες τις κοινωνικές δομές, διαβαθμίσεις στα πρόσωπα και την ηθική τους.Fluffy έγραψε: 26 Οκτ 2019, 22:30 Από πότε δικάζετε φάτσες; Δε διαφέρει από τις υπόλοιπες αγυρτικες φάτσες που έχετε μαζέψει στον οικο του θεού.
Πάντως είναι απορία μου πως στην ιεροσύνη προσκολούναι τόσα αντικοινωνικά και εγκληματικά στοιχεία.
Ξέρεις.. το τσουβάλιασμα είναι βασικό στοιχείο τού φανατισμού.
Ο.Ι.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Ε, κάποιοι συνάδελφοι και σύλλογοι γονέων έδωσαν πατήματα για τέτοιες αντιδράσεις.Στύγιος έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:17 Συνάδελφος μαθηματικός πριν χρόνια κατηγορήθηκε από τη μάνα για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας ,επειδή πήγε να της κατασχέσει το κινητό που είχε κρύψει επιμελώς εν ώρα μαθήματος! - απαγορεύεται- ανάμεσα στο πόδι και την καρέκλα! Είδε κι έπαθε να ξεμπλέξει από ΕΔΕ ο άνθρωπος...
Το γαρ πολύ της ανοχής γεννά παραφροσύνη.
Όσο περισσότερο χώρο και δικαιολογίες δίνεις στον αντιαυταρχισμό τόσο μεγαλύτερο αυταρχισμό πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς από τον κάθε αναξιοπαθούντα που προσβάλλονται τα ανθρώπινα δικαιώματα έκφρασης του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δυστυχώς, έτσι είναι.don't speak έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:22Δεν το είδα, συγνώμη, απάντησα στου χαοτικού που του φάνηκε περίεργο κάτι.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:14Αυτό είναι σίγουρο. Και το έχω ήδη αναφέρει, σε προηγούμενο μήνυμα.don't speak έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:07 Δεν είπα ότι όλες οι μάνες δεν τα πιστεύουν, αλίμονο.
Αλλά σε αρκετές, ίσως και στις περισσότερες περιπτώσεις οι παιδεραστές είναι εντός του άμεσου ή έμμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος, αφού το μικρό παιδί σπανίως θα βρεθεί με έναν άγνωστο μόνο οι δυό τους.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το συντριπτικό ποσοστό των παιδικών κακοποιήσεων, συμβαίνει από ανθρώπους με τους οποίους το παιδί έχει οικειότητα και συχνή επικοινωνία. Και οι παιδόφιλοι κινούνται σε αυτούς τους χώρους, δεν γίνονται φαροφύλακες.
Ακριβώς έτσι είναι.
https://www.paidiatros.com/prolipsi/oik ... idoviasmos
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όσοι συμφορουμιτες προτείνουν την αντιμετώπιση ενός φριχτου σεξουαλικού εγκλήματος (παιδεραστία και βιασμός) με ένα άλλο σεξουαλικό έγκλημα (βιασμός του κατηγορούμενου στη φυλακή) το καταλαβαίνουν ότι είναι άρρωστοι;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Όχι! Μια χαρά υγιείς είμαστε!Beria έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:29 Όσοι συμφορουμιτες προτείνουν την αντιμετώπιση ενός φριχτου σεξουαλικού εγκλήματος (παιδεραστία και βιασμός) με ένα άλλο σεξουαλικό έγκλημα (βιασμός του κατηγορούμενου στη φυλακή) το καταλαβαίνουν ότι είναι άρρωστοι;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ελπίζω μόνο να μην έχετε επαφή με ανθρώπους στη δουλειά σας, όσοι γράφετε τέτοιαvagabondo έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:34Όχι! Μια χαρά υγιείς είμαστε!Beria έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:29 Όσοι συμφορουμιτες προτείνουν την αντιμετώπιση ενός φριχτου σεξουαλικού εγκλήματος (παιδεραστία και βιασμός) με ένα άλλο σεξουαλικό έγκλημα (βιασμός του κατηγορούμενου στη φυλακή) το καταλαβαίνουν ότι είναι άρρωστοι;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Γι' αυτό κι εγώ δεν επιτρέπω να με αγγίζουν ακόμα και παλιοί μου μαθητές -μαθήτριες . Better safe than sorryΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:25Ε, κάποιοι συνάδελφοι και σύλλογοι γονέων έδωσαν πατήματα για τέτοιες αντιδράσεις.Στύγιος έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:17 Συνάδελφος μαθηματικός πριν χρόνια κατηγορήθηκε από τη μάνα για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας ,επειδή πήγε να της κατασχέσει το κινητό που είχε κρύψει επιμελώς εν ώρα μαθήματος! - απαγορεύεται- ανάμεσα στο πόδι και την καρέκλα! Είδε κι έπαθε να ξεμπλέξει από ΕΔΕ ο άνθρωπος...
Όσο περισσότερο χώρο και δικαιολογίες δίνεις στον αντιαυταρχισμό τόσο μεγαλύτερο αυταρχισμό πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς από τον κάθε αναξιοπαθούντα που προσβάλλονται τα ανθρώπινα δικαιώματα έκφρασης του.
Τζάμπα ελπίζεις. Καλύτερα αναθεώρησε την άποψή σου.Beria έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:36Ελπίζω μόνο να μην έχετε επαφή με ανθρώπους στη δουλειά σας, όσοι γράφετε τέτοιαvagabondo έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:34Όχι! Μια χαρά υγιείς είμαστε!Beria έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:29 Όσοι συμφορουμιτες προτείνουν την αντιμετώπιση ενός φριχτου σεξουαλικού εγκλήματος (παιδεραστία και βιασμός) με ένα άλλο σεξουαλικό έγκλημα (βιασμός του κατηγορούμενου στη φυλακή) το καταλαβαίνουν ότι είναι άρρωστοι;
Τι; Επειδή έγινες μόνιμος συντονιστής, νομίζεις πως σε όλα θα έχεις δίκιο; Όχι κύριε.
Occasio facit furem
Στύγιος έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:37Γι' αυτό κι εγώ δεν επιτρέπω να με αγγίζουν ακόμα και παλιοί μου μαθητές -μαθήτριες . Better safe than sorryΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:25Ε, κάποιοι συνάδελφοι και σύλλογοι γονέων έδωσαν πατήματα για τέτοιες αντιδράσεις.Στύγιος έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:17 Συνάδελφος μαθηματικός πριν χρόνια κατηγορήθηκε από τη μάνα για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας ,επειδή πήγε να της κατασχέσει το κινητό που είχε κρύψει επιμελώς εν ώρα μαθήματος! - απαγορεύεται- ανάμεσα στο πόδι και την καρέκλα! Είδε κι έπαθε να ξεμπλέξει από ΕΔΕ ο άνθρωπος...
Όσο περισσότερο χώρο και δικαιολογίες δίνεις στον αντιαυταρχισμό τόσο μεγαλύτερο αυταρχισμό πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς από τον κάθε αναξιοπαθούντα που προσβάλλονται τα ανθρώπινα δικαιώματα έκφρασης του.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω ότι η αγανάκτιση του κόσμου είναι τέτοια σε αυτές τις περιπτώσεις, που η πρώτη αντίδραση είναι "ψόφος στον δράστη" και όταν τους λένε ότι κι αυτός έχει "ανθρώπινα δικαιώματα" λένε "ε, θα τον πεθάνουν στη φυλακή".Beria έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:29 Όσοι συμφορουμιτες προτείνουν την αντιμετώπιση ενός φριχτου σεξουαλικού εγκλήματος (παιδεραστία και βιασμός) με ένα άλλο σεξουαλικό έγκλημα (βιασμός του κατηγορούμενου στη φυλακή) το καταλαβαίνουν ότι είναι άρρωστοι;
Είναι μεγάλη η συζήτηση και κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται (για παράδειγμα, πόσοι εγκληματίες μπορούν να "χωρέσουν" στις φυλακές;).
Τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα απ' όσο φαίνονται.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν υπάρχει το ερωτημα.Alien666 έγραψε: 27 Οκτ 2019, 13:15Νομίζω ότι η αγανάκτιση του κόσμου είναι τέτοια σε αυτές τις περιπτώσεις, που η πρώτη αντίδραση είναι "ψόφος στον δράστη" και όταν τους λένε ότι κι αυτός έχει "ανθρώπινα δικαιώματα" λένε "ε, θα τον πεθάνουν στη φυλακή".Beria έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:29 Όσοι συμφορουμιτες προτείνουν την αντιμετώπιση ενός φριχτου σεξουαλικού εγκλήματος (παιδεραστία και βιασμός) με ένα άλλο σεξουαλικό έγκλημα (βιασμός του κατηγορούμενου στη φυλακή) το καταλαβαίνουν ότι είναι άρρωστοι;
Είναι μεγάλη η συζήτηση και κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται (για παράδειγμα, πόσοι εγκληματίες μπορούν να "χωρέσουν" στις φυλακές;).
Τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα απ' όσο φαίνονται.
ΟΛΟΙ οι εγκληματιες εκτος κοινωνιας .
Οι δομες -τα προγραμματα - οι χωρητικοτητες φυλακων ειναι δευτερευον.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-