!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ανεπρόκοποι όλου του κόσμου ενωθείτε

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Ανεπρόκοποι όλου του κόσμου ενωθείτε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Πάνας έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:16
Feindflug έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:09
Πάνας έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:07
Ναι αλλά θα πεθάνεις κάποτε, ίσως και την επόμενη εβδομάδα, γιατί λοιπόν να αγχωνόμαστε, γιατί δεν ζούμε το τώρα, επειδή υπάρχει μια αόριστη αναβολή;
Γιατί να κάνουμε μπάνιο, αφού θα ξαναβρωμίσουμε...
Υπονοείς ότι πρέπει να αγχωνόμαστε και να ζούμε για το αύριο ή το λες ευθέως;
Εννοώ, τύπε, ότι αυτή η οπτική της ματαιότητος των πάντων, είναι ένας κατήφορος χωρίς τέλος.

Γιατί έβαλες λαδωτήρι στην μηχανή σου, αφού δεν πρέπει να αγχώνεσαι για το γρασάρισμα, που ίσως να μην ζήσεις για να το κάνεις;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

ζήλεψα
"κάποτε στεναχωριόμουν που δεν είχα δουλειά μέχρι που είδα κάποιον με δυο"
Άβαταρ μέλους
MasterofDope

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MasterofDope »

- Casper - έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:21 "A lot of people ask what it takes to move from being a creative to a leader: Take everyone's career personally. People will work hard for you if you work hard for them. Any idiot can be a boss; all you need is a title. But to be a leader, you need to earn respect and have an opinion you stand by."

"Τίποτα δεν είναι πιο μεγάλο, αφού αυτός είναι το μέτρο της αιωνιότητας. Τίποτα δεν είναι πιο μικρό αφού δε φτάνει για τα σχέδιά μας. Τίποτα δεν είναι πιο μακρύ γι’ αυτόν που περιμένει, για τον άρρωστο που πονάει. Τίποτα δεν είναι πιο σύντομο γι’ αυτόν που είναι ευτυχισμένος. Εκτείνεται μέχρι το άπειρο σιγά – σιγά. Όλοι οι άνθρωποι τον παραμελούν και όλοι λυπούνται για την απώλειά του. Τίποτα δε γίνεται χωρίς αυτόν. Μας κάνει να ξεχνάμε ό,τι είναι ανάξιο για το μέλλον ενώ χαρίζει την αθανασία στα άξια!"

Είχα γράψει κατεβατό αλλα τα έσβησα όλα και είπα να μιλήσω με quotes :lol:
Μου θυμιζεις εναν συμμαθητη μου κνιτη στο Λυκειο εκει τελη 90s που έριχνε τα γκομενακια με αποφθέγματα!!!
No offense bro απλά έπρεπε να το πω :P
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

MasterofDope έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:20
the comet the course the tail έγραψε: 15 Οκτ 2019, 18:49 770 ευρώ είναι ο μέσος όρος που αμείβεται ένας ιδιωτικός υπάλληλος σήμερα. δλδ - με λίγες εξαιρέσεις στο δημόσιο ή στους μπλοκάκιδες - ένας που όντως δουλεύει. δεν πας πουθενά με τόσα. πρέπει να έχεις και συμπληρωματικό εισόδημα. :102:
1000 ευρώ καθαρά παίρνει μια πρώην μου καθαρά σε ιδιωτικό τομέα δουλεύει σαν junior developer προγραμματίστρια σε μεγάλη Πολυεθνική
Στην Γερμανία βέβαια γνωστός μου που τωρα ειναι senior developer ο πρώτος του μισθός ηταν 3.500 χιλιάρικα στην ίδια εταιρεία
Υπάρχει ιδιωτικός τομέας που αμοίβει σχετικά καλά αλλα θελει ψάξιμο και βύσμα διότι δεν μπαινεις εύκολα εκει πέρα!!!Ειναι πολυ χειρότερα απο το δημόσιο
Εσύ έχεις σαν παρωνύμιο master of dope, έχεις για εικόνα τον Ελύτη και μπαίνεις σε θέμα για τα εργασιακά. He's a walkin' contradiction, partly truth and partly fiction που λέει και ο Κρις.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Feindflug έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:21
Feindflug έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:09

Γιατί να κάνουμε μπάνιο, αφού θα ξαναβρωμίσουμε...
Εννοώ, τύπε, ότι αυτή η οπτική της ματαιότητος των πάντων, είναι ένας κατήφορος χωρίς τέλος.

Γιατί έβαλες λαδωτήρι στην μηχανή σου, αφού δεν πρέπει να αγχώνεσαι για το γρασάρισμα, που ίσως να μην ζήσεις για να το κάνεις;

Μα γιαυτό το έβαλα για να μην αγχώνομαι να γρασάρω. Μη προσπαθείς να μου βάλεις τρικλοποδιά τύπε, δεν μασάω τσίχλα αλλά καπνό.
the end
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Feindflug έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:21 Γιατί έβαλες λαδωτήρι στην μηχανή σου, αφού δεν πρέπει να αγχώνεσαι για το γρασάρισμα, που ίσως να μην ζήσεις για να το κάνεις;
Το λαδοτύρι, το καλά ωριμασμένο, γαμάει, αλλά γιατί να το βάλει κανείς στην μηχανή;
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

MasterofDope έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:24
- Casper - έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:21 "A lot of people ask what it takes to move from being a creative to a leader: Take everyone's career personally. People will work hard for you if you work hard for them. Any idiot can be a boss; all you need is a title. But to be a leader, you need to earn respect and have an opinion you stand by."

"Τίποτα δεν είναι πιο μεγάλο, αφού αυτός είναι το μέτρο της αιωνιότητας. Τίποτα δεν είναι πιο μικρό αφού δε φτάνει για τα σχέδιά μας. Τίποτα δεν είναι πιο μακρύ γι’ αυτόν που περιμένει, για τον άρρωστο που πονάει. Τίποτα δεν είναι πιο σύντομο γι’ αυτόν που είναι ευτυχισμένος. Εκτείνεται μέχρι το άπειρο σιγά – σιγά. Όλοι οι άνθρωποι τον παραμελούν και όλοι λυπούνται για την απώλειά του. Τίποτα δε γίνεται χωρίς αυτόν. Μας κάνει να ξεχνάμε ό,τι είναι ανάξιο για το μέλλον ενώ χαρίζει την αθανασία στα άξια!"

Είχα γράψει κατεβατό αλλα τα έσβησα όλα και είπα να μιλήσω με quotes :lol:
Μου θυμιζεις εναν συμμαθητη μου κνιτη στο Λυκειο εκει τελη 90s που έριχνε τα γκομενακια με αποφθέγματα!!!
No offense bro απλά έπρεπε να το πω :P
:lol: Μα ήταν to the point και εδώ μιλάνε σχετικά κιόλας με αυτά που πόσταρα. :p

Πήγα να γράψω κάτι δικά μου σχετικά με το θέμα και βγήκαν πολλά, παίζει να μην έβγαζαν και νόημα, μπορεί και να μετάνιωνα μετά, οπότε τι καλύτερο από κάποια αποφθέγματα; :P
Άβαταρ μέλους
MasterofDope

Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:24
MasterofDope έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:20
the comet the course the tail έγραψε: 15 Οκτ 2019, 18:49 770 ευρώ είναι ο μέσος όρος που αμείβεται ένας ιδιωτικός υπάλληλος σήμερα. δλδ - με λίγες εξαιρέσεις στο δημόσιο ή στους μπλοκάκιδες - ένας που όντως δουλεύει. δεν πας πουθενά με τόσα. πρέπει να έχεις και συμπληρωματικό εισόδημα. :102:
1000 ευρώ καθαρά παίρνει μια πρώην μου καθαρά σε ιδιωτικό τομέα δουλεύει σαν junior developer προγραμματίστρια σε μεγάλη Πολυεθνική
Στην Γερμανία βέβαια γνωστός μου που τωρα ειναι senior developer ο πρώτος του μισθός ηταν 3.500 χιλιάρικα στην ίδια εταιρεία
Υπάρχει ιδιωτικός τομέας που αμοίβει σχετικά καλά αλλα θελει ψάξιμο και βύσμα διότι δεν μπαινεις εύκολα εκει πέρα!!!Ειναι πολυ χειρότερα απο το δημόσιο
Εσύ έχεις σαν παρωνύμιο master of dope, έχεις για εικόνα τον Ελύτη και μπαίνεις σε θέμα για τα εργασιακά. He's a walkin' contradiction, partly truth and partly fiction που λέει και ο Κρις.
Ξέχασες να πεις οτι το 2015 ψηφισα ΑΝΕΛ :D :D
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

σούπερ δημήτριος έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:23 ζήλεψα
:)
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Ελατε ολοι Γερμανια ρεει!

Να ξανανιωσετε
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:26
Feindflug έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:21 Γιατί έβαλες λαδωτήρι στην μηχανή σου, αφού δεν πρέπει να αγχώνεσαι για το γρασάρισμα, που ίσως να μην ζήσεις για να το κάνεις;
Το λαδοτύρι, το καλά ωριμασμένο, γαμάει, αλλά γιατί να το βάλει κανείς στην μηχανή;
Όταν σταματάς στο φανάρι χειμώνα, βγάζεις από την κωλότσεπη το μεταλλικό μπουκαλάκι με το τσίπουρο ή το κονιάκ, να μην έχεις και ένα μεζέ;
the end
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Πάνας έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:26
Feindflug έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:21

Μα γιαυτό το έβαλα για να μην αγχώνομαι να γρασάρω. Μη προσπαθείς να μου βάλεις τρικλοποδιά τύπε, δεν μασάω τσίχλα αλλά καπνό.
Τύπε, κοιτάς το δάχτυλο και χάνεις το μανούλι που δείχνω.

Γιατί προνοείς για την καλή λειτουργία της μηχανής σου, αφού αύριο ή μπορεί και την άλλη ώρα, να μην ζεις;

Το να ζεις για το αύριο, είναι σχετικό. Αν δεν ζεις για το αύριο, κυριολεκτικά, όλα είναι μάταια.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
MasterofDope

Θα πόσταρα Λαφαργκ αλλα θα με κράξετε εδώ μεσα!!!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

:smt005:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

https://onbeing.org/blog/the-disease-of-being-busy/

Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει όταν ήμουν ο "ασθενής" του άρθρου και αυτός ο κάποιος με τις 2 δουλειές.

Και κάτι τελευταίο:

https://www.awakengr.com/i-ypotimimeni- ... os-tipota/

Μία τέτοια γκουρού, η Brené Brown έκανε μια δήλωση που άλλαξε δραστικά τον τρόπο σκέψης μου: «Δεν θεωρώ πλέον την εξάντληση ως σύμβολο τιμής».

:wave:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”