alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 15:48
hellegennes έγραψε: 02 Σεπ 2019, 15:45
alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 13:49
Ναι, ξύπνησε το πρωί και μια που δεν είχε τίποτα να κάνει είπε να κάνει μια ψευδή καταγγελία κατά αστυνομικών την οποία ήδη ερευνά ο εισαγγελέας.
Ο εισαγγελέας δεν επιλέγει τι θα ερευνήσει με βάση την άποψή του. Ερευνά καταγγελίες.-
Το σχόλιό σου είναι άνευ ουσίας, γιατί ξέρω πόσο οξυδερκής είσαι και με εκνευρίζει που διαβάζεις διαγώνια και σχολιάζεις για να σχολιάσεις. Τι έγραψα; Ότι είναι πολύ πιθανό να τους σχολίασε. Να είπε τίποτα «ου, ρε πουστάρες» ή κάτι πιο λάιτ ή κάτι πιο χαρντ. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το υπόλοιπο θεωρώ ότι είναι παραμύθι της Χαλιμάς. Το βρήκαν σαν αφορμή να διαφημιστούν. Το πολύ που μπορεί να έγινε είναι να πήγαν να του ζητήσουν τα ρέστα και να τους είπε να φύγουν.
Πάρτο ανάποδα. Το δικό σου ποστ ήταν άνευ ουσίας γιατί απλά επέλεξες να μην το πιστέψεις. Εγώ δεν επιλέγω κάτι, περιμένω τον εισαγγελέα που έχει διαβιβάσει τη δικογραφία να αποφανθεί αλλά σίγουρα δε μου φαίνεται πολύ πιθανό να σηκώθηκε ο άλλος το πρωί για να κάνει ψευδή καταγγελία κατά ενός αστυνομικού, που είναι και η πιο δύσκολη καταγγελία για να τεκμηριωθεί γιατί το αρμόδιο όργανο της τάξης βρίσκεται στην απέναντι όχθη. Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει χωρίς να βγάζουμε δικαστικές αποφάσεις από την πολυθρόνα μας.
Το δικό μου σχόλιο είναι μια γνώμη, η οποία βασίζεται στα γεγονότα. Μπορείς να έχεις διαφορετική γνώμη, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πως η γνώμη μου λέει την βλακεία στην οποία την υποβιβάζεις, δηλαδή ότι για να είναι ψευδής η καταγγελία θα πρέπει αυτό που συνέβη να είναι πως ξύπνησε αυτός το πρωί και είπε να κάνει μια καταγγελία.
Θα έπρεπε αυτόματα να καταλαβαίνεις πως αυτό είναι μπουρδοϋποβίβαση μιας απόλυτα λογικής γνώμης. Αυτού του είδους η μπούρδα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα που λένε άτομα σαν τον under ότι ο Κορκονέας δεν ξύπνησε εκείνο το πρωί και είπε «σήμερα θα δολοφονήσω έναν 16χρονο».
Είπα πως κάτι (ασήμαντο) ήταν η αφορμή για την καταγγελία τους και δεν χρειάζεται να περιμένω καμμιά έρευνα για να πω την άποψή μου, η οποία είναι απολύτως βάσιμη (γιατί η ιστορία του δεν βγάζει νόημα και είναι τραβηγμένη απ' τα μαλλιά). Το να παραλείπεις τον παράγοντα «ασήμαντη αφορμή» και να το υποβιβάζεις σε «ξύπνησε το πρωί και είπε να καταγγείλει» είναι, ξαναλέω, το επιχείρημα των φιλοκορκονεϊκών.