!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αλλαγη νομοθεσιας ωστε να θανατωνονται τα σκυλια που ΔΕΝ υιοθετουνται ζητησε ο Δημαρχος Ναουσας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
alexandroso

Re: Αλλαγη νομοθεσιας ωστε να θανατωνονται τα σκυλια που ΔΕΝ υιοθετουνται ζητησε ο Δημαρχος Ναουσας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 15:49 Και η άλλη να πέσεις στα γόνατα με το βλέμμα
στο πλάι,επίσης.
:roll: Προτιμώ να με δαγκώσει παρά να με βγάλει κανένας κάνα βίντεο μπρούμυτα και να ξεφτιλιστούμε τώρα στα γεράματα. :lol:
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Re: Αλλαγη νομοθεσιας ωστε να θανατωνονται τα σκυλια που ΔΕΝ υιοθετουνται ζητησε ο Δημαρχος Ναουσας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 15:49
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 15:43
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 15:35

Και τι έγινε τελικώς;
Στη συγκεκριμένη περίπτωση,ήμουν τυχερός γιατί οι φύλακες που κάθονταν στην πύλη
κάτι δεκάδες μέτρα μακριά άκουσαν τα γαβγίσματα και ήρθαν προς το μέρος μου να τα
διώξουν.Προφανώς,ήταν αυτοί που τα ταίζαν, επομένως όταν ήρθαν και άρχισαν να φωνάζουν
τα σκυλιά μαζεύτηκαν.
Αυτό αποδεικνύει ότι τα σκυλιά αντιδρούν πολύ πιο υπεύθυνα προς αυτούς που τα ταΐζουν.
Η ενσωμάτωση τους γενικώς στο κάθε κοινωνικό πλαίσιο είναι πολύ πιο εύκολη.
Τα σκυλιά λειτουργούν σε αγέλες.Όταν έχεις ένα σκυλί
στο σπίτι σου και ζεις μαζί του,νομίζει ότι είστε μια αγέλη.
Για αυτό και όταν κάποιο σκυλί,μένει αδέσποτο ψάχνει να
βρει την ομάδα του.Το πρόβλημα είναι ότι η αγέλη που
αποτελείται εξ'ολοκλήρου από σκυλιά,λειτουργεί με βάση
τους κανόνες των σκυλιών ή για να είμαστε ακριβείς με
βάση τους κανόνες των λύκων.Και πίστεψε με οι λύκοι
είναι πιο δειλοί απέναντι στον άνθρωπο από τα σκυλιά.
Αυτό που έγραψε ένας σχολιαστής πιο πάνω(foscilis?) είναι
γεγονός.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

alexandroso έγραψε: 23 Αύγ 2019, 15:52
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 15:49 Και η άλλη να πέσεις στα γόνατα με το βλέμμα
στο πλάι,επίσης.
:roll: Προτιμώ να με δαγκώσει παρά να με βγάλει κανένας κάνα βίντεο μπρούμυτα και να ξεφτιλιστούμε τώρα στα γεράματα. :lol:
:smt005: :smt005: :smt005:
Καλά ναι,η αλήθεια είναι ότι το σκύψιμο για εμάς τους ανθρώπους είναι
λίγο ατιμωτικό,γελοίο.Αυτό ακριβώς είναι μια από τις διαφορές στη γλώσσα
ανθρώπων και σκύλων.Φυσικά,μιλάμε για τη γλώσσα του σώματος.Οι σκύλοι
συννενοούνται με τη γλώσσα του σώματος.Χαρακτηριστικό παράδειγμα,είναι
και οι αγκαλιές.Οι άνθρωποι εκφράζουμε την αγάπη μας,αγκαλιάζοντας έναν
φίλο μας,μια φίλη μας κλπ κλπ.Όμως τα σκυλιά,νομίζουν ότι η αγκαλιά είναι
μια λαβή :D :D
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 15:53
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 15:49
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 15:43
Στη συγκεκριμένη περίπτωση,ήμουν τυχερός γιατί οι φύλακες που κάθονταν στην πύλη
κάτι δεκάδες μέτρα μακριά άκουσαν τα γαβγίσματα και ήρθαν προς το μέρος μου να τα
διώξουν.Προφανώς,ήταν αυτοί που τα ταίζαν, επομένως όταν ήρθαν και άρχισαν να φωνάζουν
τα σκυλιά μαζεύτηκαν.
Αυτό αποδεικνύει ότι τα σκυλιά αντιδρούν πολύ πιο υπεύθυνα προς αυτούς που τα ταΐζουν.
Η ενσωμάτωση τους γενικώς στο κάθε κοινωνικό πλαίσιο είναι πολύ πιο εύκολη.
Τα σκυλιά λειτουργούν σε αγέλες.Όταν έχεις ένα σκυλί
στο σπίτι σου και ζεις μαζί του,νομίζει ότι είστε μια αγέλη.
Για αυτό και όταν κάποιο σκυλί,μένει αδέσποτο ψάχνει να
βρει την ομάδα του.Το πρόβλημα είναι ότι η αγέλη που
αποτελείται εξ'ολοκλήρου από σκυλιά,λειτουργεί με βάση
τους κανόνες των σκυλιών ή για να είμαστε ακριβείς με
βάση τους κανόνες των λύκων.Και πίστεψε με οι λύκοι
είναι πιο δειλοί απέναντι στον άνθρωπο από τα σκυλιά.
Αυτό που έγραψε ένας σχολιαστής πιο πάνω(foscilis?) είναι
γεγονός.
Τα ξέρω αυτά. Δεν έχω εμπειρία από λύκους αλλά από σκυλιά έχω αρκετή.

Τα σκυλιά ψάχνουν για αγέλη και αρχηγό αγέλης (οικόσιτα και μη) και οι γάτες, που είναι πιο μοναχικά όντα για μάνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:01
Δεν υπάρχει διαφορά. Τα σκυλιά είναι λύκοι με 50.000 χρόνια επιλεκτικών διασταυρώσεων ώστε να μην αποφεύγουν τους ανθρώπους. Και μόνο τα τελευταία 20 απαγορεύεται να τα σαπίσεις στο ξύλο για να τους δείξεις την κοινωνική τους θέση. Όταν του κάνεις γούτσου γούτσου αυτό δεν καταλαβαίνει "με αγαπάνε" αλλά "είμαι ο κυρίαρχος αυτής της αγέλης". Μοιάζει σα να καταλαβαίνει ότι το αγαπάνε επειδή εκτός από όλα τα άλλα είναι προϊόν επιλεκτικών δισταυρώσεων ώστε να μοιάζει σα να το καταλαβαίνει. Τα σκυλιά με αντιπαθητικές σκατόφατσες και εκφράσεις που έδιναν την εντύπωση ότι σε βλέπουν σαν σκουπίδι δεν επιλέγονταν για αναπαραγωγή, παρεκτός για ράτσες-φονιάδες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:31
Δεν υπάρχει διαφορά. Τα σκυλιά είναι λύκοι με 50.000 χρόνια επιλεκτικών διασταυρώσεων ώστε να μην αποφεύγουν τους ανθρώπους. Και μόνο τα τελευταία 20 απαγορεύεται να τα σαπίσεις στο ξύλο για να τους δείξεις την κοινωνική τους θέση. Όταν του κάνεις γούτσου γούτσου αυτό δεν καταλαβαίνει "με αγαπάνε" αλλά "είμαι ο κυρίαρχος αυτής της αγέλης". Μοιάζει σα να καταλαβαίνει ότι το αγαπάνε επειδή εκτός από όλα τα άλλα είναι προϊόν επιλεκτικών δισταυρώσεων ώστε να μοιάζει σα να το καταλαβαίνει. Τα σκυλιά με αντιπαθητικές σκατόφατσες και εκφράσεις που έδιναν την εντύπωση ότι σε βλέπουν σαν σκουπίδι δεν επιλέγονταν για αναπαραγωγή, παρεκτός για ράτσες-φονιάδες.
Καλώς τα. :lol:

Παίξε τον αρχηγό αγέλης εκεί που σε παίρνει, σάπιζε στο ξύλο εξ αποστάσεως όποιον δεν γουστάρεις, γαλούχησε όπως θέλεις τα παιδιά σου αλλά κάνε μου τη χάρη να απευθύνεις τις εμβριθείς σου αναλύσεις στο δικό σου κοινό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Orion22 έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:21 meanwhile in kirid

https://www.news247.gr/koinonia/ktinodi ... 89239.html
Τπτ μλκισμένα που κάνανε τελετές μαύρης μαγείας μου κάνει αυτό παρά οτιδήποτε άλλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:31
Δεν έχεις την παραμικρή επαφή με σκύλο, έτσι δεν είναι;

Όταν του κάνεις γούτσου γούτσου, λέει, το εκλαμβάνει ότι είναι ο αρχηγός της αγέλης :smt005:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Άμα του κάνεις γούτσου γούτσου δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Τα σκυλιά συννενοούνται με τη γλώσσα σώματος.Κατά τα
άλλα είναι αλήθεια ότι το σκυλί έχει προκύψει ως μια ευγονική
παρέμβαση του ανθρώπου στον λύκο.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Η γάτα είναι που άμα τη χαιδεύεις αισθάνεται ότι είναι κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Δεν εννοώ να το χαϊδεύεις σαν ανταμοιβή αλλά να του φέρεσαι σα μωρό. Γι' αυτό τα σκυλιά του σαλονιού και τα σκυλιά των ινφλουενσερς τείνουν να είναι τα χειρότερα σκατόσκυλα του σύμπαντος: είναι οι μικροί θεοί στον χώρο τους.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2019, 17:05 Δεν εννοώ να το χαϊδεύεις σαν ανταμοιβή αλλά να του φέρεσαι σα μωρό. Γι' αυτό τα σκυλιά του σαλονιού και τα σκυλιά των ινφλουενσερς τείνουν να είναι τα χειρότερα σκατόσκυλα του σύμπαντος: είναι οι μικροί θεοί στον χώρο τους.
Ούτε αυτό ισχύει.

Δεν είχες ποτέ σκυλί;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 17:01 Η γάτα είναι που άμα τη χαιδεύεις αισθάνεται ότι είναι κυρίαρχη.
Η γάτα αισθάνεται κυρίαρχη είτε τη χαϊδεύεις είτε όχι. Είναι άλλη φάση. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2019, 17:05 Δεν εννοώ να το χαϊδεύεις σαν ανταμοιβή αλλά να του φέρεσαι σα μωρό. Γι' αυτό τα σκυλιά του σαλονιού και τα σκυλιά των ινφλουενσερς τείνουν να είναι τα χειρότερα σκατόσκυλα του σύμπαντος: είναι οι μικροί θεοί στον χώρο τους.
Του σαλονιού δε θέτε, του λιμανιού δε θέτε, τι θέτε; :lol:

Ενιγουέι, ό,τι και να θέτε, σας έχουμε γραμμένους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”