Ερμής έγραψε: 15 Μάιος 2018, 10:46
Για εμένα Gourmet είναι κάτι που χαρακτηρίζεται απο ΑΑΑ πρώτη ύλη και ανώτατη ποιότητα παρασκευής.
Τωρα αν αυτό μπορώ να το βρω στην καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής, τότε το προτιμώ.
ΑΑΑ πρώτη ύλη δεν έχω δει.
Το σύνηθες είναι καπου στο Β+ και κάτω - με σκαμπανεβάσματα .
Αγις έγραψε: 24 Μάιος 2018, 19:47
Παραφράζοντας τον Βίσμαρκ
'' Τα φαγητά είναι σαν τους νόμους , καλύτερα να μην γνωρίζεις σε τι συνθήκες μαγειρεύονται ''
Άμα έχεις δουλέψει στα μαγειριά στο στρατό, τα έχεις δει όλα.
Αγις έγραψε: 24 Μάιος 2018, 19:47
Παραφράζοντας τον Βίσμαρκ
'' Τα φαγητά είναι σαν τους νόμους , καλύτερα να μην γνωρίζεις σε τι συνθήκες μαγειρεύονται ''
Άμα έχεις δουλέψει στα μαγειριά στο στρατό, τα έχεις δει όλα.
Μηχανικός έγραψε: 24 Μάιος 2018, 19:58
Με είχαν βάλει υπεύθυνο σε λέσχη, αλλά αρνήθηκα να πάω.
Αν πήγαινα θα κλαίγανε μανούλες που τα παιδιά τους θα απολύονταν ένα χρόνο αργότερα.
Πήγα - είδα - έμαθα.
Ενα μήνα .
Το κερασάκι ήταν η ημέρα που γινόταν φαγοπότι χορός και μπίνγκο που κλήθηκα να παρουσιάσω συνεπικουρούμενος από δύο γλαστρες Υπαξ ΔΒ
Αγις έγραψε: 24 Μάιος 2018, 19:47
Παραφράζοντας τον Βίσμαρκ
'' Τα φαγητά είναι σαν τους νόμους , καλύτερα να μην γνωρίζεις σε τι συνθήκες μαγειρεύονται ''
Άμα έχεις δουλέψει στα μαγειριά στο στρατό, τα έχεις δει όλα.
Παλάσκα, σειρά 08Β, πρώτη μέρα μαγειρεία. Σε σχέση με αυτά που περίμενα και είχα ακούσει(καλή ώρα) ήταν χειρουργείο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"