Μηχανικός έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 11:44Πήγαν αστυνομικοί σε χωριά της Μεσσηνίας και κόψανε πρόστιμα σε όλους τους γέρους που καθόντουσαν και κάπνιζαν στα καφενεία.
500 ευρώ στο καφενείο και από 250 ευρώ σε κάθε γέρο που κάπνιζε.
Στην πόλη δεν καπνίζει πια κανείς μέσα στα μαγαζιά.
Χωριά της Μεσσηνίας...
Αστυνομικοί...
Γέροι Μεσσήνιοι...
Σκέψεις, πολλές σκέψεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μηχανικός έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 11:44
Πήγαν αστυνομικοί σε χωριά της Μεσσηνίας και κόψανε πρόστιμα σε όλους τους γέρους που καθόντουσαν και κάπνιζαν στα καφενεία.
Μηχανικός έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 11:44Πήγαν αστυνομικοί σε χωριά της Μεσσηνίας και κόψανε πρόστιμα σε όλους τους γέρους που καθόντουσαν και κάπνιζαν στα καφενεία.
Χωριά της Μεσσηνίας...
Αστυνομικοί...
Γέροι Μεσσήνιοι...
Σκέψεις, πολλές σκέψεις
Μπούμερς...
Καπνιστές...
Ελ μαγαζάτορες...
Τέλος ο No Nut November για μένα.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Πήγαν αστυνομικοί σε χωριά της Μεσσηνίας και κόψανε πρόστιμα σε όλους τους γέρους που καθόντουσαν και κάπνιζαν στα καφενεία.
Εγω χθες ήμουν σε ενα μαγαζι και καπνιζα μπαινουν δυο μπατσινες και μου λενε θα σας κοψουμε προστιμο ,προστιμο ξεπροστιμο εγω θα σας γαμισω τους λεω η μια εφυγε η αλλη εκατσε.
Νομίζω 100 ευρώ είναι το πρόστιμο για τον παρανόμως καπνίζοντα
Το 500 για τον υπεύθυνο ισχύει.
perseus έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 12:24
Εγω χθες ήμουν σε ενα μαγαζι και καπνιζα μπαινουν δυο μπατσινες και μου λενε θα σας κοψουμε προστιμο ,προστιμο ξεπροστιμο εγω θα σας γαμισω τους λεω η μια εφυγε η αλλη εκατσε.
αυτό είναι το σενάριο της τσόντας που είδες χτες το βράδυ ρε παπάρα, μην τα μπερδεύεις
perseus έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 12:24
Εδώ βέβαια πρέπει να επισημαίνουμε ότι η αντικαπνιστική εκστρατεία της κυβέρνησης έχει μια τεράστια τρύπα.
Ποτέ δεν είπαν οι επιστήμονες ότι το παθητικό κάπνισμα είναι υγειές, αρκεί να γίνεται σε εξωτερικό χώρο. Κι όμως παρατηρούμε κάπνισμα ακόμα και σε θερινούς κινηματογράφους όπου ο κώλος του καπνιστής κυριολεκτικά εφάπτεται με του μη καπνιστή.
Στο εξωτερικό είναι αυτονόητο αυτό.
Οκ ο καθένας κάνει τους συμβιβασμούς του σ' αυτή τη ζωή, αλλά δε βλέπω και δημόσια να το λέει κανείς.
There are decades where you fuck around and days where you find out