Αγις έγραψε: 19 Ιουν 2023, 17:41
νημα αφθονου γελιου με τα καραγκιοζια σε ρολο πολιτικου αναλυτη
μα και οι κανονικοί ζαίοι πολιτικοί αναλυτές τα ίδια χάλια έχουν. Για αυτό φάγανε 21 ποντη τσαπου ενώ περίμεναν 5-8ποντη. Δεν είναι μόνο ανθέλληνες, είναι και ηλίθιοι
Βρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ οι ιδιες οι δημοσκοπικες οι δικες στις δυο τελευταιες δημοσκοπησεις εδιναν η μια 5 μοναδες διαφορα και η αλλη 8.
Γραφτηκε σε εποχη που οντως υπηρχε αμφισβητηση του Μητσοτακη ασχετα αν τελικα τα βρηκαν μεταξυ τους οι διαφορες φατριες, ο μονος λογος που επαναφερονται τετοια νηματα ειναι οτι μερικοι εδω μεσα κανουν σαν τα παιδακια.
.
Εδώ δεν είναι σαν το (αν)ελεύθερο.νετ, που κανόνιζες με τον φασιστερό διαχειριστή να απαγορεύσει στον ΓΓ να ξεθάβει τις προφητείες σου που πήγαν κουβά και να σε ξεφτιλίζει.
Μπα του τις βαζαμε σε ενα νημα με σκουπιδια κι εμπαινα εκει και τον κανονιζα για να μην κοπριζει σε ολα τα νηματα. απαντησεις παντως επαιρνε και σιγα μην τον αφηνα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 19 Ιουν 2023, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σέλευκας έγραψε: 19 Ιουν 2023, 17:47
Ολοι μπορούμε να την πατήσουμε οταν ακούμε συγκεκριμένα ραδιόφωνα και διαβάζουμε συγκεκριμένα μέσα. Το έχω πάθει και εγώ. Αμφιβάλλω αν αυτό το πράγμα το πιστεύουν αυτοί που το χτίζουν ή απλά βγάζουν το άχτι τους. Εχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα αρκετές κοσμάρες και εσωτερικοί αυτο-επιβεβαιούμενοι κύκλοι. Αθλητκές ομάδες, θρησκευτικοί κύκλοι, αριστεροί, δεξιοί, ΛΟΑΤΚΙ, φιλοζωικές. δικαιωματιστές κλπ. Δεν τους καταρρίπτεις τις μαλακίες τους ούτε με βαλλιστικό πύραυλο.
ο περίφημος αλγόριθμος του facebook που σου εμφανίζει απόψεις με τις οποίες συμφωνείς και όχι τις αντίθετες κάνοντάς σε να πιστεύεις ότι όλοι σκέφτονται σαν εσένα. Για τους ζαίους το όλοι ήταν βαρυά βαρυά 20%. Και βλέπουμε πόσο πιο κάτω θα πάει
Αγις έγραψε: 19 Ιουν 2023, 17:41
νημα αφθονου γελιου με τα καραγκιοζια σε ρολο πολιτικου αναλυτη
μα και οι κανονικοί ζαίοι πολιτικοί αναλυτές τα ίδια χάλια έχουν. Για αυτό φάγανε 21 ποντη τσαπου ενώ περίμεναν 5-8ποντη. Δεν είναι μόνο ανθέλληνες, είναι και ηλίθιοι
Βρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ οι ιδιες οι δημοσκοπικες οι δικες στις δυο τελευταιες δημοσκοπησεις εδιναν η μια 5 μοναδες διαφορα και η αλλη 8.
.
οι δικές μου δημοσκοπήσεις ψεκαρίστο? Δεν έχω εταιρεία δημοσκοπήσεων. Εσείς κάνατε bullying στους δημοσκόπους και τους αναγκάσατε να κάνουν ό,τι να'ναι σταθμίσεις για να μην τους στοχοποιεί ο πολάκης και να μην τους στείλετε τον ρουβίκωνα. Άρα εκ των πραγμάτων δικές σας ήταν οι δημοσκοπήσεις, πειραγμένες για να σας δείξουν φουσκωμένους. Το ότι στην κοινωνία δενέχετε ούτε 10% το βλέπω μέχρι κι εγώ από Αγγλία, και δεν το είδατε εσείς που είστε στην Ελλάδα.
Γκασμάδες.
Ολοι μπορούμε να την πατήσουμε οταν ακούμε συγκεκριμένα ραδιόφωνα και διαβάζουμε συγκεκριμένα μέσα. Το έχω πάθει και εγώ. Αμφιβάλλω αν αυτό το πράγμα το πιστεύουν αυτοί που το χτίζουν ή απλά βγάζουν το άχτι τους. Εχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα αρκετές κοσμάρες και εσωτερικοί αυτο-επιβεβαιούμενοι κύκλοι. Αθλητκές ομάδες, θρησκευτικοί κύκλοι, αριστεροί, δεξιοί, ΛΟΑΤΚΙ, φιλοζωικές. δικαιωματιστές κλπ. Δεν τους καταρρίπτεις τις μαλακίες τους ούτε με βαλλιστικό πύραυλο.
ο περίφημος αλγόριθμος του facebook που σου εμφανίζει απόψεις με τις οποίες συμφωνείς και όχι τις αντίθετες κάνοντάς σε να πιστεύεις ότι όλοι σκέφτονται σαν εσένα. Για τους ζαίους το όλοι ήταν βαρυά βαρυά 20%. Και βλέπουμε πόσο πιο κάτω θα πάει
ε ναι αυτή είναι η τιμωρία όταν καβαλάς καλάμια. Σαλτάρισμα το έλεγαν οι παλιοί
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
.
οι δικές μου δημοσκοπήσεις ψεκαρίστο? Δεν έχω εταιρεία δημοσκοπήσεων. Εσείς κάνατε bullying στους δημοσκόπους και τους αναγκάσατε να κάνουν ό,τι να'ναι σταθμίσεις για να μην τους στοχοποιεί ο πολάκης και να μην τους στείλετε τον ρουβίκωνα. Άρα εκ των πραγμάτων δικές σας ήταν οι δημοσκοπήσεις, πειραγμένες για να σας δείξουν φουσκωμένους. Το ότι στην κοινωνία δενέχετε ούτε 10% το βλέπω μέχρι κι εγώ από Αγγλία, και δεν το είδατε εσείς που είστε στην Ελλάδα.
Γκασμάδες.
Μπα αυτη ηταν η δικαιολογια του Χατζηνικολαου για να καλυψει την αχρηστιλα των δημοσκοπικων για την οποια κανονικα θα επρεπε να επεμβει εισαγγελεας. Απετυχαν στις εκλογες του 2015 8 μοναδες και σε αυτες 12.
Μπραβο, βαλτε τωρα μεσα σε αυτες τις ομαδες που ζουν στην κοσμαρα τους τις δημοσκοπικες που παραπληροφορουν τον κοσμο.
α) Το 2015 πεσαν 8 μοναδες εξω κατα μεσο ορο στις 2 εκλογες.
β) Το 2023 πεσαν 12-15 μοναδες εξω καθως η προβλεψη ηταν διαφορα 5-8 μοναδες.
Beria έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:47
Ο Αρίστος μπορεί να είναι ώρες, ώρες σπασαρχίδης, αλλά είναι πάντα κόσμιος και ευγενής (ιδιαίτατα εάν ληφθεί υπόψη τι του έχουμε σύρει - εμού συμπεριλαμβανόμενου)
Μη μας χαλάς την γουτσουγουτσου εικόνα που έχουμε σχηματίσει για σένα
Ο Αρίστος μπορεί να είναι ώρες, ώρες σπασαρχίδης, αλλά είναι πάντα κόσμιος και ευγενής (ιδιαίτατα εάν ληφθεί υπόψη τι του έχουμε σύρει - εμού συμπεριλαμβανόμενου)
προστατευόμενο είδος είναι, ας πει και μια κουβέντα παραπάνω