Ντου γιου νόου από σακοράφα; Μιλάμε για το νούμερο. Πέραν, αυτό που γράφει ο πατ έχει νόημα για τον βαρούφ, ο οποίος είναι και φεντεραλιστής (αν και με ξένο κώλο ).
Προσωπικά δεν νομίζω ότι είναι τίποτε από αυτά που δηλώνει. Ζημιά θέλει να κάνει, είτε το καταλαβαίνει είτε όχι. Την έκανε ήδη σττην Ελλάδα το 2015, τώρα προσπαθεί πανευρωπαϊκά. Είναι γνωστό ποιοι τον στηρίζουν και τι τους εξυπηρετεί ένας τέτοιος στην ΕΕ.
Καταλαβαίνω πού το πας αλλά δε συμμερίζομαι τη θεωρία αυτή. Ένας αλαφρωίσκιωτος είναι. Λίγο παρατράγουδο, λίγο σώγαμπρος, την καβλάντα του κάνει
Συμφωνούμε στο ότι κοιτάει την πάρτη του, αλλά εσύ πιστεύεις ότι αυτοί τους οποίους συναναστρέφεται δεν τον κατευθύνουν με βάση άλλα συμφέροντα; Αυτοί οι αλαφρωίσκιωτοι και υπερφίαλοι είναι που κάνουν την ζημιά, ο συνδυασμός είναι εκρηκτικός. Πίστεψε με, καλύτερη η Σακοράφα, η μόνη χασούρα είναι ο μισθός της.
Επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί κατέβηκε στη Γερμανία υποψήφιος. Περίμενε να τον ψηφίσουν οι Γερμανοί επειδή τους έδειξε κωλοδάχτυλο; Στην Ελλάδα θα έβγαινε με τα τσαρούχια, όμως προτίμησε να χάσει στη Γερμανία. Προφανώς κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.
πατησιωτης έγραψε: 28 Μάιος 2019, 12:16
H νομισματική ένωση θεωρείται αμετάκλητη και μη αντιστρέψιμη.Αλλά από την ΕΕ μπορεί να αποχωρήσει χώρα με βάση το άρθρο 50 που ακολουθεί η Βρεταννία.
Δηλαδή νομίζεις αυτή η πρόταση, οτι για να βγει καποιος απο την ΕΕ πρεπει να το κάνει με βαση το αρ.50, σημαίνει οτι για να βγει καποιος απο την Ευρωζώνη πρέπει να βγει απο την ΕΕ;
Λογικες σκέψεις απο τα lidl.
Σημαίνει πολύ απλά ότι δεν μπορείς να βγεις από την ευρωζώνη.Για να πάρουμε την πρακτική πορεία των πραγμάτων : μόλις ο Β. κούρευε τα ομόλογα η ΕΚΤ θα σταματούσε κάθε παροχή ευρώ προς την Ελλάδα.Επειδή δεν μπορεί μια οικονομία να λειτουργήσει με τενεκέδες λάδι,η Ελλάδα θα τύπωνε δραχμές.Αυτό θα ήταν παραβίαση της συνθήκης για την ευρωζώνη και θα συγκαλείτο σύνοδος για να αποφασίσει τι θα γίνει.Η σύνοδος θα είχε μπροστά της τις συγκεκριμένες συνθήκες,την παραβίαση και την απώλεια των χρημάτων από το κούρεμα.
Τωρα ξεκινας και πλάθεις σενάρια. Απο το fact, περασαμε στο opinion, τώρα πάμε στο fantasy. Αντε και στην ντισνεϊλαντ.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
sharp έγραψε: 28 Μάιος 2019, 12:28
Επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί κατέβηκε στη Γερμανία υποψήφιος. Περίμενε να τον ψηφίσουν οι Γερμανοί επειδή τους έδειξε κωλοδάχτυλο; Στην Ελλάδα θα έβγαινε με τα τσαρούχια, όμως προτίμησε να χάσει στη Γερμανία. Προφανώς κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.
Ταχα πανευρωπαϊκο κινημα.
Προσωπικά δεν νομίζω ότι είναι τίποτε από αυτά που δηλώνει. Ζημιά θέλει να κάνει, είτε το καταλαβαίνει είτε όχι. Την έκανε ήδη σττην Ελλάδα το 2015, τώρα προσπαθεί πανευρωπαϊκά. Είναι γνωστό ποιοι τον στηρίζουν και τι τους εξυπηρετεί ένας τέτοιος στην ΕΕ.
Καταλαβαίνω πού το πας αλλά δε συμμερίζομαι τη θεωρία αυτή. Ένας αλαφρωίσκιωτος είναι. Λίγο παρατράγουδο, λίγο σώγαμπρος, την καβλάντα του κάνει
Συμφωνούμε στο ότι κοιτάει την πάρτη του, αλλά εσύ πιστεύεις ότι αυτοί τους οποίους συναναστρέφεται δεν τον κατευθύνουν με βάση άλλα συμφέροντα; Αυτοί οι αλαφρωίσκιωτοι και υπερφίαλοι είναι που κάνουν την ζημιά, ο συνδυασμός είναι εκρηκτικός. Πίστεψε με, καλύτερη η Σακοράφα, η μόνη χασούρα είναι ο μισθός της.
Εντάξει είναι ισχυρές ενδείξεις αυτές, δεν έχω αντίλογο. Το ενδεχόμενο να τον χειρίζονται παίζει δυνατά.
Βλέπω τώρα στα 93% να δίνουν 3.00 στο μέρα, οπότε έληξε η υπόθεση. Αυτό είναι καλό γιατί η σακοράφα θα μαζέψει αρεκτούς ζαίους στις βουλευτικές καθώς εκλέγεται για δεκαετίες
θέλει να κατέβει στις θενικές εκλογές και να να μπει βουλευτής (δεν γίνεται να έχει και τις δύο θέσεις)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 28 Μάιος 2019, 12:28
οκ τώρα 3.004% και η singular δίνει τώρα το ΜΕΡΑ25 με ακριβώς 3.00% ε πιστεύω στα επόμενα λεπτά θα την έχει χάσει την έδρα
4η δυναμη στα Χανια, στην ηρωομάνα Κρήτη.
θέλει να κατέβει στις θενικές εκλογές και να να μπει βουλευτής (δεν γίνεται να έχει και τις δύο θέσεις)
οκ τώρα 3.004% και η singular δίνει τώρα το ΜΕΡΑ25 με ακριβώς 3.00% ε πιστεύω στα επόμενα λεπτά θα την έχει χάσει την έδρα
Μέχρι το 2,995 πιάνει το όριο ή και με 2,999 βγαίνει εκτός; Υποθέτω το πρώτο ε;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
μίστερ μαξ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 12:02
Δεύτερον, πες μου ποιο αρθρο των συνθηκων, αφου τις επικαλείσαι, λέει αυτό που ισχυρίζεσαι.
αφού το είπε ο Γιωργος ο πεταλούδας στο υπόγειο του Βροτσουαβ
Ειναι απίστευτα τα ΝουΔουλικα. Αφου το είπε η τιβι
Το γράφουν οι συνθήκες
Εντάξει, με τη λογική της τρέλλας μπορείς να τυπώσεις πλαστά ευρώ ή να τους κάνεις πόλεμο. Δεν είπε κανείς ότι πρέπει να ακολουθείς τις συνθήκες, σιγά τώρα...
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 28 Μάιος 2019, 12:20
για να καταλάβετε πόσο στο όριο είναι η Σακοράφα αυτή τη στιγμή το ποσοστό του ΜΕΡΑ25 είναι 3.007% και όλο πέφτει με 93% ενσωμάτωση. Αν συνεχίσει έτσι η πτώση νομίζω η έδρα θα πάει Αμυρά τελικά.
Πού βλέπεις το τρίτο δεκαδικό;
Διαιρείς τις ψήφους του κόμματος με το σύνολο των έγκυρων ψηφοδελτίων στην Επικράτεια.
158.262 / 5.272.704 =3,002%
Βαρουφάκης ->
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 28 Μάιος 2019, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέχρι το 2,995 πιάνει το όριο ή και με 2,999 βγαίνει εκτός; Υποθέτω το πρώτο ε;
Spiros252 έγραψε: 28 Μάιος 2019, 12:01
Τυπικά δεν θα βγαίναμε από την ευρωζώνη. Ουσιαστικά θα βγαίναμε με διπλό νόμισμα.
Απαγορεύουν οι συνθήκες το διπλό νόμισμα;
Spiros, just for argument's sake...
Αν αύριο σού έλεγαν θα σε πληρώνουμε σε δραχμή ενω κυκλοφορούν και τα δύο νομίσματα θα το δεχόσουν; Ή θα σε έτρωγε όλη μέρα η σκέψη, τι ακριβώς μπορείς να αγοράσεις με αυτά κλπ;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking