!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Πως πάνε οι άρρωστοι του φόρουμ; εννοώ τους κοβιντιασμενους, οι υπόλοιποι ξέρουμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Αδιάφορο. Στους υπόλοιπους το θυμίζω.BigChiefWahoo έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:06Τι λε' ρε μεγάλε,συγκινήθηκα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:02
Πάντως αυτό με τον πονόλαιμο είναι περιύβριση νεκρών, πιθανώς συγγενών μας.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Οπότε φτιάξε την παράθεση,αφού απευθύνεσαι στους υπόλοιπους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:07Αδιάφορο. Στους υπόλοιπους το θυμίζω.BigChiefWahoo έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:06Τι λε' ρε μεγάλε,συγκινήθηκα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:02
Πάντως αυτό με τον πονόλαιμο είναι περιύβριση νεκρών, πιθανώς συγγενών μας.
- Dwarven Blacksmith
doneBigChiefWahoo έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:09Οπότε φτιάξε την παράθεση,αφού απευθύνεσαι στους υπόλοιπους.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εδώ κοτζάμ μαντράχαλοι πιστεύουν ότι παπαρια τους τσαμπουναν οι πάσης φύσεως λοβοτομημενοι συνωμοσιολογοι και έχουν πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα.... αν γίνει πόλεμος σε αυτούς θα βασιστούμε;BigChiefWahoo έγραψε: 29 Μαρ 2022, 21:50Και κλαίγονται στο φόρουμ κοτζάμ μαντράχαλοι επειδή έχουν πονόλαιμο.Καdy έγραψε: 27 Μαρ 2022, 17:27 για ενα κρυωματακι καταπιεσατε τον κοσμο και τον υποχρεωσατε να κανει προχειροφτιαγμενα '''''εμβολια''''' με αποτελεσμα ξαφνικους θανατους,καρδιακα,εγκεφαλικα κτλ. ποτε θα απολογηθειτε αρχιψευτες εμβολιακηδες?( που κατα τα αλλα σας ενοχλει ο πουτιν επειδη σκοτωνει αθωους.για να φτασει ο πουτιν τους νεκρους απο τα μπολια θα επρεπε να ριξει 40 πυρηνικες σε ολη την ουκρανια)
Το ερώτημα παραμένει : αν γίνει πόλεμος,σε αυτούς θα βασιστούμε ;![]()
Για τα του Πούτιν,διαφωνώ.Άλλος παπάρας illuminati puppet από'κει.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Αν γίνει πόλεμος πρέπει όλοι να πάνε εθελοντές
- BigChiefWahoo
Not.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:12doneBigChiefWahoo έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:09Οπότε φτιάξε την παράθεση,αφού απευθύνεσαι στους υπόλοιπους.
- taliban
Δεν χρειάζεται να διαβάσει κάνεις τις δημοσιεύσεις σου γενικώς.
Αρκούν τα γελάκια για ανθρώπους που μπαίνουν νοσοκομείο.
Καταλαβαινει τι είσαι...
- BigChiefWahoo
Σε μένα τα λες ; Εδώ πίστεψαν τον Μπουρλά και τον Τσιόδρα.taliban έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:12
Εδώ κοτζάμ μαντράχαλοι πιστεύουν ότι παπαρια τους τσαμπουναν οι πάσης φύσεως λοβοτομημενοι συνωμοσιολογοι και έχουν πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα.... αν γίνει πόλεμος σε αυτούς θα βασιστούμε;
taliban έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:15Δεν χρειάζεται να διαβάσει κάνεις τις δημοσιεύσεις σου γενικώς.
Αρκούν τα γελάκια για ανθρώπους που μπαίνουν νοσοκομείο.
Καταλαβαινει τι είσαι...
Αυτό. Δηλαδή κάπου στοπ ρε παίδες. Όλα για την κόντρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
blindBigChiefWahoo έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:14Not.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:12doneBigChiefWahoo έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:09
Οπότε φτιάξε την παράθεση,αφού απευθύνεσαι στους υπόλοιπους.
- BigChiefWahoo
Περαστικά στον Όττο και στον Βάτραχο όπως και να'χει,γιατί μου είναι συμπαθείς και οι δύο.
- BigChiefWahoo
I still see my username there.
- taliban
Σε μένα τα λες; Εδώ αλλοι πιστεύουν τις παπαριες του κωνσταντινιδη και οποίον φιδεμπορα κυκλοφορεί ...BigChiefWahoo έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:15Σε μένα τα λες ; Εδώ πίστεψαν τον Μπουρλά και τον Τσιόδρα.taliban έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:12
Εδώ κοτζάμ μαντράχαλοι πιστεύουν ότι παπαρια τους τσαμπουναν οι πάσης φύσεως λοβοτομημενοι συνωμοσιολογοι και έχουν πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα.... αν γίνει πόλεμος σε αυτούς θα βασιστούμε;
- Dwarven Blacksmith
So? Αφού τη δική σου παράθεση σχολιάζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-