Θαρρώ πως έχουν υποχρέωση,όπως θεωρόυν οι κυβερνώντες ότι έχω και γω, διότι συνεχώς επικαλούνται το συνολικό καλό και συνέχεια λένε ότι όλοι θα σηκώσουμε τα βάρη τα οικονομικά στη συνέχεια. Δεν μπορεί να μην το είδες πουθενά. Συνεχώς τέτοιες φωνές ακούμε σιγά σιγά.hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2020, 16:25 Στην Ελλάδα κάναμε βίντεο, στείλαμε SMS ξανά και ξανά, εκστρατεία ενημέρωσης στο Ίντερνετ, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δεν έχουν καμμιά υποχρέωση να μεταδίδουν δωρεάν διαφημίσεις και λοιπές μικρότερες δράσεις.
Όλα αυτά είναι πολλαπλάσια δραστηριότητα από την μια επιστολή των Άγγλων. Το κόστος ανά πολίτη στην Ελλάδα είναι πολλές φορές μικρότερο.
Όσο για τις διαφημίσεις στα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, προς το παρόν μεταδίδονται ΔΩΡΕΑΝ.
Οπότε τέρμα η παπαρολογία.
Γω γιατί έχω υποχρέωση να σηκώσω το βάρος που μου αναλογεί και όχι αυτοί;
Όλοι θα σηκώσουμε τα βάρη ισότιμα λένε.Αλληλεγγύη.
Όμορφα, καταλάβαμε τι θα γίνει, μείωση μισθών, συντάξεων σε ιδιωτικό κ δημόσιο δεν ξέρω τι άλλο κοκ.
Αυτά τα μεγαθύρια λοιπόν το βάρος που τους αναλογούσε, το λιγότερο, θα ήταν τσαμπέ να τα κάνουν όλα αυτά .Το είδες να γίνεται;
Αυτό λέει η εννοια του '' όλοι θα σηκώσουμε το βάρος που μας αναλογεί/αλληλεγγύη'' κοκ.
Αυτές οι εταιρίες όμως μάλλον εξαιρούνται λες ε; Ε ναι.
Δηλαδή αυτοί που έχουν τα περισσότερα εξαιρούνται.Καλούνται οι υπόλοιποι να σηκώσουν τα βάρη.
Όμορφα λέμε.