!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρολόγια
Re: Ρολόγια
Πολυ ωραια τα Zelos, καποια στιγμη ηταν να παρω το swordfish.
Στην ιδια κατηγορια βαζω και τα Phoibos.
Σε ο,τι αφορα την συγκριση για τα μοντελα Pilot της Zenos, καποιος θα πει οτι η Glycine και η Hamilton προσφερουν καλυτερο value, ομως θεωρω οτι το μοντελο Rondo της Zenos (και σε χρονογραφο αν θυμαμαι καλα) βγαζει μια απιστευτη αισθητικη.
Στην ιδια κατηγορια βαζω και τα Phoibos.
Σε ο,τι αφορα την συγκριση για τα μοντελα Pilot της Zenos, καποιος θα πει οτι η Glycine και η Hamilton προσφερουν καλυτερο value, ομως θεωρω οτι το μοντελο Rondo της Zenos (και σε χρονογραφο αν θυμαμαι καλα) βγαζει μια απιστευτη αισθητικη.
Winter is coming
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το μπουλόβα το είχα ένα φεγγάρι (swidt?), δε μου άρεσε τελικά και το πούλησα χωρίς σημαντική απώλεια (βέβαια το είχα τζιτζί γτ δεν το φόραγα πολύ)
για τα ζίνο γουότς μπαζέλ έχω πολύ καλή άποψη καθώς φόραγα για καιρό ένα Magellano Big Day με λευκό κανδράν. Τίμια ξήγα με έτα και αξιοπρεπέστατο φινίρισμα. Το φόραγα πένδε ημέρες την εβδομάδα και δεν μου έβγαλε το παραμικρό πρόβλημα. Μόνο λουράκι άλλαξα λόγω φθοράς
για τα ζίνο γουότς μπαζέλ έχω πολύ καλή άποψη καθώς φόραγα για καιρό ένα Magellano Big Day με λευκό κανδράν. Τίμια ξήγα με έτα και αξιοπρεπέστατο φινίρισμα. Το φόραγα πένδε ημέρες την εβδομάδα και δεν μου έβγαλε το παραμικρό πρόβλημα. Μόνο λουράκι άλλαξα λόγω φθοράς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Σαν δερματοτεχνίτης μπορώ να σου πώ υπεύθυνα ότι ένα δερμάτινο λουράκι (ή παπούτσι/ζώνη/τσάντα) που φτιάχτηκε με σωστό τρόπο και καλά υλικά δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να μην αντέξει όσο αντέχει και το δικό μας δέρμα, δηλαδή μια ζωή. Κοιτάζοντας το (κατά τ'άλλα πολύ όμορφο) ρολόι που λες βλέπεις αμέσως ένα ρούκι μιστέϊκ: δεν κάνουμε ποτέ τρύπες κάθετα σε λουράκι ή ζώνη, γιατί κάποια στιγμή θα κοπεί για τον ίδιο λόγο και με τον ίδιο τρόπο που κόβεται και το χαρτί τουαλέτας.

Τρύπες πρέπει μόνο κατα μήκος, αν θέλουμε να κρατήσει το προϊόν. Για μένα αυτός που έφτιαξε αυτό το λουράκι ήταν λίγο σκιτζής.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Έχω αλλάξει πέντε με έξι λουριά και κάθε αλλαγή πονάει. Γιαυοτ τώρα θέλω κάτι σε dive με ραμπερ η μπρασελε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ο περισσοτερος κοσμος που παιρνει ρολόι diver το παιρνει με μπρασελε. Το θεμα ειναι ποιο ειναι το μπατζετ σου.Ερμής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 17:46 Έχω αλλάξει πέντε με έξι λουριά και κάθε αλλαγή πονάει. Γιαυοτ τώρα θέλω κάτι σε dive με ραμπερ η μπρασελε
Winter is coming
- Chilloutbuddy
Αν θες σου φτιάχνω ένα να το έχεις μέχρι να το βαρεθείς. Έχω Γιαπωνέζικο μαύρο shell cordovan (shinki hikaku) αυτή τη στιγμή και νομίζω κάπου έχω καταχωνιασμένο λίγο σοκολά English bridle από Sedgwick. Για μένα μόνο αυτά τα δύο δέρματα είναι για λουράκι, όλα τα άλλα ξεχειλώνουν, είναι για άλλες δουλειές.Ερμής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 17:46 Έχω αλλάξει πέντε με έξι λουριά και κάθε αλλαγή πονάει. Γιαυοτ τώρα θέλω κάτι σε dive με ραμπερ η μπρασελε
Μωρέ αν ήσουν Ελλάδα θα με είχες πελάτη σε όλα τα δέρματα.
Κράταγα κάποια χρήματα για τυδορ η ομεγα αλλά με έχουν πιάσει οι τσιγγουνιες μου στο θέμα οπότε λέω Μαξ οχτώ κατοσταριά, αντε χιλιάρικο αν είναι κάτι καλό.
- Otto Weininger
Τα μπρασελέ είναι εγγύηση.Ερμής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 17:46 Έχω αλλάξει πέντε με έξι λουριά και κάθε αλλαγή πονάει. Γιαυοτ τώρα θέλω κάτι σε dive με ραμπερ η μπρασελε
Άσε που 2να ατσάλινο μπρασελέ, πάει κάθε ντύσιμο. Απο φόρμα και μαγιό μέχρι κουστούμι.
Τα δερμάτινα είναι θέμα, πλέον μόνο το Panerai είναι με δέρμα αλλά είναι το ρολόι με τις λιγότερες ώρες επάνω μου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το λουρί του Ιταλό Φοντάνα το έχω λιώσει αλλά δε την παλεύω κάθε τρία τέσσερα χρόνια, το άλλο που έχει ραμπερ θέλει επισκευή και πονάει, ας το φτιάξει ο γιος μου 
Οποτε θέλω μπρασελεδακι και όχι φοβερά ακριβό ώστε να μη με πολύ νοιάζει.
- Otto Weininger
Ένα ακριβό μπρασελέ (πχ επιπέδου rolex) αν δεν κάνεις κάποια χοντρή μαλακία, θα είναι για πάντα εκεί.Ερμής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:31 Το λουρί του Ιταλό Φοντάνα το έχω λιώσει αλλά δε την παλεύω κάθε τρία τέσσερα χρόνια, το άλλο που έχει ραμπερ θέλει επισκευή και πονάει, ας το φτιάξει ο γιος μου
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Chilloutbuddy έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 16:17Σαν δερματοτεχνίτης μπορώ να σου πώ υπεύθυνα ότι ένα δερμάτινο λουράκι (ή παπούτσι/ζώνη/τσάντα) που φτιάχτηκε με σωστό τρόπο και καλά υλικά δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να μην αντέξει όσο αντέχει και το δικό μας δέρμα, δηλαδή μια ζωή. Κοιτάζοντας το (κατά τ'άλλα πολύ όμορφο) ρολόι που λες βλέπεις αμέσως ένα ρούκι μιστέϊκ: δεν κάνουμε ποτέ τρύπες κάθετα σε λουράκι ή ζώνη, γιατί κάποια στιγμή θα κοπεί για τον ίδιο λόγο και με τον ίδιο τρόπο που κόβεται και το χαρτί τουαλέτας.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Αυτη την περιοδο, παρολο που φετος ''χτυπησα'' δυο diver (Revue Thommen με ασημενιο και χρυσο μπρασελε το ενα και Helm Khuraburi το άλλο),Ερμής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:21 Κράταγα κάποια χρήματα για τυδορ η ομεγα αλλά με έχουν πιάσει οι τσιγγουνιες μου στο θέμα οπότε λέω Μαξ οχτώ κατοσταριά, αντε χιλιάρικο αν είναι κάτι καλό.
εχω κολλησει με το Squale 1545 GMT, το Batman. Σε καποια φαση το εβρισκα στα 900 ευρω, τωρα το βλεπω στα 1000.
Παρεμπιπτοντως, το Revue Thommen που πηρα εχει 735 ευρω στο Amazon.
Αλλιως, πας σε Glycine Combat Sub και κάνεις μια χαρα τη δουλεια σου. Βεβαια, εχει μετριας ποιοτητας μπρασελε.
Η άλλη λυση ειναι microbrand. Εκει γινεται χαμος.
Winter is coming
Σημαντικη παραλειψη μου, ισως το καλυτερο ελβετικο brand μεχρι τα 1000 ευρω ειναι η Certina και μιας και μιλαμε για dive watches, το μοντελο Ds action που βγαινει στα 38 και στα 43mm, με μηχανισμο Powermatic 80 (τσεκαρισμενο οτι εχει αυτονομια 80 ωρων).
Tool watch απο τα λιγα (των 43mm), δε μασαει καθολου και εχει και εκπληκτικη εμφανιση.
Tool watch απο τα λιγα (των 43mm), δε μασαει καθολου και εχει και εκπληκτικη εμφανιση.
Winter is coming
- Chilloutbuddy
Πού το βρήκες το Khuraburi; Λένε έχει φτάσει 6ετία η λίστα αναμονής λολLestat έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:43Αυτη την περιοδο, παρολο που φετος ''χτυπησα'' δυο diver (Revue Thommen με ασημενιο και χρυσο μπρασελε το ενα και Helm Khuraburi το άλλο),Ερμής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:21 Κράταγα κάποια χρήματα για τυδορ η ομεγα αλλά με έχουν πιάσει οι τσιγγουνιες μου στο θέμα οπότε λέω Μαξ οχτώ κατοσταριά, αντε χιλιάρικο αν είναι κάτι καλό.
εχω κολλησει με το Squale 1545 GMT, το Batman. Σε καποια φαση το εβρισκα στα 900 ευρω, τωρα το βλεπω στα 1000.
Αλλιως, πας σε Glycine Combat Sub και κάνεις μια χαρα τη δουλεια σου. Βεβαια, εχει μετριας ποιοτητας μπρασελε.
Μεταχειρισμένο;
Έχω το σκουάλε πέπσι GMT PanAm με το λευκό dial, το είχα πάρει 4 κατοστάρικα και μου το ζητάνε κάτι κουφά νούμερα
Μεγαλη ιστορια το Khuraburi. Το ειχα παρει πριν περιπου τρια χρονια, το πουλησα και το μετανιωσα.Chilloutbuddy έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:49Πού το βρήκες το Khuraburi; Έχει φτάσει 6ετία η λίστα αναμονής λολLestat έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:43Αυτη την περιοδο, παρολο που φετος ''χτυπησα'' δυο diver (Revue Thommen με ασημενιο και χρυσο μπρασελε το ενα και Helm Khuraburi το άλλο),Ερμής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:21 Κράταγα κάποια χρήματα για τυδορ η ομεγα αλλά με έχουν πιάσει οι τσιγγουνιες μου στο θέμα οπότε λέω Μαξ οχτώ κατοσταριά, αντε χιλιάρικο αν είναι κάτι καλό.
Μεταχειρισμένο;
Έχω το σκουάλε πέπσι GMT PanAm με το λευκό dial, το είχα πάρει 4 κατοστάρικα και μου το ζητάνε κάτι κουφά νούμερα
Ξαναμπηκα στη λιστα αναμονης με δυο διαφορετικα email, δεν χρειαστηκε να περιμενω οσο ελεγαν με βαση οτι πουλανε 150 κομματια τον μηνα.
Οταν εφτασε η σειρα μου και επικοινωνησαν μαζι μου για να το αγορασω (γυρω στα 435 ευρω μαζι με τελωνεια κλπ) ειχα ηδη ξοδεψει τα διπλασια σε αγορα άλλου ρολογιου. Το χρονικο περιθωριο αγορας απο τη στιγμη που φτανει η σειρα σου ειναι πολυ λιγο, αν θυμαμαι καλα το πολυ μια βδομαδα.
Τελικα το πηρα πριν λιγες μερες απο εναν ιδιωτη απο την Ισπανια, στα 330 ευρω.
H Squale ειναι πολυ ωραιο brand. Εχει παραδοση στην κατασκευη κασας ρολογιων.
Winter is coming