!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
Augustin Meaulnes
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!
Αυτή την περίοδο δεν έχει καθόλου δουλειά και δεν κουράζομαι, όλη μέρα χαζολογάω.Απλά δεν έχω καθόλου χρονο για νορμάλ μαγείρεμα.
Περιμένω πως κ πως να έρθει η μαμά
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δλδ η διαφορα του ''νορμαλ'' με το παρα φύση είναι ο χρόνος ;Naida έγραψε: 13 Φεβ 2019, 16:11
Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!![]()
Αυτή την περίοδο δεν έχει καθόλου δουλειά και δεν κουράζομαι, όλη μέρα χαζολογάω.Απλά δεν έχω καθόλου χρονο για νορμάλ μαγείρεμα.
Περιμένω πως κ πως να έρθει η μαμάή να ελευθερωθώ λίγο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σιγά ρε Μποτρινι του φόρουμ.Παρά φύση το λες εσύ. Μια χαρά φαγητό είναι και νοστιμότατο.
Ο χρόνος δεν είναι μόνο ο χρόνος μαγειρέματος αλλά και ο χρόνος για να ψωνίσεις στο σμ, στο κρεοπωλείο,στη λαϊκή συν τον χρόνος μαγειρέματος. Αλλά που να ξέρεις εσύ απ' αυτά.
Εσένα στο φέρνουν στο πιάτο και κάνεις και κριτική.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν εργαζοσουν και ειχες ευθυνες κ επαγγελμα οπως αυτες που μου τα φερνουν στο πιατο θα ειχες σαλταρει .Τυγχανει ομως να αγαπουν αυτο που κανουν απο μικρες και να μην συμβιβαζονται με τπτ εκτος απο το καλυτερο.Naida έγραψε: 13 Φεβ 2019, 16:32Σιγά ρε Μποτρινι του φόρουμ.Παρά φύση το λες εσύ. Μια χαρά φαγητό είναι και νοστιμότατο.
Ο χρόνος δεν είναι μόνο ο χρόνος μαγειρέματος αλλά και ο χρόνος για να ψωνίσεις στο σμ, στο κρεοπωλείο,στη λαϊκή συν τον χρόνος μαγειρέματος. Αλλά που να ξέρεις εσύ απ' αυτά.
Εσένα στο φέρνουν στο πιάτο και κάνεις και κριτική.
Οντως με εχουν αρχοντα γιατι ειναι γυναικες και οχι αχρηστες ξινιλες συμπλεγματικες με απωθημενα και πωλητριες κουραδομαγκισμου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μου φέρνεις ως παράδειγμα τις γυναίκες που σε φροντίζουν για να περηφανευτείς;Αγις έγραψε: 13 Φεβ 2019, 16:43
Αν εργαζοσουν και ειχες ευθυνες κ επαγγελμα οπως αυτες που μου τα φερνουν στο πιατο θα ειχες σαλταρει .Τυγχανει ομως να αγαπουν αυτο που κανουν απο μικρες και να μην συμβιβαζονται με τπτ εκτος απο το καλυτερο.
Οντως με εχουν αρχοντα γιατι ειναι γυναικες και οχι αχρηστες ξινιλες συμπλεγματικες με απωθημενα και πωλητριες κουραδομαγκισμου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η συνεισφορα μου ειναι να προμηθευω τα υλικα - ειτε απο το κτημα ειτε απο οπου βρισκω τα καλυτερα απο παραγωγους - συνεταιρισμους - απο τα χωρια η απο τη φυση + ψησιματα + τηγανι+ λαδοκολλα .Naida έγραψε: 13 Φεβ 2019, 16:55Μου φέρνεις ως παράδειγμα τις γυναίκες που σε φροντίζουν για να περηφανευτείς;Αγις έγραψε: 13 Φεβ 2019, 16:43
Αν εργαζοσουν και ειχες ευθυνες κ επαγγελμα οπως αυτες που μου τα φερνουν στο πιατο θα ειχες σαλταρει .Τυγχανει ομως να αγαπουν αυτο που κανουν απο μικρες και να μην συμβιβαζονται με τπτ εκτος απο το καλυτερο.
Οντως με εχουν αρχοντα γιατι ειναι γυναικες και οχι αχρηστες ξινιλες συμπλεγματικες με απωθημενα και πωλητριες κουραδομαγκισμου.εσύ το χεράκι σου δε το σηκώνεις βαρύμαγκα;
αντε βρασε καμια μπριτζολα με φακες και μακαρονια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 13 Φεβ 2019, 17:03
Η συνεισφορα μου ειναι να προμηθευω τα υλικα - ειτε απο το κτημα ειτε απο οπου βρισκω τα καλυτερα απο παραγωγους - συνεταιρισμους - απο τα χωρια η απο τη φυση + ψησιματα + τηγανι+ λαδοκολλα .
αντε βρασε καμια μπριτζολα με φακες και μακαρονια![]()
Τι λες τώρα! Τρελή συνεισφορά. Αλλά ξέχασα εσύ είσαι αρσενικό παλαιάς κοπής, φέρνεις τα υλικά και στα μαγειρεύουν. Μάγκας πςςςς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 13 Φεβ 2019, 17:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ετρωγες κ εσυ φραουλες του Τσερνομπιλ ;Naida έγραψε: 13 Φεβ 2019, 17:06Αγις έγραψε: 13 Φεβ 2019, 17:03
Η συνεισφορα μου ειναι να προμηθευω τα υλικα - ειτε απο το κτημα ειτε απο οπου βρισκω τα καλυτερα απο παραγωγους - συνεταιρισμους - απο τα χωρια η απο τη φυση + ψησιματα + τηγανι+ λαδοκολλα .
Τι λες τώρα! Τρελή συνεισφορά. Αλλά ξέχασα εσύ είσαι αρσενικό παλαιάς κοπής, φέρνεις τα υλικά και στα μαγειρεύουν. Μάγκας πςςςς
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άντε να φας τώρα αυτά που μαγείρεψαν οι πράγματι άξιες γυναίκες που σε ανέχονται. Και θα σκουπίσεις μόνος σου το στοματάκι σου ναι;Αγις έγραψε: 13 Φεβ 2019, 17:08Ετρωγες κ εσυ φραουλες του Τσερνομπιλ ;Naida έγραψε: 13 Φεβ 2019, 17:06Αγις έγραψε: 13 Φεβ 2019, 17:03
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κανε υπομονη μεχρι να ξεσπασει η επανασταση να ελθεις να τα ξαναπαρεις* .Naida έγραψε: 13 Φεβ 2019, 17:10Άντε να φας τώρα αυτά που μαγείρεψαν οι πράγματι άξιες γυναίκες που σε ανέχονται. Και θα σκουπίσεις μόνος σου το στοματάκι σου ναι;
*τα προνομια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ούτως ή άλλως εσύ δεν τα έχεις* οπότε μη σκας, δεν έχεις κάτι να πάρω.Αγις έγραψε: 13 Φεβ 2019, 17:33Κανε υπομονη μεχρι να ξεσπασει η επανασταση να ελθεις να τα ξαναπαρεις* .
*τα προνομια
*Τα προνόμια
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οκ, μια και μιλούσαμε για ρύζι, μια εύκολη λύση είναι κάθε φορά που φτιάχνουμε σούπα να κρατάμε ένα φλυτζάνι από τον ζωμό στο ψυγείο ή την κατάψυξη και να τον χρησιμοποιούμε για να βράσουμε το ρύζι. Μετά το βράσιμο, 2 λεπτά στο γκριλ (αν θέλουμε) και είναι έτοιμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-