αλλο ομως αυτο και αλλο "δεν μπορει να κανει αλλιως ειναι φασιστας" και αλλα τετοια
απλα του γυρισε το ματι εκεινη την ωρα ενω ειχε αλλους τροπους αντιδρασης
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Από εδώ μέσα είναι και όσοι βγαίνουν δεύτεροι και αγκομαχούντες σε φάση πανδημίας. Οι γεννημένοι πρωταθλητές.
Θες να πεις ότι τον έφτυσε πρώτος χωρίς να το τραβήξει σε βίντεο; οι σύντροφοι δεν έχουν κινητά με κάμερα;alekhine έγραψε: 29 Ιουν 2021, 14:48τον εβρισε και μετα ανεβασε το βιντεο που τον εβριζε ο πρωτουλης χωρις να φαινεται τι ειχε πει ο ιδιος πριν
ειναι σαν να μπει καποιος σε ενα μαγαζι, εσυ να του πεις "εισαι μ@@@κας,αρ@@@@,κ@@@@λης,σου γ@@@ το @@@@ και μετα να πατησεις το play στο κινητο με τα μπινελικια που θα σου ριξει ο αλλος για να το παιξεις θυμα και να λες "απροκλητη επιθεση του μητσου στην οποια εγω παρεμεινα ψυχραιμος"![]()
Και οπως ελεγε ο Λενιν δεν λενε ποτε ψεμματα
μα σε αυτο βασιστηκε για να τον παιξει σα βιολι, στο οτι ειναι ανικανος να αρθρωσει λογο, μονο ουγκ.
Μπορεί και νά 'ναι, δεν τον ξέρω, αλλά νομίζω πολύ δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος στον Ελλάδα που να συναγωνισθεί τον Τζήμερο σε γραφικότητα και ατενσιονχορισμό.
Μπορείς να το αναπτύξεις λίγο περισσότερο;Ναύτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 08:20Μπορεί και νά 'ναι, δεν τον ξέρω, αλλά νομίζω πολύ δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος στον Ελλάδα που να συναγωνισθεί τον Τζήμερο σε γραφικότητα και ατενσιονχορισμό.
ασχολειται με το κκε.
Κλινικό μετεμφυλιακό σύνδρομο, τέρμα λαϊκισμός (δες τις απόψεις του για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων) που χαϊδεύει τα πιο πρωτόγονα ένστικτα της μάζας, ανούσιος, θορυβώδης και αντιαισθητικός, με γηπεδικό λόγο και κουτσαβακίστικες αντιδράσεις πεζοδρομίου (ξηλώνω αφίσες στον χώρο της Περιφέρειας και το παίζω επαναστάτης, αλλά βάζω τα κλάματα έτσι και με αγριοκοιτάξει κάποιος), ευκολάκια, κλισεδούρες και απόλυτη ρηχότητα πολιτικής σκέψης, κόντρα τέμπο στον κοινωνικό φιλελευθερισμό, αλλά πρώτο βιολί στον ανορθολογικό νεοφιλελευθερισμό, εμμονικός, τάχαμου, αντικρατισμός (αλλά μια χαρά κάνω μπίζνες με το δημόσιο), εμετικός, παθολογικός ναρκισσισμός, ποζερί τηλεπερσόνας στην Πάνια, καιροσκοπισμός του κεράτου (πόθεν κολλάει με τον Κρανιδιώτη, αν όχι γιατι έτσι νομίζει ότι θα εξασφαλίσει τα ψηφαλάκια για είσοδο στη Βουλή; ), επιθετικός πάντοτε, αλλά απίστευτο κλαψομούνιασμα όταν τού συμπεριφέρονται αναλόγως, γενικώς, ο τύπος είναι εντελώς ασόβαρος πολιτικός κονφερανσιέ, μια σεφερλιδική φάρσα της δημόσια ζωής με απειροελάχιστη διείσδυση και απήχηση στην κοινωνία, αλλά εντελώς δυσανάλογη προβολή από τα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2021, 09:47Μπορείς να το αναπτύξεις λίγο περισσότερο;
Τι ακριβώς κάνει ή λέει ο Τζήμερος που τον καθιστά τόσο γραφικό;
Στον ατενσιονχορισμό δεν αναφέρομαι καν γιατί οι περισσότεροι πολιτικοί και ινφλουένσερς τουιτεράδες, τέρμα ατενσιονχορίστες είναι.
Γενικώς, έχω την αίσθηση ότι επαναλαμβάνετε ένα τσιτάτο χωρίς να μπορείτε να το υποστηρίξετε, επειδή απλώς βρίσκετε ενοχλητικό το στυλ του Τζήμερου. Είναι έξω από τα πολιτίκ δεδομένα, που εθιμικώς γίνονται ανεκτά ως μικρές, γλυκές, κατανοητές, αγωνιστικές παρασπονδίες.![]()
Ρε συ Ναύτη, δεν ζήτησα παράθεση όλων των σχετικών κλισέ αλλά κάτι πιο συγκεκριμένο.Ναύτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 10:20Κλινικό μετεμφυλιακό σύνδρομο, τέρμα λαϊκισμός (δες τις απόψεις του για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων) που χαϊδεύει τα πιο πρωτόγονα ένστικτα της μάζας, ανούσιος, θορυβώδης και αντιαισθητικός, με γηπεδικό λόγο και κουτσαβακίστικες αντιδράσεις πεζοδρομίου (ξηλώνω αφίσες στον χώρο της Περιφέρειας και το παίζω επαναστάτης, αλλά βάζω τα κλάματα έτσι και με αγριοκοιτάξει κάποιος), ευκολάκια, κλισεδούρες και απόλυτη ρηχότητα πολιτικής σκέψης, κόντρα τέμπο στον κοινωνικό φιλελευθερισμό, αλλά πρώτο βιολί στον ανορθολογικό νεοφιλελευθερισμό, εμμονικός, τάχαμου, αντικρατισμός (αλλά μια χαρά κάνω μπίζνες με το δημόσιο), εμετικός, παθολογικός ναρκισσισμός, ποζερί τηλεπερσόνας στην Πάνια, καιροσκοπισμός του κεράτου (πόθεν κολλάει με τον Κρανιδιώτη, αν όχι γιατι έτσι νομίζει ότι θα εξασφαλίσει τα ψηφαλάκια για είσοδο στη Βουλή; ), επιθετικός πάντοτε, αλλά απίστευτο κλαψομούνιασμα όταν τού συμπεριφέρονται αναλόγως, γενικώς, ο τύπος είναι εντελώς ασόβαρος πολιτικός κονφερανσιέ, μια σεφερλιδική φάρσα της δημόσια ζωής με απειροελάχιστη διείσδυση και απήχηση στην κοινωνία, αλλά εντελώς δυσανάλογη προβολή από τα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2021, 09:47Μπορείς να το αναπτύξεις λίγο περισσότερο;Ναύτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 08:20
Μπορεί και νά 'ναι, δεν τον ξέρω, αλλά νομίζω πολύ δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος στον Ελλάδα που να συναγωνισθεί τον Τζήμερο σε γραφικότητα και ατενσιονχορισμό.
Στον ατενσιονχορισμό δεν αναφέρομαι καν γιατί οι περισσότεροι πολιτικοί και ινφλουένσερς τουιτεράδες, τέρμα ατενσιονχορίστες είναι.
Γενικώς, έχω την αίσθηση ότι επαναλαμβάνετε ένα τσιτάτο χωρίς να μπορείτε να το υποστηρίξετε, επειδή απλώς βρίσκετε ενοχλητικό το στυλ του Τζήμερου. Είναι έξω από τα πολιτίκ δεδομένα, που εθιμικώς γίνονται ανεκτά ως μικρές, γλυκές, κατανοητές, αγωνιστικές παρασπονδίες.![]()
Στο τέλος, πάλι 0,60% θα πάρει (μαζί με τον Κρανιδιώτη), οπότε θ' αρχίσει τις γνωστές οιμωγές για την ελληνική σοβιετία και την άτιμη κενωνία.
Εγώ θα γράφω εκείνο που νομίζω κι εσύ εκείνο που νομίζεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2021, 12:54Ρε συ Ναύτη, δεν ζήτησα παράθεση όλων των σχετικών κλισέ αλλά κάτι πιο συγκεκριμένο.Ναύτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 10:20Κλινικό μετεμφυλιακό σύνδρομο, τέρμα λαϊκισμός (δες τις απόψεις του για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων) που χαϊδεύει τα πιο πρωτόγονα ένστικτα της μάζας, ανούσιος, θορυβώδης και αντιαισθητικός, με γηπεδικό λόγο και κουτσαβακίστικες αντιδράσεις πεζοδρομίου (ξηλώνω αφίσες στον χώρο της Περιφέρειας και το παίζω επαναστάτης, αλλά βάζω τα κλάματα έτσι και με αγριοκοιτάξει κάποιος), ευκολάκια, κλισεδούρες και απόλυτη ρηχότητα πολιτικής σκέψης, κόντρα τέμπο στον κοινωνικό φιλελευθερισμό, αλλά πρώτο βιολί στον ανορθολογικό νεοφιλελευθερισμό, εμμονικός, τάχαμου, αντικρατισμός (αλλά μια χαρά κάνω μπίζνες με το δημόσιο), εμετικός, παθολογικός ναρκισσισμός, ποζερί τηλεπερσόνας στην Πάνια, καιροσκοπισμός του κεράτου (πόθεν κολλάει με τον Κρανιδιώτη, αν όχι γιατι έτσι νομίζει ότι θα εξασφαλίσει τα ψηφαλάκια για είσοδο στη Βουλή; ), επιθετικός πάντοτε, αλλά απίστευτο κλαψομούνιασμα όταν τού συμπεριφέρονται αναλόγως, γενικώς, ο τύπος είναι εντελώς ασόβαρος πολιτικός κονφερανσιέ, μια σεφερλιδική φάρσα της δημόσια ζωής με απειροελάχιστη διείσδυση και απήχηση στην κοινωνία, αλλά εντελώς δυσανάλογη προβολή από τα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2021, 09:47
Μπορείς να το αναπτύξεις λίγο περισσότερο;
Στο τέλος, πάλι 0,60% θα πάρει (μαζί με τον Κρανιδιώτη), οπότε θ' αρχίσει τις γνωστές οιμωγές για την ελληνική σοβιετία και την άτιμη κενωνία.
Αναφορικά με τη λίστα που παρέθεσες εγώ μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 30 εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής και του δημόσιου λόγου. Έτσι, για αρχή. Κάτι πιο συγκεκριμένο;
τους ξεβρακώνειΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2021, 12:54Ρε συ Ναύτη, δεν ζήτησα παράθεση όλων των σχετικών κλισέ αλλά κάτι πιο συγκεκριμένο.Ναύτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 10:20Κλινικό μετεμφυλιακό σύνδρομο, τέρμα λαϊκισμός (δες τις απόψεις του για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων) που χαϊδεύει τα πιο πρωτόγονα ένστικτα της μάζας, ανούσιος, θορυβώδης και αντιαισθητικός, με γηπεδικό λόγο και κουτσαβακίστικες αντιδράσεις πεζοδρομίου (ξηλώνω αφίσες στον χώρο της Περιφέρειας και το παίζω επαναστάτης, αλλά βάζω τα κλάματα έτσι και με αγριοκοιτάξει κάποιος), ευκολάκια, κλισεδούρες και απόλυτη ρηχότητα πολιτικής σκέψης, κόντρα τέμπο στον κοινωνικό φιλελευθερισμό, αλλά πρώτο βιολί στον ανορθολογικό νεοφιλελευθερισμό, εμμονικός, τάχαμου, αντικρατισμός (αλλά μια χαρά κάνω μπίζνες με το δημόσιο), εμετικός, παθολογικός ναρκισσισμός, ποζερί τηλεπερσόνας στην Πάνια, καιροσκοπισμός του κεράτου (πόθεν κολλάει με τον Κρανιδιώτη, αν όχι γιατι έτσι νομίζει ότι θα εξασφαλίσει τα ψηφαλάκια για είσοδο στη Βουλή; ), επιθετικός πάντοτε, αλλά απίστευτο κλαψομούνιασμα όταν τού συμπεριφέρονται αναλόγως, γενικώς, ο τύπος είναι εντελώς ασόβαρος πολιτικός κονφερανσιέ, μια σεφερλιδική φάρσα της δημόσια ζωής με απειροελάχιστη διείσδυση και απήχηση στην κοινωνία, αλλά εντελώς δυσανάλογη προβολή από τα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2021, 09:47
Αναφορικά με τη λίστα που παρέθεσες εγώ μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 30 εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής και του δημόσιου λόγου. Έτσι, για αρχή. Κάτι πιο συγκεκριμένο;
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2021, 12:54Ρε συ Ναύτη, δεν ζήτησα παράθεση όλων των σχετικών κλισέ αλλά κάτι πιο συγκεκριμένο.Ναύτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 10:20Κλινικό μετεμφυλιακό σύνδρομο, τέρμα λαϊκισμός (δες τις απόψεις του για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων) που χαϊδεύει τα πιο πρωτόγονα ένστικτα της μάζας, ανούσιος, θορυβώδης και αντιαισθητικός, με γηπεδικό λόγο και κουτσαβακίστικες αντιδράσεις πεζοδρομίου (ξηλώνω αφίσες στον χώρο της Περιφέρειας και το παίζω επαναστάτης, αλλά βάζω τα κλάματα έτσι και με αγριοκοιτάξει κάποιος), ευκολάκια, κλισεδούρες και απόλυτη ρηχότητα πολιτικής σκέψης, κόντρα τέμπο στον κοινωνικό φιλελευθερισμό, αλλά πρώτο βιολί στον ανορθολογικό νεοφιλελευθερισμό, εμμονικός, τάχαμου, αντικρατισμός (αλλά μια χαρά κάνω μπίζνες με το δημόσιο), εμετικός, παθολογικός ναρκισσισμός, ποζερί τηλεπερσόνας στην Πάνια, καιροσκοπισμός του κεράτου (πόθεν κολλάει με τον Κρανιδιώτη, αν όχι γιατι έτσι νομίζει ότι θα εξασφαλίσει τα ψηφαλάκια για είσοδο στη Βουλή; ), επιθετικός πάντοτε, αλλά απίστευτο κλαψομούνιασμα όταν τού συμπεριφέρονται αναλόγως, γενικώς, ο τύπος είναι εντελώς ασόβαρος πολιτικός κονφερανσιέ, μια σεφερλιδική φάρσα της δημόσια ζωής με απειροελάχιστη διείσδυση και απήχηση στην κοινωνία, αλλά εντελώς δυσανάλογη προβολή από τα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2021, 09:47
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας