!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Το κωμικο παντως ειναι οτι ο μεσος Ελληνας περασε μακραν καλυτερα τις τελευταιες δεκαετιες και απο τον Ισραηλινο και απο το Γερμανο.
.
.
vantono έγραψε: 29 Σεπ 2024, 19:38Οι Χουθες είναι για πολλή πούτσα. Για πούτσα όχι γόνα, για αστράγα.GoBzi έγραψε: 29 Σεπ 2024, 18:52 Πουτσα ξύλο και καράτε
https://www.bbc.co.uk/news/live/c981g8mrl8ltIsrael strikes Houthis in Yemen after targeting Hezbollah stronghold in Lebanon
Και μόνο η ονομασία τους ακούγεται πολύ εκνευριστικη και σου φέρνει μυρωδιά γλοιώδους παντοφλίλας και πράσινου νυχιού. Απ' τις λίγες ονομασίες που γεννούν μυρωδιά στο μυαλό σου μόλις τις ακούς, πραγματικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Jolly Roger_
Τεράστια αλήθεια.Αρίστος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 19:40 Το κωμικο παντως ειναι οτι ο μεσος Ελληνας περασε μακραν καλυτερα τις τελευταιες δεκαετιες και απο τον Ισραηλινο και απο το Γερμανο.
.
Η ζωή του Έλληνα ήταν αυτό:
του Ισραηλινού αυτό:
Γι' αυτό σκάω στα γέλια κάθε φορά που ακούω δεξιούλη πρώην μπουζουκόβιο που τώρα φοβάται να βγει στο Σύνταγμα μην του κλέψει το πορτοφόλι ο Πακιστανός, ότι ΠρΕπΕι νΑ γΙνΟυΜε ιΣρΑηΛ.
Ακομη και οι Γερμανοι παροτι το βιοτικο τους επιπεδο ειναι μακραν καλυτερο του δικου μας ζουνε σαν γιαγιαδες κλεισμενοι σπιτι απο το απογευμα, αγνοουν τι θα πει καλοκαιρι και θαλασσα κι αγνοουν τι θα πει να χαλας τα λεφτα σου αντι να τα δενεις καβουρια.
Ερχονται Ελλδα και παθαινουν πλακα λεγοντας πως ο Ελληνας ζει υπερτιμημενα γιατι οι ιδιοι μια ζωη κακομοιρηδες και σπαγγοι θα μεινουν.
.
Ερχονται Ελλδα και παθαινουν πλακα λεγοντας πως ο Ελληνας ζει υπερτιμημενα γιατι οι ιδιοι μια ζωη κακομοιρηδες και σπαγγοι θα μεινουν.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 29 Σεπ 2024, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Επίσης αγοράζουν καρπούζι σε φέτες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Communio Sancta
Καλά, θα το λάβω υπόψη μου.Ασέβαστος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 18:02 εχω να σημειωσω οτι οποιος χρησιμοποιει τον χαρακτηρισμο φτωχομπινε για να μειωσει τον αντιπαλο του, ανηκει σε κατωτερη κοινωνικη ταξη.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Σίγουρα, πάνε στο εστιατόριο 3 φορές την εβδομάδα, διακοπές 4, μία Ελλάδα, μία Τοσκάνη, μία Ισπανία, από τα 18 τους ταξιδεύουν όλες τις Ηπείρους, σπουδάζουν και δουλεύουν, αλλάζουν αμάξι κάθε τρία χρόνια, και κάθε σαββατοκύριακο πίνουν για 150 ευρώ στο μπαρ. Μιζέρια.Αρίστος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 19:54 Ακομη και οι Γερμανοι παροτι το βιοτικο τους επιπεδο ειναι μακραν καλυτερο του δικου μας ζουνε σαν γιαγιαδες κλεισμενοι σπιτι απο το απογευμα, αγνοουν τι θα πει καλοκαιρι και θαλασσα κι αγνοουν τι θα πει να χαλας τα λεφτα σου αντι να τα δενεις καβουρια.
.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
-
talaipwros
τρια δισ το χρονο ειναι η δωρεαν βοηθεια -- ως συνηθως εγραψες μεγαλοπαπαρια
50 δις το χρονο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Communio Sancta
Τελείωσε το Ισραήλ, είναι με την πλάτη στον τοίχο πια. Τώρα θα τσαντιστούνε οι άλλοι.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Ακόμα να τσαντιστούνε;Communio Sancta έγραψε: 29 Σεπ 2024, 20:09Τελείωσε το Ισραήλ, είναι με την πλάτη στον τοίχο πια. Τώρα θα τσαντιστούνε οι άλλοι.
Εγώ νομίζω ότι πέρασαν αυτό το στάδιο της τσαντίλας και τώρα μάλλον ηρέμησαν.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Communio Sancta
ΕXODUS!
ΕXODUS!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 5822 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication