πέρα από την πλάκα τώρα, υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ και ειλικρινά εύχομαι να το πάρει το confernce. απλά ήθελα να τη βγω στον τζέησονRakomelofronas έγραψε: 15 Μαρ 2024, 13:33Ξέρεις ότι σε συμπαθώ αλλά εδώ είσαι λάθος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Μαρ 2024, 13:20ρε μλκα εσύ τι μιλάς τώρα;
ποιος από όλους εσάς έχει πετύχει αυτά που έχει πετύχει ο παναθηναϊκός στην ευρώπη ρε;
μια φορά φτάσατε στους 16 και ζητούσατε αναβολές του πρωταθλήματος ρε κακομοίρηδες όταν στον παναθηναϊκό δεν δίνανε μια μέρα ξεκούραση όταν έπαιζε με πόρτο για να πάει τους 4 του ουεφα. όλα αυτά τα χρόνια ποιος έχει πάει στους 4 ή στους 8 τους τσάμπιονς λιγκ; κακομοίρηδες που φτάσατε στους 8 των εκτοέβδομων της ευρώπης και θα βγάλετε γλώσσα στον πρέσβη. τελευταίοι μπουρτζόβλαχοι
Η πρόβλεψη για υποχρεωτική αναβολή αγώνα ομάδας που φτάνει στους 8 ευρωπαϊκής διοργάνωσης υπάρχει εδώ και χρόνια στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά χρόνια να κάνει πορεία της προκοπής στην Ευρώπη και δεν τον παίρνει να το παίζει αφυψηλού.
Ο Ολυμπιακός που έχει καθαρίσει κάπου μισό δις στο ΤσουΛου τα τελευταία 25 χρόνια είναι άλλο καπέλο. Αυτός ζήτησε την αναβολή πριν το παιχνίδι του με τη Φερεντσβάρος γιατί είναι ένας βαθιά άμπαλος οργανισμός (όπως σχεδόν όλες οι ΠΑΕ για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά, άλλη κουβέντα αυτή).
Επίσης, στην Ελλάδα όλοι είμαστε μπουρτζόβλαχοι. Τους γαλαζοαίματους τους σκοτώσαμε ή τους διώξαμε![]()
δε ξέρω από πότε ισχύει αυτός ο νόμος αλλά ο παο δεν είχε πάρει αναβολή όταν έπαιζε στους 8 με τη πορτο (και αν θυμάμαι καλά τραυματίστηκε στο ματς που δεν αναβλήθηκε ο μπασινας...;)
από εκεί και πέρα, ο ολυμπιακός μου είναι αδιάφορος, αυτό που θυμάμαι από τον γαύρο είναι όταν ο παναθηναϊκός αποκλείστηκε από το τσουλου το 1996, βγήκαν χιλιάδες ολυμπιακοί στον πειραιά και πανηγύριζαν. μετά από κάτι τέτοιο μου είναι αδύνατο να τον υποστηρίξω, σε αντίθεση με αεκ και παοκ που χαίρομαι όταν τα πάνε καλά έξω