!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
talaipwros

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Maspoli έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:27
talaipwros έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:22
panos291 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:20

Αυτος ηταν εκκολαπτομενος κυρ Παντελης, στα τετοια μας.
Τουλάχιστον δεν κλωτσησε τον ληστη οποτε γλυτωσε το βρισιδι μετα θανατον.
Κάτσε, θα ακούσουμε σε λίγο ότι φταίει επειδή αντέδρασε. Αν δεν αντιδρούσε θα ζούσε άρα αυτός φταίει
Δηλαδή ο νεκρός ήταν ένα βίαιο κάθαρμα που σκόπευε να αυτοδικήσει και ίσως να θέσει τη ζωή του ληστή σε κίνδυνο εμποδίζοντας τη διαφυγή του;
Α δε ξέρω, πάντως αν τον αφήνε τον καημένο τον ληστή να φύγει, προφανώς αυτός δεν θα πυροβολούσε και όλα θα ήταν καλά. Δεν θα τον απειλούσε αν τον άφηνε να φύγει. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν τον άφησε να φύγει ( Αν κρίνω από το τι έχει λεχθεί για την περίπτωση του ληστή με το μαχαίρι).
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

από Σουβλίτσα » Σήμερα, 00:06
Βλέπω τώρα στο indy το εξής από την πορεία λέει στο Ηράκλειο στην Κρήτη για τον Ζακ Κωστόπουλο:

Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΑ

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
ΤΟΝ ΖΑΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ

:smt017

Τί ακριβώς εννοούν, μπήκε ο μακαρίτης στο χρυσοχοείο να κάνει ακτιβισμό και τον έφαγε το Κεφάλαιο, τί?

Αν γνωρίζουν Εσθηρ και Μπλάκυ, να μας διαφωτίσουν
Κοπελα μου,μπορεις να βαλεις το μυαλο σου σε λειτουργια;

Τι σκατα με νοιαιζει εμενα τι λενε αυτοι οι τυποι;Που ειδες εγω να λεω οτι τον εφαγε το κεφαλαιο;;;;;;;;;Γιατι εγω πρεπει να εξηγισω τι εννοουν ολοι αυτοι;
Μπορεις,λεμε τωρα,να αντιληφθεις οτι το να λες οτι το λινταρισμα και ο νομος της ζουγκλας δεν επιτρεπεται,ειναι καταδικαστεο και παρανομο και απανθρωπο και ανηθικο,στον οποιονδηποτε,δεν συνεπαγεται οτι συμφωνεις με την ζωη του,με τα πιστευω του,η με τα πιστευω αλλον που λενε και αυτοι οτι δεν επρεπε να λιντσαριστει;.Μπορεις αυτο να το αντιληφθεις;Πιο νιανιά,δεν μπορω να στο κανω.
Δεν υπαρχουν 2 κουτακια,που διαλεγεις η το ενα η το αλλο.Υπαρχουν πολλα κουτακια,και μπορεις να διαλεξεις αυτο της νομιμοτητας,της ηθικης και της λογικης.
Εσυ μεινε στα 2 κουτακια,αλλα ασε τους αλλους να διαλεγουν αυτο που τους υπαγορευει η λογικη .
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Maspoli έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:29 Δεν έχει σωτηρία αυτή η χώρα. Σηκώνεται ο ληστής, παίρνει το όπλο του, πάει να ληστέψει σαν άνθρωπος και δεν ξέρει αν το βράδυ θα γυρίσει σπίτι του...
πείτε το άλλη μια φορά, δεν το εμπεδωσαμε ακόμα. Στο νημα μονο παιζει να εχει γραφτει καμια 10αρια φορες αυτο.

υγ. Οσοι εξακολουθουν να μιλούν για αυτοάμυνες και πουτσες μπλε μετά την πατητη στο κεφάλι πάνω στα γυαλιά(ενω μαλιστα ειχαν προηγηθει και αλλες 2-3 κλωτσιες), ειστε για γελια και για κλαματα. Παλι καλα που μπηκε και το τζιφάκι απο τον σταλκερ και εκλεισε πολλά στοματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 24 Σεπ 2018, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

talaipwros έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:30 Α δε ξέρω, πάντως αν τον αφήνε τον καημένο τον ληστή να φύγει, προφανώς αυτός δεν θα πυροβολούσε και όλα θα ήταν καλά. Δεν θα τον απειλούσε αν τον άφηνε να φύγει. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν τον άφησε να φύγει ( Αν κρίνω από το τι έχει λεχθεί για την περίπτωση του ληστή με το μαχαίρι).
Ξεχνιέσαι ότι εδώ έχει γραφτεί ότι ακόμα κι αν παρεμποδίζοντας τη διαφυγή του ,κάνοντας τον να τρέξει απρόσεχτα στο δρόμο και τον πατήσει αυτοκίνητο, είσαι κακός
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

vantono έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:34
Maspoli έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:29 Δεν έχει σωτηρία αυτή η χώρα. Σηκώνεται ο ληστής, παίρνει το όπλο του, πάει να ληστέψει σαν άνθρωπος και δεν ξέρει αν το βράδυ θα γυρίσει σπίτι του...
πείτε το άλλη μια φορά, δεν το εμπεδωσαμε ακόμα. Στο νημα μονο παιζει να εχει γραφτει καμια 10αρια αυτο.

υγ. Οσοι εξακολουθουν να μιλούν για αυτοάμυνες και πουτσες μπλε μετά την πατητη στο κεφάλι πάνω στα γυαλιά(ενω μαλιστα ειχαν προηγηθει και αλλες 2-3 κλωτσιες), ειστε για γελια και για κλαματα. Παλι καλα που μπηκε και το τζιφάκι απο τον σταλκερ και εκλεισε πολλά στοματα.
καναπέ ή πολυθρόνα σύντροφε?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
talaipwros

Όσοι λενε ότι μετά την συμπλοκή με τον γηραιο κοσμηματοπωλη ο ληστής με το μαχαίρι δεν ήταν επικίνδυνος, και έχουν δει την επίθεση που έκανε αμέσως μετά στους αστυνομικούς, είναι για γέλια και για κλάματα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Lugozzi έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:35
Θέλω να σου πει Σεζλονγκ, για να μάθεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Cecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:38
Lugozzi έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:35
Θέλω να σου πει Σεζλονγκ, για να μάθεις.
είπα να μη γράψω κρεβάτι γιατί είναι too much
αλλά αυτό με λύγισε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

talaipwros έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:36 Όσοι λενε ότι μετά την συμπλοκή με τον γηραιο κοσμηματοπωλη ο ληστής με το μαχαίρι δεν ήταν επικίνδυνος, και έχουν δει την επίθεση που έκανε αμέσως μετά στους αστυνομικούς, είναι για γέλια και για κλάματα
επειδη ειναι γέρος τί? Δικαιολογημένη η πατητή πάνω στο τζάμι? Και ναι, εγω δεν ειδα μαχαιρι. Τζαμι θες να πεις. Ουτε επιθεση στους αστυνομικους ειδα. Τον ειδα να τρεχει μανιωδως να ξεφυγει, με αστυνομικους να πεφτουν πανω του ΔΙΚΑΙΩΣ, ριχνοντας του μια γκλοπιά (επισης ΔΙΚΑΙΩΣ) για να τον ακινητοποιήσουν, οπως και εγινε.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

vantono έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:40
talaipwros έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:36 Όσοι λενε ότι μετά την συμπλοκή με τον γηραιο κοσμηματοπωλη ο ληστής με το μαχαίρι δεν ήταν επικίνδυνος, και έχουν δει την επίθεση που έκανε αμέσως μετά στους αστυνομικούς, είναι για γέλια και για κλάματα
επειδη ειναι γέρος τί? Δικαιολογημένη η πατητή πάνω στο τζάμι? Και ναι, εγω δεν ειδα μαχαιρι. Τζαμι θες να πεις. Ουτε επιθεση στους αστυνομικους ειδα. Τον ειδα να τρεχει μανιωδως να ξεφυγει, με αστυνομικους να πεφτουν πανω του ΔΙΚΑΙΩΣ, ριχνοντας του μια γκλοπιά (επισης ΔΙΚΑΙΩΣ) για να τον ακινητοποιήσουν, οπως και εγινε.
δε βλέπεις καλά
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Stalker
Phorum.gr user: CTAΛKEP

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stalker »

talaipwros έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:30
talaipwros έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:22
Κάτσε, θα ακούσουμε σε λίγο ότι φταίει επειδή αντέδρασε. Αν δεν αντιδρούσε θα ζούσε άρα αυτός φταίει
Δηλαδή ο νεκρός ήταν ένα βίαιο κάθαρμα που σκόπευε να αυτοδικήσει και ίσως να θέσει τη ζωή του ληστή σε κίνδυνο εμποδίζοντας τη διαφυγή του;
Α δε ξέρω, πάντως αν τον αφήνε τον καημένο τον ληστή να φύγει, προφανώς αυτός δεν θα πυροβολούσε και όλα θα ήταν καλά. Δεν θα τον απειλούσε αν τον άφηνε να φύγει. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν τον άφησε να φύγει ( Αν κρίνω από το τι έχει λεχθεί για την περίπτωση του ληστή με το μαχαίρι).
Όχι, στην πραγματικότητα πρέπει να ενθαρρύνονται οι καταστηματάρχες να ξεκινάνε συμπλοκές με ενόπλους που ήδη έχουν ρίξει προειδοποιητικές.

Τι διαβάζουμε πάλι ρε πστ μου.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

vantono έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:34
πείτε το άλλη μια φορά, δεν το εμπεδωσαμε ακόμα. Στο νημα μονο παιζει να εχει γραφτει καμια 10αρια φορες αυτο.

Εσύ πριν ακινητοποιήσεις κάποιον που σου έχει τραβήξει μαχαίρι (πάντα υπό τον όρο ότι υπήρξε μαχαίρι) να τραβάς ένα σφουγγάρισμα πρώτα
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Να πω την αμαρτία μου, το επιλεκτικό κλάμα των αριστερών για τον συγκεκριμένο δυστυχή εκλιπόντα, μου προκαλεί ψήγματα έστω σαδιστικής ικανοποίησης. Αυτοδικία ορίζετε μετά το πέρας του ατοπήματος. Ο 33χρονος πέταξε την ζωή του την στιγμή που εισέβαλε σε ξένη ιδιοκτησία. Ο ιδιοκτήτης είχε την ηθική τουλάχιστον υποχρέωση να σταματήσει αυτόν τον επικίνδυνο άντρα. Όπως και έκανε.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Αυτός που κλώτσησε στην πλάτη τον μισοπεθαμένο φαντάζομαι ότι φοβήθηκε κι αυτός για τη σωματική του ακεραιότητα..
Όπως αλλωστε και όσοι του πέρασαν χειροπέδες.. Μάλλον φοβήθηκαν μην τους φύγει.. Και τελικά είδες?
Τους έφυγε μέσα από τα χέρια. Πήγε και πέθανε.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
talaipwros

Stalker έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:41
talaipwros έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:30
Όχι, στην πραγματικότητα πρέπει να ενθαρρύνονται οι καταστηματάρχες να ξεκινάνε συμπλοκές με ενόπλους που ήδη έχουν ρίξει προειδοποιητικές.

Τι διαβάζουμε πάλι ρε πστ μου.

Ε αρα αυτος έφταιγε που πέθανε όχι ο καημένος ο ληστής που έκανε μια απαλλοτριωσουλα, να τα λεμε αυτά παιδιά να ξέρουμε με τι εχούμε να κανουμε
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”