BigChiefWahoo έγραψε: 29 Νοέμ 2022, 15:42
Κάποιος έγραψε σε αυτό το νήμα πως θα διασταυρωθούν Σελεσάο-Φούρια Ρόχα σε κάποια φάση.
Ισχύει ;
Θα είναι τεράστια αδικία αν κάποια από τις δύο δεν φτάσει στα ημιτελικά τουλάχιστον,λόγω πολύ καλού υλικού.
Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τη Γαλλία αλλά αυτοί νομίζω έχουν πιο εύκολες διασταυρώσεις.
Σπικερ στο ματς ΗΠΑ-ΙΡΑΝ , δεν δίνεται τέτοιο πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, βασικά σε κανένα λεπτό. Ε ναι δεν ειναι Ελλάδα της εξυγίανσης το παγκόσμιο κύπελλο.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Λοιπόν σε αυτό παγκόσμιο έχω πουλέν τις ΗΠΑ και εύχομαι να πάνε μέχρι τέλους .Μετά και την τρίτη αγωνιστική και την υπόταξη της σκλαβωμένης Περσίας .Είναι πολύ μπαλαδόρικη ομάδα και έχει το προσόν ότι δεν είναι σιχαμένα ψηλομένη όπως είναι οι ομάδες των ΗΠΑ σε άλλα αθλήματα.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
vantono έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 16:03
Αυστραλία-Δανία 2 και under2,5 (0-1 η 0-2 σκορ)
Τυνησία-Γαλλία 2 και Μπαπε anytime
Σ.Αραβία-Μεξικό 2 και over2,5
Πολωνία-Αργεντινή 2 και 2-3 γκολ
Διπλό γαλλιας και οβερ 1,5 στο 2,02
Τι γίνεται ρε?
Το είδα κι εγώ.
Σου λέει επειδή έχει ήδη περάσει δεν θα τρελαθεί να πάρει νίκη, συν ότι πιθανότατα θα παιξει και με τα δευτερα της (πλην Μπαπε ίσως και Ζιρου, που κυνηγάνε και την προσωπική διάκριση σαν σκόρερς κτλ). Αλλά ακόμα και με τα δευτερα της η Γαλλία υπερτερεί των τυνησιων.