Πρώτον είμαι ελληνοκύπριος που ζω στην Ελλάδα μεν αλλά δεν ψηφίζω στις εκλογές της Ελλαδας(ψηφίζω στις εκλογές της Κυπριακής Δημοκρατίας).Δεύτερον είδα τις προσωπικότητες και είναι όλες πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής.Στην ουσία είναι σαν να άλλαξε η Χρυσή Αυγή αρχηγό αλλά ως εκεί.Στελέχη εκτός ΧΑ δεν είδα.
Για το ποιόν των προσωπικοτήτων που παρουσιάστηκαν έχεις να πεις κάτι;
Ότι είναι όλοι χρυσαυγίτες.Ο Κασιδιάρης διαφήμιζε νέο κόμμα με νέες προσωπικότητες και τελικά έχουμε ανακύκλωση στελεχών.
Κάποια απο τα ονόματα δεν τα θυμάμαι πάντως, έστω και ως υποψηφίους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 24 Ιουν 2020, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Α ναι, αν δεν διδάσκει στις 24/06/20 στις 16:05, δεν πιάνεται για καθηγήτρια
Αν δούλεψα κάπου το 2018, συνεπάγεται ότι εργάζομαι και σήμερα εκεί. Ανέφερες ΝΑΙ ή ΌΧΙ ότι είναι καθηγήτρια σε δυο πανεπιστήμια; Ρωτώ ευθέως:Ισχύει αυτό; Αποτελεί μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας του Kean ή είπες ψέματα (άθελά σου) και δεν αποτελεί εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια;
Ο τίτλος του καθηγητή δεν χάνεται, είναι ακαδημαϊκή καρριέρα. Δίδαξες εκεί, έχεις τον τίτλο για εκεί.-
Κακώς.Θα έπρεπε να χάνεται γιατί οι εθνικοσοσιαλιστές καθηγητές θα έπρεπε να μην έχουν θέση εκεί.Ακόμα περισσότερο δεν θα έπρεπε να έχουν θέση στα πανεπιστήμια οι πολυάριθμοι κομμουνιστές/εθνομηδενιστές καθηγητές που έχουν καταστρέψει την παιδεία της Ελλάδας.
Εγώ λέω να ρωτήσουμε την κυρία, πώς έβλεπαν τους Έλληνες μετανάστες στην Αυστραλία, οι Αυστραλοί 70 χρόνια πριν. Ως λευκούς μετανάστες ή ως μαύρους; Υπέστησαν εκμετάλλευση οι Έλληνες που πήγαν εκεί;
Maspoli έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:12
Αν δούλεψα κάπου το 2018, συνεπάγεται ότι εργάζομαι και σήμερα εκεί. Ανέφερες ΝΑΙ ή ΌΧΙ ότι είναι καθηγήτρια σε δυο πανεπιστήμια; Ρωτώ ευθέως:Ισχύει αυτό; Αποτελεί μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας του Kean ή είπες ψέματα (άθελά σου) και δεν αποτελεί εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια;
Ο τίτλος του καθηγητή δεν χάνεται, είναι ακαδημαϊκή καρριέρα. Δίδαξες εκεί, έχεις τον τίτλο για εκεί.-
Κακώς.Θα έπρεπε να χάνεται γιατί οι εθνικοσοσιαλιστές καθηγητές θα έπρεπε να μην έχουν θέση εκεί.Ακόμα περισσότερο δεν θα έπρεπε να έχουν θέση στα πανεπιστήμια οι πολυάριθμοι κομμουνιστές/εθνομηδενιστές καθηγητές που έχουν καταστρέψει την παιδεία της Ελλάδας.
Τα πανεπιστήμια χρειάζονται άξιους επιστήμονες, όπως τον Μέτζη του Νέουκτη που ειδικεύεται στην αντιμετώπιση της διασποράς παθολόγων και έχει εξειδίκευση στο Σκόιλ Ελυκικού.
Α ναι, αν δεν διδάσκει στις 24/06/20 στις 16:05, δεν πιάνεται για καθηγήτρια
Σοβαρά; Αν δίδαξα για ένα εξάμηνο στο Χ Πανεπιστήμιο, δικαιούμαι να λέω εσαεί ότι είμαι καθηγητής εκεί;
Τα πανεπιστήμια χρειάζονται άξιους επιστήμονες, όπως τον Μέτζη του Νέουκτη που ειδικεύεται στην αντιμετώπιση της διασποράς παθολόγων και έχει εξειδίκευση στο Σκόιλ Ελυκικού.
Οποιοσδήποτε πιστεύει σε ανθελληνικές και απολυταρχικές ιδεολογίες(εθνικοσοσιαλισμός/ναζισμός,κομμουνισμός) δεν θα έπρεπε να του επιτρέπεται να γίνει καθηγητής.Έχουν μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε άντρο καταστροφής της ελληνικής παιδείας.
Maspoli έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:23
Εγώ λέω να ρωτήσουμε την κυρία, πώς έβλεπαν τους Έλληνες μετανάστες στην Αυστραλία, οι Αυστραλοί 70 χρόνια πριν. Ως λευκούς μετανάστες ή ως μαύρους; Υπέστησαν εκμετάλλευση οι Έλληνες που πήγαν εκεί;
Τι λες Golden; την έχεις ρωτήσει;
Παντιού υπήρχαν μερίδες κοινοτήτων μεταναστών που αντιμετώπιζαν προβλήματα, όπως και άλλες που προκαλούσαν προβλήματα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε ελληνική κοινότητα στο εξωτερικό (που μάλιστα ήταν κοινότητα προσφύγων κι όχι μεταναστών), ήταν στη Σοβιετική Ένωση, μετα πογκρόμ που τους έκανε το σοβιετικό καθεστώς.
Στον Αμερικανικό εμφύλιο πάλι, στις τάξεις των "κακών της ιστορίας" Νοτίων, υπήρχαν και Έλληνες που πολεμούσαν (όπως αντίστοιχα και στους Βόρειους).
Maspoli έγραψε: 24 Ιουν 2020, 16:12
Σοβαρά; Αν δίδαξα για ένα εξάμηνο στο Χ Πανεπιστήμιο, δικαιούμαι να λέω εσαεί ότι είμαι καθηγητής εκεί;
Άνθρωπέ μου, πες μου έναν πρώην υπουργό που να έχει περάσει απο τα κανάλια και να μην τον αποκαλούν με αυτό τον τίτλο.
Κι εν πάσει περιπτώσει είναι καθηγήτρια και έχει διδάξει και εκεί.
Σε όλους τους πανεπιστημιακούς αναφέρονται τα πανεπιστήμια που έχουν διδάξει. Δεν λένε σε κάποιον "πρώην τάδε πανεπιστημίου".
Τι λες Golden; την έχεις ρωτήσει;
Παντιού υπήρχαν μερίδες κοινοτήτων μεταναστών που αντιμετώπιζαν προβλήματα, όπως και άλλες που προκαλούσαν προβλήματα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε ελληνική κοινότητα στο εξωτερικό (που μάλιστα ήταν κοινότητα προσφύγων κι όχι μεταναστών), ήταν στη Σοβιετική Ένωση, μετα πογκρόμ που τους έκανε το σοβιετικό καθεστώς.
Στον Αμερικανικό εμφύλιο πάλι, στις τάξεις των "κακών της ιστορίας" Νοτίων, υπήρχαν και Έλληνες που πολεμούσαν (όπως αντίστοιχα και στους Βόρειους).
Είμαι πολύ συγκεκριμένος Golden. Την έχεις ρωτήσει γι' αυτά τα θέματα;
Μηπως θεωρεί ότι ήταν θύματα οργανωμένης προσπάθειας dehumanization;
Ρε άνθρωπέ μου, τις προσωπικότητες που παρουσίασε τις είδες; Γιατί μιλάς με κασσέτα;
Πρώτον είμαι ελληνοκύπριος που ζω στην Ελλάδα μεν αλλά δεν ψηφίζω στις εκλογές της Ελλαδας(ψηφίζω στις εκλογές της Κυπριακής Δημοκρατίας).Δεύτερον είδα τις προσωπικότητες και είναι όλες πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής.Στην ουσία είναι σαν να άλλαξε η Χρυσή Αυγή αρχηγό αλλά ως εκεί.Στελέχη εκτός ΧΑ δεν είδα.
Είναι χρυσαύγουλα και είναι αρκετό!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ότι είναι όλοι χρυσαυγίτες.Ο Κασιδιάρης διαφήμιζε νέο κόμμα με νέες προσωπικότητες και τελικά έχουμε ανακύκλωση στελεχών.
Κάποια απο τα ονόματα δεν τα θυμάμαι πάντως, έστω και ως υποψηφίους.
Ψάξε λίγο και θα δεις πως σχεδόν όλοι τους είναι πρώην στελέχη της Χρήσης Αυγής (κάποιοι πιο γνωστοί κάποιοι λιγότερο γνωστοί). Οπως είπα είμαι Ελληνοκύπριος της Ελλάδας και ΔΕΝ ψηφίζω στις ελλαδικές εκλογές (μόνο στις Κυπριακές ψηφίζω) αλλά αν ψήφιζα δεν θα στηριζα ένα κόμμα τύπου χρυσής αυγής που το μόνο που άλλαξε είναι ο αρχηγός.Είμαι βαθιά αντικομμουνιστής αλλά είμαι και αντιεθνικοσοσιαλιστης.