Το ένα είναι προφανής αστεΐσμός και το άλλο εκδήλωση θυμού με προσβολή. Δεν έχει να κάνει με την πραγματοποίηση της περιγραφόμενης εικόνας.foscilis έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:39Ναι το ίδιο είναι.enterprise-psi έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:08Το ίδιο είναι ρε ένα μη υπαρκτό όπλο και η μη αληθινή δυνατότητα βομβαρδισμού με το να βρίζεις τον κόσμο;perseus έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:03
για ποιο λογο?
ειπα να ριξω με μπεβατρον ?
ειπα για κλαστερ μπομπιγκ στην ηλεια ? ξερεις τα κλασσικα αστειακια ποου κανεις εσυ ,
γιατι να φαω εγω ενα μην επειδη ειναι κομπλεξα?
Εκτός αν μου αποδείξεις οτι άμα πεις κάποιον ξεκωλιαρη σκατομαλάκα αυτομάτως υλοποιείται μια ψωλή που του σκάβει με λύσσα το παχύ έντερο ενώ ο ίδιος αυτοϊκανοποιειται μανιασμένα με σκατωμένη χούφτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πόσο τοις εκατό αλκοόλ; 10%; 15% στην πιο βαριά περίπτωση; (10% είναι βασικά το νάμα, που χρησιμοποιείται στην Θεία Κοινωνία).
Είναι πολύ μικρή συγκέντρωση. 70% είναι η διεθνώς συνιστώμενη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ας αφήσουμε τις καταστροφολογίες για όταν έρθουν...
Παρατηρητής...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εχει γινει οντως αυτη η δηλωση;
Παιζει παντου
https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... krousmata/Θα νοσήσει το 5%-10% του πληθυσμού φέτος, εκτιμά ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Αν μείνει χωρίς έλεγχο, θα είναι περισσότερο, γιατί έχει μεγαλύτερη μεταδοτικότητα από την γρίπη και σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ από την γρίπη νοσεί το 10-15% του πληθυσμού ετησίως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό που σκέφτηκα όταν την είδα είναι μήπως εννοούσε ότι θα έρθουν σε επαφή με τον ιό αλλά χωρίς να νοσήσουν. Αλλά και πάλι είναι η ειδικότητά του. Είναι δυνατόν να εκφράζεται λάθος στο αντικείμενό του;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:38![]()
![]()
![]()
![]()
Παιζει παντου
https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... krousmata/Θα νοσήσει το 5%-10% του πληθυσμού φέτος, εκτιμά ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Που στον πεουλα βασιζεται αυτο;
Αρίστος for Tsirpas
Λουκέτο βάζει η Βασιλική της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ λόγω Κορωνοιου: https://www.eparxies.gr/quot-katharos-q ... tin-kriti/ Μένει μα δούμε τι θα γίνει με.τον ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μπακαλης εισαι μπακαλιστικους υπολογισμους κανειςhellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:41 Αν μείνει χωρίς έλεγχο, θα είναι περισσότερο, γιατί έχει μεγαλύτερη μεταδοτικότητα από την γρίπη και σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ από την γρίπη νοσεί το 10-15% του πληθυσμού ετησίως.
Αυτος ομως δεν ειναι μπακαλης ηγειται της προσπαθειας κατα του ιου
Αρίστος for Tsirpas
Οι μαθητες του Κολλεγιου τη γλυτωσαν ολοι?...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:48Μπακαλης εισαι μπακαλιστικους υπολογισμους κανειςhellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:41 Αν μείνει χωρίς έλεγχο, θα είναι περισσότερο, γιατί έχει μεγαλύτερη μεταδοτικότητα από την γρίπη και σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ από την γρίπη νοσεί το 10-15% του πληθυσμού ετησίως.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- hellegennes
Το όνομά μου δεν είναι ΕΟΔΥ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:48Μπακαλης εισαι μπακαλιστικους υπολογισμους κανειςhellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:41 Αν μείνει χωρίς έλεγχο, θα είναι περισσότερο, γιατί έχει μεγαλύτερη μεταδοτικότητα από την γρίπη και σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ από την γρίπη νοσεί το 10-15% του πληθυσμού ετησίως.
Πέραν τούτου, οι ικανότητές μου να κάνω υπολογισμούς είναι μερικά εκατομμύρια φορές ανώτερες από τις δικές σου, όπως έχουμε δει άπειρες φορές κι άλλωστε εγώ σπούδασα μηχανικός ενώ εσύ βαφέας σε πρεσβείες του εξωτερικού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 05 Μαρ 2020, 20:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αλλα γραφει το Link απο αυτο που λεςTeros έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:48 Λουκέτο βάζει η Βασιλική της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ λόγω Κορωνοιου: https://www.eparxies.gr/quot-katharos-q ... tin-kriti/ Μένει μα δούμε τι θα γίνει με.τον ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Με ήπια η και χωρίς συμπτώματα...τι θελει να πει με αυτο...σκεφτείτε.
Παρατηρητής...
Δεν άκουσα την συγκεκριμένη δήλωση, αλλά άκουσα άλλη που έλεγε ότι τα πραγματικά κρούσματα παγκοσμίως είναι δεκάδες ή εκατοντάδες φορές περισσότερα (πόσο, δεν ξέρουμε). Στα πλαίσια αυτής τής δήλωσης, το να έχει τον ιό το 10% του πληθυσμού, δεν είναι κάτι παράξενο.ST48410 έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:42Αυτό που σκέφτηκα όταν την είδα είναι μήπως εννοούσε ότι θα έρθουν σε επαφή με τον ιό αλλά χωρίς να νοσήσουν. Αλλά και πάλι είναι η ειδικότητά του. Είναι δυνατόν να εκφράζεται λάθος στο αντικείμενό του;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:38![]()
![]()
![]()
![]()
Παιζει παντου
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 1 Απαντήσεις