Όχι μπεμπέ. Σε ρώτησα γιατί όχι παστίτσιο και μου είπες γιατί οι μελιτζάνες είναι πιο φθηνέςsys3x έγραψε: 13 Ιουν 2022, 19:48Τι λες πάλι βρε φτσάοNaida έγραψε: 13 Ιουν 2022, 19:03Αα τώρα που έφαγες ταπιτσα για το κόστος μας το γυρνάς στην διατροφική αξία;sys3x έγραψε: 13 Ιουν 2022, 18:56
Κάνα δίευρω. Κόστος/θρεπτική αξία πούτσο μας; μόνον το κόστος κοιτάς κι αυτό μόνον και μόνον δια να εκλογικεύσεις την ραθυμία σου.
Ευκαιρέσσα.πάμε και σε αυτό όμως. Γυρεύεις διατροφική αξία με μπεσαμέλ από βούτυρο αλεύρι και πλήρες γάλα και τηγανιτές μελιτζάνες στο λάδι και ψάχνεις και διατροφική αξία; ε όχι. Κάντα μπιφτεκάκια με μελιτζανοσαλατα, να σου πω ναι, με κερδάς στην διατροφική αξία.
Αφήστε το κύριε μου μην έρθετε καν τον Σεπτέμβριο αν δεν πάρετε κάποια σοβαρά μαθήματα., εσύ μίλησες για το κόστος, εγώ απλά ανέφερα ότι είναι η εποχή τους και ότι είναι φτηνές αυτήν την περίοδο και υγιεινές. Ποιος σε είπε ότι τις έκανα στο τηγάνι με λάδι; φοβέρισμα τις έκανα στο αντικολλητικό και μετά σε ένα ταψάκι στο φούρνο καθώς τον είχα στην προθέρμανση.
Σαφέστατα το παστίτσο είναι φτηνότερο και παράλληλα φτωχότερο θρεπτικά φαγί, τι σχέση έχει όμως αυτό με την οκνηρία σου;
![]()
Άρα; δεν ξέρεις τι σου γίνεται. 2ον περί υγιεινού σου ξαναλέω έχεις την αίσθηση ότι επειδή δεν τηγάνισες τις μελιτζάνες, τις οποίες φοβερισες και μετά στο ταψάκι (παρτι η ΔΕΗ), νομίζεις ότι το έκανες και υγιεινό με μπεσαμελ με βούτυρο, αλεύρι και γάλα πλήρες. Λίγο αστείο
Εμ δεν έκανες. Παιδευτηκες ψήσε το ένα, ψήσε το άλλο, ξοδεύτηκες παραπάνω για να κάνεις ενα φαγητό ίσης θερμιδικής αξιας με το παστιτσακι. Σοοοοορι next time.