!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Gewponos90 έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:43 Είσαι αρνητικά προκατειλημμένος γιατί μάλλον είχες πιστέψει ότι η ΝΔ είχε σοβαρευτεί με την αντιπολίτευση που έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έριξε πολύ χαμηλά το επίπεδο είναι η αλήθεια αλλά δε νομίζω ότι έχει σχέση με τις προσδοκίες μου από τον συγκεκριμένο. Είχε περάσει από τοπική αυτοδιοίκηση και πόστο ευθύνης, είναι νέος άνθρωπος, έχει μεταπτυχιακό στη δημόσια διοίκηση. Ε, κάτι παραπάνω περίμενα.
Gewponos90 έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:43 Αλλά επειδή είμαστε μικρή χώρα με λίγες οικογένειες και γνωριζόμαστε, μην έχεις καμία αμφιβολία ότι όπου εσύ βλέπεις έναν αποτυχημένο δήμαρχο, η μεγάλη κεντροδεξιά παραταξη βλέπει τον επόμενο της αστέρα
Να τον ξαναψηφίσουν μπορεί. Να μη βλέπουν τις τόσες ανοησίες (κι ας μην το παραδέχονται), μου φαίνεται αδύνατο.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Για την ουσία της συζήτησης ας του σφυρίξει όποιος έχει άκρες να στείλει να τα περιποιηθούν λίγο τα λουλουδάκια. Έχουμε 2 μήνες Άνοιξης μπροστά μας και δικαιούται η πρωτεύουσα μια καλύτερη εικόνα.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

ST48410 έγραψε: 06 Απρ 2021, 15:16 Για την ουσία της συζήτησης ας του σφυρίξει όποιος έχει άκρες να στείλει να τα περιποιηθούν λίγο τα λουλουδάκια. Έχουμε 2 μήνες Άνοιξης μπροστά μας και δικαιούται η πρωτεύουσα μια καλύτερη εικόνα.
Ο συγκεκριμένος χωρίς απευθείας ανάθεση ούτε τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια δεν κατεβάζει...

Για πληρωμένο PR με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, την Πρωτοψάλτη στην πλατφόρμα και τις φιέστες στο συντριβάνι της Ομόνοιας καλός είναι.

Τον μεγάλο περίπατο τον εκμεταλλεύτηκε σε προβολή όσο μπορούσε, τώρα που βγήκε μάπα θα ασχοληθεί με κάτι άλλο. Το Λυκαβηττό υποθέτω...
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ST48410 έγραψε: 06 Απρ 2021, 15:16 Για την ουσία της συζήτησης ας του σφυρίξει όποιος έχει άκρες να στείλει να τα περιποιηθούν λίγο τα λουλουδάκια. Έχουμε 2 μήνες Άνοιξης μπροστά μας και δικαιούται η πρωτεύουσα μια καλύτερη εικόνα.
μην ελπιζεις και πολλα

για την σημαια με λουλουδια που εστησαν για την 25η Μαρτιου στο συνταγμα πχ

Εικόνα

με αυτο που εγινε τελικα γελασε καθε πικραμενος :)
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

το μεταφέρω κι εδώ, για όποιον αποφεύγει τα πονήματά μου, καθότι δίνει εξήγηση στο ερώτημα του νήματος, πως προέκυψαν οι φοίνικες στην Αθήνα παρότι δεν έχουν καμιά σχέση με τη χλωρίδα της Αττικής. Η απάντηση είναι ότι απλά του λάτρευε η βασίλισσα Αμαλία :)
Δοξάζω τον Θεό που το Σύνταγμα δεν με εμποδίζει να φυτεύω φοίνικες, και έτσι το δικό μου βασίλειο είναι καλά οργανωμένο και κυβερνιέται με το μοναρχικό σύστημα θαυμάσια, πράγμα που αποτελεί και ένα λαμπρό επιχείρημα υπέρ των απολυταρχικών κυβερνήσεων παρόλο που έχω έναν πολύ πεισματάρη πρωθυπουργό (τον κηπουρό), γίνεται αυτό που θέλω εγώ, και ο δειλός αυτός αναγκάστηκε να βρει το θάρρος και bon gres mal gres να εμπιστευτεί τον εαυτό του στο μισητό γι’ αυτόν υγρό στοιχείο
Αισθάνομαι πολύ κουτή και κουρασμένη. Από χτες φυτεύω φοίνικες και αυτό συνοδεύεται από τόσο φόβο, και μετά από τόση χαρά, που με έχει καταβάλει πολύ, ιδίως επειδή στεκόμουν εκεί όλη την ώρα. Χτες φυτέψαμε έναν πολύ ωραίο με υπέροχο φύλλωμα και σήμερα έναν γίγαντα, που μαζί με τα φύλλα έχει ύψος 65 πόδια, ίσως και περισσότερο. Είναι μεγαλειώδης. Βλέπει μέσα στο δωμάτιο του Όθωνα, φτάνει πιο ψηλά από το παράθυρο. Όταν στέκεται κανείς όρθιος στη μέση της αίθουσας του θρόνου τον βλέπει. Magnifique! Ο κορμός ξεπερνάει το τοιχίο του εξώστη κατά μερικά μέτρα και μετά αρχίζει το φύλλωμα. Πόση δουλειά όμως και πόσος κόπος χρειάστηκε για να φυτευτεί. Κατασκευάζεται γι’ αυτόν τον σκοπό ένα είδος τρίποδα και μετά σαράντα άνθρωποι τον τραβούν με πολλά σχοινιά και βαρούλκα κ.λπ. κ.λπ., και τον σηκώνουν όρθιο, ενώ αυτός σείεται και τρέμει. Σήμερα άρχισαν στις εννέα η ώρα και ακόμη δεν είναι τελείως όρθιος. Αυτός ο δεύτερος φοίνικας ξεπερνάει τους άλλους στον κορμό κατά μερικά μέτρα και μετά αρχίζει το φύλλωμα. Έχω τρεις φοίνικες
Ο καιρός είναι θεσπέσιος. Τώρα με απασχολεί το σχέδιο να φέρω πάλι μερικούς φοίνικες για τον κήπο, τουλάχιστον τέσσερις. Τρεις θα φυτέψω στη γωνία που σχηματίζουν η πρόσοψη του παλατιού και η πλευρά προς τον κήπο, επειδή σε αυτό το σημείο θα φαίνονται πολύ όμορφα από τη θάλασσα. Τον άλλο θα τον φυτέψω στο πίσω μέρος του κήπου. Προσπαθώ να εντοπίσω τους διάφορους φοίνικες που υπάρχουν στο βασίλειο, βάζω να μετρήσουν το ύψος και προσπαθώ να εξακριβώσω πόσο εύκολη θα είναι η μεταφορά. Έβαλα επίσης να γράψουν στην Αλεξάνδρεια, για να δω αν θα μπορούσε να φέρει κανείς από εκεί φοίνικες
Ελπίζω ότι κάποτε θα μου δώσει η ιστορία τον τίτλο της βασίλισσας των φοινίκων
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Σενέκας έγραψε: 09 Μάιος 2021, 19:21 το μεταφέρω κι εδώ, για όποιον αποφεύγει τα πονήματά μου, καθότι δίνει εξήγηση στο ερώτημα του νήματος, πως προέκυψαν οι φοίνικες στην Αθήνα παρότι δεν έχουν καμιά σχέση με τη χλωρίδα της Αττικής. Η απάντηση είναι ότι απλά του λάτρευε η βασίλισσα Αμαλία :)
Δοξάζω τον Θεό που το Σύνταγμα δεν με εμποδίζει να φυτεύω φοίνικες, και έτσι το δικό μου βασίλειο είναι καλά οργανωμένο και κυβερνιέται με το μοναρχικό σύστημα θαυμάσια, πράγμα που αποτελεί και ένα λαμπρό επιχείρημα υπέρ των απολυταρχικών κυβερνήσεων παρόλο που έχω έναν πολύ πεισματάρη πρωθυπουργό (τον κηπουρό), γίνεται αυτό που θέλω εγώ, και ο δειλός αυτός αναγκάστηκε να βρει το θάρρος και bon gres mal gres να εμπιστευτεί τον εαυτό του στο μισητό γι’ αυτόν υγρό στοιχείο
Αισθάνομαι πολύ κουτή και κουρασμένη. Από χτες φυτεύω φοίνικες και αυτό συνοδεύεται από τόσο φόβο, και μετά από τόση χαρά, που με έχει καταβάλει πολύ, ιδίως επειδή στεκόμουν εκεί όλη την ώρα. Χτες φυτέψαμε έναν πολύ ωραίο με υπέροχο φύλλωμα και σήμερα έναν γίγαντα, που μαζί με τα φύλλα έχει ύψος 65 πόδια, ίσως και περισσότερο. Είναι μεγαλειώδης. Βλέπει μέσα στο δωμάτιο του Όθωνα, φτάνει πιο ψηλά από το παράθυρο. Όταν στέκεται κανείς όρθιος στη μέση της αίθουσας του θρόνου τον βλέπει. Magnifique! Ο κορμός ξεπερνάει το τοιχίο του εξώστη κατά μερικά μέτρα και μετά αρχίζει το φύλλωμα. Πόση δουλειά όμως και πόσος κόπος χρειάστηκε για να φυτευτεί. Κατασκευάζεται γι’ αυτόν τον σκοπό ένα είδος τρίποδα και μετά σαράντα άνθρωποι τον τραβούν με πολλά σχοινιά και βαρούλκα κ.λπ. κ.λπ., και τον σηκώνουν όρθιο, ενώ αυτός σείεται και τρέμει. Σήμερα άρχισαν στις εννέα η ώρα και ακόμη δεν είναι τελείως όρθιος. Αυτός ο δεύτερος φοίνικας ξεπερνάει τους άλλους στον κορμό κατά μερικά μέτρα και μετά αρχίζει το φύλλωμα. Έχω τρεις φοίνικες
Ο καιρός είναι θεσπέσιος. Τώρα με απασχολεί το σχέδιο να φέρω πάλι μερικούς φοίνικες για τον κήπο, τουλάχιστον τέσσερις. Τρεις θα φυτέψω στη γωνία που σχηματίζουν η πρόσοψη του παλατιού και η πλευρά προς τον κήπο, επειδή σε αυτό το σημείο θα φαίνονται πολύ όμορφα από τη θάλασσα. Τον άλλο θα τον φυτέψω στο πίσω μέρος του κήπου. Προσπαθώ να εντοπίσω τους διάφορους φοίνικες που υπάρχουν στο βασίλειο, βάζω να μετρήσουν το ύψος και προσπαθώ να εξακριβώσω πόσο εύκολη θα είναι η μεταφορά. Έβαλα επίσης να γράψουν στην Αλεξάνδρεια, για να δω αν θα μπορούσε να φέρει κανείς από εκεί φοίνικες
Ελπίζω ότι κάποτε θα μου δώσει η ιστορία τον τίτλο της βασίλισσας των φοινίκων

Μην το βλέπεις έτσι. Το άλλο νήμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και είναι ευτυχημα που δεν σχολιάζουμε από κάτω. :003: ( και δεν ειρωνεύομαι)
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
alekhine

bump με νεα μεγαλη επιτυχια του δημαρχου

Ομόνοια: Μπήκαν μηχανήματα καθαρισμού αέρα - "Ισοδυναμούν" με 30 δέντρα;

προφανως το ρευμα που καινε αυτα τα μηχανηματα στοιχιζει λιγοτερο απο το νερο που θελουν 30 δεντρα(χωρια το κοστος για την συντηρηση των φιλτρων)

επιπλεον αυτη η δωρεα απο ολλανδια εμενα με βαζει σε σκεψεις
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

Δηλαδή τώρα θα μπορείς να σταθείς στην 3ης Σεπτεμβρίου και να πάρεις μια βαθειά ανάσα καθαρού αέρα;

Μια βασική πληροφορία που λείπει είναι η τυπική συγκέντρωση μικροσωματιδίων τις διάφορες ώρες της ημέρας στο σημείο. Για να δούμε αν έχει νόημα η εγκατάσταση τέτοιων συσκευών και ποιο το όφελος από το φιλτράρισμα των μικροσωματιδίων που προσφέρουν.

Επίσης, ποια είναι η ακτίνα δράσης κάθε τέτοιου μηχανήματος;
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

alekhine έγραψε: 03 Ιουν 2021, 12:13 bump με νεα μεγαλη επιτυχια του δημαρχου

προφανως το ρευμα που καινε αυτα τα μηχανηματα στοιχιζει λιγοτερο απο το νερο που θελουν 30 δεντρα(χωρια το κοστος για την συντηρηση των φιλτρων)

Αφού είναι το ίδιο με 30 δέντρα, λέω να βάλουμε και μερικά στα καμμένα.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Δεν είναι μηχανήματα, είναι μια κατασκευή με φίλτρα για αιωρούμενα σωματίδια.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
alekhine

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 03 Ιουν 2021, 12:47

Δεν είναι μηχανήματα, είναι μια κατασκευή με φίλτρα.
αρα ο χαρακτηρισμος "μηχανηματα"(που προφανως τον πηραν οσοι δημοσιευσαν την ειδηση απο δελτιο τυπου) ειναι λαθος

η δικη μου απορια ειναι πως δουλευουν? χωρις ρευμα?

επισης αν δεν καινε ρευμα, τι πιανουν? μονο οσα μικροσωματιδια περασουν απο μεσα?
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Φαίνεται πως πέρνει ρεύμα, αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο για επιπλέον χρήσεις όπως φώτα ή συντήρηση.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Εδώ ένα βιντεάκι από την εταιρία δείχνει πως δουλεύει με στατικό ηλεκτρισμό.
https://www.staticair.com/en/technology
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

alekhine έγραψε: 03 Ιουν 2021, 12:13 επιπλεον αυτη η δωρεα απο ολλανδια εμενα με βαζει σε σκεψεις
Όπως το πόσο κοστίζει η αλλαγή φίλτρου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”