μαρέσει που είσαι λιχούδο...
αν ήμασταν μαζί θα σε κακομάθαινα πολύ...
Δεν υπαρχει λογος να εισαι καψουρης με μια τυπε, καψουρεψου το παιγνιο οχι προσωπα!Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:24ειμαι αγριοκαψουρης με αγγελοκαμωμενη - λαμπαδοχυτη πχορουμιτισσα - η οποια τυγχανει να ειναι κ απιστευτη μαγειρισα με ειδικοτητα στις χυλοπιτες - δεν εχω χρονο κ ορεξη για παιχνιδακια
Να με καλέσετε στο γάμο να σας φέρω παϊδάκια κοτόπουλο να δοκιμάσετεΑγις έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:24ειμαι αγριοκαψουρης με αγγελοκαμωμενη - λαμπαδοχυτη πχορουμιτισσα - η οποια τυγχανει να ειναι κ απιστευτη μαγειρισα με ειδικοτητα στις χυλοπιτες - δεν εχω χρονο κ ορεξη για παιχνιδακια
https://www.youtube.com/watch?v=9HCAO5eMkVotanipteros έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:27μαρέσει που είσαι λιχούδο...
Ναι ναι όλοι έτσι λέτε. Έτσι με κακομαθαινει και ο λεγαμενος με γλυκά και μετά φωνάζει που τα τρώω. Αφού τα φέρνει τι να τα κάνω. Βέβαια τρώω και το δικό του, αλλά ας έτρωγε.tanipteros έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:27
δεν γινεται - εχω αφεθει - η ελξη ειναι πανισχυρη σαν βουβο κατω απο την επιφανεια ακατανικητο θαλασσινο ρευμα που με παρασυρει καθε φορα σε πλανευτη υφαλοVolk έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:27Δεν υπαρχει λογος να εισαι καψουρης με μια τυπε, καψουρεψου το παιγνιο οχι προσωπα!Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:24ειμαι αγριοκαψουρης με αγγελοκαμωμενη - λαμπαδοχυτη πχορουμιτισσα - η οποια τυγχανει να ειναι κ απιστευτη μαγειρισα με ειδικοτητα στις χυλοπιτες - δεν εχω χρονο κ ορεξη για παιχνιδακιαNaida έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:17
Άστον άνθρωπο να δοκιμάσει κάτι καινούριο καλέ. Δεν το κάνεις χούι με την 1η φορά.
Σε περιπτωση που αντιμετωπισεις δυσκολια στην αλλαγη πλευσης, ενημερωσε να σου δοθει βοηθητικη ωθηση.![]()
κανα μπουτζο θελω να ριξω - κ εσυ εφτασες στα στεφανα παναθεμα σε ;Naida έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:28Να με καλέσετε στο γάμο να σας φέρω παϊδάκια κοτόπουλο να δοκιμάσετεΑγις έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:24ειμαι αγριοκαψουρης με αγγελοκαμωμενη - λαμπαδοχυτη πχορουμιτισσα - η οποια τυγχανει να ειναι κ απιστευτη μαγειρισα με ειδικοτητα στις χυλοπιτες - δεν εχω χρονο κ ορεξη για παιχνιδακιαNaida έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:17
Άστον άνθρωπο να δοκιμάσει κάτι καινούριο καλέ. Δεν το κάνεις χούι με την 1η φορά.![]()
Καψούρης δήλωσες. Δεν φταίω.Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:33
κανα μπουτζο θελω να ριξω - κ εσυ εφτασες στα στεφανα παναθεμα σε ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε, υπαρχει σωτηρια για τετοια ακατανικητα θαλασσινα ρευματα, ειναι χιλιαδες παντου γυρω μας. Μην επιτρεψεις στον εαυτο σου να κυλοτιαστει.Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:31δεν γινεται - εχω αφεθει - η ελξη ειναι πανισχυρη σαν βουβο κατω απο την επιφανεια ακατανικητο θαλασσινο ρευμα που με παρασυρει καθε φορα σε πλανευτη υφαλοVolk έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:27Δεν υπαρχει λογος να εισαι καψουρης με μια τυπε, καψουρεψου το παιγνιο οχι προσωπα!Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:24
ειμαι αγριοκαψουρης με αγγελοκαμωμενη - λαμπαδοχυτη πχορουμιτισσα - η οποια τυγχανει να ειναι κ απιστευτη μαγειρισα με ειδικοτητα στις χυλοπιτες - δεν εχω χρονο κ ορεξη για παιχνιδακια
Σε περιπτωση που αντιμετωπισεις δυσκολια στην αλλαγη πλευσης, ενημερωσε να σου δοθει βοηθητικη ωθηση.![]()
Τυπε δεν εχετε βρεθει;Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:33κανα μπουτζο θελω να ριξω - κ εσυ εφτασες στα στεφανα παναθεμα σε ;Naida έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:28Να με καλέσετε στο γάμο να σας φέρω παϊδάκια κοτόπουλο να δοκιμάσετεΑγις έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:24
ειμαι αγριοκαψουρης με αγγελοκαμωμενη - λαμπαδοχυτη πχορουμιτισσα - η οποια τυγχανει να ειναι κ απιστευτη μαγειρισα με ειδικοτητα στις χυλοπιτες - δεν εχω χρονο κ ορεξη για παιχνιδακια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι πολυ ευχαριστο που πιστευετε πως ο (αγριο)καψουρης θελει κατι παραπανω απο μερικα γαμησια - κανει τους στοχους μας ευκολοτερους
Κανε αυτο που σου πα και αν δεν βγουν νοστιμα ελα να γραψεις παλιFeindflug έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:39 Ο ένας μού λέει συνταγή για να ξανακάνω τα έτοιμα μπιφτέκια, μπιφτέκια, ο άλλος παραπέμπει σε συνταγές για άλλου είδους μπιφτέκια...
Έχουμε πρόβλημα με τη εξάτμιση του Honda και μας λένε πάρε Mercedes ή άλλαξε σασμάν.
Fuck logic να πούμε.
Ένα δεν ξέρω, δεν απαντώ θα ήταν αρκετό, τύποι.
Καλέ Αγισμου, μη λες σε μένα για το τι θέλουν οι αγριοκαψουρηδες και τι κατάληξη έχουν. Ασε, σκέψου τα εσύ.Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:39ειναι πολυ ευχαριστο που πιστευετε πως ο (αγριο)καψουρης θελει κατι παραπανω απο μερικα γαμησια - κανει τους στοχους μας ευκολοτερους
κ φυσικα σαν ξεκαθαροι δεν θα βγαινετε στα μιτου να χτυπιεστε
Παλι ρεταρεις ;Naida έγραψε: 29 Μάιος 2022, 23:47Καλέ Αγισμου, μη λες σε μένα για το τι θέλουν οι αγριοκαψουρηδες και τι κατάληξη έχουν. Ασε, σκέψου τα εσύ.