Την Οδησσό ξέχασες...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- Οργισμένος
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ζητάνε δημοψήφισμα σε ουκρανικές περιοχές, τις οποίες η Ρωσία διεκδικεί και θεωρεί ρωσικές αλλά στις οποίες δεν έχει πλήρη στρατιωτικό έλεγχο. θα τις αυτόνομες αλλά θα βρίσκονται ακόμα υπο ουκρανική "κατοχή", μέχρι να τις "απελευθερώσει". ΠαράνοιαLeporello έγραψε: 20 Σεπ 2022, 18:41 Kαι πολύ το άργησε. Αφού έγινε πρώτα εθνοκάθαρση και όντας υπό στρατιωτική κατοχή, θα κάνει "δημοψήφισμα".
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Είναι προσωρινά σύνορα. Μην ανησυχείς.
Επιστράτευση θα γίνει και θα κηρυχθεί επίσημα Πόλεμος.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Φαντάσου να πει ότι όλα καλά με την αποναζιστικοποίηση, οι Αζοφ έγιναν αντίφα οπότε δεν ειμαστε πια απαραίτητοι, λήγει η επιχείρηση επέμβασης διάσωσης του ουκρανικού καταπιεζόμενου λαού.
Περιμενω με περιεργεια τι θα πει ο Πουτιν 
-
nikos p 2020
Τώρα αν τα εδάφη γίνουν επίσημα ρωσικό έδαφος, εαν οι Ουκρανοί δε κατεβάσουν τα όπλα θα μπορεί πλέον να τους κυρήξει τον πόλεμο με το επιχείρημα ότι εισβάλουν στη Ρωσία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos p 2020 την 20 Σεπ 2022, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
οτι νανεnikos p 2020 έγραψε: 20 Σεπ 2022, 19:30 Τώρα αν τα εδάφη γίνουν επίσημα ρωσικό έδαφος, αν οι Ουκρανοί δε κατεβάσουν τα όπλα θα μπορεί πλέον να να τους κυρήξει τον πόλεμο με το επιχείρημα ότι εισβάλουν στη Ρωσία.
"Κανω επιστρατευση, κακομαθημένα Μοσχας, Πετρουπολης κανονιστε"
Γίνετια δημοψήφισμα λέει.
Θα μας τραβήξει πολύ αυτή η ιστορία.
Αναμένεται ο φετινός χειμώνας να είναι ο εύκολος, από αυτούς που έρχονται.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Δημοψηφισμα απο τα lidl, σε καιρο πολέμου με τα καλασνικοφ διπλα στην κάλπη.nyxtovios έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:06 Γίνετια δημοψήφισμα λέει.
Το πρόβλημα με το συγκεκριμένο δημοψήφισμα είναι ότι δε θα έχουν καν αρκετά καλάσνικο δίπλα στην κάλπη. Ο λόγος που βιάζονται τόσο είναι ότι φοβούνται ότι ο ρωσικός στρατός όπου να'ναι θα τα μαζέψει και θα φύγει, γι'αυτό ζητάνε ξαφνικά να γίνει τσάτρα πάτρα
Έλα μου ντε.
Δεν διαθέτει τα μαγικά νταούλια του Τσίπρα, που μετατρέπουν το ΟΧΙ σε ΝΑΙ και χωρίς καλάσνικοφ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Tις εθνοκαθάρσεις τις κάνουν στο Χαχολιστάν.Leporello έγραψε: 20 Σεπ 2022, 18:41Αφού έγινε πρώτα εθνοκάθαρση και όντας υπό στρατιωτική κατοχή, θα κάνει "δημοψήφισμα".Kauldron έγραψε: 20 Σεπ 2022, 15:44Kαι πολύ το άργησε.nikos p 2020 έγραψε: 20 Σεπ 2022, 03:25 Στην ουσία σημαίνει μεταφορά στρατευμάτων στην περιοχή χωρίς επιστράτευση![]()
![]()
Ουκρανία: Προς δημοψήφισμα στις αρχές Νοέμβρη για την ένταξη του Ντονμπάς στη Ρωσία;
Η 4η Νοεμβρίου είναι η καταλληλότερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην αποσχισθείσα Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ για το θέμα της ένταξης στη Ρωσία, δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Επιμελητηρίου Πολιτών, Αλεξάντερ Κόφμαν, στο τηλεοπτικό κανάλι ειδήσεων Rossiya-24 και μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Tass.
«Μου αρέσει πραγματικά ο συμβολισμός της 4ης Νοεμβρίου ως Ημέρα Εθνικής Ενότητας. Μου φαίνεται ότι ένα δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί αυτή την ημέρα θα καταδείξει σαφώς τη λαϊκή ενότητα του Ντονμπάς, των απελευθερωμένων εδαφών της Ουκρανίας – των περιοχών Χερσώνας και Ζαπορίζιας – και της Ρωσίας», δήλωσε.
«Δεδομένων των δυσκολιών στις οποίες μας έχει καταδικάσει η Ουκρανία, των συνεχιζόμενων βομβαρδισμών και ούτω καθεξής, σίγουρα η ψηφοφορία αυτή θα διαρκέσει αρκετές ημέρες. Δεν θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια μόνο μίας ημέρας», υπέθεσε ο Κόφμαν.
Ελπίζει ότι πολύ σύντομα θα ακολουθήσει απάντηση από τον ηγέτη της αποσχισθείσας «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ», Ντένις Πούσιλιν, στην έκκληση σχετικά με το δημοψήφισμα.
Πριν από αυτό το Δημοτικό Επιμελητήριο Πολιτών της «Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ» κάλεσε τον ηγέτη της περιοχής Λεονίντ Πάσετσνικ να διεξάγει άμεσα δημοψήφισμα για την αναγνώριση της δημοκρατίας ως συστατικό έδαφος της Ρωσίας.
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, το οποίο αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πουσίλιν ανέφερε πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Λεονίντ Πασέτσνικ, τόνισε πως «οι ενέργειές μας θα πρέπει να είναι συγχρονισμένες».
https://tvxs.gr/news/kosmos/oykrania-pr ... -sti-rosia
Αν έγιναν "εθνοκαθάρσεις", τότε ποιοί καλωσόριζαν τους στρατιώτες της Χαχολίας?
Εδώ βίντεο με μπάχαλο στη Χαχολία μεταξύ στρατολόγων για Αζόφ, Γεωργιανής Λεγενώνας και Ιτσκέριων (τσετσένων?).
https://twitter.com/nabrezhnye/status/1 ... 4361229314
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και οι Ρώσοι δέχονται, γιατί μια χαρά θα τους έρθει να τα μαζέψουν και να φύγουν από ρωσική επικράτεια, ε?Σενέκας έγραψε: 20 Σεπ 2022, 20:13Το πρόβλημα με το συγκεκριμένο δημοψήφισμα είναι ότι δε θα έχουν καν αρκετά καλάσνικο δίπλα στην κάλπη. Ο λόγος που βιάζονται τόσο είναι ότι φοβούνται ότι ο ρωσικός στρατός όπου να'ναι θα τα μαζέψει και θα φύγει, γι'αυτό ζητάνε ξαφνικά να γίνει τσάτρα πάτρα![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει ότι δεν υπάρχει ελπίδα για κατάπαυση του πυρός σύντομα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις