!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;
Re: Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;
Επανέρχομαι σε ένα αγαπημένο νήμα.
Πέρασα χθες από Πανεπιστημίου και η εικόνα είναι πολύ άσχημη. Τα φυτά δείχνουν παρατημένα, απεριποίητα με πολλά κίτρινα φύλλα. Θεωρούσα ότι καθώς είναι Άνοιξη θα έβαζε το προσωπικό του Δήμου να τα φροντίσει να έχουμε έναν ανθισμένο δρόμο και ίσως κάποιοι να αναρωτηθούμε ότι η κριτική που του ασκήσαμε ήταν υπερβολική. Κάτι τέλος πάντων να κερδίσει το κέντρο της Αθήνας μετά από τόση αναστάτωση.
Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι η εξής:
* μας έμεινε το μποτιλιάρισμα
* μας έμεινε το κιτς στοιχείο διαφόρων επιλογών
* οι ζαρντινιέρες δείχνουν περισσότερο σαν πέτρινα εμπόδια, παρά σα γλάστρες
Αν ήταν λάθος η επιλογή των φυτών επειδή απαιτούν πολύ περιποίηση ή αν δεν έγινε το παραμικρό δεν το ξέρω. Η εικόνα φωνάζει εγκατάλειψη. Αφού παραδέχτηκαν ότι το πείραμα δεν απέδωσε ας πάνε τα "εμπόδια" στους τελικούς του προορισμούς και ας τα φροντίσουν να καλλωπιστεί ο εκεί χώρος.
Πέρασα χθες από Πανεπιστημίου και η εικόνα είναι πολύ άσχημη. Τα φυτά δείχνουν παρατημένα, απεριποίητα με πολλά κίτρινα φύλλα. Θεωρούσα ότι καθώς είναι Άνοιξη θα έβαζε το προσωπικό του Δήμου να τα φροντίσει να έχουμε έναν ανθισμένο δρόμο και ίσως κάποιοι να αναρωτηθούμε ότι η κριτική που του ασκήσαμε ήταν υπερβολική. Κάτι τέλος πάντων να κερδίσει το κέντρο της Αθήνας μετά από τόση αναστάτωση.
Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι η εξής:
* μας έμεινε το μποτιλιάρισμα
* μας έμεινε το κιτς στοιχείο διαφόρων επιλογών
* οι ζαρντινιέρες δείχνουν περισσότερο σαν πέτρινα εμπόδια, παρά σα γλάστρες
Αν ήταν λάθος η επιλογή των φυτών επειδή απαιτούν πολύ περιποίηση ή αν δεν έγινε το παραμικρό δεν το ξέρω. Η εικόνα φωνάζει εγκατάλειψη. Αφού παραδέχτηκαν ότι το πείραμα δεν απέδωσε ας πάνε τα "εμπόδια" στους τελικούς του προορισμούς και ας τα φροντίσουν να καλλωπιστεί ο εκεί χώρος.
Να τα πληρώσει από την τσέπη του ο Μπακογιάννης αυτά που έκανε.
Με 15.000 τους έφερνα ένα σουπερ λουσατο 3d και έκαναν τη δουλειά τους.
Θα το ετοιμαζε μια ΜΟΥΝΑΡΑ σχεδιάστρια που ξέρω.
5.000 η αμοιβή της και τα υπόλοιπα διανυκτέρευσεις στην Μεγάλη Βρεττανία σε σουίτα για "μελέτη".
Με 15.000 τους έφερνα ένα σουπερ λουσατο 3d και έκαναν τη δουλειά τους.
Θα το ετοιμαζε μια ΜΟΥΝΑΡΑ σχεδιάστρια που ξέρω.
5.000 η αμοιβή της και τα υπόλοιπα διανυκτέρευσεις στην Μεγάλη Βρεττανία σε σουίτα για "μελέτη".
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
MasterofDope έγραψε: 15 Δεκ 2020, 02:36 Ο χειρότερος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ολων των εποχών στην Αθηνα φαίνεται ειναι ο κύριος Μπακογιαννης ξεπέρασε με διαφορά και τον Κακλαμάνη
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
https://www.iefimerida.gr/ellada/dimos- ... stathmeysi

Η πληρωμή του τέλους στάθμευσης γίνεται με τη χρήση ξυστών και ηλεκτρονικών καρτών (μηχανήματα POS) προπληρωμένου χρόνου στάθμευσης (αξίας 1€, 2€ και 6€). Οι εν λόγω κάρτες διατίθενται από τριτοπωλητές (περίπτερα κλπ.).

Η πληρωμή του τέλους στάθμευσης γίνεται με τη χρήση ξυστών και ηλεκτρονικών καρτών (μηχανήματα POS) προπληρωμένου χρόνου στάθμευσης (αξίας 1€, 2€ και 6€). Οι εν λόγω κάρτες διατίθενται από τριτοπωλητές (περίπτερα κλπ.).
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Είμαι πολύ περίεργος να δω το επόμενο πολιτικό του βήμα γιατί δεν τον κόβω να ιδιωτεύει.Gewponos90 έγραψε: 06 Απρ 2021, 11:50MasterofDope έγραψε: 15 Δεκ 2020, 02:36 Ο χειρότερος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ολων των εποχών στην Αθηνα φαίνεται ειναι ο κύριος Μπακογιαννης ξεπέρασε με διαφορά και τον Κακλαμάνη![]()
-
Gewponos90
ST48410 έγραψε: 06 Απρ 2021, 12:01Είμαι πολύ περίεργος να δω το επόμενο πολιτικό του βήμα γιατί δεν τον κόβω να ιδιωτεύει.Gewponos90 έγραψε: 06 Απρ 2021, 11:50MasterofDope έγραψε: 15 Δεκ 2020, 02:36 Ο χειρότερος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ολων των εποχών στην Αθηνα φαίνεται ειναι ο κύριος Μπακογιαννης ξεπέρασε με διαφορά και τον Κακλαμάνη![]()
Προφανώς και δεν θα ιδιωτευσει. Το επόμενο πολιτικό βήμα λογικά είναι βουλευτής, υπουργείο και οπότε οι συνθήκες το επιτρέψουν διεκδικηση της ηγεσίας της ΝΔ
Το μητσοτακέικο θα το πληρώνουμε μέχρι να σβήσει ο ήλιος.Gewponos90 έγραψε: 06 Απρ 2021, 12:26ST48410 έγραψε: 06 Απρ 2021, 12:01Είμαι πολύ περίεργος να δω το επόμενο πολιτικό του βήμα γιατί δεν τον κόβω να ιδιωτεύει.
Προφανώς και δεν θα ιδιωτευσει. Το επόμενο πολιτικό βήμα λογικά είναι βουλευτής, υπουργείο και οπότε οι συνθήκες το επιτρέψουν διεκδικηση της ηγεσίας της ΝΔ
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ναι ρε παιδί μου. Θέλω να δω πως θα του φτιάξουν το προφίλ μετά από τόσες απανωτές ηλιθιότητες. Πως θα πλασαριστεί σαν υποψήφιος, ποια τα δυνατά σημεία κοκ.Gewponos90 έγραψε: 06 Απρ 2021, 12:26ST48410 έγραψε: 06 Απρ 2021, 12:01Είμαι πολύ περίεργος να δω το επόμενο πολιτικό του βήμα γιατί δεν τον κόβω να ιδιωτεύει.
Εδώ έγινε πρωθυπουργός ο ΓΑΠ, ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης.
Ο Μπακογιάννης γιατί να μη γίνει;
Άλλωστε για να τα λέμε όλα οι δημότες της Αθήνας διαρκώς ψηφίζουν δημάρχους που μάλλον δεν κάνουν έργο και μετά τους ξανακάνουν βουλευτές.
Π.χ. Κακλαμάνη, Μπακογιάννη, Αβραμόπουλο.
Άλλωστε για να τα λέμε όλα οι δημότες της Αθήνας διαρκώς ψηφίζουν δημάρχους που μάλλον δεν κάνουν έργο και μετά τους ξανακάνουν βουλευτές.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
Gewponos90
Α κανένα πρόβλημα ρε. Θα βρουν τροποST48410 έγραψε: 06 Απρ 2021, 12:59Ναι ρε παιδί μου. Θέλω να δω πως θα του φτιάξουν το προφίλ μετά από τόσες απανωτές ηλιθιότητες. Πως θα πλασαριστεί σαν υποψήφιος, ποια τα δυνατά σημεία κοκ.Gewponos90 έγραψε: 06 Απρ 2021, 12:26ST48410 έγραψε: 06 Απρ 2021, 12:01
Είμαι πολύ περίεργος να δω το επόμενο πολιτικό του βήμα γιατί δεν τον κόβω να ιδιωτεύει.
Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος είναι μια κατηγορία μόνος του. Θα δείξει. Ίσως είμαι αρνητικά προκατειλημμένος λόγω της ταλαιπωρίας των μεγάλου περιπάτου.Αρχέλαος έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:01 Εδώ έγινε πρωθυπουργός ο ΓΑΠ, ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης.
Από την άλλη αν προχωρήσει το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα έχει δώσει λύση σε ένα θέμα με αναβάθμιση-ανάπλαση κιόλας μίας περιοχής και ήπιες εμπορικές δραστηριότητες.ST48410 έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:08Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος είναι μια κατηγορία μόνος του. Θα δείξει. Ίσως είμαι αρνητικά προκατειλημμένος λόγω της ταλαιπωρίας των μεγάλου περιπάτου.Αρχέλαος έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:01 Εδώ έγινε πρωθυπουργός ο ΓΑΠ, ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης.
Δεν είναι μόνο το οπαδικό πρόσημο αλλά θα πρόκειται για ένα έργο με κάποια ωφέλη και νομίζω το έχει συνδυάσει και με άλλα έργα αναφορικά με το Ταμείο Ανάκαμψης.
Αν συμβούν όλα αυτά βέβαια.
Μπορεί δηλαδή στο μέλλον να βελτιώσει την εικόνα με γνώμονα τις παραπάνω παραδοχές.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Δεν το γνωρίζω το θέμα του γηπέδου καθόλου και δεν έχω γνώμη για τους χειρισμούς του. Σε ότι αφορά την πανδημία και τον περίπατο πήρε πολύ κάτω από τη βάση κατά τη γνώμη μου. Επίσης και στο θέμα με το χριστουγεννιάτικο στολισμό έδειξε ότι δεν χειρίζεται το δημόσιο χρήμα με φειδώ. Μακάρι να είμαι υπερβολικός και να κάνω λάθος αλλά δε μου γεμίζει το μάτι καθόλου.Αρχέλαος έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:14 Από την άλλη αν προχωρήσει το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα έχει δώσει λύση σε ένα θέμα με αναβάθμιση-ανάπλαση κιόλας μίας περιοχής και ήπιες εμπορικές δραστηριότητες.
Δεν είναι μόνο το οπαδικό πρόσημο αλλά θα πρόκειται για ένα έργο με κάποια ωφέλη και νομίζω το έχει συνδυάσει και με άλλα έργα αναφορικά με το Ταμείο Ανάκαμψης.
Αν συμβούν όλα αυτά βέβαια.
Μπορεί δηλαδή στο μέλλον να βελτιώσει την εικόνα με γνώμονα τις παραπάνω παραδοχές.
- Υδράργυρος
Ο μόνος που έκανε κάτι (εκτός από ρουσφέτια) ήταν ο ΑβραμόπουλοςΑρχέλαος έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:01 Εδώ έγινε πρωθυπουργός ο ΓΑΠ, ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης.
-
Gewponos90
ST48410 έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:08Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος είναι μια κατηγορία μόνος του. Θα δείξει. Ίσως είμαι αρνητικά προκατειλημμένος λόγω της ταλαιπωρίας των μεγάλου περιπάτου.Αρχέλαος έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:01 Εδώ έγινε πρωθυπουργός ο ΓΑΠ, ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης.
Είσαι αρνητικά προκατειλημμένος γιατί μάλλον είχες πιστέψει ότι η ΝΔ είχε σοβαρευτεί με την αντιπολίτευση που έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά επειδή είμαστε μικρή χώρα με λίγες οικογένειες και γνωριζόμαστε, μην έχεις καμία αμφιβολία ότι όπου εσύ βλέπεις έναν αποτυχημένο δήμαρχο, η μεγάλη κεντροδεξιά παραταξη βλέπει τον επόμενο της αστέρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση