!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρολόγια
Re: Ρολόγια
Με εχει πιασει η τσιγγουνιά μου για κάποιο λόγο.
Ενω ειμαι σε φάση που θέλω ένα ρολογάκι και αν δε πάω σε τυδορ , να πηγαινα σε σινν η μιδο.
Δε το προχωρώ. Δε ξερω. Ξεκόλλησα; Επέδρασε το τεσλα και γίνομαι μετροσεξουαλ; τι να πω
Ενω ειμαι σε φάση που θέλω ένα ρολογάκι και αν δε πάω σε τυδορ , να πηγαινα σε σινν η μιδο.
Δε το προχωρώ. Δε ξερω. Ξεκόλλησα; Επέδρασε το τεσλα και γίνομαι μετροσεξουαλ; τι να πω
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ένα τονάκι JDM, τίποτα το αξιοσημείωτοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 12:09 βάλε ρε τη σεικάρα να γουστάρομε και άσε τα πιτσίνια

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
when in doubt, get a seiko όπως ο τσιλΕρμής έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 12:13 Με εχει πιασει η τσιγγουνιά μου για κάποιο λόγο.
πάρε κάνα καταδυτικό να το φλεξάρεις στην παραλία τώρα το καλοκαίρι και μετά το πουλάς όποτε θες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Chilloutbuddy
Πάρε ένα φάρερ να υγράνεις όλα τα κυλοτάκια σε ακτίνα χιλιομέτρουΕρμής έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 12:13 Με εχει πιασει η τσιγγουνιά μου για κάποιο λόγο.

θα το είχα χτυπήσει ήδη αλλά δε σηκώνει τέτοια ο οχτάϊντσος καρπός μου
δυομιση μεγάλα;Chilloutbuddy έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 12:26Πάρε ένα φάρερ να υγράνεις όλα τα κυλοτάκια σε ακτίνα χιλιομέτρουΕρμής έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 12:13 Με εχει πιασει η τσιγγουνιά μου για κάποιο λόγο.
θα το είχα χτυπήσει ήδη αλλά δε σηκώνει τέτοια ο οχτάϊντσος καρπός μου
- Chilloutbuddy
ε γιατί αν πας σε τουδορ/ζιν/μίδο τι θα πληρώσεις;
παντως αν θες εγγυημένα καλά και φτηνά μπες σε λίστα αναμονής για χελμ, μπορεί να περιμένεις κανα χρόνο αλλά μετά τα πουλάνε διπλά
https://helmwatches.com/watches.html
ή Wise. Tαϋλανδέζικα αλλά περήφανα Ταϋλανδέζικα, όχι κόπιες και μαλακίες, δικά τους σχέδια με καλούς μηχανισμούς και απίστευτο φινίρισμα. Τους βγάζουν το καπέλο όλοι
https://wisetimepiece.com/
σε μιδο ένα χιλιάρι το οποίο το τσιγγουνεύομαι και αυτο η αλήθεια είναι.
Προς το παρον μαζεύουμε και βλέπουμε.
- Chilloutbuddy
πάντως αν σου βγούνε και σου έρθει η όρεξη μην τα σκάσεις σε τούδορ, θα νιώθεις μετά για πάντα σαν αυτός που ήθελε ρόλεξΕρμής έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 16:14 σε μιδο ένα χιλιάρι το οποίο το τσιγγουνεύομαι και αυτο η αλήθεια είναι.
και τα ζιν προσοχή, αν δεν είχες ποτέ μην κάνεις τη μαλακία και το παραγγείλεις από ριβιού και τέτοια, να το φορέσεις πρώτα
τα ζιν δεν είναι ακριβώς ρολόγια, είναι όργανα, εργαλεία, νιώθεις λίγο σα να φοράς στροφόμετρο από μπεμβέ.
δεν υπάρχει τίποτα διακοσμητικό, τίποτα γυαλισμένο, δεν αντανακλά, δεν πιάνει το φώς, είναι η μαύρη τρύπα του σύμπαντος
εμένα δε με χαλάει καθόλου η Ζιν, αγαπημένη μάρκα, αλλά άλλοι τα βαριούνται εύκολα μετά από κανα τρίμηνο
Αν φτάσεις στα 2-3 δες και λίγο παραέξω τι παίζει, για παράδειγμα Μούλα

Βασικά θέλω ενα καταδυτικό. γιαυτο γλυκοκοιτάω και τα μιδο.
glycine, certina και τετοια
- Chilloutbuddy
αφνό σου ψιθυρίζει τίποτα;Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 16:46 Βασικά θέλω ενα καταδυτικό. γιαυτο γλυκοκοιτάω και τα μιδο.
https://www.muehle-glashuette.de/en/wat ... ber-strap/
δεν είναι καταδυτικό-καταδυτικό (δεν έχει στεφάνη), το φτιάξανε περισσότερο για λιμενικό και τέτοια, αλλά είναι χτισμένο σαν τάνκ, πχ έχει 4μμ κρύσταλλο ενώ όλα τ'άλλα έχουν 2. Και για κάποιο λόγο το γουστάρουν όλοι
ή θες καταδυτικό απλά για το στυλ του καταδυτικού;
γιατί αν είναι να πας όντως για καταδύσεις παίρνεις ένα σέϊκο και τελειώνεις
- Space_Passenger
τι λετε ρε παιδια 2-3 χιλιαρικα χαχα. Ειμαστε σε αλλα επιπεδα.
- Chilloutbuddy
Πάνω ή κάτω; Ελλάδα είναι ποτέ δεν ξέρεις. Ένας τυπικός Έλληνας μπορεί να βγάζει από 1 ευρώ μέχρι 1 εκατομμύριο ευρώ το μήναSpace_Passenger έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 18:44 τι λετε ρε παιδια 2-3 χιλιαρικα χαχα. Ειμαστε σε αλλα επιπεδα.
- Space_Passenger
Αυτα ειναι μεγάλα ποσα για μενα. Αυτο εννοω. Κατω.Chilloutbuddy έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 18:49 Πάνω ή κάτω; Ελλάδα είναι ποτέ δεν ξέρεις. Ένας τυπικός Έλληνας μπορεί να βγάζει από 1 ευρώ μέχρι 1 εκατομμύριο ευρώ το μήνα![]()
- Chilloutbuddy
Για όλους είναι μεγάλα ποσά ρε συ, γι'αυτό καθόμαστε και το συζητάμε και το ψυρίζουμε.Space_Passenger έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 18:51Αυτα ειναι μεγάλα ποσα για μενα. Αυτο εννοω. Κατω.Chilloutbuddy έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 18:49 Πάνω ή κάτω; Ελλάδα είναι ποτέ δεν ξέρεις. Ένας τυπικός Έλληνας μπορεί να βγάζει από 1 ευρώ μέχρι 1 εκατομμύριο ευρώ το μήνα![]()
![]()
Πάντως πραγματικά δε χρειάζεται τόσα λεφτά, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα και ακόμα και συλλεκτικά ρολόγια σε χαμηλές τιμές.
- Chilloutbuddy
βάλε κι αυτό στη λίστα, πολύ όμορφο από κοντά (έχει πολλά χρώματα και βγαίνει σε 41 και 45)Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 16:46 Βασικά θέλω ενα καταδυτικό. γιαυτο γλυκοκοιτάω και τα μιδο.

και επίσης τα Zelos, τα οποία είναι όλα εντελώς κουφό VFM, σε σημείο δηλαδή να αναρωτιέσαι αν κλέβουν τα εξαρτήματα