Κριμα που δεν εχουμε καμια φωτο να δουμε το πληγμα...λογικα χτυπηθηκε μπροστα τα πλακακια παθητικης θωρακισης ERA εκαναν καλη δουλεια σε αυτην την περιπτωσηKauldron έγραψε: 19 Σεπ 2022, 23:551100 ρίζες, ναι, θα σου εξασφαλίσουν αρκετά ξύλα, με δεδομένο οτι είναι αδύνατον να τις προλάβεις όλες σε μια χρονιά. Άλλωστε τα έγραψα κι εδώ:Chainis έγραψε: 19 Σεπ 2022, 23:38Ξεφτέρι μου!!!Kauldron έγραψε: 19 Σεπ 2022, 23:21
Τις ελιές εφόσον τις κλαδεύεις κάθε χρόνο, δεν υπάρχει περίπτωση μέσα σ' ένα χρόνο να έχεις αρκετά μεγάλα κλαδιά και αρκετά σε αριθμό για να μπορέσεις να τα χρησιμοποιήσεις σε σόμπα. Που θα μου πείς τώρα εσύ για ελιές.
Η ελιά είναι αργά αναπτυσσόμενο δέντρο, και φυσικά δε προσφέρεται για ξυλεία. Να 'λεγες οτι έχεις κανένα μικρό ελαιοτριβείο (DIY ή φορητό), και κρατάς το στερεό υπόλειμμα από δικές σου ελιές και άλλων, και το κάνεις μπρικέτα, να πώ εντάξει.
Γιατί την βρίσκεις να μιλάς για πράγματα που δεν έχεις ιδέα και να ρεζιλεύεσαι είναι ένα ζητούμενο.
Πάντα κάθε χρόνο στις ελιές κόβονται και χοντρές κλάρες και για αραίωμα και για ανανέωση η γιατί ξεράθηκαν η γιατί τις έσπασε ο αέρας.
Δύο από τα αδέλφια μου μένουν στην Αθήνα το ίδιο και τα παιδιά τους και δεν χρειάζονται τα ξύλα από τις δικές τους που επίσης κλαδεύω.
Από 1100 ρίζες μεγαλες ελιές 50 χρονών και άνω όλων μαζί να είσαι βέβαιος πως δεν χρειάζεται να αγοράζω ξύλα ούτε να κρυώνω.
Κι αν μια χρονιά χρειαστώ συμπλήρωμα θα πάω στα ρέματα διπλα απ τα λιοχώραφα να κόψω 2-3 πουρνάρια
Μην γράφεις ότι σου έρχεται.
Για 1100 δέντρα, βέβαια, χρειάζεται να έχεις κάπου 40 στρέμματα. Εν πάσει περιπτώσει, καλά σ' έλεγα λαδέμπορα.Kauldron έγραψε: 19 Σεπ 2022, 23:33Aν έχει πολλά στρέμματα, και έχει πολλές ελιές που είναι χρόνια ακλάδευτες, ναι.
Επί του νήματος:
https://twitter.com/LogKa11/status/1571878669898899457
![]()
Επί του νήματος:
T-72 επιβιώνει από πλήγμα (μάλλον ATGM):
https://twitter.com/ILRUSSO1/status/1571844376979963906
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Είναι όλες μαζεμένες σε ένα σημείο;
Να στείλουμε drone να μην μείνει τίποτα.
Έτσι και αλλιώς από λαδέμπορα είναι.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Δε θέλω βία! Δε θέλω βία!Крaсная армия έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:07 Είναι όλες μαζεμένες σε ένα σημείο;
Είναι γνωστή η καλή σχέση των δεξιών με το λάδι, γενικώς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Βρε αντε να τραβηξεις κανα rapid μπας και βγεις απ το σπιτι και ασε τους χαρακτηρισμους χαμενο κορμι
Είναι πάνω από 80 στρέμματα, αυτές που είναι φυτεμένες από παππούδες είναι αραιές αλλά όχι τόσο που να βάλουμε ανάμεσα κι άλλες, στα 8-10 μέτρα.Kauldron έγραψε: 19 Σεπ 2022, 23:55
Για 1100 δέντρα, βέβαια, χρειάζεται να έχεις κάπου 40 στρέμματα. Εν πάσει περιπτώσει, καλά σ' έλεγα λαδέμπορα.
![]()
Οι πιο πρόσφατες είναι στα 7 μέτρα, 20 ρίζες το στρέμμα.
Όπως σου είπα δεν είναι όλες δικές μου ένα μέρος τους μόνο.
Λόγω οικογενειακης παράδοσης και συγκυρίας ελαιοπαραγωγός είμαι λαδέμποροι είναι άλλοι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
τα γαμας ? βελάζουν . τα ταπώνεις ? ταμπελιάζουν .
Πυρηνικά καλύτερα.Крaсная армия έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:07 Είναι όλες μαζεμένες σε ένα σημείο;
Κι επειδή δεν είναι μαζεμένες και είναι σε 3-4 χωριά απλωμένες βρες ένα καλό να πιάσει όλη την περιοχή.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Chainis έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:20Πυρηνικά καλύτερα.Крaсная армия έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:07 Είναι όλες μαζεμένες σε ένα σημείο;
Έτσι και αλλιώς από λαδέμπορα είναι.![]()
Κι επειδή δεν είναι μαζεμένες και είναι σε 3-4 χωριά απλωμένες βρες ένα καλό να πιάσει όλη την περιοχή.
Ασ' το παιδί να παίξει, ούτως ή άλλως φαίνεται στερημένο.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Για να έχεις τόσα λογικό. Δεξιός εισαι. Πάτησες επί πτωμάτων. Όπως όλοι οι δεξιοί.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Τί να γαμήσεις κι εσύ καημένε, μέχρι και η χούφτα σου σου λέει οτι έχει πονοκέφαλο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δηλαδη αν ειχε πετυχει το πλαν Α το Ντονμπας θα ειχε παραμεινει Ουκρανικο?Chainis έγραψε: 19 Σεπ 2022, 23:50
Πλαν Β.
Αν δεν πέσει η Ουκρανία άμεσα να εξασφαλίσουν τα εδάφη που τους ενδιέφεραν πιο πολύ.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Πόσα έχω ρε παπάρα.Крaсная армия έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:23 Για να έχεις τόσα λογικό. Δεξιός εισαι. Πάτησες επί πτωμάτων. Όπως όλοι οι δεξιοί.
Το πολύ το 1/3 γιατί δεν έχουμε όλα τα αδέρφια τον ίδιο αριθμό.
Και είναι όλες από κληρονομιά.
Άλλη ήταν η δουλειά μου εμένα και ασχολούμαι με τις ελιές τώρα σαν συνταξιούχος για να μην κάθομαι..
Στα μέρη μου οι μεγάλοι ελαιοπαραγωγοί έχουν από 3-3.500 δέντρα και πάνω και υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν 20-30 τόνους λάδι κάθε χρόνο.
Ότι κλισέ μαλακία έχεις μάθει την αμολάς κι όποιον πάρει ο χάρος.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Αν είχε πετύχει το πλαν Α ο Γιανούκοβιτς η κάποιος σαν αυτόν θα ήταν σήμερα πρόεδρος της Ουκρανίας και η Ουκρανία θα ήταν στην σφιχτή αγκαλιά της μαμάς Ρωσίας όπως η Λευκορωσία η πλήρως ενσωματωμένη όλη στο Ρωσικό κράτος.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:35Δηλαδη αν ειχε πετυχει το πλαν Α το Ντονμπας θα ειχε παραμεινει Ουκρανικο?Chainis έγραψε: 19 Σεπ 2022, 23:50
Πλαν Β.
Αν δεν πέσει η Ουκρανία άμεσα να εξασφαλίσουν τα εδάφη που τους ενδιέφεραν πιο πολύ.![]()
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Chainis έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:35Πόσα έχω ρε παπάρα.Крaсная армия έγραψε: 20 Σεπ 2022, 00:23 Για να έχεις τόσα λογικό. Δεξιός εισαι. Πάτησες επί πτωμάτων. Όπως όλοι οι δεξιοί.
Το πολύ το 1/3 γιατί δεν έχουμε όλα τα αδέρφια τον ίδιο αριθμό.
Και είναι όλες από κληρονομιά.
Άλλη ήταν η δουλειά μου εμένα και ασχολούμαι με τις ελιές τώρα σαν συνταξιούχος για να μην κάθομαι..
Στα μέρη μου οι μεγάλοι ελαιοπαραγωγοί έχουν από 3-3.500 δέντρα και πάνω και υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν 20-30 τόνους λάδι κάθε χρόνο.
Ότι κλισέ μαλακία έχεις μάθει την αμολάς κι όποιον πάρει ο χάρος.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις