Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2024, 00:55
Ακόμη δε ξέρω θα τους πάρω τηλ αύριο για διευκρινήσεις σχετικά. Δύσκολο όμως να είναι μοντέλο του 24
Τότε πάρε το RAV4 να δούμε από πρώτο χέρι τι φάση
Δύσκολο να πάω σε Ασιάτη.
Αυτο το across του suzuki δε το ήξερα, από ότι είδα είναι ένα ραβ με σήματα suzuki
Άρα μένει Compass και Tiguan.
Το Tiguan το ξέρω, το έχουμε ακόμα (προηγουμενο μοντελο, το διλιτρο) δε λέει να ψοφήσει με τίποτα, παρότι του έχουν αλλάξει τα φώτα.
Αν μη τι άλλο σκυλιά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Compass Tiquan συν τα τεσλα.
Το σκυλί η όχι δε με πολυνοιαζει έτσι και αλλιώς ληζινγκ είναι.
Αν το τεσλα είναι το performance με τα 500 άλογα τότε το πράγμα γίνεται μονόδρομος. Θα δούμε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι το είχα και αυτό και το ρουμπικον. Το ρουμπι δεν είναι εντός αυτό το δίμηνο αλλά και να ήταν έχω να κάνω πολλά χλμ και καίει τον κωλο του. Το κομπας είναι οκ αλλά το συγκεκριμένο δεν είναι 4Χ4. Για τα άλλα είπα πως ασιάτης για εμένα δεν. Άρα τι μένει;
Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2024, 20:55
Ναι το είχα και αυτό και το ρουμπικον. Το ρουμπι δεν είναι εντός αυτό το δίμηνο αλλά και να ήταν έχω να κάνω πολλά χλμ και καίει τον κωλο του. Το κομπας είναι οκ αλλά το συγκεκριμένο δεν είναι 4Χ4. Για τα άλλα είπα πως ασιάτης για εμένα δεν. Άρα τι μένει;
Δε λεει ομως ρε φιλε να παρεις το ιδιο αμαξι.
Εγω θα δοκιμαζα Ασιατη παντως.
Και τι εγινε.Μηπως θα το παντρευτεις;
Ενας μηνας και γεια σας.
Ναι αλλά ποιο;
Από την άλλη αν το τεσλα είναι το performance με τα 500 άλογα
Είδα εμφανισιακά αυτό το ev9. Σα να βλέπεις το Βολντεμορ σε έκδοση αυτοκινήτου μοιάζει
Δοκιμασε τα ολα.
Απ' οσο εχω καταλαβει,τα διαθεσιμα αυτοκινητα ειναι πανω κατω τα ιδια καθε μηνα με μικροαλλαγες.
Ε,ξεκινα με τη σειρα.
Χεστηκες ρε φιλε,ενας μηνας ειναι.
Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2024, 00:41
Τέλος του μήνα παραδίδω το countryman και μου έστειλαν νέα λίστα
Έχομε και λέμε.
Toyota rav4
Suzuki a cross
Jeep compass
Hyundai tuscon
VW tiquan
Kia Sportage
Tesla Y ή 3
Έχομε και λέμε.
Toyota rav4
Suzuki a cross
Jeep compass
Hyundai tuscon
VW tiquan
Kia Sportage
Tesla Y ή 3
Εκτός του ηλονμας όλα τα άλλα είναι υβριδικά
Τιμούλες;
Και για πόσον καιρό δεσμεύεσαι;
Ένα χρόνο αλλα μπορώ να αλλάζω αυτοκίνητο κάθε μήνα με βάση τη λίστα διαθέσιμων. Το μίνι ήταν διαθέσιμο δύο μήνες και το τσίμπησα μιας και τα υπόλοιπα δε με εψηναν
Ένα πεντακοσαρι το μήνα, συν πλην κάτι ψιλά. Μπορείς να πας και σε πιο μεγάλη κατηγορία αν θέλεις με την ανάλογη αύξηση
Έχομε και λέμε.
Toyota rav4
Suzuki a cross
Jeep compass
Hyundai tuscon
VW tiquan
Kia Sportage
Tesla Y ή 3
Εκτός του ηλονμας όλα τα άλλα είναι υβριδικά
Τιμούλες;
Και για πόσον καιρό δεσμεύεσαι;
Ένα χρόνο αλλα μπορώ να αλλάζω αυτοκίνητο κάθε μήνα με βάση τη λίστα διαθέσιμων. Το μίνι ήταν διαθέσιμο δύο μήνες και το τσίμπησα μιας και τα υπόλοιπα δε με εψηναν
Ένα πεντακοσαρι το μήνα, συν πλην κάτι ψιλά. Μπορείς να πας και σε πιο μεγάλη κατηγορία αν θέλεις με την ανάλογη αύξηση
Δίνεις και μπροστά ή μόνον αυτά που δίνεις κάθε μήνα;
Μόνο το μήνα. Αλλά αυτό το πρόγραμμα δε κυκλοφορεί στο εμπόριο, είναι ειδική προσφορά γιατί παλιά ημουν πολύ δυνατός πελάτης και τους είχα κόψει για 3 χρόνια
Οι δύο εκδόσεις του νέου Fiat 600e είναι οι RED και la Prima, με το νέο B-SUV της Fiat να εφοδιάζεται με τον ηλεκτροκινητήρα των 156 HP και την μπαταρία των 54 kWh. Περιλαμβάνοντας και την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» η τιμή του πρώτου είναι από 28.190 ευρώ.Για την πολυτελή έκδοση la Prima οι τιμές ξεκινούν από τα 31.890 ευρώ.
Να,φθηνο ιταλικο δεν θελατε,παρτε το.
Στην Ελλάδα το νέο MG3 Hybrid+ με 195 ίππους και τιμή κάτω από τις €20.000!
Πιο γιαρις κρος ρε παιδια,κινεζια αυτοματη με σηματα MG, με 195 αλογα,με ενα 20αρικο.
Οι δύο εκδόσεις του νέου Fiat 600e είναι οι RED και la Prima, με το νέο B-SUV της Fiat να εφοδιάζεται με τον ηλεκτροκινητήρα των 156 HP και την μπαταρία των 54 kWh. Περιλαμβάνοντας και την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» η τιμή του πρώτου είναι από 28.190 ευρώ.Για την πολυτελή έκδοση la Prima οι τιμές ξεκινούν από τα 31.890 ευρώ.
Να,φθηνο ιταλικο δεν θελατε,παρτε το.
Στην Ελλάδα το νέο MG3 Hybrid+ με 195 ίππους και τιμή κάτω από τις €20.000!
Πιο γιαρις κρος ρε παιδια,κινεζια αυτοματη με σηματα MG, με 195 αλογα,με ενα 20αρικο.
Το mg3 είναι αξιόπιστο ή το αγοράζεις και σε δύο χρόνια ψάχνεις για καινούργιο αυτοκίνητο;
Μπεκρής έγραψε: 21 Ιουν 2024, 18:08
Το mg3 είναι αξιόπιστο ή το αγοράζεις και σε δύο χρόνια ψάχνεις για καινούργιο αυτοκίνητο;
Παροτι δινουν 7 χρονια εγγυησης,δεν θα εμπιστευομουν ακομη ενα αυτοκινητο της MG,εχω δει να κυκλοφορουν στην Ελλαδα ZS και δειχνουν οκ,αλλα για να ειναι τοσο κατω σε τιμη εν συγκρισει με τους ανταγωνιστες,κατι δεν μου κολλαει.