Τους πεζούς πήγε να πλακώσει, όχι τους αετούς. Οι αετοί μια χαρά φτάνανε εκεί που έπρεπε χωρίς να τους πάρει πρέφα κανείς μέχρι το τέλος, όποτε "χρειάστηκε"...Δημοκράτης έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:55Και δεν θα τους είχαν παριε πρέφα ο σαουρον και ο σαρουμαν ;Isildur έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:38Τι ψάχνεις να βρεις μωρέ κι εσύ; Είπαμε, φωνάζει ο Γκάνταλφ έναν αετό, πάει τον Φρόντο μέχρι το Ορόντρουιν, πετάει το δαχτυλίδι και είμαστε 3 βιβλία (παρά μία παράγραφο) μείον.
Εδώ παίζει πήγαν να περάσουν ένα βουνό, τους πήρε πρέφα και πήγε να τους πλακώσει όλο το βουνό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Lord of the Rings Amazon series
Re: The Lord of the Rings Amazon series
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
Δημοκράτης
Οι αετοί έφτασαν εκεί αφού τελεκιασε ο σαουρονIsildur έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:08Τους πεζούς πήγε να πλακώσει, όχι τους αετούς. Οι αετοί μια χαρά φτάνανε εκεί που έπρεπε χωρίς να τους πάρει πρέφα κανείς μέχρι το τέλος, όποτε "χρειάστηκε"...Δημοκράτης έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:55Και δεν θα τους είχαν παριε πρέφα ο σαουρον και ο σαρουμαν ;Isildur έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:38
Τι ψάχνεις να βρεις μωρέ κι εσύ; Είπαμε, φωνάζει ο Γκάνταλφ έναν αετό, πάει τον Φρόντο μέχρι το Ορόντρουιν, πετάει το δαχτυλίδι και είμαστε 3 βιβλία (παρά μία παράγραφο) μείον.
Εδώ παίζει πήγαν να περάσουν ένα βουνό, τους πήρε πρέφα και πήγε να τους πλακώσει όλο το βουνό
Και μια διάδοση έκανε ο βασιλιάς του από τον πύργο του σαρουμαν μόνο.
Η προηγούμενη τους εμφάνιση ήταν στο χόμπιτ όταν πήραν μέρος στην μάχη των 5 στρστων
Πρωτον,
Οσοι βρισκονταν στην μεση γη την 3η εποχη ηταν πιο αδυναμοι απο αυτους της 2ης. Η μαγεια στον Αρντα εξασθενουσε:
1 εποχη> 2η εποχη > 3η εποχη.
Δευτερον,
Ο Σαουρον ειχε κι αυτος αεροπορια.
Οσοι βρισκονταν στην μεση γη την 3η εποχη ηταν πιο αδυναμοι απο αυτους της 2ης. Η μαγεια στον Αρντα εξασθενουσε:
1 εποχη> 2η εποχη > 3η εποχη.
Δευτερον,
Ο Σαουρον ειχε κι αυτος αεροπορια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Με βάση την λογική του Isildur και το xenomorph θα μπορούσαν να το σκοτώσουν μόλις βγήκε από την κοιλιά του αλλου και να "γλυτωναμε" ένα ολόκληρο franchise
Όπως και στους Avengers θα μπορούσαν να είχαν βγάλει τα πετράδια αντί να προσπαθούν να βγάλουν το γάντι. Έτσι θα " γλυτωναμε" το μισό Infinitive war και το Endgame.
Απλά πολλές φορές την πλοκή τη κινούν ανόητες αποφάσεις των πρωταγωνιστων
Όπως και στους Avengers θα μπορούσαν να είχαν βγάλει τα πετράδια αντί να προσπαθούν να βγάλουν το γάντι. Έτσι θα " γλυτωναμε" το μισό Infinitive war και το Endgame.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτό ακριβώς. Και δεν είναι δική μου λογική, φυσικά, υπάρχει ολόκληρη σειρά από βιντεάκια "how it could have happened" (ή κάπως έτσι) για διάφορες ιστορίες, βιβλία, ταινίες κλπ που τελειώνουν σε λίγα δευτερόλεπτα αντί για φραντσάιζ 10 ωρών.zteo έγραψε: 07 Οκτ 2024, 07:55 Με βάση την λογική του Isildur και το xenomorph θα μπορούσαν να το σκοτώσουν μόλις βγήκε από την κοιλιά του αλλου και να "γλυτωναμε" ένα ολόκληρο franchise
Ούτε και το υποστηρίζω βέβαια, απλά απάντησα στον Ψι που απορεί για "παράλογα" πράματα...
Θα άξιζε την προσπάθεια όμως. Στέλνεις εκεί ένα σμήνος αετούς (όσοι ζούσαν ακόμα δηλαδή) και βλέπεις πώς θα πάει.
Εδώ που τα λέμε κιόλας, σιγά την αεροπορία που είχε ο Σάουρον. Στην ταινία για πρωινό τα είχαν οι αετοί τα δρακάκια των Νάζγκουλ. Και με μόλις ένα ραντάρ να σκανάρει την περιοχή, μια χαρά θα τα καταφέρνανε.
Ορίστε, problem solved και ποτέ δεν γράφτηκαν τα LOTR. Τι είναι LOTR; Για ποιο πράμα συζητάμε εδώ;
Δεν υπαρχει τιποτα το παραλογο. Οι αετοι υπακουαν μονο στην θεληση του Μανουε, δεν ηταν κατοικιδια να τα καλουν οποτε θελουν. Επισης αν και ισχυροτερα απο τα ιπταμενα λουκανικα του σαουρον ηταν λιγοτερα σε αριθμο οποτε η αποστολη θα κινδυνευε αν ειχαν εμφανιστει εξαρχης πριν καταστραφει το δακτυλιδι.
Να πλενετε το στομα σας πριν αρχισετε να συγκρινετε avengers με το συμπαν του Τολκιν.
Να πλενετε το στομα σας πριν αρχισετε να συγκρινετε avengers με το συμπαν του Τολκιν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Μερος της ουσιας του εβαλε την οποια ενισχυσε με deep magic. Τα υπολοιπα δακτυλιδια φτιαχτηκαν μεσω των δικων του μπλουπριντς αλλα χωρις να τα εμποτισει με την ουσια του.
Μεσω του δακτυλιδιου θα μπορουσε να κουμανταρει τους υπολοιπους κατοχους, διαφθειροντας τους. Θα γινονταν δηλαδη υποτελεις χωρις μαχη.
Ρεεεε, τι τού απαντάς σοβαρά τού τρόλαρχου; Πες του εκεί να πάει να κάνει κανένα μπιμ-απ με ή χωρίς Σκότι.Bazoomba έγραψε: 07 Οκτ 2024, 12:37Μερος της ουσιας του εβαλε την οποια ενισχυσε με deep magic. Τα υπολοιπα δακτυλιδια φτιαχτηκαν μεσω των δικων του μπλουπριντς αλλα χωρις να τα εμποτισει με την ουσια του.
Μεσω του δακτυλιδιου θα μπορουσε να κουμανταρει τους υπολοιπους κατοχους, διαφθειροντας τους. Θα γινονταν δηλαδη υποτελεις χωρις μαχη.
Αλήθεια, μπαν σε συντονιστή προβλέπεται; Εσύ που ξες γιατί ήσουν στη σπηλιά, υπάρχει κανένας κρυφός κανονισμός που να το επιτρέπει, αν είναι Τρέκης;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν μπαναρεται ο Σόρον 
Οκ σκάω
Οκ σκάω
The business man whose master plan controls the world each day,
Στην τρίτη σεζόν και αν δεν κάνουν στροφή 180, θα μείνουν να τους βλέπουν οι συγγενείς και φίλοι.
Που χάθηκες εσύ?Namrail έγραψε: 17 Οκτ 2024, 20:09 Στην τρίτη σεζόν και αν δεν κάνουν στροφή 180, θα μείνουν να τους βλέπουν οι συγγενείς και φίλοι.
Εδώ η Ρεαλ παίρνει τιτλους κάνει ακριβές μεταγραφές και δεν μπαίνεις να σχολιάσεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μόλις ξεκίνησα τη δεύτερη σεζόν. Δεν είμαι σίγουρος γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ορκ, μαγοι, δρακοι,ξωτικα, τερατα, νανοι,δεντρα που περπατανε και μιλανε,θαυματουργα δαχτυλιδια, χομπιτ,τρολς,ουρουκ χαι,γιγαντιοι αετοι,τεραστιες αραχνες ετσι γιουβετσι
Οχι ρε δεν υπαρχει τιποτα παραλογο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-