ναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπλε ιστορίες
Re: Μπλε ιστορίες
φτού, το ξέρω νομίζω. Κάτσε να το προσπαθήσει ο σρικε λίγο, θα έχει σίγουρα σχέση με εκλογές νδ, σύριζα, τι σας κάναμε κλπ.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Κι εγώ το ξέρω, γι' αυτό δεν προσπάθησα στ' αλήθεια αλλά έγραψα εκείνη τη μαλακίτσα.
Θέλει ήδή να αυτοκτονήσει και ακούει κάτι στο ραδιόφωνο* (τραγούδια ή ειδήσεις) μέχρι να φτάσει στο γκρεμό.Ίφιδα έγραψε: 01 Ιουν 2019, 13:53 Μπορει και να εχει ξαναμπει αυτη η ιστορια
Τυπος, οδηγαει, ακούει κατι και αυτοκτονεί
Τι εγινε;
*Μπορεί να άκουσε και το οτιδήποτε άλλο, πχ κεραυνό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξεκίνησε πόλεμος;Ίφιδα έγραψε: 01 Ιουν 2019, 13:53 Μπορει και να εχει ξαναμπει αυτη η ιστορια
Τυπος, οδηγαει, ακούει κατι και αυτοκτονεί
Τι εγινε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Προλαβαίνω να φύγω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, αν πάρεις το μονόκυκλο του enaon. Πάει παντού μέχρι και στον πλανήτη του μικρού πρίγκιπα. Ρίχνεις ένα πότισμα στο τριαντάφυλλο, πας και μια βόλτα για φρέντο στο φεγγάρι και μετά επιστρέφεις στη γη και αυτοκτονείς έχοντας ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
είναι επειδή είναι του enaon.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:49Ναι, αν πάρεις το μονόκυκλο του enaon. Πάει παντού μέχρι και στον πλανήτη του μικρού πρίγκιπα. Ρίχνεις ένα πότισμα στο τριαντάφυλλο, πας και μια βόλτα για φρέντο στο φεγγάρι και μετά επιστρέφεις στη γη και αυτοκτονείς έχοντας ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα εκεί ακριβώς είναι το θέμα. Με τον enaon δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρη. Μπορεί το μονόκυκλο να είναι από ξύλινο αλογάκι μέχρι ασημί ψυγείο που καθρεφτίζεται πάνω του το γαλάζιο του ουρανού των ματιών της γάτας του.Naida έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:50είναι επειδή είναι του enaon.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:49Ναι, αν πάρεις το μονόκυκλο του enaon. Πάει παντού μέχρι και στον πλανήτη του μικρού πρίγκιπα. Ρίχνεις ένα πότισμα στο τριαντάφυλλο, πας και μια βόλτα για φρέντο στο φεγγάρι και μετά επιστρέφεις στη γη και αυτοκτονείς έχοντας ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
να δεχθείτε οτι εισαστε γαϊδούρες και να τα αφήσετε αυτά. Ειναι το πρώτο βήμα, η αποδοχή. Ωραία η ίφιδα, έβαλε ιστορία νέα, ξεκίνησε πάλι το νήμα, νίκησε.
Αλλά θα βάλει κανείς μία να δούμε πόση σημασία του έχουμε δώσει, να έχει περάσει ένας χρόνος, να δούμε τί μάθαμε;
σας έχω κάνει και βιντεάκι απο το μονόκυκλο πάντως, αλήθεια το έχω συνδέσει με το φόρουμάκι, δεν έχω ιδέα γιατί βέβαια
Αλλά θα βάλει κανείς μία να δούμε πόση σημασία του έχουμε δώσει, να έχει περάσει ένας χρόνος, να δούμε τί μάθαμε;
σας έχω κάνει και βιντεάκι απο το μονόκυκλο πάντως, αλήθεια το έχω συνδέσει με το φόρουμάκι, δεν έχω ιδέα γιατί βέβαια
Spoiler
Δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει γαϊδουρινό πείσμα σε συνδυασμό με τη μνήμη ελέφαντα.enaon έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:18 να δεχθείτε οτι εισαστε γαϊδούρες και να τα αφήσετε αυτά. Ειναι το πρώτο βήμα, η αποδοχή.
Προσθέτω κι άλλα ζώα αν θες.
Οπότε μαζί σου, το πρώτο βήμα είναι να το αποδεχθείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τύπε, έτσι όπως σε κόβω κολλημένο με την ρόδα, αυτό το βίντεο έπρεπε να το αναρτήσεις στο BEST SEX EVER.enaon έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:18 να δεχθείτε οτι εισαστε γαϊδούρες και να τα αφήσετε αυτά. Ειναι το πρώτο βήμα, η αποδοχή. Ωραία η ίφιδα, έβαλε ιστορία νέα, ξεκίνησε πάλι το νήμα, νίκησε.
Spoiler
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
θέλει και άλλους το σεξ ρε έλεος,Feindflug έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:30 Τύπε, έτσι όπως σε κόβω κολλημένο με την ρόδα, αυτό το βίντεο έπρεπε να το αναρτήσεις στο BEST SEX EVER.
έχω φτιάξει αυτό
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA