!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Σουβλίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:22

Συγκρίνεις Αμερική με Ελλάδα?
Άσε Τουρκία, και βέβαια έχουν αναρχία στην ουσία, τί έχουν?

Στην Αμερική αν κουνηθείς σε έχουν ξαπλώσει σε δευτερόλεπτα
Η εγκληματικότητα εκεί είναι υψηλή αλλά δεν είμαστε ίδιο μοντέλο

Εδώ, ο καθένας κάτι ό,τι θέλει, ο,τι γουστάρει χωρίς να υπολογίζει τίποτα (μιλάω γενικότερα τώρα)
Ξέφραγο αμπέλι
Η χώρα είναι υπο διάλυση
Εσύ νοιώθεις οτι ζεις σε μια χώρα με αρχές και νόμους που τηρούνται και μέσα μάλιστα σε μια οικονομική κατάσταση όπως η δική μας και όλα βαίνουν ομαλά? Δεν είναι αναρχία αυτό το πράγμα? Μην το παίρνεις με απόλυτους πολιτικούς όρους, τοις μετρητοίς.
Ναι θεωρώ πως τηρούνται οι νόμοι από τη πλευρά του κράτους. Απλώς οι νόμοι έχουν τόσα παραθυράκια που αυτοαναιρούνται. Αυτός είναι ο λόγος που πχ αυτά τα ζώα θα τη γλιτώσουν, παιδόφιλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι κτλ Από τους πολίτες οι περισσότεροι νόμοι που είναι πράγματι αυστηροί τηρούνται. Αυτοί που δε τηρούνται είναι φορολογικοοικονομικοί, οδηγικοί κτλ
Είμαστε μια χώρα σαν τις άλλες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Amsterdam Univercity Campus.

Εικόνα

Εικόνα

Αφιερωμένο σε όσους υποστηρίζουν ότι, "έξω είναι καλύτερα".
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:36 Δεν ήταν κάτι το εσκεμμένο όμως.

Το συγκεκριμένο θέμα με λιντσάρισμα & δολοφονία σηκώνει πολύ μεγαλύτερη συζήτηση.
Τι θα πει δεν ήταν εσκεμμένο; όλες οι φασαρίες εκεί πέρα τι ήταν, ακούσιες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Scrambler έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:35
Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:33
sys3x έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:31

Σωστότατη παρατήρηση.

Η 19χρονη στο Αγρίνιο ούτε δολοφονήθηκε ούτε υπέστη λιντσάρισμα.
Απλα καηκε το προσωπο της με φωσφορο (που χρησιμοποιηται και για παρανομα στρατιωτικα οπλα).
Σταρχιδια μας, ειμαστε αριστεροι
Η ολη κάψα είναι να περνάνε στο ντουκου περιστατικά σαν του Αγρινίου - σιγά δεν έγινε κ τπτ ταχει αυτά ο αγώνας - και τα μπουκαρίσματα με μαχαίρια - αλλά να σκίζουνε τα προικιά τους και να κόβουνε τος πλεξουδες τους αν τολμήσει κάποιος να αντιδράσει στην εγκληματική βία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:24
Σουβλίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:15
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:07

Από χριστιανικής άποψης, λέω, καλή μου Σουβλίτσα!
Ρε συ ΟΥΤΙΣ γιατί δεν λες κατευθείαν αυτό που θες να πεις και το παρουσιάζεις με έμμεση ειρωνία (και για αυτό μπερδεύομαι κι εγώ γιατί είμαι σαφής στο τί λέω).

Από χριστιανικής απόψεως, υπάρχουν άγιοι που μετανοούν για πράγματα που ΔΕΝ έκαναν (αυτό είναι γεγονός αληθές και καθολου της υπερβολής).
Απο χριστιανικής απόψεως γνωρίζουμε όλοι τί ισχύει.
Από χριστιανικής απόψεως καλλιεργείς έχοντας σχέση πάντα με την Εκκλησία και τα Μυστήρια και όχι θεωρητικά ή ιδεολογικά κάθαρση από τα πάθη κτλ
Από χριστιανική άποψη κανένας δεν θα έπρεπε ούτε καν να έχει λογισμό μίσους και κακίας για τον άλλο
Από χριστιανική άποψη αν πεις τον αδελφό σου βλάκα ήδη φόνευσες
Από χριστιανική άποψη αν δεν αμυνθείς για τους αδελφούς σου είσαι επίσης υπεύθυνος
Από χριστιανική άποψη ο Θεός ου μυκτηρίζεται και ο,τιδήποτε κάνεις (είτε το παίζεις έτσι είτε αλλιώς) σε Εκείνον είσαι κι εσύ και οι προθέσεις σου απόλυτα γνωστές

Από χριστιανική άποψη ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω

Δεν ξέρω αν σε κάλυψα
Αν όχι θέλω να μου ζητήσεις διευκρινήσεις
Από χριστιανικής άποψης ο κοσμηματοπώλης και οι υπόλοιποι θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η ανθρώπινη ζωή έχει αξία ύψιστη! Θα έπρεπε, εφόσον η ζωή τους δεν κινδύνευε άλλο, να αφήσουν τον ληστή να φύγει αν δεν ήταν η Αστυνομία εκεί γύρω.

Κι εμείς, οι υπόλοιποι χριστιανοί θα έπρεπε να θρηνούμε για τον μακαρίτη, τον κοσμηματοπώλη και τον κακό μας τον καιρό!
Από χριστιανικής απόψεως στην ΙΔΕΑΤΗ ΜΟΡΦΗ, αν ετίθετο θέμα χρημάτων κτλ, θα έπρεπε να το πει περάστε να πάρετε ό,τι χρειάζεστε αλλα αυτό για να το κάνει κάποιος πρέπει α) να έχει φάει πολύ σκατό στη ζωή του και να έχει καθαρθει, πιθανολογώ περισσότερο ασκητής σε μοναστήρι ή κοσμικός κατα μια έννοια θα το κατάφερνε β) θα έπρεπε η αγιότητά του να υπερέβαινε την παραβατικότητα του άλλου καθώς δεν είναι καλό να σκανδαλίζεις τον άλλο, είτε τον θύτη είτε τον περίγυρο επιτρέποντας πράξη παραβατική (δεν ξέρω αν τα εξηγώ καλά τώρα εδώ στο πόδι αλλά κάπως έτσι)
Από χριστιανικής απόψεως κάνεις αυτό που ειναι στο μέτρο του δυνατού, αν κάποιος πάει ή πιστεύεις οτι πάει να σε σκοτώσει και κάνεις φόνο σαφώς και θα μετανοήσεις (εφοσον έχεις βάρος στην ψυχή για αυτό που διέπραξες έστω και άθελά σου ή ημιάθελά σου, εννοείται).
Μπορείς να φανείς γενναιόδωρος με έναν κλέφτη αναλόγως και τις αντικειμενικές καταστάσεις αναλόγως και την ψυχοσυναισθηματική σου κατάσταση (μπορει να συγχωρείς ένα κλεφτρόνι που σου φαίνεται συμπαθητικό στα μάτια σου για τον α,β λόγο και να μην σου κοστίζει και τίποτα η κλεψιά του και να είσαι σκληρός στην ψυχή σου για τον αδελφό σου και να μην του συγχωρείς τίποτα και να τον κυνηγάς κι όλας, πολλά μπορούν..!, οι συναισθηματικές αντιδράσεις, ακομη και οι φαινομενικά αγαπητικές δεν είναι κατ''ανάγκη πάντα αυτό που λέμε χριστιανικώς ηθικές σε όλην τους τη διάσταση)

Για το άλλο που λες, εντάξει, δεν περίμενα να ακούσω τέτοιο άκυρο από εσένα.
Ποιος σου είπε οτι εγώ ή κάποιος άλλος ΔΕΝ θρηνεί για τον μακαρίτη? Ποιός σου είπε οτι εγώ ή κάποιος άλλος δεν συνοφρυώθηκε γενικότερα για την πνευματική και ηθική κατάντια του μακαρίτη, που για τον χριστιανισμό ζούσε ως νεκρός πριν πεθάνει? Ποιός σου είπε οτι δεν ευχήθηκε ο χριστιανός ή η χριστιανή να βρει συγχώρεση και ανάπαυση-μετά και από το μαρτυρικό αυτό τέλος? Ποιός σου είπε οτι καταδικασε ο χριστιανός ή η χριστιανή τον μακαρίτη σε αιώνιο αφανισμό ή καταράστηκε την ύπαρξή του?
Επίσης, ποιός σου είπε οτι δεν λυπήθηκε εξίσου τη κατάντια του ηλικιωμένου? Ποιός σου είπε οτι δικαιολόγησε ως σωστή και ηθική την πράξη του να φθάνεις να κλωτσάς κάποιον και πιθανώς αυτός ο κάποιος και να πεθαίνει από τα χτυπήματα? Και ποιός σου είπε οτι ο χριστιανός ή η χριστιανή είδε στο πρόσωπο του ηλικωμένου έναν καλό και καγαθό παππούλη? Και ποιός σου είπε οτι κάποιος χριστιανός ή χριστιανή δεν ευχήθηκε να βρει και ο γέρος έλεος για ό,τι του χρεώνεται από ψηλά?

Τέλος πάντων, δεν ξέρω πού τα βλέπεις αυτά και κάνεις παραθέσεις με ειρωνικές τοποθετήσεις.
Για την κατάντια την ανθρώπινη, ο χριστιανός, κατα την προσωπική του κάθαρση και συνεπακόλουθα την πνευματική του δύναμη λυπάται βαθειά εξίσου για όλους τους συνανθρώπους, λυπάται με μια λύπη πολύ πιο βαθειά και υπαρξιακή από στιγμιαίες συγκινήσεις και συναισθηματικούς ενθουσιασμούς. Μπορεί και να λυπάται και να οργίζεται ταυτόγχρονα ανθρωποπαθώς, είναι μεγάλο κεφάλαιο στην ουσία αν θελεις καποτε να το συζητήσουμε, είνα μεγάλος πόλεμος αυτός που γίνεται μέσα στην ψυχή και το πνεύμα του χριστιανού.

Αλλά τέλος πάντων, δεν καταλαβαίνω, τί από όλα καυτηριάζεις και πού δεν συμφωνείς με όσα έχω γράψει για το θέμα μέχρι τώρα?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:20 Ξυλοφορτωσαν τον Κωνσταντινέα για την Μακεδονία μας. Λογικά τίποτα νοικοκυραίοι θα ήταν που προστατεύουν την Μακεδονία μας από τους κλέφτες της χώρας
Ναι, αλλά βία είναι και τα μνημόνια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:30 Προτείνω αυτό το 60% των Ελλήνων που ψηφίζει υπέρ της πράξης του κοσμηματοπώλη να πάει στην Ουγκάντα που θα τους αρέσει ο τρόπος λειτουργίας του κράτους και παράλληλα να έρθουν άλλοι τόσοι κάτοικοι Ουγκαντα, που προτιμούν τον αριστερίστικο τρόπο απονομής δικαιοσύνης,
στην Ελλάδα

Δεν ειν' κακό.
Αν το 60% ειναι υπερ του κοσμηματοπωλη το λογικο δεν ειναι να στειλουμε το 40% στην ουγκαντα?
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

nemo έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:32
vatraxos έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:27
nemo έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:24
μπα! κακώς ασχολήθηκα μαζί σου αν θέλεις να είσαι ένας μισερός τύπος δικαίωμα σου
θα περιμένω όμως την στιγμή που θα μεταμορφωθείς από κατήγορο σε συνήγορο
Για να κάνεις τι; Να αερολογείς και να παρερμηνεύεις; Ότι στο μεσοδιαστημα θα κάνεις κάτι διαφορετικό;
Οπως αερολογείς εσύ; φυσικά και όχι Βάτραχε σε θυμάμαι αλλιώς σήμερα στάζεις φαρμάκι
υποστηρίζοντας γελοία πράγματα. κρίμα!
Καλά. Τα γραπτά μένουν και θα φανεί σύντομα ποιός αερολογεί στο νήμα. Μέχρι τότε βελτίωσε την κατανόηση γραπτού κειμένου και μάθε ότι το "ενδεχομένως" δεν προεξοφλεί κάτι.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Naida έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:36
Σουβλίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:22

Συγκρίνεις Αμερική με Ελλάδα?
Άσε Τουρκία, και βέβαια έχουν αναρχία στην ουσία, τί έχουν?

Στην Αμερική αν κουνηθείς σε έχουν ξαπλώσει σε δευτερόλεπτα
Η εγκληματικότητα εκεί είναι υψηλή αλλά δεν είμαστε ίδιο μοντέλο

Εδώ, ο καθένας κάτι ό,τι θέλει, ο,τι γουστάρει χωρίς να υπολογίζει τίποτα (μιλάω γενικότερα τώρα)
Ξέφραγο αμπέλι
Η χώρα είναι υπο διάλυση
Εσύ νοιώθεις οτι ζεις σε μια χώρα με αρχές και νόμους που τηρούνται και μέσα μάλιστα σε μια οικονομική κατάσταση όπως η δική μας και όλα βαίνουν ομαλά? Δεν είναι αναρχία αυτό το πράγμα? Μην το παίρνεις με απόλυτους πολιτικούς όρους, τοις μετρητοίς.
Ναι θεωρώ πως τηρούνται οι νόμοι από τη πλευρά του κράτους. Απλώς οι νόμοι έχουν τόσα παραθυράκια που αυτοαναιρούνται. Αυτός είναι ο λόγος που πχ αυτά τα ζώα θα τη γλιτώσουν, παιδόφιλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι κτλ Από τους πολίτες οι περισσότεροι νόμοι που είναι πράγματι αυστηροί τηρούνται. Αυτοί που δε τηρούνται είναι φορολογικοοικονομικοί, οδηγικοί κτλ
Είμαστε μια χώρα σαν τις άλλες.
Όχι Νάιδά μου, οι νόμοι δεν τηρούνται και για τα παραθυράκια δεν φταίνε οι νόμοι, φταίει οτι δεν υπάρχει βούληση πια από κανέναν να λειτουργήσουν νόμοι.
Το οτι κυκλοφορούν παιδοφιλοι ελεύθεροι είναι γιατί λειτουργούν οι νόμοι ή οτι δεν επικρατεί αναρχία επι της ουσίας?
Αν λειτουργούσαν οι νόμοι, θα ήταν πολλά πράγματα διαφορετικά, εδώ ο καθένας κάνει του κεφαλιού του σε βαθμό απίστευτο, δεν είμαι φαν της ρομποτοποιημένης κοινωνίας αλλά και το δικό μας κακό δεν έχει σωτηρία, αλλά τεσπα τώρα δεν γινεται τέτοια συζήτηση.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
poeta
Phorum.gr user: poeta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από poeta »

blackpaint έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:01
poeta έγραψε: 23 Σεπ 2018, 20:53
Αγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 20:49

Μην τρομοκρατείς τα κορίτσια.
:g094:
αστους να λενε ποιητρια, με συνεπηρε η γραφη σου.
Μαγική γλώσσα η ελληνική :romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Σουβλίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:44
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:24
Σουβλίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:15

Ρε συ ΟΥΤΙΣ γιατί δεν λες κατευθείαν αυτό που θες να πεις και το παρουσιάζεις με έμμεση ειρωνία (και για αυτό μπερδεύομαι κι εγώ γιατί είμαι σαφής στο τί λέω).

Από χριστιανικής απόψεως, υπάρχουν άγιοι που μετανοούν για πράγματα που ΔΕΝ έκαναν (αυτό είναι γεγονός αληθές και καθολου της υπερβολής).
Απο χριστιανικής απόψεως γνωρίζουμε όλοι τί ισχύει.
Από χριστιανικής απόψεως καλλιεργείς έχοντας σχέση πάντα με την Εκκλησία και τα Μυστήρια και όχι θεωρητικά ή ιδεολογικά κάθαρση από τα πάθη κτλ
Από χριστιανική άποψη κανένας δεν θα έπρεπε ούτε καν να έχει λογισμό μίσους και κακίας για τον άλλο
Από χριστιανική άποψη αν πεις τον αδελφό σου βλάκα ήδη φόνευσες
Από χριστιανική άποψη αν δεν αμυνθείς για τους αδελφούς σου είσαι επίσης υπεύθυνος
Από χριστιανική άποψη ο Θεός ου μυκτηρίζεται και ο,τιδήποτε κάνεις (είτε το παίζεις έτσι είτε αλλιώς) σε Εκείνον είσαι κι εσύ και οι προθέσεις σου απόλυτα γνωστές

Από χριστιανική άποψη ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω

Δεν ξέρω αν σε κάλυψα
Αν όχι θέλω να μου ζητήσεις διευκρινήσεις
Από χριστιανικής άποψης ο κοσμηματοπώλης και οι υπόλοιποι θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η ανθρώπινη ζωή έχει αξία ύψιστη! Θα έπρεπε, εφόσον η ζωή τους δεν κινδύνευε άλλο, να αφήσουν τον ληστή να φύγει αν δεν ήταν η Αστυνομία εκεί γύρω.

Κι εμείς, οι υπόλοιποι χριστιανοί θα έπρεπε να θρηνούμε για τον μακαρίτη, τον κοσμηματοπώλη και τον κακό μας τον καιρό!
Από χριστιανικής απόψεως στην ΙΔΕΑΤΗ ΜΟΡΦΗ, αν ετίθετο θέμα χρημάτων κτλ, θα έπρεπε να το πει περάστε να πάρετε ό,τι χρειάζεστε αλλα αυτό για να το κάνει κάποιος πρέπει α) να έχει φάει πολύ σκατό στη ζωή του και να έχει καθαρθει, πιθανολογώ περισσότερο ασκητής σε μοναστήρι ή κοσμικός κατα μια έννοια θα το κατάφερνε β) θα έπρεπε η αγιότητά του να υπερέβαινε την παραβατικότητα του άλλου καθώς δεν είναι καλό να σκανδαλίζεις τον άλλο, είτε τον θύτη είτε τον περίγυρο επιτρέποντας πράξη παραβατική (δεν ξέρω αν τα εξηγώ καλά τώρα εδώ στο πόδι αλλά κάπως έτσι)
Από χριστιανικής απόψεως κάνεις αυτό που ειναι στο μέτρο του δυνατού, αν κάποιος πάει ή πιστεύεις οτι πάει να σε σκοτώσει και κάνεις φόνο σαφώς και θα μετανοήσεις (εφοσον έχεις βάρος στην ψυχή για αυτό που διέπραξες έστω και άθελά σου ή ημιάθελά σου, εννοείται).
Μπορείς να φανείς γενναιόδωρος με έναν κλέφτη αναλόγως και τις αντικειμενικές καταστάσεις αναλόγως και την ψυχοσυναισθηματική σου κατάσταση (μπορει να συγχωρείς ένα κλεφτρόνι που σου φαίνεται συμπαθητικό στα μάτια σου για τον α,β λόγο και να μην σου κοστίζει και τίποτα η κλεψιά του και να είσαι σκληρός στην ψυχή σου για τον αδελφό σου και να μην του συγχωρείς τίποτα και να τον κυνηγάς κι όλας, πολλά μπορούν..!, οι συναισθηματικές αντιδράσεις, ακομη και οι φαινομενικά αγαπητικές δεν είναι κατ''ανάγκη πάντα αυτό που λέμε χριστιανικώς ηθικές σε όλην τους τη διάσταση)

Για το άλλο που λες, εντάξει, δεν περίμενα να ακούσω τέτοιο άκυρο από εσένα.
Ποιος σου είπε οτι εγώ ή κάποιος άλλος ΔΕΝ θρηνεί για τον μακαρίτη? Ποιός σου είπε οτι εγώ ή κάποιος άλλος δεν συνοφρυώθηκε γενικότερα για την πνευματική και ηθική κατάντια του μακαρίτη, που για τον χριστιανισμό ζούσε ως νεκρός πριν πεθάνει? Ποιός σου είπε οτι δεν ευχήθηκε ο χριστιανός ή η χριστιανή να βρει συγχώρεση και ανάπαυση-μετά και από το μαρτυρικό αυτό τέλος? Ποιός σου είπε οτι καταδικασε ο χριστιανός ή η χριστιανή τον μακαρίτη σε αιώνιο αφανισμό ή καταράστηκε την ύπαρξή του?
Επίσης, ποιός σου είπε οτι δεν λυπήθηκε εξίσου τη κατάντια του ηλικιωμένου? Ποιός σου είπε οτι δικαιολόγησε ως σωστή και ηθική την πράξη του να φθάνεις να κλωτσάς κάποιον και πιθανώς αυτός ο κάποιος και να πεθαίνει από τα χτυπήματα? Και ποιός σου είπε οτι ο χριστιανός ή η χριστιανή είδε στο πρόσωπο του ηλικωμένου έναν καλό και καγαθό παππούλη? Και ποιός σου είπε οτι κάποιος χριστιανός ή χριστιανή δεν ευχήθηκε να βρει και ο γέρος έλεος για ό,τι του χρεώνεται από ψηλά?

Τέλος πάντων, δεν ξέρω πού τα βλέπεις αυτά και κάνεις παραθέσεις με ειρωνικές τοποθετήσεις.
Για την κατάντια την ανθρώπινη, ο χριστιανός, κατα την προσωπική του κάθαρση και συνεπακόλουθα την πνευματική του δύναμη λυπάται βαθειά εξίσου για όλους τους συνανθρώπους, λυπάται με μια λύπη πολύ πιο βαθειά και υπαρξιακή από στιγμιαίες συγκινήσεις και συναισθηματικούς ενθουσιασμούς. Μπορεί και να λυπάται και να οργίζεται ταυτόγχρονα ανθρωποπαθώς, είναι μεγάλο κεφάλαιο στην ουσία αν θελεις καποτε να το συζητήσουμε, είνα μεγάλος πόλεμος αυτός που γίνεται μέσα στην ψυχή και το πνεύμα του χριστιανού.

Αλλά τέλος πάντων, δεν καταλαβαίνω, τί από όλα καυτηριάζεις και πού δεν συμφωνείς με όσα έχω γράψει για το θέμα μέχρι τώρα?
Δεν αναφέρομαι σε εσένα, αλλά χρησιμοποιώ τις τοποθετήσεις σου για να πάω την συζήτηση εκεί που θέλω, και μάλλον λάθος μου που δεν το διευκρίνησα! Σου ζητάω συγγνώμη.

Κατά τα λοιπά, δεν είδα και πολλές χριστιανικές απόψεις σε τούτο το νήμα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Σουβλίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:50
Όχι Νάιδά μου, οι νόμοι δεν τηρούνται και για τα παραθυράκια δεν φταίνε οι νόμοι, φταίει οτι δεν υπάρχει βούληση πια από κανέναν να λειτουργήσουν νόμοι.
Το οτι κυκλοφορούν παιδοφιλοι ελεύθεροι είναι γιατί λειτουργούν οι νόμοι ή οτι δεν επικρατεί αναρχία επι της ουσίας?
Αν λειτουργούσαν οι νόμοι, θα ήταν πολλά πράγματα διαφορετικά, εδώ ο καθένας κάνει του κεφαλιού του σε βαθμό απίστευτο, δεν είμαι φαν της ρομποτοποιημένης κοινωνίας αλλά και το δικό μας κακό δεν έχει σωτηρία, αλλά τεσπα τώρα δεν γινεται τέτοια συζήτηση.
Το ότι ο παιδόφιλος κυκλοφορεί ελεύθερος σημαίνει ότι χρησιμοποίησε κάποιο παραθυρο του νόμου. Όχι ότι αψήφισε,παραβίασε ο ίδιος ή δεν εφάρμοσε το δικαστήριο τον νόμο. Αλλά όντως ας μην εκτρέπουνε τη συζήτηση αν και είναι σχετικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

sys3x έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:43
Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:36 Δεν ήταν κάτι το εσκεμμένο όμως.

Το συγκεκριμένο θέμα με λιντσάρισμα & δολοφονία σηκώνει πολύ μεγαλύτερη συζήτηση.
Τι θα πει δεν ήταν εσκεμμένο; όλες οι φασαρίες εκεί πέρα τι ήταν, ακούσιες;
Μπορεί να ήταν σε γκοστ λέβελ :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Και να ποια ειναι η υποκρισια.Ολα τα ναζιστακια και οι δηθεν καθωσπρεπει,και χριστιανοι και πολιτισμενοι,βριζουν τους μουσουλμανους σαν απολιτιστους,βαβραρους κλπ.Μαζι τους και εγω,οταν λιθοβολουν,σκοτωνουν δερνουν κλπ.Τα τζιχαντια δε,εννοειται στο πυρ το εξωτερον.ΑΛΛΑ....οταν τα κανουν οι εδω δικοι μας,το βαφτιζουμε αυτοαμυνα βρε ε;Ενω ξεκαθαρα απο το βιντεο ΔΕΝ ειναι αυτοαμυνα.Πιο ξεκαθαρα πεθαινεις.Για αυτο και ασκηθηκε αμεσως διωξη για σωματικες βλάβες.Τα υπολοιπα θα τα δουμε μετα.Αλλα το βαφτιζετεε αυτοαμυνα υποτιμοντας ολους οσους εχουν απλα μάτια,διοτι αλλως δεν μπορειτε να το δικαιολογησετε.Δεν μπορει να δικαιολογηθει η σκατοψυχια και τα πιο βαρβαρα και σκοτεινα ενστικτα,οποτε το βαφτιζουμε αυτοαμυνα.Ε....δεν ειναι και φαινεται ακομα καισ τον πιο ηλιθιο.
Κια οι πολιτισμενοι και χριστιανοι.,ποσταρουν και υβριστικα ποστ,εμετικα για εναν νεκρο,οτι και να ηταν....
Και οι πολιτισμενοι και χριστιανοι,σου λενε....ναι θα σκοτωνα για να ξεβρωμισει τοπος απο αυτα τα μιασματα.
Ε..αυτη ειναι η υποκρισια,και η μισανθρωπια.και η βαρβαροτητα σε ολο της το μεγαλειο.Οχι..δεν ειναι μονο οι μουσλιμ αγριανθρωποι.εισαι και συ,ο οποιοσδηποτε εσυ που μου το παιζεις καθωσπρεπει,χριστιανος και πολιτισμενος και μου υιοθετεις και τον νόμο της ζουγκλας.Και λες καλα να παθει το πουστρακι.Και εσυ δενε χεις καμια δικαιολογια,διοτι δεν γεννηθηκες σε μια χωρα με μια θρησκεια τυπου μωαμεθανισμου,ουτε σε καθεστωτα που λιθοβολουν τις γυναικες οταν φανει λιγο μαλλι.Εσυ γεννηθηκες σε αλλη χωρα,με αλλα προτυπα.Και βγαζεις ακριβως τα ιδια ξερατα με τους μουσλιμ,που τοσο βριζεις.
ΑΗΔΙΑ...ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΝΤ.για καποιους πολιτισμενους ευρωπουτσους και χριστιανους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 23 Σεπ 2018, 23:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Αγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:44
Scrambler έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:35
Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:33

Η 19χρονη στο Αγρίνιο ούτε δολοφονήθηκε ούτε υπέστη λιντσάρισμα.
Απλα καηκε το προσωπο της με φωσφορο (που χρησιμοποιηται και για παρανομα στρατιωτικα οπλα).
Σταρχιδια μας, ειμαστε αριστεροι
Η ολη κάψα είναι να περνάνε στο ντουκου περιστατικά σαν του Αγρινίου - σιγά δεν έγινε κ τπτ ταχει αυτά ο αγώνας - και τα μπουκαρίσματα με μαχαίρια - αλλά να σκίζουνε τα προικιά τους και να κόβουνε τος πλεξουδες τους αν τολμήσει κάποιος να αντιδράσει στην εγκληματική βία.
Εικόνα

Η στιγμή που φωτοβολίδα αναρχοαλητών παρακρατικών χτυπά την 19χρονη στο Αγρίνιο! ΤΙ λέει η λαλίστατη συντρόφισσα Σβίγκου και ο Φασιστοσύριζα;

Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”