!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Πήγαμε σε μια pub κοντά στο σπίτι για βραδυνό.
Από τότε που την ανακαλύψαμε έχει γίνει το αγαπημένο μας στέκι.
Πολύ φιλικό προσωπικό και οι πίτσες τους άπαιχτες!
Όταν μας έφερε το λογαριασμό πρόσεξα πως δεν είχαν χρεώσει ένα έξτρα ποτήρι κρασί που είχαμε πάρει.
Όταν του το είπα φάνηκε να εκπλήσσεται...
Άλλες φορές θα το θεωρούσα τύχη αλλά εχθές μου φάνηκε τελείως φυσιολογικό ζητήσω να πληρώσω για όλα όσα είχαμε πάρει.
Μήπως μου συμβαίνει κάτι;
Από τότε που την ανακαλύψαμε έχει γίνει το αγαπημένο μας στέκι.
Πολύ φιλικό προσωπικό και οι πίτσες τους άπαιχτες!
Όταν μας έφερε το λογαριασμό πρόσεξα πως δεν είχαν χρεώσει ένα έξτρα ποτήρι κρασί που είχαμε πάρει.
Όταν του το είπα φάνηκε να εκπλήσσεται...
Άλλες φορές θα το θεωρούσα τύχη αλλά εχθές μου φάνηκε τελείως φυσιολογικό ζητήσω να πληρώσω για όλα όσα είχαμε πάρει.
Μήπως μου συμβαίνει κάτι;
Yippie Kay Yay
-
Ορέστης 35
Tι ξεφτιλες ειναι οι γιατροι του ΕΣΥ, τι αχρηστα ζωα!
-
Ορέστης 35
Ωραια εφυγε και η οδοντιατρος διακοπες. Τι αλλο καλο θα μου συνβει σημερα;
-
Ορέστης 35
Εκλεισα με αλλη οδοντιατρο ονλαιν, τηλεφωνα, μου λεει, βαλατε αργα το ραντεβου και δε μπορω να περιμενω μεχρι τις 6, θα εφευγα τωρα. Και γιατι κυρια μου δηλωνεις διαθεσιμες ολες τις ωρες στο μπουρδελοντοκτορταιμ; Αι σιχτιρ ολοι σας!
Ελλαδαρα λεμε!
-
Ορέστης 35
Περσι ειχα κανει μια θεραπεια στο τσουτσουνι αν θυμαστε, με κορτιζονουχο σκευασμα fucicort. Αυτο ειχε ως παρενεργεια να κανει την ποσθη σφιχτη. Παω που λετε στο Ανδρεας Συγγρος, 2ο ιατρειο. Στα αλλα ιατρεια ειδα να εχουν καποια ευγενεια, εκει που πηγα εγω κοπαναγαν τις πορτες με νευρα. Μπαινω μεσα, εξηγω το προβλημα, γδυσου μου λενε οι δυο κυριες, ουτε να ξαπλωσω ουτε τιποτα, μπρος, γδυσου, γρηγορα... Κατεβαζω το παντελονι, κοιταζαν το τσουτσουνι απο μακρια. Ανοιξε μου φωναζει, ανοιξε! Τι ν' ανοιξω;; Ανοιξε, δειξε μας το προβλημα. Να λεω, ειναι σφιχτο. Μια χαρα ειναι! Δεν εχει τιποτα! Η αλλη που ηταν καθιστη πιανει ενα ξυλακι απο αυτα που εχουν οι οδοντιατροι και του δινει μια ζουληξια σανα ταν ψοφιο φιδι. Δεν ειναι προβλημα αυτο! Τους λεω, ξερετε, το μεγεθος που εχει τωρα... ειναι πολυ διαφορετικο απο το μεγεθος που εχει σε στυσηη... Με κοιταζαν με δυσπιστια....
Επειδη λετε εσεις οτι υπαρχει προβλημα θα σας γραψω μια αλοιφη να την βαζετε 30 μερες. Απανταω οντως υπαρχει προβλημα...
Δεν ξερουν οτι οι πουτσες μεγαλωνουν; wtf? Και γιατιδεν το επιασε με ενα γαντι να το εξετασει; Τσατρα πατρα και στα ορθια και εγω νομιζα οτι στο Α. Συγγρος ειναι ειδικοι... Και αυτο το ξυλακι ποιος ξερει που το ειχε πριν.
Επειδη λετε εσεις οτι υπαρχει προβλημα θα σας γραψω μια αλοιφη να την βαζετε 30 μερες. Απανταω οντως υπαρχει προβλημα...
Δεν ξερουν οτι οι πουτσες μεγαλωνουν; wtf? Και γιατιδεν το επιασε με ενα γαντι να το εξετασει; Τσατρα πατρα και στα ορθια και εγω νομιζα οτι στο Α. Συγγρος ειναι ειδικοι... Και αυτο το ξυλακι ποιος ξερει που το ειχε πριν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 16 Αύγ 2019, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Είχες σταφυλόκοκκο;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Ορέστης 35
Τους λεω μετα εχω κατι ενοχλησεις, μηπως σχετιζονται με την ποσθη; Οχι μου λεει, θα πατε σε ουρολογο γι αυτα. Παω σε ουρολογο, που ειχα προγραμματισει ραντεβου σε κεντρο υγειας. Παω να κλεισω την πορτα, μου λεει αυστηρα, μη την κλεινεις! Σκεφτομαι, τι διαολο, οποιος περασει απεξω θα δει την πουτσα μου. Κατσε μου λεει! Παω να κατσω.. Κατσε! Θασε φωναξω εγω! Κατσε! Εννοουσε να κατσε εξω στο διαδρομο.
Μπαινω μετα απο λιγο, λεω εχω αυτα συμπτωματα, με εστειλε σε εσας ο δερματολογος. Α λεει, δεν υπαρχει παθηση που να δημιουργει τετοια συμπτωματα. Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι φταιει η ποσθη. Τελος εξετασης. Ειχε δηλαδη προαποφασισει οτι θα με ξεπεταξει με μπλαμπλα, γι αυτο δεν ηθελε να κλεισω την πορτα. Καταλαβατε με τι ζωα εχουμε να κανουμε;
Μπαινω μετα απο λιγο, λεω εχω αυτα συμπτωματα, με εστειλε σε εσας ο δερματολογος. Α λεει, δεν υπαρχει παθηση που να δημιουργει τετοια συμπτωματα. Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι φταιει η ποσθη. Τελος εξετασης. Ειχε δηλαδη προαποφασισει οτι θα με ξεπεταξει με μπλαμπλα, γι αυτο δεν ηθελε να κλεισω την πορτα. Καταλαβατε με τι ζωα εχουμε να κανουμε;
-
Ορέστης 35
Περσι; Που να ξερω. Ειχε πρηστει, μου εδωσαν την αλοιφη και ξεπρηστηκε. Τωρα μου δωσανε κορτιζονες για να σπασει λενε η ινωση. Εμενα ομως τη ζημια στο δερμα η κορτιζονη της fucicort μου την εκανε. Και ο ουρολογος οταν του ειπε οτι μου εγραψε τωρα η δερματολογος κορτιζονουχο αλοιφη για την ποσθη, γουρλωσε τα ματια, αλλα δεν ειπε τιποτα. Δηλαδη δε γαμιουνται πατοκορφα οι μαλακες;
- Eθνικοκοινωνιστης
Ορέστης 35 έγραψε: 16 Αύγ 2019, 17:24 Τους λεω μετα εχω κατι ενοχλησεις, μηπως σχετιζονται με την ποσθη; Οχι μου λεει, θα πατε σε ουρολογο γι αυτα. Παω σε ουρολογο, που ειχα προγραμματισει ραντεβου σε κεντρο υγειας. Παω να κλεισω την πορτα, μου λεει αυστηρα, μη την κλεινεις! Σκεφτομαι, τι διαολο, οποιος περασει απεξω θα δει την πουτσα μου. Κατσε μου λεει! Παω να κατσω.. Κατσε! Θασε φωναξω εγω! Κατσε! Εννοουσε να κατσε εξω στο διαδρομο.
ετσι αν δινεις το δικαιωμα στον ελληνιαρη να αγοραζει πτυχια νοσηλευτικης/ιατρικης και ουτω καθ'εξης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Μα ελληνικα πανεπιστημια εχουν τελειωσει. Και η οδοντιατρος που θα παω αυριο δε μου φανηκε πολυ σοβαρη στο τηλεφωνο, μαλλον χαζοχαρουμενη.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Αύγ 2019, 17:30Ορέστης 35 έγραψε: 16 Αύγ 2019, 17:24 Τους λεω μετα εχω κατι ενοχλησεις, μηπως σχετιζονται με την ποσθη; Οχι μου λεει, θα πατε σε ουρολογο γι αυτα. Παω σε ουρολογο, που ειχα προγραμματισει ραντεβου σε κεντρο υγειας. Παω να κλεισω την πορτα, μου λεει αυστηρα, μη την κλεινεις! Σκεφτομαι, τι διαολο, οποιος περασει απεξω θα δει την πουτσα μου. Κατσε μου λεει! Παω να κατσω.. Κατσε! Θασε φωναξω εγω! Κατσε! Εννοουσε να κατσε εξω στο διαδρομο.
ετσι αν δινεις το δικαιωμα στον ελληνιαρη να αγοραζει πτυχια νοσηλευτικης/ιατρικης και ουτω καθ'εξης![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
ουσιαστικα λειτουργουν ως κυκλωμα και ασκουν πλημμελως το λειτουργημα τουςΟρέστης 35 έγραψε: 16 Αύγ 2019, 17:33Μα ελληνικα πανεπιστημια εχουν τελειωσει. Και η οδοντιατρος που θα παω αυριο δε μου φανηκε πολυ σοβαρη στο τηλεφωνο, μαλλον χαζοχαρουμενη.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Αύγ 2019, 17:30Ορέστης 35 έγραψε: 16 Αύγ 2019, 17:24 Τους λεω μετα εχω κατι ενοχλησεις, μηπως σχετιζονται με την ποσθη; Οχι μου λεει, θα πατε σε ουρολογο γι αυτα. Παω σε ουρολογο, που ειχα προγραμματισει ραντεβου σε κεντρο υγειας. Παω να κλεισω την πορτα, μου λεει αυστηρα, μη την κλεινεις! Σκεφτομαι, τι διαολο, οποιος περασει απεξω θα δει την πουτσα μου. Κατσε μου λεει! Παω να κατσω.. Κατσε! Θασε φωναξω εγω! Κατσε! Εννοουσε να κατσε εξω στο διαδρομο.
ετσι αν δινεις το δικαιωμα στον ελληνιαρη να αγοραζει πτυχια νοσηλευτικης/ιατρικης και ουτω καθ'εξης![]()
αυτο που αναφερεις ειναι μια απο τις βασικες επιπτωσεις του συγχρονου υπερεπαγγελματισμου (χαμηλωμα επιπεδου παρεχομενων υπηρεσιων σε μια πιτα που συνεχως συρρικωνεται και τιμαριοποιειται μεταξυ ολο και περισσοτερων ενω οι τιμες των παρεχομενων υπηρεσιων και η φοροαποφυγη παραμενουν στα υψη)
ουσιαστικα εχουμε γεμισει ημιαμορφωτους που θεωρουν ως αυτονητο δικαιωμα τους να σε ξεπουπουλιαζουν οικονομικα που πηγαζει απο την νεοβλαχουτσικη ελληνιαρικη αποψη οτι "σπουδασα γιατρος και αυτο απο μονο του μου εξσσφαλιζει οτι μια ζωη ανετη"
οτι κανουν δλδ και οι γονοι των πολιτικων,εκλεπτυσμενο νταβατζιλικι
δοξα στα μνημονια και ευτυχως
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Και πως γλιτωνει κανεις απο τα καθικια;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Αύγ 2019, 17:49ουσιαστικα λειτουργουν ως κυκλωμα και ασκουν πλημμελως το λειτουργημα τουςΟρέστης 35 έγραψε: 16 Αύγ 2019, 17:33Μα ελληνικα πανεπιστημια εχουν τελειωσει. Και η οδοντιατρος που θα παω αυριο δε μου φανηκε πολυ σοβαρη στο τηλεφωνο, μαλλον χαζοχαρουμενη.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Αύγ 2019, 17:30
αυτο που αναφερεις ειναι μια απο τις βασικες επιπτωσεις του συγχρονου υπερεπαγγελματισμου (χαμηλωμα επιπεδου παρεχομενων υπηρεσιων σε μια πιτα που συνεχως συρρικωνεται και τιμαριοποιειται μεταξυ ολο και περισσοτερων ενω οι τιμες των παρεχομενων υπηρεσιων και η φοροαποφυγη παραμενουν στα υψη)
ουσιαστικα εχουμε γεμισει ημιαμορφωτους που θεωρουν ως αυτονητο δικαιωμα τους να σε ξεπουπουλιαζουν οικονομικα που πηγαζει απο την νεοβλαχουτσικη ελληνιαρικη αποψη οτι "σπουδασα γιατρος και αυτο απο μονο του μου εξσσφαλιζει οτι μια ζωη ανετη"
οτι κανουν δλδ και οι γονοι των πολιτικων,εκλεπτυσμενο νταβατζιλικι
δοξα στα μνημονια και ευτυχως
- Eθνικοκοινωνιστης
στηριζει ινσελισμο-κοινωνισμο οθωντας τον γυαλινο-ψευτικο κοσμο σε καταρρευση 
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis