!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το πτώμα του Τυρναβου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Το πτώμα του Τυρναβου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

τον Πορτοσαλτε τον έχουμε ελεγξει, τωρα που λεμε για γυφτους; Μπορει να μην εχει σχέση με το κλεμμένο βιντεο του οσε, μπορει να ειναι τίποτα για κλεμμένα καλώδια κλπ, να ετυχε να μοιαζει σχετική με τα Τεμπη η υποθεση.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:06
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:56 Εδώ είναι και τα λεχθέντα σου περι κινήτρων και οι ερωτήσεις που σου έκανα, Πατ, σε έβγαλα από τον κόπο να ψάχνεις δεξιά αριστερά
Τον όρο "κινητρο" τον χρησιμοποίησα διότι θεώρησα ότι η ερώτηση είναι γιατί η Αποστολάκη είχε άλλη στάση όσο ο γιος της αγνοείτο και άλλη όταν βρέθηκε νεκρός και έψαξα για την απάντηση.
Εκείνο που έγινε για να μην τα λέμε συνέχεια είναι το εξής : Εξαφανίσθηκε ο άνθρωπος.Άρχισαν να γράφουν όλοι ότι έχει σχέση με τα Τέμπη.Η μάνα του δεν το διαψεύδει αλλά παίρνει τηλέφωνο την προισταμένη της και το σωματείο της και ζητάει να το διαψεύσουν.Αυτοί βγάζουν ανακοινώσεις και δέχονται επιθέσεις από τους "Τέμπη - συγκάλυψη".Όταν βρίσκεται νεκρός αρχίζει να μιλάει ότι κάποιος κακόψυχος τον σκότωσε και υποδαυλίζει τις θεωρίες που ακούγονται οπότε τώρα καλείται να καταθέσει ποιόν υποψιάζεται για δολοφόνο και καλείται από αυτήν στην οποία είχε διαμαρτυρηθεί για τις θεωρίες αυτές.

Α, μάλιστα. Τώρα δηλαδή, δεν είμαστε εμείς οι ψεκ και οι σκατόψυχοι που λογικά κάνουμε τους συνειρμούς που κάνουμε? (δεν μιλάω για αντιπολιτεύσεις). Έχουμε και το οκ της Αδειλίνη.

Και δηλαδή, το πήρε πάνω της η Αδειλίνη επειδή ας πούμε υποδαυλίζει κάτι συγκεκριμένο η Αποστολάκη.

Και το άλλο που λέγαμε, πώς το τοποθετείς οτι δεν το διέψευσε η ίδια η Αποστολάκη (να έβγαινε στα κανάλια ας πούμε την ωρα που έψαχνε το παιδί της..?) αλλά πήρε τηλ την Αδειλίνη?

Η ερώτησή μου η βασική, ήταν να σχολιάσεις πώς σου φαίνεται το γεγονός ότι, ενώ ακόμα αγνοούνταν ο γιος της, ζήτησε να μην διακινούνται τέτοιες υποθέσεις.

Και μου απάντησες το παρακάτω:

Να βρω το πιθανό κίνητρο;έχει λεχθεί ότι τον έψαχναν και σε κάτι μοναστήρια.Εάν τον έβρισκαν ζωντανό θα έλεγε και η ίδια πως σκεφθήκατε να το συσχετίσετε με τα Τέμπη,εγώ κάνω καλά τη δουλειά μου,δεν φοβάμαι τίποτε,σας παρακαλώ.Τώρα που βρέθηκε νεκρός λέει ότι τον σκότωσε κάποιος κακόψυχος.

Και σε ρώτησα: τί εννοείς με όλα αυτά?

Και συνέχισες πάλι κάτι αόριστα και κάτι σαφείς υπαινιγμούς οτι το έκανε για να κατηγορήσει συγκεκριμένα πρόσωπα.

:102:

Θα ήθελα , εφόσον το επιθυμείς, να απαντήσεις συνολικά στις ερωτήσεις μου, χωρίς πετσοκόμματα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

enaon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:17 stergiosbik πες βρε τιποτε ακομα.

Θα παρουν 20 μέρες λεει οι τοξικολογικές, σπαστικό ειναι να περιμένουμε τόσες μερες χωρίς να ξέρουμε με βεβαιότητα για ποια υποθεση και ποιον γυφτο και εβαλε ο Κυριακος να φανε τον άνθρωπο, ίσως.
μη μεινουν και τα πανω σπιτι :102: η να γραφει το πανο σε εφαγε αυτος ο γυφτος του κουλη και μετα να τον εχει φαει αλλος . :102:

οργανωθείτε .
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

πατησιώτη, ας πρόσεχες...

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:23

Θα παρουν 20 μέρες λεει οι τοξικολογικές, σπαστικό ειναι να περιμένουμε τόσες μερες χωρίς να ξέρουμε με βεβαιότητα για ποια υποθεση και ποιον γυφτο και εβαλε ο Κυριακος να φανε τον άνθρωπο, ίσως.
μη μεινουν και τα πανω σπιτι :102: η να γραφει το πανο σε εφαγε αυτος ο γυφτος του κουλη και μετα να τον εχει φαει αλλος . :102:

οργανωθείτε .
βρε ασε τις ψεκιες, ελα να βρουμε ποιον γυφτο εβαλε ο Κυριακος και για ποια υποθεση, ισως.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

enaon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:25
Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:23

οργανωθείτε .
βρε ασε τις ψεκιες, ελα να βρουμε ποιον γυφτο εβαλε ο Κυριακος και για ποια υποθεση, ισως.
αυτο ακριβως λεω :102: εγω ειμαι μαζι σας .
Άβαταρ μέλους
enaon

Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:26 αυτο ακριβως λεω :102: εγω ειμαι μαζι σας .
δεν ξερω βρε ψεκακι ποιους εννοεις "σας", ας μην γραφουμε πραγματα που εκτροχιάζουν την κουβεντα.

Σκληρά δεδομένα μονο. Ξερουμε με βεβαιότητα ποιον γυφτο εβαλε ο Κυριακος και γιατί, ή όχι ακόμα;
Άβαταρ μέλους
Νon4me

enaon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:29
Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:26 αυτο ακριβως λεω :102: εγω ειμαι μαζι σας .
δεν ξερω βρε ψεκακι ποιους εννοεις "σας",
Θα κανουμε μια ανακαιφαλαιωση οταν προχωρησει λιγο ακομη η υποθεση διαβαζοντας το θεμα απ την πρωτη σελιδα να δουμε τι και πως :lol:
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:23 Και το άλλο που λέγαμε, πώς το τοποθετείς οτι δεν το διέψευσε η ίδια η Αποστολάκη (να έβγαινε στα κανάλια ας πούμε την ωρα που έψαχνε το παιδί της..?) αλλά πήρε τηλ την Αδειλίνη?
Το τοποθετώ ότι δεν ήθελε να εκτεθεί η ίδια και έβαλε την προισταμένη της να το διαψεύσει.Πως αλλιώς να το τοποθετήσω;αυτό έκανε.Δεν χρειαζόταν να βγει στα κανάλια,μία ανακοίνωση να έκανε ή ακόμη και μια διαρροή από άνθρωπό της αρκούσε.
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:23 Και δηλαδή, το πήρε πάνω της η Αδειλίνη επειδή ας πούμε υποδαυλίζει κάτι συγκεκριμένο η Αποστολάκη.
Η παραγγελία είναι προσεκτική : να καταθέσει ποιόν υποψιάζεται διότι και αυτή δεν το λέει ευθέως.Κακόψυχοι μπορεί να είναι πολλοί αλλά το περιρρέον κλίμα αυτό υπονοεί.
Άβαταρ μέλους
enaon

Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:30 Θα κανουμε μια ανακαιφαλαιωση οταν προχωρησει λιγο ακομη η υποθεση διαβαζοντας το θεμα απ την πρωτη σελιδα να δουμε τι και πως :lol:
ναι ωραια να τα ξαναδιαβαζεις ολα, αλλα αυτο ειναι ασχετο με την ουσια της επίλυσης του μυστηρίου.

να κανουμε μια λιστα με κακοψυχα αφεντικά και γυφτους, να δουμε αν βγαινει ακρη.

Κυριακος-Πορτοσαλτε, άλλο κομπο έχουμε πιο δυνατό;
Άβαταρ μέλους
Νon4me

enaon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:34
Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:30 Θα κανουμε μια ανακαιφαλαιωση οταν προχωρησει λιγο ακομη η υποθεση διαβαζοντας το θεμα απ την πρωτη σελιδα να δουμε τι και πως :lol:
ναι ωραια να τα ξαναδιαβαζεις ολα, αλλα αυτο ειναι ασχετο με την ουσια της επίλυσης του μυστηρίου.

να κανουμε μια λιστα με κακοψυχα αφεντικά και γυφτους, να δουμε αν βγαινει ακρη.

Κυριακος-Πορτοσαλτε, άλλο κομπο έχουμε πιο δυνατό;
ολα θα γινουν να εχεις υπομονη . :lol:
Άβαταρ μέλους
Saturn

Διάβασα κάποια πράγματα (νομίζω και σήμερα εδώ) που αφήνουν κάποιες υπόνοιες για τους συγγενείς. Και διακινούνται χαιρέκακα από συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων. Δεν θα σχολιάσω γιατί δεν έχω δεδομένα (κάπου βλέπω και πολύ συγκεκριμένα υπονοούμενα, εκτός από το φορουμ εννοώ, ίσως κάποιοι να έχουν..).

Επίσης, έχουμε πέταμα της μπάλας στην εξέδρα με τις πίτσες του Γκλέτσου.

Πολύ σοβαρή αντιμετώπιση για εγκληματική ενέργεια που είτε με τον έναν ειτε με τον άλλο τρόπο αφορά μια εισαγγελέα και δικαστική λειτουργό σε μια αναλόγος σουπερ ευαίσθητη περίοδο για όλη την κοινωνία.

Και δεν έχει βγει ένας να πει, τελικά, τί ισχύει με τις καταγγελίες που έχουν γίνει? Κατέθεσε η Εισαγγελία με την ευθύνη και την εποπτεία της Αποστολάκη συγκεκριμένα έγγραφα, ναί ή όχι?

Βλέπω σήμερα ας πούμε, και η επισήμανση δεν είναι δική μου , έγινε από άλλο άτομο στο Χ, οτι έχει βγάλει συγκεκριμένη ιστοσελίδα ρεπορταζ για τον ρόλο του Ξιφαρά στην υπόθεση του μπαζώματος και αναρωτιέται ο τύπος αυτός: σε ποιόν τελικά άσκησε ποινική δίωξη η Αποστολάκη?

Για όλα αυτά, αξίζουν τη χλεύη , όσοι ασχολούνται με το θέμα, από υπερευαίσθητες περσόνες και από φιλοκυβερνητικούς.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
enaon

Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:35 ολα θα γινουν να εχεις υπομονη . :lol:
πες βρε κανενα αλλο κομπο κακοψυχου-γυφτου, και να κανεις λαθος και ηταν ο Κυριακος και ο Πορτοσάλτε τι εγινε, σιγα.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

enaon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:37
Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:35 ολα θα γινουν να εχεις υπομονη . :lol:
πες βρε κανενα αλλο κομπο κακοψυχου-γυφτου, και να κανεις λαθος και ηταν ο Κυριακος και ο Πορτοσάλτε τι εγινε, σιγα.
δεν ειμαι απο κει ρε . τα παραπονα , παρατηρησεις , παραγγελιες , στους ντοπιους . :lol:
Άβαταρ μέλους
Saturn

πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:32
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:23 Και το άλλο που λέγαμε, πώς το τοποθετείς οτι δεν το διέψευσε η ίδια η Αποστολάκη (να έβγαινε στα κανάλια ας πούμε την ωρα που έψαχνε το παιδί της..?) αλλά πήρε τηλ την Αδειλίνη?
Το τοποθετώ ότι δεν ήθελε να εκτεθεί η ίδια και έβαλε την προισταμένη της να το διαψεύσει.Πως αλλιώς να το τοποθετήσω;αυτό έκανε.Δεν χρειαζόταν να βγει στα κανάλια,μία ανακοίνωση να έκανε ή ακόμη και μια διαρροή από άνθρωπό της αρκούσε.
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:23 Και δηλαδή, το πήρε πάνω της η Αδειλίνη επειδή ας πούμε υποδαυλίζει κάτι συγκεκριμένο η Αποστολάκη.
Η παραγγελία είναι προσεκτική : να καταθέσει ποιόν υποψιάζεται διότι και αυτή δεν το λέει ευθέως.Κακόψυχοι μπορεί να είναι πολλοί αλλά το περιρρέον κλίμα αυτό υπονοεί.
Σε τί να εκτεθεί η ίδια Πατησιώτη μου???? στο οτι πιθανώς και να της έχουν απαγάγει το παιδί?????

Για τα υπόλοιπα, τα σχολίασα αρκούντως στο ποστο μου, το ολόκληρο.

Και θα επαναφέρω την ερώτηση που έκανε πριν ώρα ο mao mao, επειδή πραγματικά δεν γνωρίζω:
έτσι είθισται να γινεται? να απευθύνεται στον Άρειο Πάγο αντι στην αρμόδια εισαγγελία ?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”