Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σε έχω ρωτήσει 50 φορές, στα μάτια ποιανού ξεφτιλιζομαι; στου άπιστου; στου φίλου του; στον κοινωνικό του περιγυρο; σε αυτούς που θα τους πει πηδηχτηκε με τον φίλο μου να με εκδικηθεί που την απάτησα;
στα δικα σου;
εφοσον κανεις αυτο που η ιδια θεωρεις μαλακισμενη συμπεριφορα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Σε έχω ρωτήσει 50 φορές, στα μάτια ποιανού ξεφτιλιζομαι; στου άπιστου; στου φίλου του; στον κοινωνικό του περιγυρο; σε αυτούς που θα τους πει πηδηχτηκε με τον φίλο μου να με εκδικηθεί που την απάτησα;
Όχι μόνο. Σε όλους. Κανεις δε θα σου πει μπράβο.
Αλλά ακόμη και σε αυτή την πλευρά, δε σε νοιαζει;
Όχι δε σε νοιάζει, οπότε τι συζητάμε.
Ρε συ Ερμή αυτοί οι όλοι οι επικριτές την απιστία δεν θα την είχαν πάρει χαμπάρι; ε αν δεν την είχαν πάρει χαμπάρι, τι να κανουμε. Ας έβγαζαν τα συμπεράσματα τους από τα λεγόμενα του. Γιατί όντως το βίντεο δεν θα του έστελνα. Θα του το έδειχνα.
Εγώ πάντως πιο πολύ φοβάμαι μη σε τρέχουν για παράνομη βιντεοσκόπηση και διακίνηση πορνογραφικού υλικού του φίλου, παρά τα ξεφτιλίκια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σκαρταδος 4 έγραψε: 26 Ιαν 2023, 17:29
Ρε σεις, έγραψε μια μαλακια η ναιδα και της έχετε ζαλίσει ταρχιδια που πιθανώς να έχει κιόλας
καλά τα λεει νομίζω, σιγα μην το έκανε βεβαια οκ, αλλα οτι καταφερε να βγαλουμε δυο μετρα και σταθμά, και κυρίως να πουμε οτι σημασία εχει το φαινεσθαι, το καταφερε νομίζω.
Ρε σεις, έγραψε μια μαλακια η ναιδα και της έχετε ζαλίσει ταρχιδια που πιθανώς να έχει κιόλας
Πέρα από την πλάκα αυτές τις τύπισσες δεν τις φοβάται κανείς. Θα κάνω θα δείξω κ πουτσες μπλε. Αν της τύχει κάτι τέτοιο το πιο πιθανό είναι να κλαίει μόνη της σε εμβρυακή στάση. Από την άλλη κάτι σχιζο που κυκλοφορούν δεν κάνουν καν τέτοιες δηλώσεις
Πέρα από την πλάκα αυτές τις τύπισσες δεν τις φοβάται κανείς. Θα κάνω θα δείξω κ πουτσες μπλε. Αν της τύχει κάτι τέτοιο το πιο πιθανό είναι να κλαίει μόνη της σε εμβρυακή στάση. Από την άλλη κάτι σχιζο που κυκλοφορούν δεν κάνουν καν τέτοιες δηλώσεις
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο
Σκυλί που γαβγίζει μην το φοβάσαι