Nero έγραψε: 12 Σεπ 2019, 09:59
επειδή η γκερ κάνει μισές δουλειές
Οταν εγω εβλεπα pll εσυ κοροιδευες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Στύγιος έγραψε: 12 Σεπ 2019, 00:47
Ήρθε το 9άρι σήμερα σχολείο ( μέχρι κι οι καθηγήτριες έμειναν)
Παίζει ρόλο και ο χώρος, αν περιστοιχίζεσαι από 50ρες60 -65 σαν την παπαρηγα
Και στο γήπεδο το 5 δείχνει 7
Εκτός αν μιλάμε για μαθήτρια τυπε οπότε είσαι ωραίος μικρέ μου ουαρντα
GoBack έγραψε: 11 Σεπ 2019, 13:27
Με αναγκασατε να ψαξω στο αρχειο
Eθνικοκοινωνιστης
αφού ψάχνεις στο αρχείο βάλε και την άλλη της βελγιδούλας. κατα προτίμιση απ το σαφάρι
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Να βαθμολογησουν και οι αλλες να καταλαβω ποια αντιστοιχει στον εθνι
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ακου φαση, ημουν στο νησι, καθισμενος στη σταση των κτελ. Κοσμος στο δρομο. Περναει παρεα τρια ατομα, περπατανε στο απεναντι πεζοδρομιο, η μια κοπελα φοραει σορτσακι με το 60% του κωλου εξω. Γυρναει, με κοιταει, και κρυβει τον κωλο της με τα χερια της. Απο ολον τον κοσμο, δεν ηθελε να τον δω εγω.
Υποθέτω πως κοιτούσες τον κωλο της κοραδισος ως ο Ιωάννης ο νηστευτης θα κοιτούσε την πέτσα από το αρνί το Πάσχα.