!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Ή κάμάλά θά φάεί μεγάλη ήττα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Philip Mortimer
- Philip Mortimer
- Philip Mortimer
-
nikos p 2020
Νίκη Τράμπ. Η Πενσυλβάνια θα κρίνει το αποτέλεσμα.
Υπενθυμίζω ότι πέρσι τέτοια εποχή το ανοϊκό ζόμπι ήταν πάνω από 7 μονάδες μπροστά σε εθνικό επίπεδο στις δημοσκοπήσεις και προηγούνταν κοντά στις 3 μονάδες ακόμα και στη...Φλόριντα. Τελικά κέρδισε οριακά για μερικές χιλιάδες ψήφους σε κάποιες swing states. Χάνει τον χρόνο της η αλκοολική και οι χρηματοδότες της, δεν κλάνει ο πεθαμένος. Μην πείτε στις 5 Νοεμβρίου οι ζομπίστας και οι ντρανκαλίστας ότι δεν σας τα είχα πει, εγώ τη συνείδησή μου την έχω ήσυχη. 
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Λολ πλακα εχουν οι Τραμπικοι που εναποθετουν τις ελπιδες τους(!) σε εναν 78χρονο πρωην αποτυχημενο προεδρο. O Τραμπ και ο Καρτερ ειναι οι μονοι προεδροι απο την εποχη του εμφυλιου πολεμου που κερδισαν τις εκλογες κανοντας "αλλαγη" μετα απο χρονια εξουσιας του αντιπαλου κομματος και απετυχαν να επανακλεγουν
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Κλεομένης Γ
- Phorum.gr user: Κλεομένης Γ
Καλά το να χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα η γνώμη της οικογένειας Τσεινι ή Μπους μόνο σαν ανέκδοτο ακούγεται. Ότι χειρότερο για τους republicans αυτές οι δύο οικογένειες. Μαζί με τους democrats νομίζουν ότι βρίσκονται στο 1990-2000, όπου οι ΗΠΑ παίζανε μπάλα μόνες τους. Το παίζουν κοσμοκρατορες ενώ είναι καρπαζοεισπρακτορες. Ένα σκασμό λεφτά και οπλικά συστήματα στους Ουκρανους χωρίς λόγο, αν οι δικοί μας "σύμμαχοι" είχαν δώσει τόσα το 1922 θα φτάναμε χαλαρά ως τον περσικο κόλπο. Μόνο ο Τραμπ θα τους σώσει από την οικονομική καταστροφή της διακυβέρνησης democrats.
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
Εσύ τραμπίτσα αν χάσεις τι θα λες;Scouser έγραψε: 07 Σεπ 2024, 00:52 Υπενθυμίζω ότι πέρσι τέτοια εποχή το ανοϊκό ζόμπι ήταν πάνω από 7 μονάδες μπροστά σε εθνικό επίπεδο στις δημοσκοπήσεις και προηγούνταν κοντά στις 3 μονάδες ακόμα και στη...Φλόριντα. Τελικά κέρδισε οριακά για μερικές χιλιάδες ψήφους σε κάποιες swing states. Χάνει τον χρόνο της η αλκοολική και οι χρηματοδότες της, δεν κλάνει ο πεθαμένος. Μην πείτε στις 5 Νοεμβρίου οι ζομπίστας και οι ντρανκαλίστας ότι δεν σας τα είχα πει, εγώ τη συνείδησή μου την έχω ήσυχη.![]()
Αλήθεια αν ο ένας είναι ανοικό ζόμπι,ο άλλος τι είναι;Μέσα στην διαύγεια;Ένα χούφταλο υποστηρίζεις που είναι με το ένα πόδι στον τάφο.
Μην χαθητε τη μέρα των εκλογών
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Εδώ θα είμαι και θα λέω ότι έχασα, χωρίς σουξου μουξου. Θα προσπαθήσω να κάνω και μια ανάλυση του αποτελέσματος. Το ίδιο που ειχα κάνει και το '20 δηλαδή. Εσύ πάλι είτε θα εξαφανιστείς, είτε θα αρχίσεις να τα ρίχνεις στους βλακες Αμερικανους, στο εκλογικό σύστημα των ΗΠΑ, στη ρωσική παρέμβαση κτλ.fonfon έγραψε: 07 Σεπ 2024, 14:57Εσύ τραμπίτσα αν χάσεις τι θα λες;Scouser έγραψε: 07 Σεπ 2024, 00:52 Υπενθυμίζω ότι πέρσι τέτοια εποχή το ανοϊκό ζόμπι ήταν πάνω από 7 μονάδες μπροστά σε εθνικό επίπεδο στις δημοσκοπήσεις και προηγούνταν κοντά στις 3 μονάδες ακόμα και στη...Φλόριντα. Τελικά κέρδισε οριακά για μερικές χιλιάδες ψήφους σε κάποιες swing states. Χάνει τον χρόνο της η αλκοολική και οι χρηματοδότες της, δεν κλάνει ο πεθαμένος. Μην πείτε στις 5 Νοεμβρίου οι ζομπίστας και οι ντρανκαλίστας ότι δεν σας τα είχα πει, εγώ τη συνείδησή μου την έχω ήσυχη.![]()
Αλήθεια αν ο ένας είναι ανοικό ζόμπι,ο άλλος τι είναι;Μέσα στην διαύγεια;Ένα χούφταλο υποστηρίζεις που είναι με το ένα πόδι στον τάφο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Philip Mortimer
Ναι όπως το 2020 που ο Τραμπας έλεγε ότι κέρδισε και stop the countScouser έγραψε: 07 Σεπ 2024, 15:29Εδώ θα είμαι και θα λέω ότι έχασα, χωρίς σουξου μουξου. Θα προσπαθήσω να κάνω και μια ανάλυση του αποτελέσματος. Το ίδιο που ειχα κάνει και το '20 δηλαδή. Εσύ πάλι είτε θα εξαφανιστείς, είτε θα αρχίσεις να τα ρίχνεις στους βλακες Αμερικανους, στο εκλογικό σύστημα των ΗΠΑ, στη ρωσική παρέμβαση κτλ.fonfon έγραψε: 07 Σεπ 2024, 14:57Εσύ τραμπίτσα αν χάσεις τι θα λες;Scouser έγραψε: 07 Σεπ 2024, 00:52 Υπενθυμίζω ότι πέρσι τέτοια εποχή το ανοϊκό ζόμπι ήταν πάνω από 7 μονάδες μπροστά σε εθνικό επίπεδο στις δημοσκοπήσεις και προηγούνταν κοντά στις 3 μονάδες ακόμα και στη...Φλόριντα. Τελικά κέρδισε οριακά για μερικές χιλιάδες ψήφους σε κάποιες swing states. Χάνει τον χρόνο της η αλκοολική και οι χρηματοδότες της, δεν κλάνει ο πεθαμένος. Μην πείτε στις 5 Νοεμβρίου οι ζομπίστας και οι ντρανκαλίστας ότι δεν σας τα είχα πει, εγώ τη συνείδησή μου την έχω ήσυχη.![]()
Σαρώνει ο συριζα;fonfon έγραψε: 07 Σεπ 2024, 14:57Εσύ τραμπίτσα αν χάσεις τι θα λες;Scouser έγραψε: 07 Σεπ 2024, 00:52 Υπενθυμίζω ότι πέρσι τέτοια εποχή το ανοϊκό ζόμπι ήταν πάνω από 7 μονάδες μπροστά σε εθνικό επίπεδο στις δημοσκοπήσεις και προηγούνταν κοντά στις 3 μονάδες ακόμα και στη...Φλόριντα. Τελικά κέρδισε οριακά για μερικές χιλιάδες ψήφους σε κάποιες swing states. Χάνει τον χρόνο της η αλκοολική και οι χρηματοδότες της, δεν κλάνει ο πεθαμένος. Μην πείτε στις 5 Νοεμβρίου οι ζομπίστας και οι ντρανκαλίστας ότι δεν σας τα είχα πει, εγώ τη συνείδησή μου την έχω ήσυχη.![]()
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Όχι δεν κάνω προεκλογικό αγώνα σε ένα ελληνικό φόρουμ για τον αμερικάνο πρόεδρο.Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στην ζωή μου.Scouser έγραψε: 07 Σεπ 2024, 15:29Εδώ θα είμαι και θα λέω ότι έχασα, χωρίς σουξου μουξου. Θα προσπαθήσω να κάνω και μια ανάλυση του αποτελέσματος. Το ίδιο που ειχα κάνει και το '20 δηλαδή. Εσύ πάλι είτε θα εξαφανιστείς, είτε θα αρχίσεις να τα ρίχνεις στους βλακες Αμερικανους, στο εκλογικό σύστημα των ΗΠΑ, στη ρωσική παρέμβαση κτλ.fonfon έγραψε: 07 Σεπ 2024, 14:57Εσύ τραμπίτσα αν χάσεις τι θα λες;Scouser έγραψε: 07 Σεπ 2024, 00:52 Υπενθυμίζω ότι πέρσι τέτοια εποχή το ανοϊκό ζόμπι ήταν πάνω από 7 μονάδες μπροστά σε εθνικό επίπεδο στις δημοσκοπήσεις και προηγούνταν κοντά στις 3 μονάδες ακόμα και στη...Φλόριντα. Τελικά κέρδισε οριακά για μερικές χιλιάδες ψήφους σε κάποιες swing states. Χάνει τον χρόνο της η αλκοολική και οι χρηματοδότες της, δεν κλάνει ο πεθαμένος. Μην πείτε στις 5 Νοεμβρίου οι ζομπίστας και οι ντρανκαλίστας ότι δεν σας τα είχα πει, εγώ τη συνείδησή μου την έχω ήσυχη.![]()
- Philip Mortimer
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-