Για ρώτησέ τους γιατί με έχουν αποκλείσει?
Να σας πω γιατί το έκανα, άμα σκύψετε ... θα το μάθετέ.
Αλλά στην τελική θέλω να βλέπετε αργά και βασανιστικά να υλοποιείτε
Έπαψα να μιλώ και κάνω έργα. Έργα τα οποία θα διαψεύδουν τους ισχυρισμούς σας και θα εμπεδώνουν την ορθότητα της ευρεσιτεχνίας.Ασέβαστος έγραψε: 06 Δεκ 2019, 13:35 τωρα εχει πιασει το φβ. σε μια ομαδα "πατεντες και κατασκευες" οπου κατα κανονα ποσταρουν καμμια καρεκλα απο παλετοξυλα, εχει επανασπαμαρει τα γνωστα, να δουμε ποτε θα τους σπασει τα νευρα αρκετα ωστε να τον σχολασουν.
Θα μας τα πάρεις στα σίγουρα! Τα λεφτά δεν ξέρω!Ναι θέλω να σας τα πάρω και για να το κάνω αυτό πρέπει να σας δείξω την χρησιμότητα της ιδέας μου έναντι των δικών σας πρακτικών.
Αγόρι μου έχω τόσο μεγάλο εργαλείο γιατί να πάει χαμένο.Zork έγραψε: 07 Δεκ 2019, 14:04Θα μας τα πάρεις στα σίγουρα! Τα λεφτά δεν ξέρω!Ναι θέλω να σας τα πάρω και για να το κάνω αυτό πρέπει να σας δείξω την χρησιμότητα της ιδέας μου έναντι των δικών σας πρακτικών.![]()
Χτίσε πρώτα μια πολυκατοικία να δούμε ότι λειτουργεί η πατέντα να έχει και κοστολόγιο και μετά διαφήμισέ την.
Ως έχει είσαι απλά γραφικός. Σου ζήτησε ο άλλος στο adsl να επενδύσει και να χτίσεις την πολυκατοικία και του είπες όχι γιατί δεν ήθελες να αναλάβεις την ευθύνη σε πιθανή πτώση. Είσαι άξιος της τύχης σου.
Οι ανταγωνιστές μουZork έγραψε: Μάλλον για χορηγούς-Θύματα ψάχνει.
Από τα λίγα που καταλαβαίνω η πατέντα θα είναι πανάκριβη και θα μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε συγκεκριμένα εδάφη με συγκεκριμένο αρχιτεκτονικό σχέδιο. Πολύ κακό για το τίποτα δηλαδή.
Όταν έχεις την ισχυρότερη πάκτωση εδάφους στον πλανήτη κάτι είναι!Πολύ κακό για το τίποτα δηλαδή.

Έστειλα άρθρο στο Springer Nature για να δούμε?seismic έγραψε: 13 Δεκ 2019, 21:49 Η Άλλοι όψη της Αριστείας και της σαπίλας.
Οι ελεύθεροι επιστήμονες και η αμφισβήτηση του κατεστημένου.
https://enallaktikidrasi.com/2013/09/oi ... 0S6cCIXDbY

Δικαιώθηκα