!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

panos291 έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:25 Θα το ξαναγράψω δεύτερη φορα. Μεσα σε 15 μερες νοσησε το 4,5% του πληθυσμού της Θεσσαλονίκης.
Τι εγινε? Τιποτα.
Αφηστε τον ιο να κανει τον κυκλο του, σε ελάχιστο χρονο θα έχουμε τελειώσει.
Νομπελ ιατρικης 2020
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:20
hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:11
Άρα δεν είσαι υπεύθυνος πολίτης, ασχολείσαι με κάτι μόνο γιατί κάποιος το κάνει νόμο και ασχολούνται τα κανάλια. Οπότε μην μου λες μαλακίες για υπευθυνότητες.

Άμα χρειάζεται να σου κάνει κάποιος... "raise awareness" ότι πρέπει να πλένεις τα χέρια σου και να λαμβάνεις μέτρα να μην γεμίζεις το σύμπαν παθογόνα, τζάμπα ξόδεψε το κράτος λεφτά για την βασική σου εκπαίδευση.
Για τη μάσκα δε μιλάγαμε τόση ώρα; ΕΕΠ εγω δε μίλησα για υπευθυνότητα καπου αλλα για ενδιαφέρον στον συμπολίτη μου. Αυτό δε μεταφράζεται βέβαια σε κάποια τελειότητα, αλλά σα γενική αρχή. Από εκεί κ πέρα σίγουρα έχω κανει λάθη κ θα κανω κ στο μέλλον.

Αλλα ας πουμε οτι στο παρελθόν δεν έκανα τίποτε από αυτά που λες. Αν μέσω των ΜΜΕ έμαθα να πλένω τα χέρια μου κτλ κ πάλι θετικό είναι, αρα το πρόβλημα σου είναι...;
Μπράβο που έμαθες από τα ΜΜΕ να πλένεις τα χέρια σου αλλά μην λες ότι είναι από ενδιαφέρον στον συμπολίτη σου. Αν έδειχνες πραγματικό ενδιαφέρον για τον συμπολίτη σου δεν θα περίμενες τα ΜΜΕ να σου πουν να πλένεις τα χέρια σου.

Επίσης είπες πως νόμιζες ότι όλα αυτά είναι αυτονόητα. Τώρα λες ότι είσαι νεοφώτιστος. Παρότι είναι αντιφατικά αυτά μεταξύ τους, θα το προσπεράσω και θα σου πω τότε να μην κρίνεις τους άλλους και να περιμένεις να φωτιστούν κάποια στιγμή κι αυτοί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:27
panos291 έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:25 Θα το ξαναγράψω δεύτερη φορα. Μεσα σε 15 μερες νοσησε το 4,5% του πληθυσμού της Θεσσαλονίκης.
Τι εγινε? Τιποτα.
Αφηστε τον ιο να κανει τον κυκλο του, σε ελάχιστο χρονο θα έχουμε τελειώσει.
Νομπελ ιατρικης 2020
Δεν μπορώ, φετος το εχει καπαρώσει αυτος.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Πιο ψηλα σε βαζω απ αυτον
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ο Σύψας μεγάλος επιστήμονας. Μέσα σε έναν χρόνο δύο κατηγορηματικές απόψεις, αμφότερες χωρίς καμμιά επιστημονική στήριξη:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:29
Μπράβο που έμαθες από τα ΜΜΕ να πλένεις τα χέρια σου αλλά μην λες ότι είναι από ενδιαφέρον στον συμπολίτη σου. Αν έδειχνες πραγματικό ενδιαφέρον για τον συμπολίτη σου δεν θα περίμενες τα ΜΜΕ να σου πουν να πλένεις τα χέρια σου.

Επίσης είπες πως νόμιζες ότι όλα αυτά είναι αυτονόητα. Τώρα λες ότι είσαι νεοφώτιστος. Παρότι είναι αντιφατικά αυτά μεταξύ τους, θα το προσπεράσω και θα σου πω τότε να μην κρίνεις τους άλλους και να περιμένεις να φωτιστούν κάποια στιγμή κι αυτοί.
Οι άλλοι θα φωτιστουν θενε δε θενε, αλλιώς θα τους φωτίσει το 150αρι :g030:
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:18
GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:11
Nostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:08

Ετσι ξερω κι εγω, γινεται μαλιστα και προγεννητικος ελεγχος στο εμβρυο κλπ, αλλα τι να σου πω, αυτο τους ειπε. Δεν ειμαι και γιατρος, ισως καποιος να μπορει να μας πει.
hellegennes
Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι ιοί γενικότερα μπορούν να σου αφήσουν διάφορα προβλήματα. Αυτά για κάτι ψεκασμένους που λένε «ο κορωνοϊός δεν είναι γρίπη, μπορεί να σου αφήσει κουσούρια». Και η γρίπη, ηλίθιε (όποιοι το λένε). Και όχι μόνο. Γενικά τα παθογόνα κάνουν δευτερογενείς ζημιές στον οργανισμό, άλλοτε ελαφριές και άλλοτε πολύ βαριές (ανάλογα το παθογόνο και τον άνθρωπο).
Όλα αυτά που γράφεις θα φαντάζουν ακόμη πιο γραφικά όταν θα έχει περάσει ένα χέρι το 2ο κύμα.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
panos291

hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:35 Ο Σύψας μεγάλος επιστήμονας. Μέσα σε έναν χρόνο δύο κατηγορηματικές απόψεις, αμφότερες χωρίς καμμιά επιστημονική στήριξη:

Εδω μεσα εχουν γραφτει σημεια και τερατα, μεχρι και οτι θα ειχαμε 500 χιλιαδες νεκρους στην Ελλάδα αν δεν παίρναμε μετρα εγραψε καποιος.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

panos291 έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:39
hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:35 Ο Σύψας μεγάλος επιστήμονας. Μέσα σε έναν χρόνο δύο κατηγορηματικές απόψεις, αμφότερες χωρίς καμμιά επιστημονική στήριξη:

Εδω μεσα εχουν γραφτει σημεια και τερατα, μεχρι και οτι θα ειχαμε 500 χιλιαδες νεκρους στην Ελλάδα αν δεν παίρναμε μετρα εγραψε καποιος.
O κ. Σύψας αναφέρεται σε απλές μάσκες. Για να σε προστατέψουν χρειάζεται να φορά και ο πάσχων και εσύ. Μια χαρά τα λέει.

Ο κ. Σύψας φυσικά δεν αναφέρεται σε respirators.

Τέλος, είστε ψεκασμένοι.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
panos291

Θα το ξαναγραψω κι αλλη φορα.
Τα rapid tests στην Θεσσαλονίκη σημερα, εδειξαν οτι νοσησε το 4,5% του πληθυσμου τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Ποσος πληθυσμός ειναι αυτο το 4,5% και ποια θα ειναι η θνησιμότητα?
Οποιος μπορει να κανει διαλογο να απαντησει κανονικα χωρις να γραψει εξυπναδες (μαλακιες)

Οι απαντησεις που εχω παρει ως τωρα ειναι να κλεισουν τα ξενοδοχεια και να γίνει λοκνταουν στην Κρήτη, και να παρω το νόμπελ ιατρικής.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

"Μετεωρίτης Γιουκατάν - μια απλή πετρούλα;"
- Πετρούλα μεν καθόλου απλή δε, μιλάμε για το πιο φονικό οπλοστάσιο της Λίθινης Εποχής, υπεύθυνο για το θάνατο δεκάδων γενεών των οποίων η μνήμη σκυλεύεται αυτή τη στιγμή.

"Πυρηνικός χειμώνας - ένας απλός χειμώνας;"
Χειμώνας μεν αλλά καθόλου απλός. Ο χειμώνας πάντα ήταν μια τεράστιο δοκιμασία για τον Άνθρωπο, γι αυτό και οι παγανιστικές γιορτές κατά τη μέση του. Το γεγονός ότι υποτιμάται καθ' αυτόζζζζζζζζζζζ
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

panos291 έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:48 Θα το ξαναγραψω κι αλλη φορα.
Τα rapid tests στην Θεσσαλονίκη σημερα, εδειξαν οτι νοσησε το 4,5% του πληθυσμου τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Ποσος πληθυσμός ειναι αυτο το 4,5% και ποια θα ειναι η θνησιμότητα?
Οποιος μπορει να κανει διαλογο να απαντησει κανονικα χωρις να γραψει εξυπναδες (μαλακιες)

Οι απαντησεις που εχω παρει ως τωρα ειναι να κλεισουν τα ξενοδοχεια και να γίνει λοκνταουν στην Κρήτη, και να παρω το νόμπελ ιατρικής.
πώς πρκύπτει ότι νόσησε το 4,5% του πληθυσμού της Θεσσαλονίκης;
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:51 "Μετεωρίτης Γιουκατάν - μια απλή πετρούλα;"
- Πετρούλα μεν καθόλου απλή δε, μιλάμε για το πιο φονικό οπλοστάσιο της Λίθινης Εποχής, υπεύθυνο για το θάνατο δεκάδων γενεών των οποίων η μνήμη σκυλεύεται αυτή τη στιγμή.

"Πυρηνικός χειμώνας - ένας απλός χειμώνας;"
Χειμώνας μεν αλλά καθόλου απλός. Ο χειμώνας πάντα ήταν μια τεράστιο δοκιμασία για τον Άνθρωπο, γι αυτό και οι παγανιστικές γιορτές κατά τη μέση του. Το γεγονός ότι υποτιμάται καθ' αυτόζζζζζζζζζζζ
Δικαίωμα τους να πιστεύουν κ να λένε ό,τι θενε, δε θα γίνουμε κ Κινα, τη μασκουλα να φοράνε, τα μέτρα να τηρούν, κ όλα καλά :g030:
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

zoltan έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:54

Από την αφελή υπόθεση ότι όσοι τεσταρονται είναι καλό δείγμα. :g030:
Άβαταρ μέλους
panos291

EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:56
zoltan έγραψε: 30 Οκτ 2020, 21:54

Από την αφελή υπόθεση ότι όσοι τεσταρονται είναι καλό δείγμα. :g030:
"Πάνω από τον πανελλαδικό μέσο όρο θετικότητας ήταν τα αποτελέσματα των rapid test που διεξήχθησαν την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη από τα 15 κλιμάκια του ΕΟΔΥ που βρέθηκαν στην πόλη σε μια προσπάθεια να καταγραφεί η επιδημιολογική κατάσταση στην πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους 3.402 ελέγχους που έγιναν βρέθηκαν θετικά 252 δείγματα (7,4%) και μέση ηλικία τα 32 έτη.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο δείκτης θετικότητας, το ποσοστό, δηλαδή, των θετικών στο σύνολο των τεστ που γίνονται για τον κορωνοϊό είχε ανέβει στο 4,4 ενώ πριν από περίπου 15 ημέρες βρισκόταν περίπου στο 3."

3402 ατομα δεν σου αρκουν σαν δειγμα?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”